A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvem kan hjælpe mig?
Oprettet tirsdag den 24. april 2012 kl. 18:37
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvmord"

Har bladret lidt i brevkassen (selvmord) og kan se, at det gængse svar er *ring til nogen, sig det til nogen, tal med nogen*.

Mon det hjælper?

Jeg planlægger for tiden min død. Der er nogle ting jeg skal have på plads inden, men det vil ske, ca. omkring 20 juni.

Jeg har talt med nogen. Jeg har talt med min kæreste, min veninde, min læge, med livslinjen, en psykolog, en psykiater, en psykoterapeut. Jeg har forklaret igen og igen og igen... Jeg har søgt hjælp alle steder. Men den hjælp jeg har brug for, kan jeg ikke få.

Jeg har mistet hele min tilværelse efter en ulykke, intet er som jeg kender det. Jobbet er røget, og efter 1 år på sygedagpenge, har kommunen sendt mig ud i *klar dig selv*. Hvis jeg kunne, så ville jeg - men det kan jeg desværre ikke.

Basalt set, kan jeg økonomisk klare mig indtil september, derefter er jeg løbet helt tør for penge, og har ingen anden mulighed end at søge kontanthjælp. Det kommer ikke til at ske. Det vil jeg simpelthen ikke.

Min datter har fødselsdag i maj. Den skal ikke ødelægges af, at hendes mor dør af en ulykke - omend det har taget 3½ år, før ulykken får gjort endeligt kål på mig. Det skal dog være snarest derefter. Min datter skal starte HF efter sommerferien, og den start er vigtig. Den skal hun have overskud til. Så midt i juni er et godt tidspunkt.

Jeg ved at det vil være smertefuldt for min datter at miste mig. Hun er også det eneste der har holdt mig i live indtil nu. Men når selvforsørgelsen ryger, når hele identiteten ryger - så ender jeg med at være en belastning, og ikke en støtte, for hende. Hvem har brug for en psykotisk, subsistensløs, forgældet mor med et begyndende alkoholproblem?

Så hvem skal jeg ringe til, når jeg har været alt igennem, og udsigten stadig er lige sort?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvem kan hjælpe mig?
Besvaret tirsdag den 24. april 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

De fleste, som vil herfra, har behov for hjælp uanset hvad er årsagen til det. Når vi ofte skriver, at man bør snakke med andre, så handler det om, at få andre tanker, se andre løsninger og se andre muligheder. Samtaler med de andre du har nævnt har åbenbart ikke været gode nok for at du kunne se anderledes på dit liv, dit tilværelse din rolle overfor dit barn. De mennesker, som vil begå et selvmord er meget intenst optaget af sine tanker og derfor har de svært, at høre på andre. Du har sågar en fast scenario omkring din datters ”parathed” til en ny start efter din død. Dette er meget vovet af dig og måske lidt ufølsomt.

Faktisk har du den alder, som gør, at du har chancer at få en beskæftigelse. Måske ikke det du vil, men det, der er nok til et anstændigt liv. Men du bestemmer jo selv hvad du gør og de langvarige konsekvenser for dit barn. Hun er meget ung og uanset hvordan du har det, har behov for at have dig. Sommetider bare tanken om at du er der og ikke bare for at få noget materielt af dig.
Du kan stadigvæk snakke med din læge men være mere opmærksom under samtalerne på hvilken måde de kan hjælpe, hvis du vil være her, også til hjælp for andre.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvem kan hjælpe mig?
Besvaret onsdag den 25. april 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det er så lige netop det jeg ikke kan - få en beskæftigelse. Min arbejdsevne er uafklaret. Jeg kan ikke udføre fysisk belastende arbejde, og jeg kan ikke arbejde i miljøer hvor der er for meget støj, for mange mennesker, hvor tingene går for stærkt, eller hvor tingene ændrer retning dagligt. Og de evige smerter gør, at jeg ikke altid er istand til overhovedet at komme ud af døren.

Åbenbart tror kommunen, at jeg bare kan skrive en jobansøgning til en hvilken som helst arbejdsgiver, og her skrive at jeg har nogle uafklarede issues, men det finder vi nok ud af sammen - og så vil arbejdsgiveren klappe i sine hænder og ansætte mig.

Det eneste der har holdt mig tilbage indtil nu, er min datter. Det er temmelig naivt at tro, at jeg vil kunne være der for hende, hvis jeg bor på gaden og lever af billig rødvin. Set fra mit synspunkt gør jeg hende en tjeneste. Hun har på ingen måde brug for, at hendes mor bare er en belastning. Hun vil have meget mere gavn af at huske mig som jeg var før ulykken, og ikke det sølle skvat jeg er nu, og slet ikke det elendige væsen jeg ender med at blive.

På et tidspunkt når man dertil, hvor man er nødt til at give op. Jeg har søgt hjælp alle steder, og ingen steder kan hjælpe. Det eneste sted der kan hjælpe, vil ikke. Faktisk ser de det helt sikkert som en fordel, hvis jeg begår selvmord, for så er de fri for det problem. Sådan har samfundet åbenbart udviklet sig. Jeg har arbejdet og betalt skat siden jeg var 16 år. Nu har jeg brug for hjælp, men eftersom jeg altid har klaret mig selv, ser omgivelserne ingen grund til at hjælpe.

Jeg har haft en indkomst på 4½ gang mere end kontanthjælpen. Jeg har betalt rigtigt meget i skat. Åbenbart mener kommunen, at min værdi nu er blevet så lille, at det ikke er værd at beskæftige sig med, i hvert fald er det ikke værd at ofre en arbejdsprøvning på mig, så jeg kan få afklaret hvad jeg kan og ikke kan, om jeg overhovedet kan noget. Men en kontanthjælp er selvfølgelig billigere end en førtidspension. Og kontanthjælpen kan de jo tage fra mig, i samme sekund jeg ikke kan møde op til aktivering... De er blæsende ligeglade med, at der foreligger lægelig dokumentation på, at jeg har skånebehov. Så set fra et økonomisk synspunkt, har kommunen ingen interesse overhovedet i at få mig arbejdsprøvet.

Når dem der skal hjælp, afviser hjælp - hvor står man så?

Det er så nedværdigende. Jeg kan ikke arbejde, og jeg kommer under ingen omstændigheder til at søge om kontanthjælp. Den behandling jeg har fået hidtil fra kommunen, ønsker jeg på ingen måde at fortsætte med. Jeg har påpeget flere løgne min sagsbehandler er kommet med. Han er kun interesseret i at få mig ned med nakken, ikke i at hjælpe. Hans chef er informeret om disse løgne - og hun er ligeglad. Det er i den grad en kamp mod overmagten, som jeg ikke kan vinde.

Jeg har altid troet på, at der var hjælp at hente. Jeg tog fejl. Kommunerne hjælper åbenbart kun dem der aldrig har bidraget til samfundet. 
Svar på Hvem kan hjælpe mig?
Besvaret onsdag den 25. april 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tro ikke din situation er et enkeltstående tilfælde, eller at de der ikke har bidraget, som du kalder det, har det lettere, for så tager du fejl. Det er samme mentalitet over hele linjen.

 
Svar på Hvem kan hjælpe mig?
Besvaret onsdag den 9. maj 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Nej, du er ikke den eneste, - men, prøv at tale med Settlementet. Der er en blanding af social-psykologiske og juridiske medarbejdere. Der er også samtaler for de ramte.
Prøv at google gratis sagsbehandling eller gratis social juridisk bistand.


 
Svar på Hvem kan hjælpe mig?
Besvaret lørdag den 29. september 2012
Besvaret af Anders, Anonym besøgende på sindnet.dk
Mange står i samme situation som dig, og kun få ting vil virkelig hjælpe.

Men for det første må du se at komme i kampgejst, og så stoppe med at drikke.

derefter skal du sørge for at du får en fast læge til at følge din sag/journal. Det vil gøre det meget lettere for dig, at blive arbejdsprøvet, undersøgt og evt. behandlet, da det så vil være en læge som kender dig, og som kender din situation. Gerne en hospitalslæge. En du føler lytter til dig, og som tager din situation seriøst. Og ikke kun har interesse i det som har med hans/hendes afdeling at gøre.


Jeg har selv stået i en meget ligende situation, og da jeg fandt ud af, at jeg nok måtte søge en førtidspension, så fik jeg den i første forsøg - hvilket er meget usædvanligt. Og fordi der er en fast læge som følger mig, så har jeg også en fast sparringspartner i forhold til evt. kommende undersøgelser.

Det er den ting som jeg personligt syntes har hjulpet mig mest. Og it bedste råd vil være, at du gjorde det samme.


På den måde, kan du få lægen til at sige fra overfor ting som du ikke har brug for. Som f.eks. arbejdsprøvninger på ting som ikke er et problem, osv. osv. osv.

Bedst af alt, vil du også på denne måde, tage et større ansvar for dit liv, og dit helbred.


Skriv et svar til Hvem kan hjælpe mig?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience