A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg vil, men tør ikke.Han vil men kan ikke.
Oprettet søndag den 29. januar 2012 kl. 20:14
Oprettet af Anonym i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hej.

Jeg er i syv sind. Jeg har mødt manden i mit liv - sådan føles det. Jeg har holdt mig langt væk fra ham længe, fordi jeg forsøgte at undgå min egen stærke tiltrækning af ham, og det har jeg gjort, fordi han er optaget, har kæreste og barn. Så jeg har kun hilst på ham. Den korte historie er, at vi alligevel endte med at mødes til en film. Og så galopperede det bare... for begges vedkommende. Jeg elsker ham, og han elsker mig. Det er helt vildt. Jeg kræver intet af ham. Jeg ønsker ikke andet end den tid, vi tilbringer sammen. Spørger ikke om fremtid eller andet. Vi nyder det, der er. Hvor vi er. Det samme for ham. Så alt er perfekt, ikke?

Mit problem er, at jeg ikke kan lade være med at tænke på, at HUN ikke ved noget. Jeg hader uærlighed, og jeg som grundværdi synes ikke det er i orden, at hun ikke får mulighed for at tage stilling. HAN kan ikke sige noget - for hans første prioritet er hans barn, og hans barn ville gå i stykker hvis de går fra hinanden. Og det er jo en risiko, hvis hun får det at vide.

Se, nu er det sådan... at jeg vel kan være ligeglad... Vi har hver vores boldbane at spille på. Han må tage sin beslutning omkring hans liv. Og jeg må tage min beslutning. Så er alt på det rene.

Men jeg kan ikke lade være med at spekulere over det... Jeg har MEGA dårlig samvittighed overfor hende. Jeg synes ikke det er okay. Og min samvittighed fylder så meget, at det er svært for os 100% at nyde at være sammen. Jeg får helt lyst til at sige det til hende, eller at han gør. Men med hvilket formål? Det er jo ikke fordi jeg ønsker at splitte familien, og tage papmoren fra den lille knægt på 10 år. For alt i verden ikke!

Desuden får jeg lyst til at ”redde” deres forhold. Jeg tror nemlig på, at utroskab blot er et symptom på, at noget ikke fungerer... at JEG er symptomet på, at DE i virkeligheden skulle kigge deres forhold i sømmene. Jeg kan ikke holde ud, at jeg skal være grunden til, at de skubbes endnu længere fra hinanden. Når de i virkeligheden kunne komme tættere på hinanden. Og måske få en velfungerende familie. Det er vel forsøget værd…

TÆNK NU, hvis hun har det ad H til, men ikke siger noget, fordi hun ikke føler hun kan, pga. barnet.
TÆNK NU, hvis hun gerne vil have et åbent forhold, men har dårlig samvittighed over overhovedet at tænke tanken, og
ikke tør tale om det. Før de om 30 år opdager, de begge havde det sådan!
TÆNK NU, hvis de begge lider i forholdet, fordi de ikke ser, hvad der er galt, men lader det køre længere og længere ud på et sidespor..
TÆNK NU, hvis bare det at få lov til at tale ud, gør at det bliver skønt at være sammen...

Jeg får virkelig lyst til at pille ved deres forhold - få det til at fungere. Er det ikke skørt, at jeg har det sådan? En kvinde der elsker ham. Hvad i alverden skulle min motivation være for det?

Hvorfor tænker jeg mere på hendes ve-og-vel end min egen?
Er det bare mig, der SELV er bange for uærlighed, og reagerer stærkt når jeg ser andre udsættes for den?
Handler min frustration måske ”bare” om, at jeg allerede er gået for langt i forhold til min grundværdi, og ikke sagt stop i tide?
Findes grundværdier overhovedet? Eller er det bare en overbevisning om ”hvem jeg er” som jeg har fået engang, og nu holder mig fast i et bestemt mønster?
Er jeg i virkeligheden bange for andres reaktioner, hvis de fandt ud af det? Og skyen af skyld?
Er jeg i virkeligheden blot bange for at være i et forhold og gør modstand med hvad der end er af konkrete ting at gøre modstand mod?
Er det skyldfølelsens tunge åg, der styrer mig, eller de reelle holdninger og værdier, der forsøger at hive mig på ret køl?
Er det mig, der har svært ved at tillade mig goder og fornøjelser i livet (for det har jeg), og altså også denne gave fra himlet, der er dukket op i mit liv?
Mangler jeg måske bare støtte, og at få at vide fra andre, at det er sgu da okay?! ”Jeg synes du skal nyde det, og ham – tænk når du er 80 år og kigger tilbage – vil du ikke hellere ha levet helt og passioneret, end været påpasselig bag stramme bånd gennem livet?
Nogle gange tænker jeg også på, at det slet ikke handler om et problem hos mig. At jeg har ret til at synes det ikke er okay, ret til at stille mine "kritiske" nysgerrige spørgsmål til ham. Men dén del, bliver hurtigt væltet af det andet.

Jeg stiller mig selv tusind spørgsmål, som I nok kan se, nok også for mange, og jeg bliver mere og mere forvirret, rastløs og stresset. Jeg aner ikke, hvad jeg skal gøre...

Vi er nået dertil, hvor vi er tæt på sex. Jeg har holdt meget tilbage. Men nu er grænsen nået. Og jeg føler, at det nu er sidste chance for mig, til at holde mig til mine kerneværdier. At sige NEJ til uærlighed. Hvis vi gennemfører sex, så er spillet ligesom kørt.. (?)

Og her spiller et andet emne ind. For jeg har generelt svært ved at give mig hen til sex og nydelse. Det har jeg altid haft. Og har stoppet mange gange, når en relation blev tæt på intim. Flirten ja tak - men at gå til kys og endnu videre sex, har altid været svært. Så derfor lurer jeg også på, om min modstand mod at lade det gå videre med denne mand, i høj grad også handler om det? Og mindre om ærlighed/hans forhold. For er det dét, der er den egentlig grund, så er det ærgerligt at slutte. For med denne mand, føler jeg mig egentlig tryg. Og endelig, efter vi har set hinanden i næsten 2 måneder, slapper jeg af med at kysse. Måske har jeg chancen for at lære at kunne slappe af med sex. Med denne mand som partner. Det skal siges, jeg er 33 (!).
Jeg har altid været bange for at blive kaldt billig - og at der blev snakket bag mig. Gud ved, det er jeg ikke. Jeg har kysset med få, sex med færre. Og altid i et "ordentligt forhold" - altså ingen one-night stands eller lign. Det er da ærgerligt at holde sig selv så meget tilbage med noget så skønt!! Er træt af at blive stoppet i at nyde livet.


Jeg har ret meget brug for andres refleksioner på dette emne. Måske nogen der rent psykologisk kan gennemskue, hvad der sker i mig. Please!!! Hjælp!!! Jeg er ved at gå op i limningen af modsatrettede tanker og følelser. Hvilken retning skal jeg dog lytte til?

Jeg elsker denne mand. Og for første gang i mit liv, har jeg ikke tvivlet på kærligheden. Det er så nyt og smukt for mig, at jeg ikke nænner at pille ved det. Elsker ham. (med mindre mit fokus på alt det her, blot er en forskydning af min generelle tvivl?).

Mvh
Mette* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg vil, men tør ikke.Han vil men kan ikke.
Besvaret søndag den 29. januar 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev.

Der er altid en dejlig følelse, når man både har lyst og bliver positivt modtaget med denne.
Du filosoferer ganske meget over at indlede et mere intimt forhold til ”manden i dit liv”. Du bringer samtidigt dine moralske skrupler i forhold til hans nuværende kæreste, og ”papmoren” til deres barn og til at deres forhold bliver forrådt af hans forbindelser til dig. Der er dog visse ukendte faktorer som du bør tage hensyn til.
Dit forhold til ham er baseret på en seksuel tiltrækning, din manglende erfaring i det og den frihed du har. Ingen forventninger til hinanden mere end at træffes. Fint for dig og godt for ham, som gerne vil lege en fri fugl uden forpligtelser. I tilfælde af brud på deres forhold vil der komme forventninger du ikke drømmer om og derfor vil jeres forhold være anderledes. Livet handler ikke bare om sex på trods af, at det er et vigtigt element i samværet.
Jeg vil anlægge et andet synsvinkel. Deres parforhold er blevet dannet med et barn, som allerede har oplevet et brud på familie. Skal denne familie opløses, netop i denne (barnets) alder vil det medføre yderligere trauma for knægten.
Du har ret i, at noget i deres parforhold ikke fungerer. Men, hvis du er så moralsk indigneret, må du snakke med ham om, at du har betænkeligheder og han må være mere aktiv i hans forhold at bringe det i orden. Hvad de finder sammen må du afvente men samtidigt må du netop stille krav til ham om det.
Det moralske stillingtagen er vigtigere end din seksuelle tiltrækning fordi den afspejler dine livspejlinger som varer næsten hele livet.
Dit valg handler om, at tage den rigtige etiske stilling.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Jeg vil, men tør ikke.Han vil men kan ikke.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience