A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
jeg er ensom og forvirret
Oprettet mandag den 23. januar 2012 kl. 23:12
Oprettet af Anonym i brevkassen "Anoreksi"

Hej alle.
Jeg ved egentligt ikke, hvorfor jeg vælger at skrive herinde. Måske fordi jeg har brug for at komme af med nogle tanker.
Jeg er træt, led og ked af min krop og ved snart ikke, hvad jeg skal stille op.
Lidt forhistorie:
For snart 6 år siden fik jeg diagnosen atypisk anoreksi - fordi min BMI ikke lå under 18,5. Dog var jeg ikke mere end 2 kilo fra at ryge under.
Jeg hadet mig selv, jeg hadet min fede krop og mit tykke ansigt. Der var sket en utrolig forandring på kort tid. Havde tabt 13,5 kilo på 3 måneder og var lykkelig. Jeg manglede kun 5 kilo, for at nå mit mål. MEN DÈR blev min drøm stoppet.
Jeg har haft rigtig mange problemer med min far. Han var alkoholiker, udsatte mig og min søster for psykisk vold og røg på et tidspunkt i fængsel for forsøg på manddrab og voldtægt. Han blev dog frikendt, på manglede beviser efter at han havde anket sagen.
Min mor var der altid, men da jeg stoppede med at spise, magtede hun ikke længere noget.
Hun ville indlægge mig, hvis jeg ikke frivilligt gik med til at spise - og angsten for at skulle væk fra min mor, min eneste tryghed, kunne jeg ikke bære. Så jeg tvang mig til at spise. Jeg fik ingen hjælp, da min anoreksi stod værst på. Jeg kunne ikke selv se, at jeg var for langt ude. Jeg kunne ikke se en fejl i, ikke at spise i 3 dage.
Efter jeg begyndte at tvinge mig selv til at spise, troede jeg at alt var lettere. Jeg troede jeg var blevet rask på magisk vis. Jeg kunne dog ikke slippe min angst 100 %, men jeg lagde den bag mig. - for ingen skulle tage mig væk fra min mor. Uden hende, ville jeg slet ikke have været her i dag.
Jeg tog på og blev mere ulykkelig. Jeg tog endnu mere på og blev fed og mistede selvtillid. Jeg kæmpede med at spise i et års tid, og jo mere jeg tog på, jo mere ulykkelig blev jeg. Efter det års tid, valgte jeg at veje mig igen. Kiloene havde sat sig overalt og jeg kunne slet ikke genkende mig selv mere.
Havde taget omkring 9 kilo på, og forstod slet ikke hvordan det kunne lade sig gøre. Jeg havde mine ædeflip, jeg spiste i skjul, for ingen måtte vide at jeg spise. Jeg befandt mig stadig i en cirkel, hvor mad, kalorier og motion var mit liv - men jeg kunne ikke få lov til at leve det liv jeg ville.
Så jeg fandt hurtigt en løsning - Opkast. Man kunne jo spise, være glad, se ud som om at mad, var LÆKKERT for man kunne jo bare kaste det hele op bagefter.
Bulimi blev nu en del af min hverdag og jeg tabte mig igen. Jeg tabte mig hurtigt 6 kilo og kom ned på en ganske normalvægt, som lå i den lave ende.
Men det ødelagde mig fuldstændigt. Jeg kastede op i skjul i 2 års tid, inden jeg en dag gik til bekendelse.
Det var efter en episode, hvor jeg havde købt slik, chips, boller, chokolade mm. for over 200 kroner og gik i krig. Jeg spiste nærmest alt, kastede op, smid resterne ud i arrigskab, men det endte bare med, at jeg tog slikket op fra skraldespanden for at få ALT det slik jeg kunne.
Min mor blev selvfølgelig ked af det, og begyndte at kontrollere mig i hvad jeg spiste og at jeg ikke måtte gå på toilettet eller cykle min vej lige efter maden.
Det hjalp en del og mine opkast blev mindre.

Men i dag, cirka 6 år siden sidder jeg nærmest grædende. Jeg har taget rigtig meget på, for mine ædeflip stoppede aldrig. Jeg kan stadig kaste op, da jeg nu bor alene. Jeg vælger bare at prøve at lade vær.
Jeg er ude af mig selv, hver eneste dag. Jeg kunne slå min hånd ind i en væg, hver eneste gang jeg tager en bid af noget mad. Jeg sidder splittet imellem min gamle bulimi/anoreksi og min sunde fornuft, der ved at man ikke får mere kærlighed af at være tynd.
Jeg er træt og opgiver snart, for der er ikke gået én dag i mit liv, uden at jeg har tænkt på mad, kalorier og min drøm. 45 kilo!
Jeg vågner hver morgen, kigger mig i spejlet og tænker: I dag, er dagen, hvor du stopper med at spise. Nogle dage går det meget godt, andre dage - ædeflip, efter ædeflip.
Jeg prøver at tabe mig, og har nu tabt mig 7-8 kilo, men de er røget af uden at jeg næsten har gjort en indsats. Jeg fik et fysisk hårdt arbejde i et fængsel, som har sat forbrændingen op. Men nu er det gået i stå. Nu står jeg på egne ben igen. Jeg har aldrig prøvet at tabe mig på ordentligt vis. Jeg kender kun til opkast og nægtelse af mad.
Jeg har prøvet at få hjælp af læger, men det som om at der ikke kan stilles noget op. Lige nu er jeg for stor - og det ikke kun, noget jeg selv mener. Mit BMI er for højt, men efter at have tabt 7-8 kilo er det ved at være lidt normalt igen.
Jeg har fået nervøs tygtarm, evt. på grund af de mange forskellige afføringspiller jeg har taget i mange år, og min menstruation cyklus er forandret meget, efter at have svinget i vægt i så mange år + dårlig kost.

Jeg ved ikke helt, hvad det er jeg vil have svar på ved at skrive herinde. Jeg føler mig så alene og ensom, og magter snart ikke at kæmpe mere.
Jeg overvejer at give op - men jeg kan ikke vælge. For enten vender min elskede bedste ven, ana tilbage - ellers vil jeg ende op klam, stor og FED med overspisning, som også har styret mit liv i mange år, som efterfølger af bulimi.

Hvad gør man, når alt håb ser sort ud?.. jeg ved mange lider, og jeg ved at nogle vil tænke: Tag dig sammen.
Men jeg har snart ikke flere kræfter. Hvad gør man, når man snart ikke magter mere? Hvor finder man sine kræfter?

- Fra den meget forvirrede.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på jeg er ensom og forvirret
Besvaret mandag den 23. januar 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Du vakler mellem fornuft og indbildning, hvor den sidste holder dig mentalt nede.
Det handler ikke om at tage dig sammen. Det handler om, at ændre din tænkning omkring din selvtillid, din manglende kontrol over dit følelsesliv og arbejde med, at du ikke behøver at have kontrol der, hvor du risikerer at gå til grunde, din spisning.
Din måde at leve på med spiseforstyrrelser har ikke bragt dig der, hvor en 20 årig bør være: frisk, orienteret og interesseret i andre (end din mor) og din opbygning af din fremtid. Der skal man have nogenlunde vision hvor man vil hen og hvordan man skal nå dertil. Den slags tanker opgiver du, fordi du er bange for ikke at kunne ”styre” andre personer eller evt. nederlag, som forekommer af og til i ens liv. Resultatet er ganske kendt hos de fleste med den slags problemer: ensomhed og forvirring.
Men du bestemmer til dels hvordan dit liv skal udvikle sig. Vil du hoppe på den sunde sti, må du have en professionel hjælp. Du kan vinde denne kamp men så må du starte nu.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på jeg er ensom og forvirret
Besvaret onsdag den 25. januar 2012
Besvaret af MarieB, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kære Dig

Din drøm om at veje 45 kg er måske slet ikke den rigtige drøm - hvem siger at du skal veje 45 kg? Hvor høj er du? Det er nærmest kun kinesere der skal veje 45 kg!

Jeg er 159 høj og burde veje 59 kg, men jeg vejer 67 kg og er ganske godt tilfreds med min krop. Jeg har pæne bryster der passer til min krops størrelse fordi JEG har besluttet at de er pæne, mine ben er korte men seje fordi JEG har besluttet mig for at de er seje, mit hår er langt og flot fordi JEG har besluttet mig for at jeg elsker mit hår osv.

Jeg har haft mange af de samme oplevelser du beskriver ovenfor, men en dag besluttet jeg mig for at NU var min kvote med at være ked af det og ulykkelig slut!

Som Pink synger i sangen Fucking Perfect sådan valgte jeg at gøre:
You're so mean
When you talk about yourself, you were wrong
Change the voices in your head
Make them like you instead

Prøv at få dig selv til at elske dig selv i stedet for at hade dig selv!!

JA det er svært! Helt vildt - og jeg tror helt sikkert at du skal ha noget hjælp til det for ingen kan ændre sig alene. Heller ikke jeg.

Jeg fik hjælp af Dorthe Windfeldt mentaline.com [..] og har senere selv uddannet mig til coach fordi jeg ville kunne det hun kunne - det var hvad der hjalp MIG, det er ikke sikkert det er det samme der vil hjælpe dig, men her har du en mulighed for at starte på den første dag i dit nye liv. Et liv mod at få det bedre.

Prøv at skriv til Dorthe og tag en snak med hende - det koster i hvert fald ikke noget!! Og alt ser for mig ud til at være bedre end det du har lige nu....

Du er i mine tanker


 
Svar på jeg er ensom og forvirret
Besvaret lørdag den 29. december 2012
Besvaret af Maria, Anonym besøgende på sindnet.dk
Har du lyst til at fortælle din historie om ensomhed, og hjælpe mange andre i samme situation? Fortæl din historie her: facebook.com [..]

Se vores landsdækkende event mod ensomhed på www.duerikkealene.com

Aller kærligst
Maria Nielsen
DFI


Skriv et svar til jeg er ensom og forvirret

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience