A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvad kan jeg gøre som veninde?
Oprettet onsdag den 13. maj 2009 kl. 09:00
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Jeg havde lidt vanskeligt ved at placere i hvilke brevkasse jeg skulle skrive! Men nu prøver jeg her. Det er vanskeligt at forklare det hele, for det er lidt kompliceret:

Jeg har en veninde, jeg har kendt stort set hele mit liv. Vi er vokset op i barske vilkår, og allerede som børn lærte vi begge, at "overleve" i familier med alkoholiske forældre og hårdtarbejdende (og ofte vrede, trætte) mødre.
I dag er vi voksne og har børn, arbejde og kærester.

Da min veninde var ung udviklede hun spiseforstyrrelse i form af bullimi. Det varede meget længe, før jeg opdagede det - og da jeg gjorde og fortalte hende det, indrømmede hun, men derefter talte vi ikke så meget mere om det. Årene gik, hun blev gift og skilt, var alene med børnene - og klarede det faktisk fint. Et år var vi på ferie sammen, hvor jeg til min store sorg, opdagede at bulimien stadig var der. Hun gik på toilettet efter vi havde spist, og jeg så at hun brugte afføringspiller. Igen talte jeg med hende om det, og hun sagde, at det er hendes måde "at holde styr på sig selv", men at hun ikke var glad for det.

Samtidig kunne jeg se, at hun kunne drikke enorme mængder alkohol uden at blive synderligt påvirket - og dét slog mig helt ud. For jeg kan se på hende, efterhånden, at hun er hård ved sig selv. Hun ser træt og slidt ud, og jeg kan bare ikke hjælpe, selvom jeg er den, der er tættest på hende. Jeg kan tale med hende - men hun viger udenom eller siger ét og gør noget andet.

Hun har fået en ny kæreste, som er meget rar, men jeg tror ikke at han har opdaget det hele. Og hvis han har, lader han stå til. Jeg har ikke lyst til at "involvere" ham i min viden, da jeg synes at jeg så vil gå bag hendes ryg. Yderligere har han en gang tidligere, talt over sig, med noget jeg i fortrolighed fortalte ham (for at hjælpe hende/dem).
For et stykke tid siden opevede vi begge dødsfald i vores familier. Det var hårdt, men godt at vi havde hinanden. Jeg opdagede hurtigt en mærkværdig opførsel fra min veninde. Nemlig, at hun fokucerede meget på hendes egne problemer og mindre på, at jeg havde nøjagtigt de samme - vi har i alle årene været gode "lyttere" for hinanden, så det undrede mig. I en periode på over et år, har det nu været sådan, at når hun fx ringer, så taler hun uafbrudt, nærmest panisk, og jeg kan ikke få et ord indført. Hun kan tale i en hel time, uden afbrydelser, og gentager ofte de samme ting. Jeg har tænkt, at der skulle være plads til, at hun kunne få sin sorg ud - men det er ved at være for meget for mig nu. Når jeg prøver at sige det, så taler hun videre og hører slet ikke efter.

Flere gange når jeg har været på besøg, kan jeg lugte, at hun har drukket. På overfladen virker hun helt normal, men jeg er meget bekymret. Ligeledes kan jeg høre at hun drikker (noget?) når jeg taler i telefon med hende - og i de situationer, er hun altid alene.

Forleden ringede hendes kæreste og sagde, at hun er begyndt at kaste blod op. Jeg blev nærmest lammet, og prøvede at sige, at han måtte hjælpe hende med at stoppe med at ryge, drikke kaffe - og alkohol. Dét ville han da gerne "prøve på", sagde han - men jeg stod bagefter tilbage med en følelse af, at jeg ikke hjælper min veninde rigtigt. Jeg får jo ikke talt ordentligt med hende - eller kæresten. Jeg tror ikke at han kan se sagens sammenhæng, da deres forhold er meget nyt og han tænker nok, at det er pga dødsfald at hun reagerer hårdt. Jeg tror det er en del af en større virkelighed.

Jeg har overvejet at invitere hende på ferie, eller børnene - men det hjælper jo ikke i længden. Jeg tror hun har behov for ro, fred og hjælp. Men hvad skal jeg gøre for at hjælpe? Jeg er bange for at virke som en overmagt, der går ind og blander mig i noget, hun vil blive vred over.
men jeg kan se, at hun har behov for hjælp. Hun er ved at køre sig selv helt i sænk - hendes psyke kører på overarbejde, hun er panisk i sin fremtoning og hun ser meget, meget slidt ud. Jeg er også bekymret for børnene. De er halvstore nu, men jeg tænker, at også de kan se, at den er gal med deres mor, og nok er mere bekymrede, end de giver udtryk for.

Hvad gør jeg????????

Venlig hilsen
Jeanet* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvad kan jeg gøre som veninde?
Besvaret onsdag den 13. maj 2009
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Kære Jeanet
Tak for din henvendelse.
Du skriver meget om jeres venskab og lang fælles fortid med lignende opvækstvilkår.
Dårlige opvækstvilkår behøver ikke resultere i et dårligt liv men ofte mangler man ressourcer at komme ud af moradset man er havnet i.
At ”lytte” til hinanden kan opleves også som en måde, at højt klare sine tanker men det er ikke nok. Langt venskab som du beskriver kan lede til, at man glemmer at lytte til hinanden på en konstruktiv måde.
Når din veninde siger, at hun har sin egen måde at ”have styr på sig selv” virker det ganske rigtigt. Uanset hvilke midler hun bruger for at bedøve sine ubehagelige tanker er det en måde at overleve .
Problemet er børnene. Disse har behov for en voksen som er opmærksom på deres behov og er tilstede. Sådan som du beskriver hendes liv, har hun mange vanskeligheder omkring det.
De er i en sådan følsom periode i deres liv at hjælpen må søges.
Hvis jeres venskab skal opretholdes, må du finde veje til hende så at hun er opmærksom på hvad du siger og hvad du tænker at gøre. At gå foretage noget bag hendes ryg er ikke rigtigt på nuværende tidspunkt.
Børnene har det højeste prioritet. Jeg mener, at jeres samtale kræver, at I fysisk er sammen og at ingen anden er tilstede. Du må inden det, tænke over hvilken rolle du har i forhold til hende, hendes partner, hendes børn og din egen familie. Du kan tilbyde hende at gå sammen til psykologiske samtaler, hvor hun kan føle sig tryg sammen med dig. Hjælp må hun få og tiden er knap. Du må ændre din rolle at være en ”container” til at være en ven i nød.

Du er velkommen at kommentere mit svar.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvad kan jeg gøre som veninde?
Besvaret onsdag den 13. maj 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære Fania.

Mange tak for svaret. Jeg kan bestemt se, at du har ret i det du skriver. Det er rart at få tingene "serveret" med en anden vinkel.

Børnene....ja, det er jo dem, jeg er mest bekymret for. Den ene er meget stille, den anden ikke til at styre på 2 tønder land. Det er 2 forskellige reaktionsmønstre, men jeg er helt sikker på, at det er deres måder at "overleve" på. Den ene er ved at rode sig ud i noget rod pt - og ...ja...det er bare helt af h...... til!!
Tiden er knap, og jeg må og skal foretage mig noget. Og det du skriver om at jeg skal være en ven i nød - fremfor en container, er helt sikker dér JEG skal og kan ændre. Lige nu. Men jeg synes det er svært at få hul på denne byld.

Hun skal til lægen nu (pga opkastningerne)- men jeg tror ikke hun får sagt, hvorfor hun er så syg....og så kan lægen jo heller ikke hjælpe.

I øjeblikket har jeg svært ved at nå ind til hende. Hun gemmer sig bag den nye kæreste, på en måde jeg aldrig har oplevet før. Enten taler hun - som beskrevet - som et vandfald, eller også får hun ham til at ringe til mig med en eller anden besked. Derfor ved jeg ikke hvordan jeg skal få sat et møde i stand, hvor der kun er hende og mig. Hun har afvist mig de seneste par gange, hvor jeg har forsøgt.

Tror du jeg skal prøve at tale med AA eller nogen andre om det her?

Tak igen!
J 
Svar på Hvad kan jeg gøre som veninde?
Besvaret torsdag den 14. maj 2009
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen
Tak for dine kommentarer Jeanet.
Du beskriver din venindes situation som akut, ikke afklaret og at du ikke mener at have en gennemslagskræft til at bryde den onde cirkel hun befinder sig i.
Jeg mener, at den kontakt du har med hendes ven kan være en indgang til at få fat i hende. Du må være meget lydhør hvad han fortæller og hvilke beskeder han giver dig for at kunne finde en sprække til dig hvad kommunikation angår.
Din kontakt til AA kan kun være baseret på din søgen efter hjælp som en veninde. De må have erfaringer med lignende situationer.
Jeg mener stadigvæk, at du må have en personlig kontakt med hende for at vise, at du bryder dig om hende, at du vil hjælpe hende og at hendes børn vel er også vigtige for dig.

Med venlig hilsen
Fania


Skriv et svar til Hvad kan jeg gøre som veninde?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2020 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience