A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Mit liv smuldrer..
Oprettet tirsdag den 18. oktober 2011 kl. 12:54
Oprettet af Anonym i brevkassen "Spørg om Psykologi"

Nu skriver jeg bare hvad der falder mig ind, uden der sikkert er nogen større sammenhæng. Jeg føler i hvert fald at jeg er ved at gå op i limningen.

Jeg kan ikke lukke af for stimuli overhovedet, er voldsomt sart over for høje lyde og baggrundslarm (lukker helt ned mentalt, hvis jeg skal tale med en samtidig med at radioen kører), isolerer mig socialt for ikke at svare på ”hvordan det går”. Jeg føler at jeg er hurtig til at ”mærke” andre mennesker og reagerer meget kraftigt indeni hvis nogen omkring mig er vrede, selvom det ikke er på mig. Kan blive meget frustreret over ikke at blive forstået (får tårer i øjnene af vrede), eller følelsen af forurettigelse på andres eller egne vegne. Hvis jeg har været sammen med en veninde, skal jeg bruge flere dage bagefter på at lade op igen. På den måde er jeg meget sart og overfølsom overfor ting som andre tager for givet-

Jeg føler at jeg har en anden holdning til alt og at jeg sjældent er enig med nogen i noget. Aparte tankegang. Kan være meget selvglad og selvtilfreds, for næste dag at føle mig værdiløs og nedtrykt. Samtidig er jeg omniforstående og har svært ved at have en bestemt holdning til noget, da jeg altid kan sætte mig ind i to modstridende parters argumenter, eller se baggrunden for at vedkommende gør som han gør. Jeg går f. eks hårdnakket ind for at man ikke ejer sin partner og derfor må være sammen med hvem man vil, hvis man føler en indskydelse til at gøre det, hvilket er noget som ingen jeg har mødt forstår. Føler mig MEGET sort/hvid. Enten Yin eller Yang, sjældent midt i mellem. Jeg føler at alle omkring mig er idioter, efterfulgt af en selvbebrejdelse for at være arrogant og ulidelig at være sammen med. Stiller høje krav til folk omkring mig og har svært ved at foretage mig, hvad jeg selv opfatter som fordummende ting – se TV bare for at gøre det eller spille computerspil, og har svært ved at acceptere andres behov for dette. Jeg tager det meget tungt hvis jeg laver en fejl, eller har virket uhøflig eller lukket, og bruger ofte dage på at komme mig over det.

Jeg analyserer alting og bliver sjældent overrasket af situationer, da jeg gennemtænker alle tænkelige scenarier, inden jeg gør noget. Virker derfor også meget rolig og jordnær udadtil, tror jeg. Jeg har umiddelbart et fint overblik og håndterer arbejdsmæssigt stressende situationer fint, så længe der ikke er støj. Har oplevet at en høj koncentration af støj fik min hjerne til at eksplodere, så det var som at have en stor hue af vat på og jeg kunne pludselig ikke skelne samtale fra radio. Jeg husker næsten intet fra min barndom, og glemmer generelt meget hurtigt. Ved f. Eks. ikke hvad jeg lavede i 2005, (udover hvilket job jeg havde), eller hvem jeg var venner med. Kan ikke lave faste aftaler, for jeg bliver bange for hvis jeg får lyst til at bakke ud på dagen – så kan jeg ikke hvis det er en fast aftale, for så ville det være en utilgivelig fejl.

Nogle gange bliver jeg skræmt over spontanitet og tør ikke tage ud, hvis jeg nu skulle komme for sent hjem, så jeg er for træt næste morgen. Andre gange slår kontakten helt fra og jeg følger min førsteindskydelse 100% og ender på steder eller i situationer jeg aldrig ville have troet jeg kunne finde fornøjelse i. Sommetider kan jeg blive vred helt udover det sædvanlige, men jeg undertrykker det altid, fordi jeg tænker at jeg nok bare er urimelig og det ikke skal gå ud over nogen. Så bliver jeg selvfølgelig frustreret. Ved menstruation og i dagene op til, er den helt gal. Jeg er tom og ligeglad, men kan også blive ked af det over ingenting, indesluttet og mut, og med meget kort lunte. Når perioden varer ud over menstruationen, finder jeg ofte ud af et par dage efter, at det har været fuldmåne og føler mig påvirket af det, selvom jeg godt ved der ikke er belæg for den teori – anyways – jeg ved det påvirker mig.

Somme tider føler jeg mig mere intelligent end andre, og mener at jeg selv har en meget høj følelsesmæssig intelligens – andre gange føler jeg mig afstumpet og handicappet psykisk. Jeg kan f. eks græde over tanken om alle de der dør af sult hver dag, men være fuldstændig ligeglad med en kat der bliver kørt over, selvom jeg står ved siden af. Jeg kan være meget kynisk omkring andres sorg, eller andre menneskers følelser generelt. Jeg synes jeg både besidder en empati for stort set alle, samtidig med at jeg også kan mene at folk bare skal tage sig sammen og komme videre i systemet.

Jeg har ingen nære venner og har svært ved når folk forventer noget af mig. Så vil jeg hellere kun have mig selv at tage stilling til. Jeg har dog et fint job og er gift med en dejlig mand, som jeg har to små piger sammen med, og familielivet kører fint og giver mig en masse glæder selvom det også er hårdt, så jeg føler kun at det er noget inden i mig der er gået i stykker. Kort sagt er det som om jeg sidder bag en rude og kigger ud på en verden der er det rene volapyk for mig. Samfundet virker meningsløst og tomt og folks prioriteter og gøremål indholdsløse og ligegyldige.

Kort om min baggrund: Jeg boede sammen med mine forældre og min storesøster der er 4 år ældre end mig, til jeg var 8. Min far var alkoholiker og de blev skilt dér. Han døde da jeg var 16, men jeg husker min barndom som god og har mange gode minder om min far. Dog kun brudstykker, aldrig hele perioder. Op igennem skolen var jeg en slider, der ikke fik mindre end 10 i noget som helst, og gerne 11 og 13 taller. Jeg var elevrådsformand og blev set op til i perioder, men oplevede også mobning, da jeg begyndte at skille mig ud nok, omkring 7. Klasse. Jeg blev skamrost af mine lærere, der altid forventede det bedste og det har jeg senere ment blev grundlaget for at jeg ikke har videreuddannet mig. Jeg fik nok af at være alles dengse, som man forventede 13-taller af. Det har grundlagt en holdning omkring at benhårdt arbejde er den eneste rigtige vej og at man bør få løn som fortjent og ikke afhængig af hvad der står på ens gymnasiale papirer. Det gør mig også til kyniker på mange områder og er et træk og en hårdhed jeg selv nogengange har svært ved at acceptere.

Jeg har ikke noget behov for en diagnose, men snarere for en viden omkring om jeg har samlet nogle symptomer op, så jeg kan få en bedre forståelse af mig selv, så jeg kan holde ud at være til og måske opsøge nogle situationer eller en levevis som jeg bedre kan håndtere. Det var en lettelse for nylig at læse om hypersensitivitet som et personlighedstræk (der for mit vedkommende føles invaliderende), og jeg har derfor undersøgt lidt hist og her om jeg kunne have spor af ADHD eller lignende, men det synes jeg nu ikke det lyder som. Jeg prøvede at tale med min læge om de voldsomme udsving ved menstruation og han foreslog antidepressiv medicin, hvilket jeg bestemt ikke har lyst til bare pga. menstruation.

Er der nogle af ovenstående brudstykker der giver en mening eller sammenhæng i psykiatrisk forstand? Jeg har i hvert fald selv tabt tråden og føler mig hægtet totalt af. Jeg har ingen interesser længere (tidl. musik, dans, maling, skrivning o lign), men bruger al min energi på at prøve at være et menneske man kan holde ud, og på at have orden på vores hverdag herhjemme.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Mit liv smuldrer..
Besvaret tirsdag den 18. oktober 2011
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din henvendelse.

Vi har fået en opfattelse at vi skal kunne sættes ind i rammer for at andre kan bedre forstå os. Det er et sprog som de fleste benytter sig af, når man er sammen med andre. Men nogle af os ”passer ikke” til de rammer og som du fint beskriver er mere følsomme overfor andre ting end de fleste.
For at forholde mig til det, du skrev vil jeg mene, at nogle af os er meget lydfølsomme og derfor kan reagere ganske voldsomt på støj. Denne følsomhed kan lede til social isolation og din intelligens ligeså. Problemet her er, at der er dine forestillinger om andres tanker og ikke viden om disse tanker, som gør dig forvirret. Fordi vi ved faktisk ikke hvad de andre tænker og hvilke motiver de andre har. Dit udmærket ”analyse apparatet” er behæftet med en undtagelse, nemlig at du ikke kan analysere din egen analyse.
Din hjerne beskytter dog dig fra at blive ”overophedet” ved at få dig til at glemme din barndom.
Der kan godt være, at du er arrogant i forhold til andre eller at du stiller for store krav til andres opførsel ligesom du kan sagtens være mere intelligent end de andre. Fidusen her er, at bruge netop denne side af din intelligens til noget konstruktivt og ikke ødelæggende.
Du må dog samtidigt vide, at i et socialt samspil må man tage de konsekvenser af både din og andres adfærd.
Det triste her er, at du stiller krav til dig selv, ganske forenelige med dine krav til andre, som du må tage hånd om. Fordi du lever i et forhold med en anden og har børn du tager ansvar for. Stiller du urimelige krav til dine egne, må prisen være ganske høj for dine børn på trods, at du vil gøre det godt. Rigide opfattelser gør nemlig noget ved ens spontanitet som ”forstyrrer” ens systemer eller forståelser. Det fratager dig ikke at handle etisk korrekt.
Nogle kvinder kan være meget påvirkede af deres hormonelle spil og der er ikke usædvanligt, at nogle ligesom dig kan reagere meget kraftigt.
Jeg kan læse om mange konflikter du kæmper med i dit brev. Både med hensyn til bedømmelse af dine handlinger og hensynstagen til andres og din reaktion derpå. At udtrykke empati er ikke det samme som at man ikke kan have mening om, at andre bør tage sig sammen men at være komisk, som du skriver omkring andres sorg hænger ikke sammen med din empati.
Din baggrund har haft den indflydelse som den identitet du prøvede at opbygge bl.a. ved at stræbe efter klogskab og anerkendelse. Børnene klarer deres barndom på den bedste måde de nu kan.
Vi er ikke læger som støber psykiatriske diagnoser. Hvert menneske har dets unikke barndom og måder at overleve på. Det vigtigste er at finde frem til hvordan man bedst kan klare sig. Til det, må du have samtaler med en psykolog som kan tage stilling til hvordan din selvopfattelse og dit liv kan være til dit og dine nærmestes bedste.

Tak for dit brev.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Mit liv smuldrer..
Besvaret torsdag den 20. oktober 2011
Besvaret af CK, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære Anonym,

Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive en kommentar, for virkeligt mange af de ting, du skriver, er fuldstændigt sådan som jeg har det. ISÆR når du skriver, at du både føler, at du har en holdning til alt, samtidigt med, at du også føler det modsatte - da du altid føler, du kan sætte dig ind i modstridende parters argumenter. Sådan har jeg haft det lige så længe, jeg kan huske. Det har gjort, at jeg har følt, at jeg ikke har kunne bidrage med noget konstruktivt i en given diskussion, fordi jeg hele tiden har kunne se det fra begge parters synsvinkel. Og hvis jeg har givet udtryk for dette, har jeg været bange for at blive dømt ud fra det - fordi jeg også kan sætte mig ind i baggrunden for mere grusomme handlinger - uden dog at være enig i, at den givne holdning nødvendigvis er rigtig i min verden.

Desuden bliver jeg meget påvirket af lyde. Det kan være alt fra en person, som pludselig råber, lydene når dørene i toget går op til for voldsom og høj musik og en person, der pludselig nyser!

Jeg faldt for nogle år siden over en artikel, som handlede om højsensitive mennesker. Jeg fortalte en veninde om artiklen, da jeg ved, at hun har det meget på samme måde som mig mht. andre mennesker og lyde, og hun endte med at købe en bog omkring det, fordi hun følte, at det fuldstændigt ramte plet på hende. Jeg har det på samme måde. Du kan tage en meget simpel test på nettet for at finde ud af, om du hører til gruppen af højsensitive mennesker. At finde ud af det, har ikke gjort mig bedre til at tage imod lyde, men det har hjulpet mig til at finde ud af, hvad jeg kan gøre for at undgå en masse ting, som faktisk gør mig ked af det eller generelt bare i dårligt humør. Jeg er selv meget imod at tage piller for mit humør, så jeg vil til enhver tid undgå den slags, og vil hellere tale mig ud af det.

At være højsensitiv betyder også, at du har en høj grad af empati, at du bliver let påvirket af musik, kunst osv. Jeg kan græde over ingenting, og sådan har jeg altid haft det. Jeg kan også godt lide at være melankolsk. Sætter gerne lidt halvtrist musik på, så jeg kan komme til at græde bevidst - fordi jeg føler, jeg bliver et dybere menneske af det og det får mig til at tænke grundigere over nogle ting. I dag har jeg valgt at acceptere det. Sådan er jeg. Jeg er ikke et dårligt menneske. Jeg har udfordringer, som jeg skal tage mig af, ligesom alle andre. Jeg forsøger også at lade være med at sammenligne mig med andre - for de mennesker, du sammenligner dig med, efterligner måske allerede nogle andre - ergo er der ingen grund til at sammenligne dig med dem!

Jeg ved ikke, om min kommentar giver megen mening, men jeg ville også bare fortælle dig, at det er første gang, jeg har hørt nogle beskrive præcis hvordan jeg har det i forhold til holdninger og meninger, forventninger osv. Jeg elskede at gå i skole og fik aldrig dårlige karakterer. Jeg fik udelukkende ros derhjemme og i skolen og det har medført en masse forventninger i mit voksne liv, som jeg -selvfølgelig- ikke kan leve op til. Jeg har også høje forventninger til mig selv, jeg er perfektionist med stort P, utroligt organiseret m.v. og har svært ved at acceptere, at andre er sløsede. Jeg er dog meget bevidst om alt det, så jeg ser det som min udfordring at blive ved med at arbejde med det.

Jeg ønsker dig det bedste og hvis du har lyst, kan du læse mere om det at være højsensitiv her: sensitiv.dk [..]


Skriv et svar til Mit liv smuldrer..

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience