A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Føler mig underlig tilpas
Oprettet mandag den 21. januar 2008 kl. 20:55
Oprettet af NHK i brevkassen "Angst"

Hej Sindnet!

Først og fremmest skal i have mange tak for, at der er sådan et sted, man kan komme hen og få hjælp, hvis man ikke føler man kan formulere sig ordenligt over for venner og familie. I gør en forskel!

Jeg vidste ikke helt, hvor jeg skulle placere denne besked, men jeg valgte så "Lavt Selvværd".

Jeg er en dreng på 16 år, som går på gymnasiet. Det er nu 5. måned jeg går der, og det går op og ned med det. De to første uger af min gymnasietid var et helvede for mig, da jeg ikke følte, at jeg havde valgt den rigtige studieretning - men jeg turde heller ikke at skifte skole, da jeg så skulle igennem 1. skoledag igen.
Men det blev dog det sidste. Med stor støtte fra min familie, skiftede jeg endelig skole og hen til en studieretning, som jeg ikke har fortrudt på nogle punkter.

Men den seneste tid har jeg følt mig underlig tilpas.
Den første gang jeg følte denne følelse, var da jeg arbejdede i et supermarkede og sad i kassen. Køen blev længere og længere, og jeg følte ikke, at jeg kunne følge med. En sorg begyndte at bræde sig i hele mit sind, og jeg blev selvfølgelig urolig og gjorde alt hvad jeg kunne for at holde mine følelser inde - jeg ville selvfølgelig ikke pludseligt bryde sammen der foran alle kunderne. Det ville have været pinligt.
Jeg kom dog igennem det, og køen blev mindre og mindre og jeg begyndte at slappe af igen.

Men jeg var blevet forskrækket af denne følelse. Hvad var det for noget?

Det gik dog lidt væk med tiden. Sommerferien var forbi, og jeg sagde op på jobbet, da jeg ikke ville have tid til det, nu jeg startede på gymnasiet.

Men denne følelse er nu kommet tilbage.
Jeg følte den igen da jeg skulle fremlægge sammen med en gruppe. Jeg følte at alle stirrede på mig, og der var et kæmpe præs på mine skuldre. Jeg glemte alt hvad jeg skulle sige, sorgen bredte sig i mig, men jeg ville for alt i verden ikke vise følelser! Jeg stammede mig igennem det jeg skulle sige. Men det mærkelige var, at det her ikke var den første fremlæggelse, jeg havde været igennem. Havde været igennem andre, hvor det var gået strålende!

Denne følelse er til tider blevet forværret - og nogle gange får jeg den bare jeg sidder i bussen. Til tider får jeg tanker om, at alle stirrer på mig. Jeg siger til mig selv, at det er noget forbandet pjat, men det vil ikke gå væk.

Nu har jeg prøvet det to gange, hvor jeg sad i klasseværelset. Det er værst hvis jeg sidder i midten af klassen. Så føler jeg at alle kigger på mig bagfra og fra siden. At jeg er forpligtet til at høre efter hvad læreren siger - jeg føler mig præsset. Jeg kan til tider begynde at svede og jeg bliver bleg, selvom der absolut ikke er nogle grund til det. Og jeg siger det til mig selv. Jeg tager dybe indåndinger, prøver at tænke gode tanker, men alle de gode tanker er væk.
Jeg tænker kun på at få pause hvor jeg kan ånde ud - og i det sekund vi får pause, og der kommer uro i klasseværelset, forsvinder denne følelse og jeg ånder lettet op og snakker med mine kammerater. Men den tid, hvor jeg føler det her, er det virkeligt et helvede for mig.
Derfor vælger jeg altid en plads bag i klasseværelset - så er der ingen problemer, og kan sagtens følge med.

Jeg har mistænkt det for at være noget at gøre med min alder. Jeg er jo teenager, og der sker mange ting med min krop. Kan det være tilfældet?
Derhjemme græder jeg aldrig. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår jeg sidst har grædt igennem. Jeg har været igennem 2 forhold med piger, som begge ødelagde mine følelser. Men jeg græd aldrig.
Jeg har prøvet at præsse mig selv til at græde, da det jo plejer at hjælpe på sorg - men kan ikke engang få en tåre ud. Dog føler jeg en sorg af en art inden i mig. En uforklarlig sorg - for jeg har det jo egentlig godt nok. Men sorgen kommer frem og sidder i halsen på mig til tider, men går væk igen. Jeg ved bare ikke hvad det er, jeg er så ked af. Mine forældre er sammen, og har det jeg skal bruge af det materielle, og er taknemmelig for at være i live og leve på denne jord - men de sorte tanker og sorgen overskygger til tider det hele.
Jeg har dog haft det psykisk dårligt før. Jeg fik til tider angstanfald, og troede at mit hjerte stoppede. Jeg blev svimmel og så utydeligt. Jeg kom til lægen, og lægen fortalte mig, at der absolut intet var i vejen med mig - og så gik det væk. Men jeg måtte lide med disse angstanfald en 2-3 måneder.

Jeg har ikke nogle venner eller kærester. Jeg gik før på en skole, hvor jeg var blevet mobbet i 7. klasse - specielt af pigerne, men vi havde fået et godt sammenhold igennem halvdelen af 8. klasse og 9. klasse. Jeg havde én god ven, men han gik ikke i skole. Ellers havde jeg da massere af kammerater.

Min gode ven fik en kæreste, og så ophørte kontakten med mig. Han gik op i hende med liv og sjæl og glemte alt om mig.

Jeg har svært ved at finde nye venner, og jeg ved ikke hvorfor. Jeg er åben over for alle jeg snakker med og deltager i diskussioner. Jeg sidder aldrig nede i hjørnet som en enspænder - jeg deltager i det sociale, men der er bare ikke nogle, som jeg har noget tilfælles med. Nogle som jeg kan snakke med og dele mine interesser med. Måske jeg har helt glemt hvordan man bliver venner?

Er det mon en mindre depression jeg har? Måske en depression, som er blevet forværret af det triste og grå vejr?

Jeg aner det virkeligt ikke, og det går mig på. Jeg er bange for at når jeg skal fremlægge, at jeg får denne følelse igen - men en så svær en af slagsen, at jeg må afbryde. Det må aldrig ske!

Tusinde tak for at have læst min besked, og håber i måske har et svar.

Med venlig hilsen
NHK.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Føler mig underlig tilpas
Besvaret mandag den 21. januar 2008
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev

Når man er i din alder og prøver sine kræfter omkring én, kommer man til konklusion, at sommetider er det svært. Du nævner det faktisk selv i dit brev.

Fremmede mennesker, andre spilleregler, andre reaktioner end man er vandt til.
Du udviser en god beherskelse i anspændte situationer hvor du blive forskrækket over de følelser og tanker der kommer til dig i pressede situationer. Som ungt menneske fokuserer man meget på sig selv og glemmer, at alt man gør handler om samspil med andre.
Hvad er vigtigt de andre skal vide når jeg fremlægger mine projekter? Hvad bør jeg sætte fokus i forhold til de krav der stilles? Hvordan kan jeg hente mine gode oplevelser for at styrke min fremtidige fremlæggelser i klassen? Hvem kan være behjælpelig i situationer, hvor jeg føler mig ikke sikker nok? Kan jeg forberede mig sammen med en anden? Hvad med at sige højt at ”jeg er lidt bange for om jeg fremlægger det jeg helst vil, men jeg prøver”.

I forhold til at vise tårer hænger det sammen med de ideer man har der, hvor du færdes omkring. Mænd reagerer forskelligt på ugunstige forløb end kvinder. De bearbejder oftest alene sine problemer, hvor kvinderne ”letter” deres smerter ved at dele sine oplevelser med andre. Det vigtigste er hvordan man kommer videre med ens liv.

Venner får man, når man interesserer sig for andre og giver tegn på åbninger, når de andre ”nærmer” sig. Din fortid med mobning kan være med til at du mangler sommetider den tillid som fik et knæk da du gik i 7 klasse. Men du klarer sig godt i samvær med andre i skolen som du beskriver. Jeg har indtryk af at det er det intime i samværet, som gør dig urolig.
Det ville være godt, hvis du kunne tale om dine tanker med dine forældre. Dem har du for at dele den slags oplevelser med. Måske har de haft lignende oplevelser?
Sommetider, når man tager sager meget seriøst, bliver man angst. Man kan kalde det måske som den stress, den spænding der er nødvendig for at tingene går godt. Men den måde, at klare de udfordringer i livet er ganske energikrævende. Kan du slappe af med forskellige åndedrætsøvelser eller samtaler med andre er du godt på vej.

Tak, at du delte dine oplevelser med os.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Føler mig underlig tilpas
Besvaret søndag den 3. februar 2008
Besvaret af NHK, Anonym besøgende på sindnet.dk
Mange tusinde tak for dit svar Fania! (og undskyld mit sene tilbagesvar.)

Som du forslog, har jeg har snakket med mine forældre om det, selvom det var lidt svært at formulere lige dét, som jeg ville.

Min storesøster har før været til noget "coaching", fordi hun kender en person, der lige har uddannet sig til dette.
Hun har forslået, at jeg prøver at blive coached, selvom jeg egentlig ikke rigtig ved, hvad det går ud på. Men hun vil hjælpe mig til at få en bedre selvtillid og give mig nogle værktøjer, så jeg kan arbejde med mig selv, siger hun.

Ja, jeg er også åben over for mine klassekammerater.

For lidt siden i en samfundsfag time sad jeg det sted i klassen, hvor jeg før havde fået den der underlige fornæmmelse af at være ved at græde.

Jeg rakte min hånd op for at svare på et spørgsmål, og jeg blev taget. Da jeg skulle sige, det jeg ville, kom jeg til at snuble over et ord - og jeg blev ildrød i hovedet kunne jeg mærke. Jeg begyndte at få en hedetur, men jeg afsluttede det jeg ville sige.
Min lærer bemærkede ikke rigtigt noget, andet end hun kiggede lidt på mig, men fortsatte ellers undervisningen.

Mens jeg fik denne svedetur, blev jeg ved med at prøve at berolige mig selv, men det ville ikke gå over. Det virkede som et angstanfald.

Det var en meget underlig oplevelse.
Jeg har ikke før oplevet sådan nogle svedeture.
Men det var vel egentlig fordi, at der var helt stille i klassen, og jeg sad der alene med ordet. Og så kombineret med de andre oplevelser, blev jeg måske angst for ikke at få den der underlige fornemmelse af at være ved at græde igen. Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at det plager mig ret meget.

Måske det hjælper at blive coached. Det håber jeg i alt fald.
Jeg føler dog ikke, at jeg har en dårlig selvtillid. Måske nærmere en dårlig selvanerkendelse. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvem jeg er. Jeg synes jeg har så mange forskellige personligheder, afhængig af hvor jeg befinder mig og hvem jeg snakker med.
Jeg har en sødelig og usikker personlighed, hvis jeg snakker med specielle personer, jeg måske har meget respekt for eller fremlægger alene for klassen (sådan føler jeg mig). Min stemme bliver også forandret, og jeg synes min stemme bliver lille og lys - men det gør den jo ikke. Sådan hører jeg bare mig selv, og det er underligt.

Og så kan jeg have en mere selvsikker personlighed, hvor jeg godt kan være sjov. Når jeg har denne personlighed, hører jeg mig selv som værende mere "hæs". Men min stemme er ikke forandret.
Jeg har endda spurgt folk, om de ikke synes jeg lyder lidt hæs - men nej.

En tredje personlighed er, at jeg føler mig meget "drenget" på en måde. Sådan er jeg over for min forældre - dog mest min far. Sådan som jeg hører min stemme, er at den bliver mere skingrende.

Og så en af de andre personligheder i mig, jeg har oplevet er at lyde meget "klog". Altså bruge de formelle danske udtryk og sådan. Sådan kan jeg være, hvis jeg skal skrive til andre elektronisk.

Ja, jeg kan ikke bare sige: "Sådan er jeg", og det er måske det, der gør mig usikker. Jeg kan heller ikke selv veksle mellem disse forskellige personligheder, de er der bare. Jeg kan ikke sige f.eks., at nu vil jeg være "selvsikker". Det afhænger af situationen og personen, jeg snakker med.
Er det en fase i mit liv jeg skal igennem, eller er der noget i vejen med mig?

Igen mange tusinde tak for dit svar. I sær det sidste du skrev, var ret tankefyldt.
Endnu engang tak for at sindnet er her.

Med venlig hilsen
NHK.


Skriv et svar til Føler mig underlig tilpas

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2020 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience