A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg har behov for hjælp men tør ikke søge den.
Oprettet lørdag den 16. april 2011 kl. 01:21
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Hej.

Jeg er en 20 årig pige. Udseendemæssigt synes jeg ikke at mit ansigt er pænt på nogen måder. Jeg er rimeligt tynd og høj og har aldrig været helt tilfreds med min knoglede krop - men det er jeg ovre nu, på nær ansigtet. Jeg er i gang med en videregående uddannelse og på overfladen lever jeg ellers et "godt liv".
Jeg har bare altid været meget genert og tilbagetrukket og som barn havde jeg ikke en eneste ven. Blev også drillet fordi jeg var en enspænder der ikke turde svare igen. Jeg var noget af en bogorm og klarede mig særdeles godt i skolen. Omkring 3.-4. klasse fik jeg nogle få venner som jeg var meget sammen med. Disse venner begyndte dog at ryge og drikke i 11-12 års alderen (og senere ryge hash) og jeg fulgte nervøst trop (ikke gruppepres eller noget, jeg var selv nysgerrig). Mine forældre er meget strenge og de har aldrig fundet ud af alt det men fandt ud af at jeg begyndte at pjække sammen med dem og faldt fra i skolen osv - dette gjorde dem endnu strengere og forhindrede mig i at være så meget sammen med mine venner som jeg havde lyst til.
Da jeg gik i 9. klasse begyndte mine venner at sniffe coke. Efter dette tog jeg meget afstand til dem fordi at jeg var overbevist om at jeg ikke ville leve mit liv sådan og samtidigt vidste jeg det ville såre mine forældre meget hvis de fandt ud af alt det jeg har lavet.
Jeg gik og havde det meget dårligt med mig selv og kunne græde over ingenting. På et tidspunkt havde jeg, ikke deciderede selvmordstanker, men noget lignende idet jeg ikke kunne forstå hvorfor jeg levede osv. men har aldrig skadet mig selv .

Jeg kom dog på gymnasiet hvor jeg i den første tid var meget ulykkelig og græd meget for mig selv. Det var hårdt at komme ud i den "store verden" uden mine tidligere venner men efterhånden fik jeg mange venner. Jeg var åben da jeg mødte nye mennesker og kom af med en masse af min generthed. Jeg blev forelsket et par gange i løbet af folkeskole og gym, til og med 2.g, men ingen af de drenge gengældte mine følelser - dette gjorde kun selvtillid og selvværd lavere (har aldrig haft en kæreste). Samtidigt med dette begyndte min veninder at få kærester og have (drenge) venner mens jeg ingen havde. Jeg opdigtede så en fyr som jeg påstod at have et lidt kompliceret forhold til og det ene førte med det andet og jeg fik aldrig fortalt mine veninder at han ikke eksisterer.
Ikke nok med det, så føler jeg selv, også i dag, at han var en del af mit liv og at vi havde det godt sammen osv indtil vores forhold sluttede. Det har været slut i noget tid nu men jeg kan stadig finde på at nævne overfor veninderne at jeg savner ham osv.

Jeg har aldrig haft et nært forhold til mine forældre eller søskende (alle ældre end mig) forstået på den måde at jeg aldrig har snakket om personlige ting og følelser osv med dem. Jeg fortæller heller ikke mine veninder når jeg går og har det dårligt fordi jeg ikke vil "belaste" dem med rodet i mit hoved, de ringer dog omvendt til mig når de har det dårligt osv. Men jeg kan fx ikke græde foran andre, om det er min mor eller en komplet fremmed og jeg kan bare ikke sige til nogen at jeg har brug for at snakke fordi jeg har det dårligt. Det har jeg aldrig gjort og lige pt. ser det ud til at være en uoverkommelig opgave.

Men samtidigt frustrerer det mig at jeg ikke har nogen i mit liv der forstår mig - på det overfladiske plan forstår de mig men jeg kan ikke finde ud at udtrykke mig om mine følelser med nogen. Og på det seneste pisser min familie og veninder mig så meget af fordi de ikke forstår mig (fordi jeg ikke kan udtrykke mig selv) - men dette viser jeg heller ikke overfor dem.

Der er mange ting jeg gerne vil sige eller gøre i forskellige situationer med mine veninder eller familie som jeg aldrig får gjort og ISÆR mht. når jeg møder nye mennesker, som jeg ikke får sagt eller gjort. Også sidder jeg altid efterfølgende for mig selv og fortryder at jeg ikke sagde det jeg ville eller gjorde det jeg ville - de her tanker (fortrydelser) kører næsten konstant i hovedet på mig og fylder rigtigt meget.

Mht min situation nu hvor jeg læser på universitetet så har jeg fået en ny veninde og de resterende få kender jeg fra tidligere. I det hele taget er jeg efter gymnasiet blevet mere indelukket og har ikke mod på at møde nye mennesker, føler ikke jeg har noget at tilbyde. Det faglige går på trods af alt dette rimeligt godt.

Jeg har overvejet den sidste tid at søge professionel hjælp men jeg føler at jeg vil blive "stemplet" som en lunatic ved at opsøge psykolog eller lignende - jeg kan også forestille mig at jeg vil have meget svært ved at åbne mig op for sådan en.

Kan du give mig nogle råd til hvad jeg skal gøre? Jeg føler også det er lidt pinligt at tage til min læge og sige at jeg er led og ked af det hele og har været det i de sidste mange år.

Hilsen den fortabte pige..* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg har behov for hjælp men tør ikke søge den.
Besvaret lørdag den 16. april 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev.
Mange mennesker i din alder har den type problemer du nævner.
Jeg har en ide om, at du har ganske store og urimelige forventninger til dig selv. At have erfaring med kærester, at kunne åbne dig for alle de andre og udtrykke dine følelser, at de andre skal kunne forstå dig m.m. Hver menneske forsøger klare sig socialt efter de bedste beskub. Du opfandt en kæreste for at være ”på linie med de andre”, klarer dig meget godt intellektuelt efter at have erfaring med forsømmelser og dårligt selskab.
Dine forældre har formået, at pege på den rigtige retning at gå men forsømte måske at komme tættere på dig for at kunne tilbyde dig mere end at angive retning. Forældrene gør det, de skal efter deres forståelse hvad det betyder at være en forælder. Men sommetider følger de ikke med andre aspekter af deres børns liv. Det , at kunne rumme anderledes tænkning, at vise forståelse, at skabe en atmosfære, hvor man tør dele sine oplevelser etc.
Et ønske om, at kunne dele sine følelser med andre er en ganske kompliceret sag. De andre skal kunne modtage det, du siger, forstå det (det gør de ikke af naturlige grunde fordi de ikke kommer fra samme familie eller har samme hjerne som din) samtidigt, at du ikke tør komme med dine bekymringer til dem, der kan hjælpe dig. Fokuserer man meget på sig selv vil man være uinteressant for andre. Når man ændrer fokus fra sig selv til andre åbner der sig en anden verden og der kan man vælge hvad man vil berøre, afhængigt af situationer, nærhed osv.
Hvis du ikke har andre problemer end det du beskrev vil jeg anbefale, at du opsøger en systemisk psykoterapeut med speciale i familier. Det kan være en psykolog eller en selvstændig terapeut.
Der handler det om at finde vejen til den bedste måde for dig, at føle dig godt med både dig selv og din måde, at være på. Der handler ikke om, at åbne dig men at kunne udtrykke hvad man ønsker og hvad man vil gøre ved det. Al hjælp udefra handler om at beslutte sig om man vil gøre noget eller ej. Det handler om, at se fremad og med din unge alder har du strålende chancer for at være lykkelig kvinde.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg har behov for hjælp men tør ikke søge den.
Besvaret lørdag den 23. april 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen.

Jeg vil lige høre om hvad det psykoterapi indebærer? Fordi hvis det er noget min familie på den ene eller anden måde skal involveres i vil jeg ikke gøre det.
Jeg har aldrig haft et forhold til min far, bor hjemme med både mor og far men snakker kun med min mor. Ikke fordi at min far og jeg har problemer men han har aldrig vist nogen interesse i mig, eller mine søskende, og derfor undgår jeg ham altid. Jeg er overbevist om at det ikke er fordi han er ligeglad med os osv., men han er rimelig meget som jeg, dårlig til at vise følelser osv. Fx døde hans mor for nogle år siden og selvom han blev dybt rørt da han fik beskeden fældede han max en tåre.

Jeg ved ikke om jeg har det fra ham, men jeg har aldrig kunnet græde foran folk og sådan har det været siden jeg var barn. Jeg har altid set det som en svaghed at græde foran andre, om det er en fremmed, en veninde eller min egen mor så gør jeg det ikke. Det betyder dog ikke at jeg ikke græder, tværtimod - men altid kun når jeg er alene.

Derudover vil jeg tilføje noget jeg udelod sidst, fordi at jeg føler det er ekstremt pinligt. Men jeg har, så langt tilbage jeg kan huske, altid haft fantasivenner - og har dem stadig. Det er ikke nogle faste personer, men skiftende karakterer afhængigt af mit humør. Det er nogle jeg kan sidde og føre samtaler med og have det godt med osv., men nogle gange når jeg er helt opslugt i min fantasiverden indser jeg hvor ynkeligt det er at sidde og snakke med mig selv. Men de tanker har dog aldrig stoppet mig fra at snakke med disse venner.
Jeg forestiller mig som regel altid situationer jeg ikke vil befinde mig i mit virkelige liv, fordi jeg er så tilbageholdende og genert.
Og andre gange involverer disse fantasier virkelige personer jeg kender, men igen situationer som jeg ikke vil befinde mig i mit virkelige liv.

Dette har aldrig været et problem, men nogle gange har jeg svært ved at skelne mellem den virkelige verden og fantasiverdenen, idet jeg kan forestille mig ting og sager mens jeg er udenfor og endda nogle gange, mens jeg er sammen med venner eller familie. Altså selvfølgelig kan jeg skelne mellem de to, men min fantasiverden er bare en så naturlig del af mig, at jeg mange gange først opdager det fx når jeg går på gaden eller lignende at der egentlig ikke går en person ved min side som jeg forestiller mig at snakke med osv.

Jeg ved ikke om dette ændrer din opfattelse af min situation, men følte at jeg måtte fortælle om det.

vh. den fortabte pige


Skriv et svar til Jeg har behov for hjælp men tør ikke søge den.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience