A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Er det min skyld, at han ikke har tillid til mig?
Oprettet tirsdag den 21. juni 2011 kl. 23:53
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Mig og min kæreste har været sammen i lidt over 1½ år,
og jeg vil selvfølgelig gerne at vores forhold fortsætter men problemet er at han ikke har tillid til mig..

Da jeg mødte ham kunne jeg rigtig godt lide at gå i byen, dels for at morer mig men også fordi jeg lige var flyttet til en ny by og så det som en mulighed for at lærer nogle mennesker at kende. Da vi så blev lidt mere seriøse sagde en af han veninder at jeg havde været ham utro på en bytur, hvilket jeg aldeles ikke havde eller nogensinde har været!
Vi fik snakket det igennem og fandt ud af det, men jeg tror det var der mistilliden startede. Veninden blev ved med at sprede rygter, det endte med jeg skrev hende at hun skulle komme til mig hvis der var mere hun ville, og der har ikke været noget sidenhen.

Vi lavede en aftale om ikke at måtte drikke i et halvt år og dermed stoppede mine byture.
Da mine byture stoppede så stoppede kontakten med de mennesker (hovedsageligt drenge) jeg havde mødt også,
hvilket jeg syntes var fint eftersom de fleste højst sandsynligt kun ville i bukserne på mig.
Vi flyttede sammen og det hele gik fint på min lille lyserøde sky indtil jeg indså hvor alene jeg egengtlig var når min kæreste ikke var der..

Vi købte en hund som jeg bruger meget tid på, jeg føler mig ikke så alene når min kæreste ikke er hjemme, så lidt har det da hjulet, men en hund dækker ikke ligefrem behovet for kontakt med andre mennesker..

Da det halve år næsten var gået besluttede jeg og en veninde at tage i byen, da jeg fortalte min kæreste om det blev vi uvenner, skændtes i mange dage inden men jeg stod fast. Dagene inden var slet ikke sjove, jeg følte at det var mig der var forkert på den fordi jeg og en veninde gerne ville ud og hygge os for en gangs skyld. Jeg blev ikke fuld på nogen måde, men vi havde da sjovt. Da jeg så kom hjem havde han pludselig fået af vide at jeg havde danset op ad en anden dreng? jeg blev sur og ked af det..

- Det skal lige siges at han var meget interesseret i hvad jeg skulle have på af tøj så jeg tog ham med ud og kigge på noget. Han fik lov til at bestemme hvad jeg skulle have på, jeg måtte ikke købe nyt undertøj og bestemt heller ikke baberer mig et hvis sted inden. Jeg er en person som godt kan lide at se okay ud, og jeg kan godt lide at føle mig ren når jeg skal noget, det er bestemt ikke for at scorer men min selvtillid bliver bedre af det. Er det forkert at gerne ville have selvtillid og se godt ud selvom man har en kæreste?

Efter det besluttede jeg så at lyve om det når jeg tog hjem til min veninde og vi tog i byen (min veninde bor i min hjemby). Det var en meget dum idé og jeg fortryder det meget, men jeg syntes ikke jeg magter at skal kæmpe en kamp hver gang. Det har så ført til at han ikke stoler på når jeg skal være sammen med min bedste veninde. Når vi er sammen ringer han til mig, kører til byen hvor vi er og spørger om vi kan mødes osv. Han ligger heller ikke skjul på at han hader når vi skal være sammen, hvilket jeg er lidt ked af.

Så engang midt i et skænderi skrev jeg lidt med en gammel flirt på nettet, har ikke set ham i mange år, han bor 100 km væk og jeg syntes ikke han er tiltrækkende mere. Men vi sad og skrev frem og tilbage om at han gerne ville have mig tilbage og jeg svarede ham at jeg havde en kæreste som jeg var glad for så det skulle han ikke regne med. Jeg fortalte ham også at det ikke kunne lade sig gører fordi det var så lang tid siden og vi havde forandret os i forskellige retninger. Men til sidst blev det sådan noget, jeg ved ikke hvad jeg skal kalde det? Venne'agtig flirt, bare sådan for at drille hinanden. Han skrev: at hvis mig og kæresten slog op skulle vi værer sammen, og jeg svarede: det skal jeg overveje. Da vi så var færdige gik min kæreste ind på min facebook og læste det hele.

Jeg kan godt se det fra min kærestes synsvinkel, uden tvivl. Men jeg tænkte ikke over det på den måde, og det var ikke meningen min kæreste skulle se det, ikke fordi jeg ville holde det hemmeligt, men jeg havde ikke regnet med at han ville tjekke min facebook. Jeg ved at han har tjekket min facebook nogle gange efter.

I et andet skænderi havde en af mine venner skrevet over mobil at jeg skulle komme ud til ham at drikke, hvis jeg og min kæreste alligevel skændtes. Jeg svarede ham at det kunne jeg ikke, han skrev jeg kunne gå eller cykle og jeg svarede; nej, jeg har ingen cykel. Til sidst skrev han at jeg skulle vælge ham eller kæresten og jeg svarede; det kan jeg ikke, jeg kan ikke vælge mellem jer. Min kæreste tog min telefon, læste beskederne og blev sur over jeg ikke kunne vælge. Det endte med at jeg valgte min kæreste. Jeg har sidenhen haft en lille smule kontakt med min ven, kaldte ham engang et pigenavn i min telefonbog hvilket min kæreste også fandt ud af ved at kigge i min telefon og genkendte nummeret. Efter det har der ikke været nogen kontakt overhovedet.

Jeg snakker ikke med nogen drenge som min kæreste ikke kender og den eneste veninde jeg har er min bedste veninde som jeg nægter at give slip på, men dog ikke snakker særlig meget med fordi at der altid skal ske noget når man er sammen med hende, vi kan godt lide at gå i byen. Men det kan jeg jo ikke rigtigt når der altid bliver bøvl med kæresten. Min ongangskreds er min familie, min kæreste, hans venner og en sjælden gang min veninde.

Jeg ved godt at jeg har løjet for at undgå skænderier, men er det grund nok til ikke at stole på mig efter så lang tid. Alle de situationer ovenover er så længe siden.. Se mig nu, jeg snakker ikke med nogle mennesker, vi bor sammen og har fælles konto så han kan se lige præcis alt. Han tjekker min telefon jævnligt, og hvis jeg får en besked skal han straks vide hvem det er fra. Hvis jeg en sjælden gang er sammen med min veninde kontrollerer han mig, og hvis jeg skal i byen skal han med så han kan holde øje med mig? Jeg syntes at trods alle mine fejl har jeg forandret mig MEGET, kastet hele mit liv væk for at bevise han godt kan stole på mig. Det højeste jeg laver om dagen er at gå ud med hunden.

Når vi er sammen er det hele så perfekt. Vi er for det meste bare os to derhjemme, og vi har det super godt sammen. Vi skændes næsten aldrig mere og der er masse kærtegn, sexlivet fungere og jeg elsker ham. Men så når han går føler jeg mig alene, jeg savner at gå ud med veninderne, gå i byen, lave ting som normale mennesker gør. Vi har snakket om det nogle gange uden virkning, han er sygeligt jaloux og det er blevet meget værre med tiden.

Jeg skal snart starte i skole, og er bange for der kommer mange negative vibrationer i vores forhold, når jeg kommer ud og møder nye mennesker og ikke sidder hjemme med hunden hele tiden.

Spørgsmålene er: Hvad skal jeg gører? Er forholdet værd? og er det min skyld han ikke har tillid til mig? Er dette normalt?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Er det min skyld, at han ikke har tillid til mig?
Besvaret tirsdag den 21. juni 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Du er 18 år gammel og har siden 1.5 år siden være sammen med en partner.
Ganske modigt, taget i betragtning, at du har andre behov end at være fast i et forhold.
Du leger et spil og ikke overskuer konsekvenserne af det.
Når man indgår et frivilligt forhold, følger deraf nogle regler man aftaler og holder sig til. F.eks. om man må gå i byen alene, om man vil være kontrolleret af den anden, om fælles konto er den bedste løsning osv. Det handler om at snakke sig til rette for at man kan koncentrere sig om andre ting i forholdet.
Som et ungt menneske har du behov, at lære andre måder at indgå samvær på end bare med et enkelt menneske som du føler dig bundet til (af angst for ikke at være alene?) Jeres skænderier leder ikke til løsninger som man bør gøre i forholdet men du flygter og skaber uro i forholdet.
Jeg har en idé, at der mangler positive følelser og vilje for at skabe balancen i forholdet.
Du er alt for ung for at være fast i et forhold og må lære dig først, at dine handlinger har konsekvenser for både dig og andre du har kontakter med.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Er det min skyld, at han ikke har tillid til mig?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience