A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Håber, at nogen forstår mig.
Oprettet mandag den 25. april 2011 kl. 11:19
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Hej.
Jeg har et problem, som jeg ikke kan se er muligt at løse.. Jeg er bange for at jeg ender i en seriøs depression, hvis jeg ikke på en eller anden måde får noget hjælp.

For at kunne forstå hvordan jeg har det, skal man vide hvordan jeg før har haft det. Jeg har altid haft det svært ved at få tætte venner og veninder, men har alligevel haft et par nære veninder i tidens løb. For ca. 3 år siden begyndte jeg at føle mig ensom, og meget som en outsider. Jeg havde ikke nogen at snakke med, og selvom jeg altid har haft en mor ved min side, har jeg aldrig følt at jeg kunne snakke med hende, og har stadig ikke lyst til at dele mine tanker med en mor som jeg ikke ser op til eller kan lide.

Men efter at jeg havde haft det ret skidt i nogle måneder, begyndte jeg at skrive med en dreng som boede et andet sted i landet, og vi skrev i et halvt år før vi mødtes. Vi havde meget til fælles, rigtigt meget, og jeg fik det bedre. Men jeg knyttede mig måske for meget til ham, for efter et halvandet år som kærester har vi nu slået op, og jeg skal stå helt på egne ben, fuldstændigt uden andre at snakke med end ham. Han var min første kæreste, og jeg var hans første seriøse kæreste. Jeg var egentligt aldrig rigtigt forelsket i ham, men min hjerne var vist bare glad for at den endeligt kunne komme af med nogle tanker, og jeg kunne slappe mere af. Men vores forhold blev mere og mere som et gammelt ægtepars. Til sidst måtte vi ikke snakke med folk af det modsatte køn, ikke engang kigge på nogen. Det lyder dumt, det ved jeg, men jeg var mindst ligeså jaloux som ham, og jeg ville ikke kunne have holdt ud at se ham snakke med andre piger. Det hænger nok sammen med mit ekstremt lave selvværd, som også gør at jeg kan få det dårligt over bare at se reklamer med kønne piger..

Det er svært at forstå mig når man ikke ved alt om mig, men kan jo ikke skrive hele mit liv ned..

Jeg er en klog pige, som får høje karakterer på gymnasiet, men det er nærmest det eneste jeg har. Efter min kæreste og jeg gik fra hinanden, har jeg haft den her følelse i maven, og en rastløshed over mig. Det er i dag d. 25/04/11, og det er kun tre dage siden vi besluttede bare at være venner. Vi er stadig rigtigt nære venner, og kan snakke om alt, men vi har jo også været sammen stort set hver weekend og alle ferier i et halvandet år. Nu er mit problem så bare, at han er den eneste jeg har som jeg kan snakke med. Og endnu værre, han er den eneste uden for min familie som har nogen interesse for mig..

Jeg har, efter vi slog op, allerede haft det som jeg vil kalde et angstanfald, hvor jeg hyperventilerer og græder til jeg har ondt i hovedet, og er sikker på at der kommer flere. De tanker der går gennem mit hovede når jeg har det sådan, er meget deprimerede, og jeg mister al lyst og motivation til livet. Jeg er simpelthen bare så bange for at jeg aldrig finder nogle venner og veninder som jeg kan stole på og som også har interesse i mig og i at tilbringe tid med mig.. Jeg er ikke det mindste i tvivl om at min ekskæreste vil klare sig, han har nemlig et par venner og en stor familie som han elsker, og det er desværre før sket at jeg er blever lidt sur på ham fordi jeg har været misundelig.. Jeg har nemlig ikke nogen som jeg elsker, har i hvert fald aldrig kunnet sige det til nogen hvor jeg mente det..

En ting til, som tager meget af livslysten fra mig er, at der er så mange mennesker på jorden, og jeg er bare endnu et, som ikke er vigtig på nogen måde, jeg kunne sagtens undværes.. Jeg tænker tit på at jeg godt gad at have levet for 500 år siden, hvor man ikke vidste så meget, og hvor man havde sin plads i familien og i samfundet, og hvor man havde et formål med livet, at føre det videre.

Jeg ved godt selv hvorfor jeg har det som jeg har det, og har heller ikke fået skrevet alt, men jeg har ingen anelse om hvordan jeg på nogen måde skulle få det bedre.. Håber virkeligt at der er nogen som forstår mig,..
* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Håber, at nogen forstår mig.
Besvaret mandag den 25. april 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev.

Når jeg læser det, får jeg tanker om dine forventninger til andre som ikke bliver indfriet og dermed skuffelser til dem. Skuffelse at din mor, dine kammerater og faktisk din forhenværende ven ikke kan være dig til hjælp. Det leder til, at du føler dig ensom, utilpasset og handlelammet. Din beskrivelse omkring dine tidligere skoleår passer godt med mit billede at unge som mangler evner til at kunne dyrke det sociale efter det bedste for den enkelte uden, at presset fra omgivelser styrer det hele. Som ung skal man have hjælp fra forældre og voksne.
Man skal kunne henvende sig til de voksne uden at føle sig dum, hjælpeløs og angst for at deres billede af én vil krakelere.

Du svinger mellem den store verden, hvor det enkelte menneske ”som ikke er vigtigt på nogen måde” og det nære, som du ikke formår at forme til et tilfredsstillende samvær.
Hvis jeg skal udtale mig om den store verden, så mener jeg, at det enkelte menneske har betydning for denne (se på historien) men også, at det enkelte menneske skabes i samspil med andre. Din opvækst, dit nære miljø har haft indflydelse på den angst du har for de andre men også de evner du viser du har.

Når du endelig finder nogen der vil høre mere på dig, bliver det måske for meget. Fordi et samvær med andre kræver en tilpasning, så den anden ikke bare bliver som en opsamler men også at man giver noget til den anden.
Det, at kunne give noget til den anden handler om, at skifte fokus fra sig selv til den anden. Man udvider sine horisonter og lærer sig det sociale samspil. Et godt samvær handler også om, at finde ud af, hvad man vil bruge det til. At opbygge en mere intim relation, at lære hinanden at kende eller at tilfredsstille umiddelbare behov man har fra begge sider. Al den erfaring bruges til fremtidige beslutninger. De bliver spontane og ikke altid de rigtige eller danner de grund til en tanke, en refleksion, hvor man tænker på det hele forfra men med fokus på enkelte elementer. Kunne man har reageret anderledes? Kunne de andre reagere anderledes? Hvad omstændighederne omkring samværet betydningsfulde eller ej?

Tillid til andre kræver tid og refleksion. Det tror jeg du kan på grund af dine intellektuelle evner. Det er netop meget vigtigt at reflektere omkring. Helst med en anden som er mere erfaren og reflekterende end dig. Når man vil gøre det alene vil man ”forfalde” til de gamle genkendelige tanker og de er ikke så interessante, vel?

Dine kropslige reaktioner på hyperventilering leder til hovedpinde og negative tanker som igen får dig i en ond cirkel.
Jeg mener, at det er nødvendigt, at finde din vej til din mor. Hun er måske ikke opmærksom på dig på den måde det vil være til din og jeres relation. Du må tage den ballade, det kan komme men inden må I være enige om, at slutresultatet af samtaler bliver en konstruktiv fred.

Du vil gerne blive forstået. Men de andre har andre erfaringer, andre familier og andre referencer. Hvordan kan du forvente denne forståelse? De andre kan vise sympati eller empati. Ved den første, oplever man en lettelse for en kort stund, den anden kræver erfaring at forholde sig til andres oplevelser og være kritisk. Det kan man sjældent have i din alder.

Du har store chancer at få succes i dit liv. Du skal bare se mere fremad og ikke tilbage. Fra fortiden vælger du bare det, der har hjulpet dig indtil nu.

Du er velkommen at skrive hvad du får af mit svar.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Håber, at nogen forstår mig.
Besvaret tirsdag den 26. april 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg er glad for at få et svar så hurtigt, men ved ikke helt hvad jeg kan få ud af det..

Jeg ved godt at andre ikke kan sætte sig ind i og forstå hvordan jeg har det, men det jeg mener, er, at jeg søger accept. Jeg føler ikke at jeg er god nok, netop fordi jeg ikke rigtigt har nogle venner som bekræfter mig i at jeg betyder noget, og i at jeg er vigtig, fordi jeg er som jeg er.. Jeg ved ikke om det jeg ønsker er umuligt at opnå, det lyder det lidt når du siger at jeg har for høje forventninger til andre mennesker..

Du siger at jeg burde gå til min mor, men der må være en anden vej.. Jeg har aldrig snakket sådan privat med min mor, og har ikke lyst til at begynden nu, det ville være for underligt og akavet, og mit problem bliver ikke løst ved at indvillige min mor i det. Hun har flere gange vist at hun ikke stoler på mig, og jeg har oplevet hende på måder som gør at jeg ikke har lyst til at hun skal være den som hjælper mig.. Desuden ved jeg allerede hvad hun ville sige hvis jeg kom til hende..Skriv et svar til Håber, at nogen forstår mig.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience