A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvad kan jeg stille op?
Oprettet mandag den 17. oktober 2011 kl. 18:24
Oprettet af Anonym i brevkassen "Skilsmisse"

Hej

Det drejer sig om at jeg gik fra børnenes far for 5 år siden og jeg vover den påstand at sige han er psykopat - men for at gøre en lang historie kort så fik jeg forældremyndigheden først i byretten og senere blev den stadfæstet i landsretten. Jeg blev boende med børnene tæt på resten af min familie men efter ca et år fik jeg at vide at børnenes far skulle have mere samvær med mulighed for optrapning. Med min psykoterapeuts og min advokats opbakning (advokaten arbejdede og arbejder stadig gratis for mig) var jeg på det tidspunkt i stand til at flytte til den anden ende af landet og færdigegøre min uddannelse som ingeniør der, for at begrænse børnenes samvær med faren.

Jeg kan godt sige det har været et mareridt uden lige at stå et fremmed sted med to børn, uden at kende nogen og med en fortid med en psykopat og dertilhørende angst og møder med eksen i statsforvaltningen og de konflikter han til stadighed forsøgte at skabe for mig i hverdagen - det var et meget hårdt psykisk pres, samtidigt med at jeg studerede, men jeg lærte enormt meget af det og det har bragt mere ro på børnene.

Da jeg så kom ud på den anden side med mit på det tørre, valgte jeg at flytte tættere på familien af hensyn til børnene, da de savnede deres bedsteforælder, kusiner og fætre. Dette har nu resulteret i at eksen har søgt om delt forældremyndighed, for det har han ret til ifølge den nye ansvarsforældrelov, og så er det bare jeg spørger

- hvordan kan jeg på et kort møde i statsforvaltningen og højst sandsynligt efterfølgende i retten få ham til at afsløre sig selv?

Er der nogen der kan komme med nogle gode forslag?

Jeg har gjort mig tanker om at jeg skal stille de rigtige spørgsmål på de rigtige tidspunkter og uden i første omgang at få statsforvaltningen til at opfatte det som mudderkastning... men hvordan gør man det hvis man sidder totalt retraumatiseret ligesom alle de andre gange og bare græder sig gennem det meste af mødet?

Jeg tænker nu, at jeg bare skulle være blevet i den anden ende af landet og har mest lyst til at lægge mig hen i et hjørne med en dyne over hovedet... men det løser bare ikke problemet for børnene, som i forvejen ikke har det godt med at være til samvær hos deres far og som altid er negative når de kommer derfra. Får vi fælles forældremyndighed vil han udnytte enhver situation og fordreje hvert et ord for at få mig til at fremstå som en dårlig forælder og i sidste ende vil han have mig ned med nakken ligegyldigt hvad det har af betydning for børnene.

Hvad kan jeg gøre for at forberede mig ordentligt?

Jeg har tænkt at jeg måske bare kan visualisere situationen men det er svært når jeg ikke ved hvordan der ser ud. Jeg har tænkt at jeg kan tale til ham med udtryk som ...kære ven... og andre udtryk som man siger til børn men det virker respektløst og så stiller det mig i et dårligt lys. Jeg har tænkt mange ting men i bund og grund tænker jeg, at jeg må finde nogle neutrale spørgsmål som almindelige mennesker ikke tænder af på og på den måde få ham til at afsløre sig selv - men er der nogle der har nogle gode spørgsmål? for jeg kan allerede nu ikke tænke klart!

Hvad kan jeg stille op?

På forhånd tak

Hilsen
Fortvivlelsen selv* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvad kan jeg stille op?
Besvaret mandag den 17. oktober 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.
Jeg kan se, at du har tænkt og spekuleret ganske meget omkring din situation efter jeres skilsmisse. Om din ex er psykopat kan vi ikke tage stilling til og hvis han ikke har været undersøgt kan du heller ikke. Dette på trods, at du mener hans opførsel kan pege på det.
Din baggrund som ingeniør bør du gøre gavn af i de situationer du skal foretage vigtige for dig og dine børns valg. Her tænker jeg på en stringent tænkning, en rationalitet som er vigtigt i de møder du skal til.
Du kan ikke forberede dig til disse ved at forberede specifikke spørgsmål. Det, der vil hjælpe dig er, at forberede dig til de overordnede mål du skal opnå. Disse mål skal først og fremmest være til dine børns fordel. En skilsmisse er altid en meget smertefuld begivenhed men børnene er de vigtigste og dem må du sørge for at får bedst ud af det. Resten er teknikken og arbejde med sig selv ved at anerkende, at ikke alt kan være efter ens hovedet.

Du bør fokusere på fremtiden og ikke hvad du burde have gjort etc. Du gjorde det efter den bedste forståelse af omstændighederne på daværende tidspunkt. Visualisering kan være en begrænsning i tilfælde af ændret situation og ændret samtalemønster.
Derfor må du være meget opmærksom på de spørgsmål der kan stilles når et udsagn kommer: Hvad er grunden til dette? Hvilke andre perspektiver indgår i overvejelserne siden udsagnet er kommet? Hvad er godt for børnene her og hvilke andre muligheder findes? Hvordan er forestilling om ”det bedste for børn” holdning kan realiseres? På baggrund af hvad mener man at denne løsning er den bedste? Din rolle er ikke at stille diagnosen på din ex men at påpege, at hans handlinger strider mod al ønskelig effekt. Du skal ”lege” en videnskabskvinde, som skal gå ind i detaljer omkring hver eneste handling der kommer på bordet.. Det vil hjælpe dig at flytte din position fra en såret kvinde til en kampforberedt én med spørgsmål som kan hjælpe dig og andre der at se på effekter af systemet. Her ligger den bedste forberedelse.

Jeg håber, at du forstår logikken i den slags spørgsmål. Systemer er i regel logiske og derfor din begavelse som ingeniør bør udnyttes her.
.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvad kan jeg stille op?
Besvaret tirsdag den 18. oktober 2011
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Fania

Tusind tak for dit hurtige og meget kompetente svar.
Det er præcis de spørgsmål, jeg har stillet mig selv lige siden jeg gik fra børnenes far - og til stadighed stiller mig selv. Problemet er bare at jeg bryder helt sammen indeni, når jeg er til møde i statsforvaltningen - det har hidtil været en kropslig reaktion, som jeg ikke selv har været herre over. Jeg gik fra børnenes far pga. han til sidst slog mig og efterfølgende har jeg haft koncentrationsbesvær, angst og depression. Lige da jeg var flyttet til den anden ende af landet, var jeg meget paranoid pga. episoder før jeg flyttede til den anden ende af landet, hvor børnenes far fulgte efter mig, truede mig og min lillebror på livet, han prøvede at ringe rundt til min familie for at skabe intern splid, han ringede sågar til min advokat og truede ham.
Den eneste grund til, jeg blev færdig som ingeniør var pga. jeg kunne trække på min viden fra det første studie jeg startede på - ellers har jeg stået helt stille rent indlæringsmæssigt - jeg har dog fået en del praktisk erfaring.
Jeg er godt klar over at alt ikke altid kan foregå efter ens eget hoved, men jeg ved det påvirker børnene meget negativt bare at være til samvær hos deres far hver anden weekend, når de kommer hjem og i pigens tilfælde ytrer sig meget selvdestruktivt og i drengens tilfælde meget udadfarende destruktivt. De har begge ytret sig på skolen om at de ikke synes det er rart at være til samvær og drengen har sagt til pædagogen i SFOen at han ikke vil til samvær. Det har han også sagt til mig mange gange, han har endda givet mig en lussing så det sved, fordi han ikke ville til samvær. Pigen har også fortalt mig om hvordan hun som den ældste bliver nødt til at tage sig af drengen og deres halvlillebror og løse konflikter hos faren, hvor han bare ikke griber ind. Det eneste jeg kan sige, når de spørger hvorfor de skal til samvær, er at der sidder nogle mennesker og bestemmer at det skal de. Det eneste jeg kan gøre er at få dem til at lære at mærke dem selv, ved at snakke med dem hver aften og spørge dem hvordan de har det med de ting, de nu end vil snakke om.

Jeg forstår udemærket logikken du beskriver - jeg har bare stadig koncentrationsbesvær og hjertebanken når jeg skal til møde i statsforvaltningen med børnenes far og jeg har hidtil ikke formået at overkomme denne physiologiske reaktion.

Jeg kan godt sidde og forstå logikken nu og jeg bruger den jo også til hverdag, men jeg har indtil videre glemt alt til de mange møder i statsforvaltningen jeg har været til.

Hvordan kan man overkomme physiologiske/kropslige reaktioner?

Venlig hilsen

Fortvivlelsen selv


 
Svar på Hvad kan jeg stille op?
Besvaret onsdag den 19. oktober 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din respons.
Vi mennesker reagerer med kroppen på vore tanker omkring de farer som vi aner kan komme. Farer som kan komme udefra (f.eks. dine negative erfaringer med din ex) eller indefra (angst for at bryde sammen, ikke formå, at være fornuftig etc.).
De fleste der har kunnet ”beherske sig” i den slags situationer er dem, der øvede meget så at de ”farer” man forestillede sig var tilstede var problemer som skulle løses. Enten kunne de løses eller ej (realistiske forestillinger).

Dine reaktioner med hjertebanken kan være til hjælp for at påminde dig om en fight og dermed få koncentration af dine styrker. Når du ”lytter” til din krops signaler vil du kunne drage fordel af, at de kan være til hjælp ved mobiliseringen.

Jeg mener, at du kan have en fordel ved at snakke med nogen psykoterapeut eller psykolog som har den slags erfaringer. De professionelle med den intellektuelle (rationelle) tilgang kan være til hjælp netop til dig med din baggrund. Du skal træne igen og igen din tænkning så at dine fysiologiske reaktioner tilpasser sig de mål du vil opnå. Du må træne de kendte af dig momenter, hvor du var en helt og kunne klare mange ting. Den slags hjælper én. Du har måske glemt den slags ting.

Et separat kapitel er dine børns påvirkninger. Du må også huske, at dine børn reagerer også på dine reaktioner. At børnene reagerer negativt på separation er ikke usædvanligt. Drengene er ofte udad agerende men din søn må ikke slå dig. Han skal have hjælp. Din datter har jo den mæglende rolle og det er ikke noget galt der, men hun må lære sig, at inddrage faren på en måde, hvor han vil føle sig mere deltagende i processen.
Du må også kunne se, at de har en far de kommer til at have behov for senere og at du ikke bare kan henvise til systemer, der opfinder samværet for at genere børnene. Her må du kæmpe for at skue tiden fremad. Din advokat må være til din hjælp eller skifter du advokaten.
Man kan ikke garantere et resultat men man har ideer om, at arbejde i en bestemt retning vil sandsynliggøre det.
Du må have én professionel at snakke med for at få styrken tilbage. Der handler ikke bare om at fortælle men at lære sig at handle på ny. Andre tanker må til for at din fortvivlelse vender til styrke.


Skriv et svar til Hvad kan jeg stille op?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience