A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg fortryder meget
Oprettet mandag den 25. april 2011 kl. 12:45
Oprettet af Julie i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hej,

Jeg sidder i den forfærdelige situation at have gjort noget meget meget dumt i forgårs. Jeg tænker ikke på andet, har det forfærdeligt og føler jeg har svigtet mig selv fuldstændig. I lørdags var jeg til fest hjemme hos én der hedder Kasper hvor ca. 10 fra vores gamle folkeskole-klasse var sammen (ja, vi holder stadig kontakten efter to år). Det endte op i at vi alle hyggede os pisse meget og nærmest alle var så godt som fulde som aldrig før.. Jeg var én af dem der blev virkelig virkelig fuld og når det sker begynder jeg at flirte helt vildt.. selv med dem jeg ikke rigtig tænder på overhovedet. Jeg bliver faktisk en helt anden person end den jeg i virkeligheden er og de værdier jeg har i mig selv.. Det endte ud i at jeg begyndte at snakke med Kasper. Det skal lige siges at Kasper til tidligere fester har prøvet at ville noget med mig og hentydede lidt til at jeg ser godt ud og han gerne vil noget med mig. Han er pæn og sød men stadig ikke min type. Derfor har jeg altid snoet mig lidt udenom og spurgt ham om han ikke kan tage nogle venner med og nævnt at jeg er til helt mørkhåret drenge osv..

Når men i hvert fald kom vi ind på det og sagde han at han gerne ville noget med mig men at jeg jo er til de helt mørkhåret osv og gjorde lidt grin af mine dårlige argumenter.. hvor han sagde at han følte sig lidt afvist. Jeg ved ikke om jeg derfor fik lidt ondt af ham eller hvad der skete for mig men så sagde jeg det slet ikke passer (selvom det gjorde og stadig gør - han er bare for "pæn" og perfekt) og jeg synes han er pæn.. og det endte med vi gik ind på et værelse og låste døren. Her startede alt det "vilde" som jeg desværre husker alt alt for godt. Jeg tror begge to vi var lidt tændte og igen jeg var meget meget meget fuld som aldrig nogensinde før vi begyndte med at ligge os ned på sengen og kysse og snave osv. Lidt efter spurgte han om jeg havde lyst til at se hans ... og så sagde jeg det ved jeg ikke og grinte (husk jeg er fuld). Så knappede han op for sine bukser og der var den altså. Han sagde jeg godt måtte røre og der begyndte det altså at blive lidt mere seriøst end bare et kys.. jeg sagde lidt at jeg aldrig havde prøvet det før og grinte igen. Og han sagde det var helt okey og én gang skulle være den første.. Han var simpelhen så sød og forstående. Han viste mig hvordan man lavede et handjob og det prøvede jeg så.. men det gik helt vildt galt og kunne simpelthen ikke fortsætte og dermed få den til at stå.. det synes jeg var for underligt at røre ved hans pik altså og var også lidt bange fordi det er et ømt sted for drenge og ture simpelthen ikke gøre det voldsomt som han åbenbart ville have. Vi kyssede lidt igen og så sagde han jeg kunne prøve at give ham et blowjob og igen begyndte jeg at grine og sagde jeg ikke kunne finde ud af det og aldrig havde prøvet det før. Aner virkelig ikke hvad der skete eller hvordan det skete men jeg gav ham altså et blowjob!:( Som jeg synes er helt vildt ulækkert og så på én jeg i virkeligheden slet ikke tænder på og kan lide.. Han ville også noget mere og var villig til at gå op og hente et kondom men da sagde jeg altså at jeg ikke kunne gøre det... og igen var han forstående..

Problemet er at jeg fortryder det grænseløst og næste dag havde jeg det så forfærdeligt og jeg kan slet ikke fatte at jeg kunne få mig selv til at gøre sådan en ting. Jeg er så bange og ved ikke hvad jeg skal gøre for man kan jo ikke lave det om.. Det er nærmest det værste. At jeg gik imod mine egne principper og jeg står stadig ved dem selvom jeg har gjort det modsatte.

Slemt er det også at dagen efter tog ham og nogle af de andre drenge fra folkeskole-klassen til mcD med tømmermænd og jeg er SÅ bange for han har sagt det til dem.. for ingen fra klassen tror på jeg kunne finde på sådan noget og nu får de et helt andet indtryk af mig.. Jeg ved ikke hvordan jeg kan finde ud af om han har sagt det, men det vil jeg helt vildt gerne finde ud af. Hvis han har nævnt det kommer jeg ikke mere til de klasse fester. Hvis han ikke har sagt noget som han lovede ikke at gøre, er det ikke lige så slemt men slemt nok da det jo nok vil blive helt vildt kejtet Hvordan skal jeg reagere næste gang jeg ser ham og skal være sammen med ham en helt aften sammen med de andre!!!???? jeg vil jo så gerne undgå kejtethed og jeg tror også det er vigtigt at vise at det der skete sidst ikke har rørt mig selvom det har.. han må ikke se mig som svag. Har været så tæt på at skrive til ham for at sikre mig at det ikke kommer videre men på den anden side er jeg helt vildt flov og kan ikke få mig selv til at tage kontakt til ham. Han har jo heller ikke skrevet til mig..

Jeg er gået imod mig selv og føler mig så alene og ensom lige nu.. er ikke mig selv og snakker ikke med nogen. Jeg har endda prøvet at bede en lille bøn selvom jeg nok tror han er den sidste der vil "snakke" med mig.. Jeg har ikke engang lyst til at tage i skole imorgen.

Så hvad skal jeg gøre.. jeg står helt fortabt om magtesløst og føler jeg ikke kan snakke med nogen som helst om det.. for de veninder jeg har kunne selv aldrig finde på at gøre sådan noget og ville blive helt vildt skuffet over mig ligesom jeg er skuffet over mig selv. Jeg fortryder så meget og græder hele tiden.. jeg har virklig brug for hjælp og nogle gode råd. Både mht. hvad jeg skal gøre til næste klassekomsammen men især også hvordan jeg i mig selv kan holde op med at have det sådan her. Jeg har brug for noget trøst. Håber så meget der er nogen der kan hjælpe mig igennem det her.

Kærlig hilsen Julie fra Viborg* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg fortryder meget
Besvaret mandag den 25. april 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Hej Julie

Det lyder ganske uforståeligt, at du tager til fester, drikker dig fuld, foretager handlinger som du skriver er dig imod og nu er bange for hvad andre tænker om dig.
Det ser ud som om du er ganske naiv og uforberedt på samvær med drenge i din alder eller spiller en pæn pige som aldrig kunne finde på, at være sammen med drenge.

Løsninger på dine problemer er klare: du må vælge enten at holde dig ædru og ikke være overrasket eller være med på bølgen og tage det, der kommer derefter. Der er konsekvenser på begge sider. Du mangler også viden om drengene og det ville være på plads at i forvejen dække dig men antikonception for ikke at være overasket med en uønsket graviditet. Den slags konsekvenser er alt for dyrekøbte.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg fortryder meget
Besvaret onsdag den 4. maj 2011
Besvaret af Julie, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Fania.
Jeg ved det virkelig ikke. Jeg ved bare at sådan noget skal jeg aldrig gøre igen. Jeg tror bare det er fordi jeg er en person der elsker at der skal ske noget hele tiden og føler mit liv er kedeligt med gymnasiet og lektier osv.. og er træt af min kedelige hverdag og prøver derfor mine grænser af uden at tænke mig om overhovedet. Jeg ved jeg er en idiot. Men jeg har taget dit svar til mig. Aldrig vil jeg gå så langt igen.. jeg har lært min lektie og jeg vil gerne have det sjovt og drikke lidt, men bare ikke sådan så det bliver ustyrligt for det blev det den aften. Jeg føler derimod ikke jeg er spor naiv og ved udmærket godt hvad der foregår og at drenge ikke tænker med hovedet i den alder. Det er i sidste ende mine egne valg. Og jeg ER det du kalder en pæn pige UDEN at spille det, men jeg er også en der er meget nysgerrig og må prøve mig frem og åbenbart lærer tingene på den hårde måde. Det vigtigste er at jeg i mig selv ved at jeg ikke gør det igen for den disciplin har jeg heldigvis og det ville du vide hvis du kendte mig UDEN at behøve begynde at dække mig med antikonception. Jeg går op i at finde den rette person som jeg elsker højt før jeg springer ud i sådan noget! Så lad vær med at se mig som sådan en person, selvom jeg åbenbart for dig har fremstået som sådan en person i min historie. Det er i sidste ende mine egne valg og jeg må bare lærer af det. Men aldrig vil jeg gå med på bølgen hvis det er sådan noget det handler om. Vh Julie


 
Svar på Jeg fortryder meget
Besvaret tirsdag den 19. juni 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det kan ske for en værd bare glem det kæl det bag dig modsig det hvis han sladre
Kh michelle


Skriv et svar til Jeg fortryder meget

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience