A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg vil dø
Oprettet mandag den 3. oktober 2011 kl. 22:26
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Hej,

Jeg tænkte bare jeg ville skrive herinde, da jeg ikke ved hvad jeg ellers skal gøre lige nu. Kort sagt så gider jeg simpelthen ikke leve mere, jeg vil ikke mere og har ikke noget at blive for.

Jo det hele startede rent faktisk helt tilbage i børnehaven men det betyder ikke så meget nu, det var mere omkring 3-4. Klasse at folk begyndte at grine af en og gøre nar hvis man sagde noget forkert. Noget af det drilleri gik så udover mig fordi jeg så kunne lide en bestemt pige på det tidspunkt og det var åbenbart tabu at være forelsket. Så blev jeg mobbet i en periode med det og senere begyndte jeg så at spille computer spil for at afstresse lidt på det. Der fandt jeg dog et par venner (som lige skal siges jeg ikke skriver med mere fordi de ikke gider mig mere) men alligevel så blev jeg jo så mobbet med at være en nørd fordi jeg spillede en del computer - hvilket de andre egentlig også gjorde.
Senere begyndte jeg så at spille guitar og høre en del musik og min musiksmag bredte sig helt fra mere poppede ting til Heavy Metal og senere helt over i Death Metal men sjovt nok blev jeg kaldt emo af den grund. Så siden 5. klasse er jeg simpelthen blevet kaldt emo, taber og nørd rigtig rigtig mange gange hvilket har taget en del på min selvtillid. Er dog gået ud her i 9. for at komme på efterskole men det kommer jeg til senere.

Så er der det med min famillie. Ja der er kun en i min famillie jeg kan lide og det er min mor. Min mor og far blev skilt da jeg gik i 0. klasse og var lige fyldt 7 så det betød faktisk ikke engang så meget for mig, men så da min far fandt en ny kone der gik det galt. Der ændrede min far sig og blev rigtig arrogant og nærrig. Jeg tror min pap-mor har smittet ham fordi hun er netop det samme. Hun har også to børn (skal lige siges jeg har en lillebror) som jeg så hader så inderligt. Hjemme hos min far bliver jeg også altid kritiseret og hakket ned på men her senere har jeg så fået en lillesøster som nu er 2 år og hende elsker jeg rigtig højt men jeg kan bare ikke holde ud at være hos min far. Så fik min mor også depression omkring da jeg gik i 6. klasse og det tog meget hårdt på mig da hun lå i sengen meget og ikke kunne arbejde. Den blev så kurreret men her for et stykke tid siden fik hun depression igen og den vil så ikke gå væk overhovedet.

Så kommer vi så til noget meget seriøst. Omkring 5. klasse havde jeg en kort periode med selvmordstanker fordi jeg simpelthen ikke duede til noget og siden der har jeg bare mistet alle de venner jeg havde (ca. 5.) og nu har jeg ingen. Her i sommerferien fik jeg virkelig ekstreme selvmordstanker for det var ikke bare tanker men virkelige overvejelser. Jeg ville virkelig gøre det og det vil jeg stadig. Håbede jo så selvfølgelig på at det ville blive bedre på efterskole - men der var der slet ingen der gad at snakke til mig. Ja jeg tog initiativ og spurgte ind til dem men jeg blev ikke spurgt igen om ting.
Så for nylig har jeg flyttet efterskole igen og folk er liiidt mere venlige her men det er stadig nogenlunde det samme. Jeg gætter på det er noget i min attitude eller noget der er forkert og jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre for jeg gider bare ikke leve?

Det eneste jeg holder af er min mor og så en pige som jeg så skrev til at jeg havde selvmordstanker osv. og det ringede hun så og sagde til den efterskole jeg gik på før (hvilket er meget stort af hende) og så fik min mor det selvfølgelig at vide men det hjalp slet ikke overhovedet at snakke med hende. Så kom jeg også til psykolog og det hjalp heller ikke det fik mig nærmest til at indse hvor skidt jeg havde det og at jeg ikke kunne rumme alle de ting (for eksempel har min mor ikke engang råd til at jeg går på efterskole, hun bliver nødt til at tigge og be om hun ikke må få nogle penge af min far) og så ligger jeg her på min seng og halv grædder. Har grædt mig selv i søvn utallige gange og føler virkelig ikke livet er værd at leve længere.

Jeg har også mistet håb. De ting der betyder noget for mig tror jeg (eller har en fornemmelse af at jeg ved) det aldrig sker.
Kan lige give en lille liste:
- Jeg vil have min pap famillie væk
- Min gamle far tilbage
- Min mors depression væk
- En kæreste (bestemt pige og ja det betyder meget mere for mig end det burde)
- Venner (kan jeg ikke få mere...)
- Generelt at folk tænker over hvordan jeg har det

Og så er der masser af mindre ting til de overstående for eksempel at min mor bliver nødt til at tigge til min far og at jeg kommer op at skændes med hende pigen og at jeg slet ikke har nogle venner.

Det var det, håber der er nogen der giver sig tid til at læse og muligvis give et råd.. For jeg er næsten fast besluttet på at jeg vil dø har dog håb.. Det er jo det der holder mig tilbage.
Tak på forhånd. (undskyld de manglende kommaer, skyndte mig at skrive det.)* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg vil dø
Besvaret mandag den 3. oktober 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for dit brev

Dine erfaringer med din familie har gjort dig til en meget følsom dreng. Denne følsomhed kan give dig en stor styrke i samspil med andre men din alder nu hjælper dig ikke så meget på det, tvært imod. Fordi unge i din alder kæmper hele tiden om placering af sig selv i forhold til andre og disse kampe kan være ganske barske. Mobning er et væsentligt bidrag til, at man får det skidt, hvis man kommer fra en brudt familie. Men voksne handler ikke altid godt og resultatet bliver, at børnene længes efter en slags stabilitet. Dine forventninger skrevet til sidst handler netop om det.
Jeg synes, at der er rart, at du kan lide din mor og kan finde ud af jeres samspil. Hun har behov for at mærke, at du holder af hende og du har også behov for én, der er i nærheden. Én, der elsker dig og vil gøre det bedste i forhold til hendes formåen.

Jeg kan læse mig frem til, at du, på trods af de nederlag du oplevede, har mange tiltag, som ændrer dit fokus, f. eks. guitarspil. Det er meget godt, uanset hvad de andre mener. En styrke, en præcision og fornøjelse – der er netop det ,der skal til: kvaliteten af ens liv. Du flyttede til en anden efterskole og der er mere rart. Jeg har bemærket at du er meget opmærksom på om de andre tager initiativer til at have kontakt med dig. Du bedømmer dem ganske hårdt uden at tænke, at de kan findes i lignende livssituation.

Din følsomhed kan udnyttes til at være initiativtager til nogle samtalegrupper, hvor I drøfter de problemstillinger, der er fælles for jer. Måske kan du lide én af de voksne der og som du har tillid til at hjælpe dig med det. Du må lære dig, at samarbejde med de andre for fælles bedste, ikke bare for sig selv. Dette kommer næsten af sig selv.
Du må lære dig hvordan man er sammen med andre uden at fokusere alt for meget på sig selv. Samspil med andre har forskellige udslag og du må forberede dig, at være der for at lære dig andre måder at agere på. Der er samspil med andre som gør os kloge. Ikke bare med ens familie. Når du lærer dig det, kan du med andre øjne se både på din fortid og din fremtid.
Livet har mere facetter end dem, du har mødt.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg vil dø
Besvaret tirsdag den 4. oktober 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg ved jo godt alt dette, mit problem er at ingen gider snakke med mig da jeg snakker til folk men folk snakker ikke igen hvis du forstår. Jeg har bare intet at gå efter i livet jeg vil ikke mere jeg vil bare dø som første prioritet.. Intet andet men ville lige se hva jeg kunne gøre for mig selv.. Ser sort ud desværre.

Tak for hjælpen alligevel.


 
Svar på Jeg vil dø
Besvaret tirsdag den 4. oktober 2011
Besvaret af fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din respons
En lille kommentar.
Når du vælger at snakke med folk, må du se hvilken måde du vælger at tale på. Det handler om sprog, ordvalg, opmærksomhed og interesse for den anden. Ligesom din forventning.
Hvis du ved dette og praktiserer, forstår jeg ikke, at ingen (!) vil snakke med dig…

Med venlig hilsen
Fania


Skriv et svar til Jeg vil dø

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience