A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Han har mistet gnisten.
Oprettet torsdag den 23. februar 2012 kl. 17:15
Oprettet af Anonym i brevkassen "Samliv"

hej
jeg skriver til jer fordi at min kæreste og jeg ikke har det så godt i vores forhold lige pt.
vi har lige fået en søn for 5mdr. siden (vi har været kærester i 1.5 år)
vi er flyttet i hus for 3 mdr. siden og skal giftes til sommer ..
det lyder måske som det rene idyl, MEN ! lige siden at vi er flyttet i hus føler jeg at det jeg som at der står med det hele, rengøring, børnepasning, budget osv. osv.
og da jeg også har en datter på 4 år, dog med en anden, er der rigeligt at se til!
jeg beder min kæreste om at hjælpe mig noget mere op til flere gange, men uden held.
til sidst blir jeg simpelthen nødt til at sige at vi deler tingene op.
så det vil sige at han handler, og sørger for alt i køkkenet. og så sørger jeg for begge unger, samt resten af huset (det er på 2 etager og er 160kvm.)
det har så også fungeret fint nok, MEN!
jeg savner ham, savner at han er der for mig.
at han er min kæreste og ikke bar ham som jeg bor og sover sammen med!
jeg har prøvet at sige til ham stille og roligt at jeg sys det ku være rigtigt dejligt hvis at han viste sin kærlighed lidt mere, og ikke kun når at han vil have sex.
og her for 3 dage siden sagde han til mig at han snart ikke gider vores forhold mere.
han er træt af at jeg pointere overfor ham hvad at der skal gøres osv.
og at han selv føler at han gør alt hvad at han kan for forholdet.
og at han mener at jeg har en depression og skal se og blive glad igen!
har så forklaret ham at jeg ikke kan blive glad hvis at han ikke er der for mig, for det er ligesom det som at der gør at jeg græder osv. engang imellem (har prøvet at gøre det i smug)
han mener dog at han ikke har ændret sig, men at det er mig som at der har.
MEN! selvom jeg prøver at give ideer til at vi kan lave noget sammen udover at se tv om aftenen, så gider han det ikke..
har tilbudt ham at vi ku spille kort, eller at vi bar ku slukke fjernsynet og bar snakke ... ikk om de dårlige ting, men bar om, jaa, ingenting ting vi har oplevet osv.
men han gider ikk snakke på kommando sir han, og han er ikke glad for at spille kort.
han siger at han elsker mig over alt på denne jord, og han føler selv at han er der for mig.
ved ikke hvad at jeg skal gøre ??? har bestilt tid hos en familierådgiver (dette gik han kun liiige med til)
jeg vil bar ikke miste ham!
jeg har stadig den samme lyst til ham, kysser og krammer ham stadig spontant hver dag, og putter mig ind til ham og nusser ham osv. HVER dag .. ikke fordi at jeg skal, men fordi at jeg har lyst!
jeg får nusning osv. af ham hvis at jeg spørg. alt skal jeg spørge om .. intet sker af sig selv!
hva fanden skal jeg gøre ??? kan jeg gøre andet end det som at jeg har gjort nu ???* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Han har mistet gnisten.
Besvaret torsdag den 23. februar 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Godt, at I har bestilt tid hos familierådgiveren.
Se til, at han kan udtrykke sig frit uden tvang og, at der skabes en atmosfære for at misforståelser kan ryddes af vejen. Det du beskriver virker ligesom om I har forskellige tempi og der mangler nogen forståelse for, hvad en familie har behov for, foruden hus og børn. Dine gøremål virker ikke som om du har en depression. Det virker som om barnet, hus, forpligtelser er alt for store begivenheder som næsten vælter ham omkuld. I hvert forhold må I kunne snakke sig til rette og handle derefter. I modsat fald bliver man drænet for energi samtidigt, at to børn kræver sit.
I skal finde ud af hvad I kan være enige om og drøfte med rådgiveren hvordan det kan opnås og om ambitionerne ikke er for store.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Han har mistet gnisten.
Besvaret fredag den 24. februar 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
mange tak for dit svar
problemet er bare at inden vi flyttede i hus, der var der ingen problemer .. vi havde ALDRIG haft et skænderi før vi flyttede .. og med aldrig, mener jeg aldrig ! det var virkelig ren idyl det hele .. så flytter vi og det hele blir lort.
i lejligheden deltes vi om det huslige (uden jeg sku spørge ham)
og vi var kærester med et stort K! vi hyggede, puttede, snakkede og grinte sammen og alt det andet som at der hører til.
men efter vi er flyttet så er der bar vendt op og ned på det hele. og det var ham som absolut ville have det her hus, jeg var lidt skeptisk må jeg nok ærligt indrømme, for var faktisk glad for vores lejlighed. det var jo vores hjem, der hvor vi havde startet vores liv sammen.
men gik med til at vi fik huset, og er da blevet rigtigt glad for det her hus nu
men jeg ville da ønske nogle gange at vi var blevet boende i lejligheden, for dengang var det hele bar meget bedre!
vi havde overskud til børn, hinanden og vores hjem.
lige nu har han kun overskud til huset og vores fælles barn (han har givet udtryk for at han sys at min datter fylder for meget engang imellem) men jeg blir glemt og min datter blir snerret af.
inden vi flyttede lavede min datter og ham ting sammen tit.
spillede fodbold, tegnede eller lign. det er der ingenting af nu heller.
jo hvis at hun har plaget ham i noget tid om ikke de skal lege sammen, så kan han godt.
og det samme gælder mig! jeg skal nærmest plage ham om bar at blive nusset lidt på armen. forstår bare ikke at det skal være sådan ?? men det er da selvf. blevet lidt bedre, for de første to måneder at vi boede i huset her, der passede jeg ALT .. unger, rengøring osv. og der var han nærmest bar en aflastnings plads for mig, hvis ikk han li sys at hans telefon spil eller lign. var vigtigere. nu ordner han da køkkenet, og han tager sig af sin søn uden at jeg skal spørge ham så det er da bestemt fremskridt. men ja ..


 
Svar på Han har mistet gnisten.
Besvaret fredag den 24. februar 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din respons

Ja, der er sket mange ændringer i jeres liv.
Det hjælper ikke at dvæle om de ”gode gamle tider”. Det hindrer jer, at se nye muligheder og energi for nye ideer.
I har en familie, hvor der ikke skal gøres forskel på mine og dine børn generelt og kun udfra det, som hvert barn specielt har behov for. I skal tilrettelægge jeres nye liv efter de vilkår der findes. I har forpligtet jer til at etablere en familie og dertil kommer forpligtelser at holde godt på den. I hvert fald med henblik på børnene. I skal på ekstra arbejde, hvis lykken skal smile til jer.
mvh
Fania


 
Svar på Han har mistet gnisten.
Besvaret fredag den 16. marts 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Læste det I skrev ovenfor, og kunne godt genkende en del af det. Hos os er det bare mig, som er kommet i krise. Har været gift i 22 år med samme mand og har 2 voksne børn, den ene er flyttet hjemmefra, og den 2. bliver 18 år. Vi netop flyttet i en helt ny ejerlejlighed vi har købt sammen, fordi vi ikke rigtig gad have mere. Alt har også været fint, men efter vi er flyttet, synes jeg min mand er blevet KEDELIG... hver aften sidder han og snorksover og siger han er så træt. Forleden havde han fri, og havde da ryddet op, men så var han træt igen til aften. Jeg arbejder 37 timer/ugen, går på uddannelse 1 dag om ugen, og passer derudover vasketøj og rengøring. Han er dog god til at lave mad. Nu er det så dilemmaet kommer: et hold af vores venner er gået fra hinanden, hun har fundet en ny mand. Jeg har talt en del med den anden mand, som vi har kendt længe. Og så er der sket det, at jeg er sikker på, jeg har forelsket mig i ham!! Mærker også en vis gensidig interesse, uden dog at være 100% sikker. For nogle år siden var jeg faktisk ved at forlade min mand, for da kørte han i samme skure.. Ved ikke hvad jeg skal gøre nu ... et godt råd ønskes.

Skriv et svar til Han har mistet gnisten.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience