A A 
 

Om hjemmesiden
- Hvem/hvad er vi
- Historien bag hjemmesiden
- Vinder af handicapprisen
- Svært at møde mennesker
- Anonymitet på hjemmesiden
- Det mener medlemmerne
- Hvem har støttet Sindnet.dk

Pressemeddelelser
- Udsendt Juli 2015
- Udsendt Juni 2015
- Udsendt december 2012
- Udsendt juli 2009
- Udsendt juni 2009
- Udsendt september 2008
- Udsendt december 2007
- Udsendt december 2007
- Udsendt juni 2006
- Udsendt april 2006

Omtale af hjemmesiden
- Artikel på TV2 Østjylland
- Artikel på TV2 Østjylland
- Artikel i JP Århus
- Artikel i Socialpædagogen
- Artikel i Socialpsykiatri
- Artikel i Hjemmet
- Artikel i Hus Forbi
- Artikel i Århus Stiftstidende
- Artikel i avisen Urban
- Artikel i Tidens Kvinder
- Artikel i Lysglimt
- Artikel i Viborg Bladet
- Artikel i Pårørendeforeningen
- Artikel i Socialpsykiatri

Demonstrationer & høringer
- Demonstration august 2012
- Demonstration januar 2011
- Demonstration august 2010
- Høring om psykiatri sep 2008
- Demo & høring marts 2008
- Demonstration december 2007

 

Om Sindnet.dk.
Sindnet.dk er Danmarks største og ældste peer-to-peer onlinemødested for psykisk sårbare landet over på tværs af diagnoser. Siden er lavet af psykisk sårbare for psykisk sårbare.

Formålet er at tilbyde sindslidende landet over et fristed, hvor det er muligt at møde ligesindede og derved opbygge sociale relationer og søge trøst og støtte på og uden for Internettet 24 timer i døgnet – når resten af systemet holder lukket.

Siden kan bruges på både pc, mac, smartphones og tablets.

Hjemmesiden drives af et team af frivillige, som alle er berørt af psykisk sygdom. Dog er vores brevkasse bemandet af en psykolog og en socialrådgiver for at sikre fagligt korrekte svar.

Siden benyttes til mange forskellige formål, f.eks.:

- Chat
- Rådgivning
- Viden om psykiatri
- Info om supplerende gratis tilbud til målgruppen
- At finde legater
- Jobbank for jobs på særlige vilkår
- Blogs
- Digte
- Forumdebat
- IRL-events, f.eks. fællesspisning, fester og udflugter
- Dating

Vi tror på, at kontakt med ligesindede i trygge omgivelser medfører revocery, empowerment og self-management, fordi man vokser af at føle, man støtter andre og træner sociale færdigheder online, der danner grobund for at bevæge sig udenfor i den virkelige verden og møde andre mennesker.

Det er som udgangspunkt gratis at benytte hjemmesiden. Dog kan man støtte siden gennem et såkaldt GULD medlemskab, der giver adgang til ekstra funktioner på hjemmesiden. Et medlemskab af Sindnet.dk betyder samtidig passivt medlemskab af foreningen bag Sindnet.dk, Sindslidendes Netværk - Der er ingen forpligtelser i form af kontingent eller deltagelse i foreningsarbejde.

For at sikret et trygt miljø for alle brugere på siden, er der et sæt ordensregler, men forpligter sig til at overholde ved indmeldelse, som bl.a. forbyder at skrive om selvskade, stof- eller alkoholmisbrug og selvmordstrusler. Der er løbende moderation på siden.

Der foreligger intet officielt samarbejde mellem kommuner, regioner eller staten og Sindnet – men vi networker meget gerne. Sindnet.dk er – trods navnesammenfaldet – ikke en del af SIND.

I forbindelse med et fælles ønske om bedre vilkår inden for psykiatrien, har brugere og frivillige i samarbejde med politiske aktører og diverse organisationer, arrangeret flere events, høringer og demonstrationer rundt om i landet. På vores youtube kanal finder du et større udpluk af videoer fra disse events.

Sindnet.dk som vi kender det i dag, blev med midler fra Jyske Banks almennyttige fond søsat den 20. april 2006. Tidligere har vi fra perioden 1997 til 2001 gået under navnet Psyken.dk, og i perioden fra 2001 til 2006 under navnet Lovematch.dk.
Copyright 1997 - 2022 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Foreningen Peer to Peer, Marienlystvangen, 8200 Aarhus N | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Handelsbetingelser   |   Facebook   |   YouTube