A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvordan kan de andre andre få indsigt i mig?
Oprettet lørdag den 8. juni 2013 kl. 13:38
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvmord"

Jeg føler mig ikke god nok til at leve. Længe har jeg overvejet selvmord og her på det sidste er det blevet en stor del af min hverdag at tænke på hvordan jeg skal tage livet af mig selv eller hvordan jeg bare skal gøre dem omkring mig opmærksom på at jeg ikke har fået det bedre. Alle omkring mig tror jeg har fået det bedre.. Bare fordi jeg er begyndt at opføre mig som før i tiden. Min min hjerne er stadig mørk, hvis man kan sige det sådan. Hvordan kan man gøre dem opmærksom på at jeg faktisk har det så dårligt? Har overvejet en ting, at skrive et brev til min lærer med hvordan jeg har faktisk har det. Fordi at jeg ikke kan sige det til hende face to face. Ville hun kunne gøre noget? ville en lærer kunne hjælpe mig med at sige det til min mor? altså kan ikke sige det til hende.. Jeg stoler 110% på min lærer, hun har været en kampe hjælp.

Også har jeg jeg et enkelt spørgsmål som jeg ikke ved om I kan svare på, men hvor meget skal der til før at man kan blive tvangsindlangt?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvordan kan de andre andre få indsigt i mig?
Besvaret lørdag den 8. juni 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for din henvendelse.

Jeg fornemmer, at du faktisk vil leve men har svært med dine nærmeste omgivelser.
Når man tænker på et selvmord er der i regel manglende træning i, at kunne komme frem med egne ideer eller ønsker i det daglige liv. Måske har du haft mange konflikter som gjorde dig meget sårbar og derfor bør du have hjælp så hurtigt som muligt. Når man har den slags tanker, tænker man i regel ikke på de andre som vil opleve et stort, uforklarligt tab og som vil mangle muligheder for et evt. ”reparationsarbejde”. Har du en tanke for at såre din mor? Din lærer? De andre, som værdsætter dig?
Du er meget ung og har chancer for at leve et liv du bliver glæd for. Du skal dog gøre noget selv der, ikke? Når man skal være indlagt må man være enten i fare for sig selv eller andre. Et spørgsmål er om du ikke kan etablere nogle samtaler med en psykolog (henvisning fra din læge) for at styrke din måde at håndtere konflikter. Der er mange muligheder, når man vælger livet.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvordan kan de andre andre få indsigt i mig?
Besvaret fredag den 9. august 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg håber, at du har fået det bedre i løbet af de sidste to måneder, men hvis ikke, så fortæller jeg dig min historie i håb om at kunne hjælpe dig, og fortælle dig, at selvmord ikke er vejen frem, men derimod en psykolog (eller tvangsindlæggelse, som du selv skriver)

Selvmord virker så let og nemt. Oftest er det ikke en selv, som man ønsker at slå ihjel, men selve situationen/situationerne. Det er hårdt at gå med selvmordstanker. Jeg ved, hvordan du har det.
Panodiler er oftest den hyppigste metode til at begå selvmord, men hvis du har tænkt på det, så må du for søren ikke gøre det! Jeg gjorde det efter lidt over én måned med selvmordstanker. Jeg kunne til sidst ikke mere, fordi nok var nok, og den tanke har du helt sikkert også haft før. Alt bliver uoverskueligt, og pludselig er bæret fyldt. Jeg valgte at tage et bestemt antal piller skudt over 3-4 timer, og det skulle jeg aldrig have haft gjort.

Jeg startede ved 17.00 tiden. Først var min hensigt egentlig bare at blive lidt svimmel, fordi jeg havde fået en masse dumme tanker inde i mit hoved, så som at hvis jeg skar i mig selv og ødelagde mig selv mere og mere, så ville jeg til sidst ikke kunne mærke en eneste følelse indeni. Nu sidder jeg her, og er en pige på 17 år, med grimme ar på min arm, som kun tog mig kort tid at lave dog skudt over en længere periode, men de ar, de går ikke væk før om mange år, og jeg skammer mig vældig meget, når jeg har en kortærmer trøje på, fordi andre mennesker oftest bliver stødt af det. Nå, men det var så grunden til, at jeg egentlig bare ville være svimmel. Jeg tog så 3-4 piller i håb om, at jeg ville blive svimmel. Jeg gik udenfor og satte mig med min iPhone i min have i en halv time, og ventede på, at der ville ske noget, men intet skete. Jeg gik op på mit værelse og fandt pillerne frem igen samt noget vand. Jeg slugte et par ekstra piller, og derefter gik jeg i bad, da min familie og jeg ville få gæster senere på aften. Efter jeg havde været i bad, kunne jeg ikke mærke noget stadig. Jeg forstod det ikke. Jeg begyndte at græde, og der slog det mig virkelig, at nu var det bare nu. Jeg ville ikke mere, og jeg slugte derfor en del flere piller. Faktisk alle dem, som jeg havde tilbage. Væk var de på få minutter.

Nu var klokken blevet 19.00-20.00 stykker, og min bedsteveninde og hendes mor, var kommet hjem til os. Jeg lå i min seng, mens hun sad på mit gulv ved min radiator. Hendes mor var nede og snakke ved køkkenbordet sammen med mine forældre. Jeg kunne langsomt mærke, at jeg var begyndt at blive træt. Jeg kunne ikke helt fokusere, og mit blik var væk. Jeg sagde til min bedsteveninde, at jeg var meget træt, og blev ved med at lukke mine øjne, da jeg ikke havde kræfterne til at åbne dem.

Alt imens jeg havde taget pillerne, havde jeg haft min bedsteven på telefonen. Han vidste godt, hvad jeg havde gjort, og da jeg ikke havde valgt at svare ham grundet mangel på kræfter samt min manglende samvittighed, så havde han i mellem tiden ringet min mor op og fortalt hende, at han var bange for, at der var sket mig noget. Min mor lagde røret på, og løb op til mig. Hun spurgte mig ”Kunne du nogensinde finde på at tage noget?” - Jeg svarede ikke, også spurgte hun igen. Hun kunne se det på mig. Jeg var væk. Jeg var helt væk i mit sind. Jeg svarede hende lidt efter, og sagde grædende ”Ja...” - Min mor blev chokeret. Hun vidste godt, at jeg ikke havde haft det godt i en længere periode, men det kom som et chok, at jeg var så langt ude at bunde. Hun spurgte mig, hvor meget jeg havde taget, og jeg svarede hende. Hun råbte ned til min bedstevenindes mor, at hun skulle komme op og snakke med mig. (Det skal lige siges, at begge vores mødre er sygeplejersker, så det er egentlig lige deres område, hvilket jeg kun kan være glad for den dag i dag) - Min bedstevenindes mor kom op til mig, hun trøstede mig, og spurgte mig hvorfor jeg gjorde det. Jeg fortalte hende, at jeg gjorde det, fordi jeg blev kørt psykisk ned i skolen af en pigegruppe, og fordi min ”uofficielle” kæreste havde kysset med en anden UDEN overhovedet at fortælle mig det. Han var den eneste, som kunne få mig til at glemme alt om alting. Han fik mig til at være glad og lykkelig, men da det så viste sig, at han ikke var spor bedre end mange andre, så følte jeg mig svigtet, og der var der, hvor alting var nok for mig. Min bedstevenindes mor og jeg gik langsomt ned af trappen fra mit værelse til vores gang. Min mor tog fat i bilnøglerne, og vi kørte hurtigt ud til hospitalet. Jeg kom i akut behandling, og det var forfærdeligt.

Jeg blev lagt op på en briks, hvor jeg fik at vide, at de skulle skifte mit eget tøj til en hvid hospitalsskjorte, og det gjorde de så, og efterfølgende fik jeg sat nogle dutter, som målte mit hjerteslag osv. på min krop. De blev hurtigt taget af igen. Jeg fik så taget min blodprøve, også fik jeg at vide, at jeg skulle drikke 1,25L rent kul. Det smagte forfærdeligt. Det var kulsort - det var som at drikke sand. Da jeg havde drukket halvdelen af kullet, brækkede jeg mig af det. Jeg brækkede mig meget. Jeg kunne ikke have det indeni mig, men blev nødt til at tvinge resten i mig. Da det var gjort, så fik de sat et drop (en gummisnor med modgift) ind i min højre arm. Imens alt dette var igen, så blev jeg pludselig meget svimmel, da jeg lå på briksen med 5-6 læger/sygeplejersker omkring mig. Jeg følte en trykken for ørene og pludselig kunne jeg ikke høre hvad de sagde, og jeg lukkede øjnene. Jeg vidste ikke, hvad der var galt der, og åbnede efter få sekunder øjnene igen. Jeg fik en kold klud, som jeg fik i hovedet, så jeg kunne få det bedre, for jeg var millimeter fra at besvime. Efter næsten halvanden til to timer inde til akutbehandling, så kom jeg op på mit eget værelse. Jeg var heldig, at jeg ikke skulle dele værelse med en anden, men det skulle jeg have gjort, hvis det var, min mor ikke arbejdede ude på hospitalet, for ellers havde hun ikke kunne snakke med de andre sygeplejersker om alene værelse. Da jeg var oppe på værelset på hospitalet, var kl. omkring 23.00, og jeg var drænet for energi. Jeg skulle kaste op hele tiden, og det værste var, at det var kullen, som jeg blev ved med at kaste op. Kulsort - bogstaveligtalt.

Jeg blev vækket ved 3.00-4.00 tiden om natten, fordi jeg skulle have taget blodprøve, så de kunne tjekke mit levertal. Det viste sig, at jeg var minutter fra ikke at have klaret den. Hvis jeg ikke var kommet på hospitalet på det tidspunkt jeg var kommet, så havde jeg ligget med indre blødningerne nu eller en mulig levertransplantation. Jeg har gjort min familie og venner/veninder så kede af det pga. det her, og jeg græder ofte selv over det. Tanken om, at mit selvmordsforsøg skal følge mig resten af livet. Det er hårdt.

Det at du overvejer at skrive et brev til din lærer, det er en god idé! Skriv alle dine tanker ned, og giv det til din lærer. Det vil hjælpe dig, mere end du tror! Sørg for at alle dine tanker er beskrevet godt og grundigt, og at du ikke glemmer noget. Fortæl hvad du virkelig går og har problemer med, og at du rent faktisk har selvmordstanker.

Nu til dit spørgsmål. Jeg var tæt på at blive tvangsindlagt cirka 2-3 uger efter min udskrivelse fra hospitalet - det var meget forskelligt fra behandler til behandler, hvordan de så på min sag og jeg. Hvis du snakker med en behandler, så er jeg meget sikker på, at du godt kan blive indlagt, hvis det er det, du vil, men du skal huske, at hvis du bliver tvangsindlagt, så kommer det til at stå på røde papirer, hvilket vil sige, at det vil følge dig resten af livet, og jeg mener også, at dine kommende arbejdsgivere, vil komme til at se det. Jeg var tæt på gerne at ville tvangsindlægges, men da jeg fik at vide, at det ville følge mig resten af livet, så jeg lidt anderledes på det, for hvorfor få ødelagt resten af ens liv på noget, som ikke varer permanent. Jeg er sikker på, at du nok skal komme på dupperne igen! Nu er det trods alt 2 måneder siden, du skrev dette, så jeg håber inderligt, at du har fået det meget, meget bedre indeni! Og især nu hvor det har været sommerferie, hvor du muligvis har fået muligheden for at finde dig selv og tænke mere positivt. Gør dig selv og dine kære den tjeneste, at du fortæller din lærer dig det, så hun kan fortælle det til din mor, og så kan dig og din mor finde en psykolog til dig, så du kan få en meget bedre hjælp til at slippe af med selvmordstankerne. Dog skal man selv være med til at gerne ville gå til psykolog, før det rent faktisk hjælper en, men jeg kan jo tydeligt høre på dig, at du gerne vil af med de tanker, og du vil gerne have hjælp. Jeg føler med dig.

Jeg er en pige, som lige er fyldt 17 år - jeg valgte at prøve at tage mit eget liv i starten af juni måned dette år, så det er ikke fordi jeg er meget ældre end dig, og det er ikke fordi det er lang tid siden det skete. Du skal være mere end velkommen til at skrive til mig, hvis du har brug for at rense dine tanker. Jeg skal nok være her til at hjælpe dig. Det kan godt være, at jeg er en fremmede, og at du er en fremmede for mig, men nogle gange er man nødt til at hjælpe hinanden så godt, som man nu kan.

- N.


Skriv et svar til Hvordan kan de andre andre få indsigt i mig?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience