A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Har jeg chancer i livet?
Oprettet mandag den 9. maj 2011 kl. 00:20
Oprettet af mut, i brevkassen "Familieliv"

Hejsa
Jeg ville høre din mening an, da jeg ikke har nok tillid til mine veninder til at snakke om familielivet, jeg har ret dårlig erfaring med det.
Jeg har en mor, som altid har krænket den person jeg er. Jeg ved egentlig ikke, hvad jeg skal gøre, i min barndom fortalte hun, at hun var smukkere end jeg. Hun siger tit ting såsom: "du har ikke hjerne el. krop", selvom hun tit får afvide, hun har en smuk og yderst intelligent datter, men hun virker dog ikke særlig overrasket, hun griner bare komisk. Jeg har det egentlig ret hårdt med, at jeg ikke kan tilfredsstille min egen mor, desuden kan jeg ikke dele en eneste ting med hende, uden hun omdigter det, og bruger det mod mig, når hun er sur på mig. jeg kanfor eksempel nævnte, at når jeg er uvenner med min veninde, kommer det komiske grin igen, og jeg synes simpelthen det er tragisk, at hun kan lide, at se mig i en dårlig tilstand. Jeg har det virkelig dårligt med det, og jeg føler, at jeg ikke er i stand til at få succes uanset hvor meget jeg prøver, det er en ond cirkel. Jeg har utrolig lavt selvværd, og faktisk lider jeg af nervøsitet og jeg kan sommetider ryste med hænderne, fordi jeg er så nervøs.
Uanset hvor mange komplimenter jeg til dagligt får, hjælper det bare ikke. Nogle gange har jeg bare lyst til at flygte, for jeg bliver påvirket af hendes negative og aggressive energi, som smitter af på alle i huset. Hun har også fortalt min far, han ikke er i stand til noget, men han har aldrig svaret hende tilbage, han adlyder hende bare og gøre hvad hun siger, ham har jeg hellere ikke et godt forhold til, men så snart jeg bruger penge på min mor, er hun bare "verdens bedste mor". Jeg har førhen prøvet at stikke af hjemmefra, men det førte ikke til noget, min mors ære blev krænket, derfor valgte jeg at tage hjem, mine kusiner overtalte mig.

Min mor har altid haft kontakt til kommunen, hun har længe søgt om at få hjælp til økonomien, fordi det er svært at forsørge to børn, men hun er tit blevet afvist, men da min mor og jeg allerede fik skænderier, da jeg var 11 år, vlagte hun at sende mig på en institution i to mån. Faktisk uden grund, men fordi hun simpelthen ikke havde overskud til mig, og hun synes, jeg var for krævende, vi har førhen været til psykolog, og jeg læste i en rapport som 11-årig, at hun havde udtalt ting såsom: "Jeg følte ej sorg eller glæde, da jeg fødte Maria", hvilket har påvirket mig utrolig meget, hun fortæller yderligere, at hun selv har haft det hårdt i barndommen.
Jeg har taget det op med hende utallige gange, jeg har udnyttet alle muligheder, for at overbevise hende om, at selvom man har haft en række problemer i sit liv, skal det ikke gå udover en tredje person og overhovedet ikke ens datter, hvis man har problemer med sit liv, så skal man vel arbejde med det, men hun fatter det bare ikke, hun har lyst til at være den person, hun er . Hun kan på ingen måde ændrer sig, uanset hvor meget du arbejder med hende!
Desuden har jeg bror, som er 1 år, han bor i plejefamilie, fordi kommunen mener, at hun simpelthen ikke er i stand til at være en god mor, og barnet vil udvikle sig som resigneret og indadvendt, men de problemer jeg har med min mor, har min lillebror ikke. Tværtimod bakker hun ham altid op og er altid stolt, selvom jeg faktisk scorer alle topkarakterene i skolen! Jeg føler i det hele taget, han får særbehandling, fordi han er en dreng, og hun har altid været lykkelig over, at hun har fået dreng, hun siger altid, at piger er så besværlige.
Jeg føler mig ja... Som ingenting.

Jeg er bange for at dette på længere sigt vil ødelægge min personlighed fuldstændig, fordi jeg har haft traumer i min barndom.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Har jeg chancer i livet?
Besvaret mandag den 9. maj 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Jeg oplever, at du med dit brev formår at komme ud af den fastlåshed du oplever du er i og søger andres blik på din situation og din familie. Det er et godt tegn. Du er snart 18 og formentligt går det ikke lang tid før du forlader dit oprindelige hus. Godt, at det går godt i skolen og du virker som om du har øjnene åbne med dig.

Mange familier har det svært med den interne kommunikation. Mange forældre er ikke forberedte godt nok for at klare den vanskelige men berigende opgave at være med at dyrke deres børn på den bedste måde. Succes hos børnene får forældrene til at blive smittet af. Men omvendt, hvis man ikke dyrker det gode i familien vil børnene have svært både at modtage og give anerkendelser hos andre.

Det billede af din mor ser ud til at være ganske destruktivt. Du skriver, at du ikke kan tilfredsstille din mor. Det er ikke din opgave at gøre det, og heller ikke at give hende gaver for at få ”verdens bedste mor”. På et tidspunkt i dit liv får du den erkendelse, at din mor ikke formår, at gøre det bedre fordi hendes forståelse af sammenhænge ikke er til det.
Du vælger frem de negative informationer fra fortiden som vil forstærke det negative billede af dit tidligere liv. Du skriver, at din mor ”følte hverken glæde eller sorg ” ved fødselen af dig. Det ikke usædvanligt, at unge mødre er meget usikre når de får børn. Det hænger sammen med mødrenes egen opvækst, samspil med faderen og ideen om at være mor og den hormonelle omvæltning i deres krop.
Du skriver også om dine rystelser i hænderne på grund af nervøsitet. Den opstår, når man bruger alt for meget energi for at opnå det, man egentlig vil.

Jeg mener, at du bør tænke mere på dig selv nu. Skriv for dig, hvilke mål du vil have i dit liv, både generelt og konkret. Lav dig en liste over hvad du vil opnå først, hvad skal der til og hvordan du kan få det. Du bør observere, at der er mange små succeser du skal kunne se. Jeg vil også foreslå, at du opsøger din lærer som du har tillid til. Spørg om han/hun vil bistå din ”vandring” på en ukendt sti. Fortæl om dine behov for at lykkes og det skal nok ske.
Har du andre interesser, hvor du kan møde gode og fornuftige voksne, bør du være der. Dine veninder kan ikke altid hjælpe dig med store visioner men kan dog sommetider holde ud at se dig græde eller vise utilfredshed uden, at jeres venskab tager skade af det. Forvendt ikke at de skal kunne forstå dig.

Jeg mener, at du får succes i dit liv, fordi du er opmærksom på de vigtige elementer i samspillet mellem menneskerne og som du skriver du er smuk og intelligent.
Der mangler bare, at indtage en position, hvor du ikke gør tingene for at behage de andre men for at få rart med de andre og på den måde åbne for og lære sig nye måder at være sammen på. Man bør kunne opleve at man kan tage imod og give fra sig. Det udvikler og styrker én og giver en god grund til at øve sig mere og mere.

Held og lykke med dit projekt!

Skriv, hvis du mener, at jeg har skrevet utydeligt eller har ikke forstået dig.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Har jeg chancer i livet?
Besvaret mandag den 9. maj 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det er nu ikke så meget chancerne i mit liv, eller jo en smule, men mere det forhold jeg har til min mor som jeg prøver at beskrive, og jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skal stille op med det, du skriver desuden jeg kan flytte hjemmefra, men det kommer jeg nok aldrig til, fordi det simpelthen krænker min mors ære i vores kultur.

 
Svar på Har jeg chancer i livet?
Besvaret onsdag den 11. maj 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din kommentar
Når man taler om at man som en person skal vokse og udvikle sig for både sig selv og familiens bedste må man ikke forhindre i, at den enkelte får de muligheder der er nødvendige for det.
Det nytter ikke noget, at påberåbe sig familiens kulturelle værdier som hindrer én at udvikle sig efter sine evner. De værdier du nævner hindrer dig i, at skabe ligevægt hos dig og at udvikle dig som et selvstændigt menneske.
Forpligtelser i familien og overfor ”forældre og de ældre” bliver ikke mindre af, at du handler udefra dine muligheder og ikke dine begrænsninger. Kan du se forskellen?
Det er ikke at krænke din mors ære at flytte men at ikke være kærlig og stærk når det gælder og når hun har behov for det. Din mor kan hyldes for alt det hun gør for at du kan have det godt. Det er moderens pligt i alle kulturer. Din mor skal ikke æres for de krænkelser du bliver udsat for. Kan /vil du ikke forstå det, må du se i øjnene hvordan dit liv vil se ud.


Skriv et svar til Har jeg chancer i livet?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience