A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Problemer i familien
Oprettet tirsdag den 26. april 2011 kl. 18:16
Oprettet af anonym. i brevkassen "Familieliv"

Hej.
I mange år har jeg haft problemer med min mor. det startede da min storesøster var 15 år (hun er 3 år ældre end mig), og lige havde fået sukkersyge. jeg var selv 12 år som sagt.
min mor har altid været meget bestemt, og haft MEGET faste regler. men det startede med at min søster havde mange skænderier med min mor, og det var som regel lige gyldige ting som hvorfor hun ikke havde ryddet op på sit værelse eller tomt opvaskemaskinen. jeg tog min søsters parti, da jeg ikke synes det var fair det min mor sagde til hende.
da min søster så tog på efterskole begyndte det at blive bedre igen, men da hun kom hjem og startede på gym. blev hun deprimeret, og droppede ud. igen kørte der konflikter på tværs hele tiden. på dette tidspunkt er jeg 14-15 år, og begyndte selv at have lignede diskussioner med min mor. min søster flyttede så til Ry (vi bor i østjylland) hvor hun havde fået arbejde. nu var jeg alene med min mor igen, og det havde jeg svært ved. jeg gik i en ungdomsklub hver mandag, onsdag og fredag, hvis jeg kunne komme til det, samt at jeg spillede håndbold. min mor arbejdede i århus og havde derfor en lang køretur hver dag. i 8. klasse (15 år) begyndte jeg at planlægge min tid efter hvordan jeg kunne komme til at se min mor mindst muligt, og nogle gange kunne der gå flere dage i mellem at jeg så hende. i 9. klasse gik jeg til noget henne i ungdomsklubben der hed pigernes verden, hvor vi var en masse piger og en voksen der snakkede om ALT hvad en pige har at snakke om. vi havde tavshedspligt, og det var rigtig godt for mig at være der. desuden var hende den voksne uddannet psykolog, så hende fik jeg snakket meget med, også efterfølgende.
mine skænderier med min mor, kom tit rigtig langt ud, og jeg kan huske der var en aften jeg var i klub, men hvor jeg gerne ville hjem noget før, og jeg ringer til min mor og spørger om hun ikke kan hente mig, og det siger hun nej til. så spørger jeg om det er okay at en af mine venner (mads) kører mig hjem på hans scooter, da han selv bor i samme by som mig, og skal hjem. min mor kender udemærket mads og hans familie, og ved godt at han ikke er nogen bølle. men alligevel siger hun nej, og det bliver jeg en smule sur over. det ender med at min mor alligevel kommer og henter mig, og i bilen på vej hjem siger hun til mig at hun ikke stolede på mig nok til at jeg ikke ville køre med mads selvom hun havde sagt nej. og det ramte mig rigtig hårdt, for jeg har aldrig gjort noget for at hun skulle have mistillid til mig, af den simple grund at jeg ikke tør. jeg er for bange for hvad hun gør. jeg begynder så at græde i bilen fordi hun siger sådan til mig, og lige da vi kommer hjem og træder ind af døren siger hun direkte (jeg citerer) jeg ved godt at jeg lige så godt kan gå ud og tage en kugle for panden, du elsker mig jo alligevel ikke!! og det var der det virkelig gik op for mig at vi havde et problem, jeg elsker hende jo, men vi har bare vores problemer og skænderier. på det her tidspunkt er jeg næsten 16 år.
jeg græder rigtig meget, og ringer til min søster, som siger til mig at jeg skal komme ud til hende i weekenden, og det gør jeg så. vi får snakket om det, mig og min søster. og hun sigfer til mig at det ikke er første gang hun har sagt sådan noget. efter et par uger får holdt et familie møde derhjemme, hvor min søster er hjemme ved os, og jeg bringer det på bane over for min far. jeg når knap nok at tale færdig før min mor afbryder mig og nærmest råber at det har hun aldrig sagt. min far tror så på hvad min mor siger, og jeg står foran min familie fulstændig til grin! ikke nogen fed følelese. efterfølgende har der bare været mange konflinkter hele tiden, som sagt ligegyldige konflikter.
da min søster så kom hjem igen, efter hun havde sagt sit arbejde op, kom der flere og flere konflikter herhjemme. men jeg tog på efterskole for at komme væk fra det hele. i den tid jeg var på efterskole gik det godt med mig og min mor, så godt at jeg var sikker på at de dårlige tider var ovre! men jeg vidste godt at min søster og min mor skændes meget.. da jeg så kommer hjem fra efterskole igen, går der ikke længe før vi skændes igen.. og midt i sommerferien beslutter min mor at det er bedst for os alle sammen hvis min søster flytter.. så hun bliver nærmest smidt ud hjemmefra. jeg starter på gymnasiet og spiller stadig håndbold, så jeg har masser at se til. på dette tidspunkt er jeg 17 år. jeg er lige blevet 18 og er stadig i gang med mit første år på gym. min mor bliver stadig mere og mere sur over ligegyldige ting, og har flere gange sagt til mig at hvis jeg ikke rydder op på mit værelse eller støvsuger mit værelse, så kan jeg lige så godt finde ud af hvordan man søger en ungdomsbolig, for så gider hun ikke have mig boende. og det skal lige siges at mit værelse er rigtig pænt, taget i betragtning af en gennemsnitlig teenageværelse.
Jeg har længe været bange for at hun smider mig ud, da jeg ikke kan se hvordan det hele skal kunne komme til at hænge sammen for mig, hvis jeg ikke bor hjemme
min mor sagde også på et tidspunkt at hun kunne ikke holde ud at være hjemme, og så skred hun bare fra os. hun flyttede hjem til min mormor. jeg spurgte hende hvornår hun kom hjem igen, og hun svarede fårhåbenligt aldrig. der gik ikke andet end 4 dage så ringede hun og spurgte om det var okay at hun kom hjem igen, og der må jeg sgu ærligt indrømme at jeg havde lyst til at sige nej, for jeg synes ikke hun kunne tillade sig at såre os alle sammen på den måde, og så bare komme tilbage som om intet var sket.
hun klager tit over at når vi alle sammen er hjemme, så sidder jeg bare oppe på mit værelse og ser tv. men i virkeligheden laver jeg lektier, hvilket man jo skal på gym. men hun tror bare ikke på at det kan tage så æang tid, men jeg har altså 5 Afag hvor nogle af dem er Fysik, Matematik, Kemi, så det tager altså sin tid! og det forstår hun ikke! men når jeg så endelig kommer ned til hende i stuen, så sidder hun og læser eller ser en krimi serie. og hvis jeg så spørger om noget, siger hun at jeg kan da ikke bare forvente at hun har tid til at snakke bare fordi jeg nu lige pludselig har tod og lyst.. men så stiller jeg mig selv spørgsmålet, kan hun bare altid forvente at jeg har tid?? NEJ! og hun er også tit sur over at jeg ikke laver nok hjemme, som vaske tøj, tømme opvasker eller lave mad. men ikke så sent som idag har jeg vasktet tøj fordi jeg har haft fri, og så kommer hun hjem og bliver pisse sur fordi jeg havde vasket tøj selv, hun ville nemlig have gjort det i en anden rækkefølge! men hvor skulle jeg vide det fra? uanset hvad jeg gør så er det forkert, og jeg kan bare ikke vinde mod hende!
min far han er halinspektør, og derfor arbejder han når alle andre har fri, eftermiddag/aften + weekender.. så han lægger ikke mærke til hvad der sker herhjemme, desværre. og hvis man siger noget, for mor ahm altid overtalt til noget andet. det er som om at han er bange for hende
Faktisk skriver jeg fordi jeg slet ikke ved hvad jeg skal gøre.. jeg er tit ked af det hele tiden når jeg er hjemme. jeg elsker min skole og min klasse, og henne i klassen siger de alle sammen at jeg altid smiler og er glad.. en af mine venner tror slet ikke på at jeg kan være i dårligt humør. men lige så snart jeg træder ind af døren herhjemme, så bliver jeg trist eller sur
jeg har aldrig vidst hvor jeg skulle henvende mig til, men idag blev det for meget for mig, og nogen måtte jeg altså bare sige det til!
mine veninder og evnner er ikke så gode til at sætte sig ind i hvad der sker og hvordan jeg har det, så det er ikke så nemt at snakke med dem om det.. håber virkelig i kan hjælpe!!
på forhånd tak!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Problemer i familien
Besvaret tirsdag den 26. april 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev
Mange familier har den type problemer derhjemme,. som du beskriver.
Tingene spidser til og man kører ud af tangenten uden at man når at tænke over hvad man foretager sig. Jeg har svært ved at se i din beskrivelse, hvordan man udtrykker glæde og kærlighed for hinanden. At din mor er meget bestemmende og har faste regler er ikke så dårligt i forhold til uro eller kaos i familien. Disse regler bør dog resultere i, at I kan stole på hinanden, værne om hinanden og arbejde for fælles vel. Det ser dog ikke ud som om at de gør det. Disse stive regler i forhold til voksne børn hører ikke til derhjemme.
Jeg tænker på hvornår har I sidst snakket i familien om trivsel i jeres familie?
Det, at din far arbejder på andre tidspunkter end de fleste, begrænser ham ikke i, at påtage sig det ansvar som forældre skal gøre.
Kommunikation i familien har betydning for børnenes trivsel i netop denne familie men også i deres egne fremtidige familier. Jo hurtige I tager fat i den jo bedre er det for alle jer andre. Det ser ud som om du er meget opmærksom på det og det ville være godt, hvis du foreslog, at familien samles for at drøfte jeres vantrivsel. Man bør aftale på forhånd, at der ikke må råbes, smækkes med dørene eller forlade mødet. Man bør hele tiden have fokus på resultatet af jeres samarbejde: at betragte hinanden med respekt, anerkende de roller som I har i familien og arbejde for at I trives. Snart forlader du huset men du stadigvæk har dine forældre som du skal have gode tanker om. Det kræver et hårdt arbejde at se kritisk og konstruktivt på sig selv og andre. Bring jeres gode minder frem for at skabe en baggrund for en god samtale (-er) .


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Problemer i familien

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience