A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hjælp mig med mit misbrug
Oprettet torsdag den 9. juni 2011 kl. 00:01
Oprettet af Anonym i brevkassen "Misbrugsproblemer"

Hej.
Jeg har i en periodenover nogle år været weekend narkoman. I hverdagene er det så blevet suppleret med et massivt hashmisbrug. Fra jeg var 16-19år har jeg røget hash, skunk osv. Samtidig begyndte et stigende stofbehov også at indtræffe.
Jeg tog stoffer typisk fra torsdag til søndag, og røg hash de resterende dage. De stoffer jeg brugte mest var ecstasy og amfetamin. Dog har jeg også brugt kokain meget, men aldrig andet end de 3 ting. Pillerne var jeg rigtig glade for. Nogle aftener tog jeg 1-2g amfetamin og 10-20 piller.

Alt dette resulterede en aften, med den værste oplevelse i mit liv.
- Det var 3 dage efter nytår. Jeg havde ikke sovet siden 4 dage. Nytår havde den stået på druk og stoffer i store baner. Jeg havde festet videre i alle dagene uden at sove og uden at spise.
Tiden var nu inde til at ryge et par hoveder for at få ro i kroppen. Men 5min efter jeg røg mit 1. hovede skete der noget .

Jeg kunne ikke sidde stille.
Jeg følte ikke jeg kunne være i mig selv.
Jeg ville ud men vidste ikke hvor.
Mit hjerte hamrede afsted med 3slag i sekundet.
Jeg var sikker på jeg skulle dø.
Jeg har ALDRIG været så bange i hele mit liv, aldrig.
Jeg gik i panik, rendte ud af døren fra min egen lejlighed. Men udenfor mødte synene af dyr, mennesker, stemmer. Jeg gik frem og tilbage i 1time i t-shirt med en temperatur der hed -5 grader.
Jeg satte mig ind igen og bad mine venner om at gå. 2 af dem blev dog (de ville sikre sig at jeg ikke døde) Jeg satte mig ned på en stol og efter der kan jeg ikke huske noget.
Mine venner sagde jeg sad og faldt i søvn konstant og vågnede med 1min mellemrum. Jeg bad dem om at være stille og slukke for musikken.
Der jeg vågnede næste morgen havde jeg det underligt. Men fuck det tænkte jeg. Mine venner ringede om aftenen og spurgte til mig og om vi ikke skulle ryge en joint. Jo selvfølgelig sagde jeg.
Det første hiv jeg tog fik jeg det på samme måde. Uden alle hallucinationerne. Det var som om jeg ikke kunne tåle hash mere.
Den løbende tid blev jeg ved med at tage stoffer.

Så begyndte angsten at træde ind.
Jeg sad i en bus hjem fra min mor. Det var en tur på 45km. Det var meget varmt i bussen og der var mange mennesker. De blev ved med at snakke om hvor varmt det var inde i bussen og jeg tænkte - hold nu kæft
Jeg fik det skidt, blev grebet af panik, men holdte det tilbage. Jeg ville bare hjem.
Da jeg steg af bussen tænkte jeg at dette var meget mærkeligt.

Tiden gik og min angst tog til.
Jeg har fået overdrevent klaustroforbi. Jeg kan ikke køre i bus og tog eller flyve (ting jeg har kunnet før)
Jeg vil ikke være for langt væk fra mit hjem, for så begynder jeg at få samme angst/klasutrofobiske følelse.
Det plager mig til en grad hvor jeg har overvejet selvmord mange gange. Det er svært at leve et så begrænset liv, når man ved hvad man har været i stand til før.

Jeg har i perioder drukket for at glemme alt dette. Jeg har også taget stoffer fordi jeg alligevel tænkte at det ligeså godt kunne slå mig ihjel. Har mange gange tænkte at døden umuligt kan være værre end et liv i helvede.
Ingen forstår mig. Ingen kan forstå det helvede jeg har gået igennem. Jeg har brug for hjælp.

Jeg er idag 24år, jeg er ved at uddanne mig til ejendomsmægler og har en kæreste som jeg har haft i knap 1½år. Jeg elsker hende af hele mit hjerte og vi snakker børn og alt der hører til. Udadtil virker jeg helt normal. Jeg er en meget velbegavet person (udover det lort jeg har gjort)
Jeg har en familie som jeg elsker utrolig højt og de har holdt mig i live igennem min svære tid.
Derfor vil jeg gerne gøre noget så jeg kan blive den gamle jeg igen. Gøre de ting jeg elsker. Rejse og at se verden. Være normal. Gøre ting uden jeg tror jeg skal dø af angst.

Jeg håber i kan give mig nogle råd omkring hvilken form for hjælp i mener jeg skal søge. Jeg er åben for alt.

Det er svært at forklare alt. Der er så mange ting i dette. Så mange episoder. Men håber i kan konkludere noget ud fra det jeg har skrevet. Ellers vil jeg gerne svare på mere.

-TAK !!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hjælp mig med mit misbrug
Besvaret torsdag den 9. juni 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev.
Du beskriver ganske omfattende hvilke konsekvenser der findes, hvis man ikke kan selv stoppe et misbrug.
De fleste, der starter at bruge forskellige berusende midler gør det, fordi de har ondt andre steder. De mentale smerter. Ved brug af stoffer (eller alkohol) kan de formå at leve et andet liv, uden de krav der bliver stillet: at kunne, at gøre, at finde sig i andres luner, at præstere m.m. I regel handler der om en opfattelse af sig selv, at man ikke kan.
Det gode ved det, du beskriver er, at du kan se på dig selv ”udefra” og fornemmer, at den vej ikke er farbar. Du er alt for afhængig af stofferne og det vil regulere din måde, at skaffe de nødvendige midler for at have dem.
Du har en kæreste, og har en idé om, at stifte familie. Det er ikke et tidspunkt til det. Graviditeten, fødsel og perioden nogle år efter er sædvanligt meget belastende for forholdet. Er man belastet med afhængighed vil det skabe en dårlig grund for en familie. Når man får et barn, må man afstå fra at tilfredsstille egne behov for at tilgodese barnets. Det kan man heller ikke, når man er afhængig af stoffer.

Dit misbrug er nået til det niveau, at jeg mener din egen læge bør være til hjælp. Først skal der ”sorteres”, hvor du skal hen for at få videre hjælp derefter behandling.

Jeg mener, at din kæreste bør være med til alle de samtaler du kommer til, fordi dit tilstand bliver hun påvirket af og jeres forhold ligeså.
Du er under uddannelse og derfor må der også tages stilling til hvordan du kan gennemføre den uden afbrydelser.
Dine angstsymptomer kan fjernes med medicin men så bliver du igen afhængig af noget, der skal fjerne de ubehagelige billeder af netop angst.
Behandling er ikke kortvarig og vil du gøre noget ved det, må du have hjælp fra dine nærmeste. Man har behov at blive holdt på den rigtige vej, da man i regel finder smutveje at dulme smerter. Din krop vil ”kræve” at have mere stoffer og som du ved er det svært at sige nej.
Din selvtillid bør styrkes og det gør man i samspil med andre, både professionelle og de den nærmeste omgivelse.
Du er meget ung og har chancer at kunne være fri. Det kræver dog at du vil og kan se mening med det. Alternativet ser ganske deprimerende ud, når man tænker på din unge alder.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hjælp mig med mit misbrug
Besvaret torsdag den 30. august 2012
Besvaret af Philip, Anonym besøgende på sindnet.dk
Er du stadig i et misbrug? Håber du har klaret den, men per statistik set fra mine gamle venner går det ikke bare lige væk. Jeg har selv været misbruger i 10 år og har taget omkring 40 kolde tyrkere men endte altid tilbage. Nu hjælper jeg andre med at komme ud af det og har fået flere tilbage til livet uden nogen form for substans afhængighed. Når en person føle sig fysisk og mentalt bedre tilpas af stoffer end på stoffer, forsvinder behovet for drugs fuldstændigt. Det er det jeg hjælper mennesker med. Jeg synes du skal skrive til mig så vi sammen kan finde en løsning.

Bedste hilsner

Philip Jørck


 
Svar på Hjælp mig med mit misbrug
Besvaret mandag den 3. september 2012
Besvaret af Philip, Anonym besøgende på sindnet.dk
Er du stadig i et misbrug? Håber du har klaret den, men per statistik set fra mine gamle venner går det ikke bare lige væk. Jeg har selv været misbruger i 10 år og har taget omkring 40 kolde tyrkere men endte altid tilbage. Nu hjælper jeg andre med at komme ud af det og har fået flere tilbage til livet uden nogen form for substans afhængighed. Når en person føle sig fysisk og mentalt bedre tilpas af stoffer end på stoffer, forsvinder behovet for drugs fuldstændigt. Det er det jeg hjælper mennesker med. Jeg synes du skal skrive til mig så vi sammen kan finde en løsning.

Bedste hilsner

Philip Jørck


Skriv et svar til Hjælp mig med mit misbrug

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience