A A 
 

Om hjemmesiden
- Hvem/hvad er vi
- Historien bag hjemmesiden
- Vinder af handicapprisen
- Svært at møde mennesker
- Anonymitet på hjemmesiden
- Det mener medlemmerne
- Hvem har støttet Sindnet.dk

Pressemeddelelser
- Udsendt Juli 2015
- Udsendt Juni 2015
- Udsendt december 2012
- Udsendt juli 2009
- Udsendt juni 2009
- Udsendt september 2008
- Udsendt december 2007
- Udsendt december 2007
- Udsendt juni 2006
- Udsendt april 2006

Omtale af hjemmesiden
- Artikel på TV2 Østjylland
- Artikel på TV2 Østjylland
- Artikel i JP Århus
- Artikel i Socialpædagogen
- Artikel i Socialpsykiatri
- Artikel i Hjemmet
- Artikel i Hus Forbi
- Artikel i Århus Stiftstidende
- Artikel i avisen Urban
- Artikel i Tidens Kvinder
- Artikel i Lysglimt
- Artikel i Viborg Bladet
- Artikel i Pårørendeforeningen
- Artikel i Socialpsykiatri

Demonstrationer & høringer
- Demonstration august 2012
- Demonstration januar 2011
- Demonstration august 2010
- Høring om psykiatri sep 2008
- Demo & høring marts 2008
- Demonstration december 2007

 

Sindnet.dk's stifter er nomineret til årets Gallo pris 2020

Stifter og projektleder af Sindnet.dk Claus Antony Bang Andersen er blandt de nominerede til årets Gallo pris - og han er i godt selskab, så han får brug for jeres krydsede fingre!..

- Læs mere om Gallo Prisen her.


COVID-19: Støtte, rådgivning og praktisk hjælp i en Corona-tid

Corona virussen er over os, og vi er alle strandet hjemme, hvor det kan være svært at få dagligdagen til at fungere. Mange, især psykisk sårbare, er angste og utrygge over virussen, og tiden falder alt for lang, når ens almindelige, dagligdagsrutiner er sat på stand by, værestedet, skolen og jobbet er lukket, behandling og aktiviteter aflyst og man måske ikke kan se familie og venner, fordi man er i risikogruppen..

- Find vores links på Facebook.


COVID-19: Underholdning i en Corona-tid

Corona virussen er over os, og vi er alle strandet hjemme, hvor det kan være svært at få dagligdagen til at fungere. Børnene keder sig og vil aktiveres, de unge er rastløse og forældrene forsøger at arbejde hjemmefra, holde ro, hygge om familien og skabe en nogenlunde tryg, stabil og funktionel hverdag for alle parter..

- Find vores tips på Facebook.


COVID-19: Sindnet.dk ruster op mod social isolation blandt psykisk sårbare

Online netværket Sindnet.dk blæser til kamp mod ensomhed - frygter voldsom stigning i indlæggelser på psykiatriske afdelinger efter corona-krisen..

- Læs mere om Sindnet og coronakrisen her.


Sindnet.dk har modtaget værdifuld hjælp fra TrygFonden

Støtten hjæper os til at intensivere vores støtte til psykisk sårbare under Corona-krisen, hvor behovet for online peer-to-peer støtte stiger pga. social isolation som følge af lukkede dagtilbud, aflyst bostøtte og bekymring for alvorlig sygdom. Donationen fra TrygFonden gør os i stand til at nå ud til flere fra målgruppen og optimere vores online tilbud om socialt samvær døgnet rundt..

- Besøg TrygFonden her.


Skizofren Århusianer viser vejen til recovery.

I mange år var han som psykisk syg mere eller mindre opgivet af systemet. I dag hjælper han på 20. år andre psykisk sårbare med at bryde med den medfølgende isolation der, uden hjælp, kan føre til et liv i ensomhed..

- Læs mere her.


Sindnet.dk for 12 år siden

Se eller gense de mange gamle videoer fra høringer og demonstrationer, som Sindnet.dk enten har arrangeret eller bakket op om..

- Se eller gense videoerne.


Når siden er gratis at benytte, hvem betaler så udgifterne?

I mere end 20 år, har vi forsøgt at holde Sindnet helt fri for brugerbetaling, i de første mange år, var det stifteren af Sindnet.dk som betalte ud af sin førtidspension. Men her kan du se, hvem der senere har hjulpet med at dække de stadigt voksende udgifter.

- Se hvem der har støttet driften af Sindnet.dk.


Sindnet.dk's grundlægger er blandt de 10 finalister

I 2016 nominerede vi Claus Antony Bang Andersen for hans frivillige arbejde i forbindelse med Sindnet.dk. Ud af 500 nominerede til prisen, er han nu blandt de 10 der er i finalen..

- Se vores videohyldest her.


Årsberetning 2015

2015 var et både et hårdt, men også et godt år for Sindnet.dk, med mange udfordringer og også mange forbedringer af hjemmesiden. Her kan du læse vores årsberetning for året 2015.

- Læs vores årsberetning.


Nye funktioner

Vi har netop tilføjet lidt nye funktioner på hjemmesiden, læs mere om de nye tiltag her.

- Læs mere om de nye funktioner her.


Bevar Sindslidendes Netværk

Sindnet.dk er Danmarks ældste online mødested for psykisk sårbare og den eneste af sin slags, der ikke henvender sig specifikt til udvalgte diagnoser.

- Hør mere om indsamlingen her.


Relancering af projektet maj 2015

Vi har i 2015 relanceret hjemmesiden. Læs mere om de mange vigtige forandringer her. En del vil have betydning for din fremtidige brug af hjemmesiden.

- Hør mere om omlægningen her.


Vinder af Aarhus Kommunes Handicappris 2014

Igen gik Aarhus Kommunes Handicappris til Sindsfokuseret. Denne gang vores gode ven og samarbejdspartner Jesper van der Schaft. Som vi tidligere har holdt adskillige høringer og demonstrationer med.

- Se vores video til Jesper van der Schaft.


Sindnet.dk med i udvikling af App til personer med skizofreni

I november 2014 deltog Sindnets initiativtager Claus Antony Bang Andersen sammen med Gry Trust Mertz (frivillig på Sindnet) til årets Hackathon i Roskilde. Deres hold gik hen og vandt 100.000 kr. til videreudvikling af deres ide, der skal hjælpe mennesker med skizofreni ud af ensomhed.
 

- Læs mere om hackathon her.


Vinder af Aarhus Kommunes Handicappris 2012

Stifteren af Sindnet, Claus Antony Bang Andersen blev den 3. december 2012 hædret af Aarhus Kommune, hvor han modtog Aarhus Kommunes Handicappris.

Claus har fået prisen for sine initiativer som styrker kommunikation og nytænkning.

- Læs mere om handicapprisen her.


Forbedr forholdene for mennesker med handicap 2012

I august 2012 støttede Sindnet.dk endnu engang op om kampen for bedre vilkår inden for psykiatri- og handicapområdet.

Årets demonstration forløb helt efter planen. Der var mange fremmødte og et fantastisk show med street dance og rap udført af Gøglerskolen i Aarhus.

Claus Antony Bang Andersen, havde i år meldt pas i forhold til videooptagelse og redigering, men kunne alligevel ikke lade være med at lave nogle optagelser fra selve underholdningen.

- Se de kreative dansere her.

Vi ønsker bedre forhold til psykisk syge august 2011

I august 2011 støttede Sindnet.dk endnu engang op om kampen for bedre vilkår inden for psykiatri- og handicapområdet.

Der var mange spændende taler og et flot demonstrationsoptog. Se de spændende videoer her og mærk stemningen fra demonstrationen i Aarhus midtby.

- Se videoerne her.

Nej til Aarhus Kommunes nedskæringer januar 2011

I januar 2011 støttede Sindnet.dk endnu engang op om kampen for bedre vilkår inden for psykiatri- og handicapområdet.

Aarhus havde varslet store nedskæringer på området, vi gik derfor endnu engang i samlet flok på gaden, som led i at gøre politikere og borgere opmærksomme på problemerne.

- Se de mange videoer her.

Vi ønsker bedre forhold til psykisk sårbare august 2010

I august 2010 støttede Sindnet.dk endnu engang op om kampen for bedre vilkår inden for psykiatri- og handicapområdet.

Der var mange spændende taler og et flot demonstrationsoptog. Se de spændende videoer her og mærk stemningen fra demonstrationen i Aarhus midtby. Claus var som altid på pletten med kamera og fik fanget det bedste af det bedste.

- Se videoerne her.

Sindnet.dk inviterede til høring om psykiatri i Aarhus

I september 2008 arrangerede Sindnet.dk en høring om psykiatri for at sætte fokus på sindslidende og de vilkår der leves under. Vi havde indbudt vigtige personer inden for området til debat og udveksling af idéer.

Høringen var vellykket og der var fuldt hus, blandt andet med interesserede fra både Fyn og Jylland. Claus der også var medarrangør filmede arrangementet så alle de der ikke havde mulighed for at møde op, kan følge med i hvad der foregik.

- Se videoerne her.

Den 5. marts 2008 arrangerede medlemmer af Sindnet.dk en demonstration og høring på Christiansborg

I marts 2008 arrangerede medlemmer i samarbejde med Sindnet.dk ledelsen og LAP en demonstration og høring om psykiatri, for at sætte fokus på sindslidende og de vilkår der leves under. Vi havde indbudt vigtige personer inden for området til debat og udveksling af idéer.

Høringen og demonstrationen var vellykket og der var fuldt hus. Der blev arrangeret transport fra alle egne af Danmark, så alle havde mulighed for at deltage i København, uanset hvordan økonomien så ud.

- Se videoerne af talerne her.

Luciaoptog og demonstration i Aarhus, arrangeret af Sindnet.dk

Den 13. december 2007 afholdt medlemmer på Sindnet.dk en landsdækkende demonstration for at sætte fokus på sindslidendes  livsvilkår. Demonstrationen kom som modsvar til de mange nedskæringer der væltede ned over psykiatrien landet over.

Demonstrationens optog blev udført som et større Luciaoptog i København, Aarhus og Odense. Efter optoget var der arrangeret taler, musik og underholdning.

Demonstration forløb over al forventning og blev startskuddet til en række demonstrationer og høringer.

- Se videoerne af talerne her.
Copyright 1997 - 2022 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Foreningen Peer to Peer, Marienlystvangen, 8200 Aarhus N | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Handelsbetingelser   |   Facebook   |   YouTube