A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg har dårligt med mig selv.
Oprettet onsdag den 23. maj 2012 kl. 23:13
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Jeg har i længere tid gået og haft det rigtig dårligt med mig selv indeni.
Når jeg kigger mig i spejlet er jeg ikke tilfreds, når folk siger jeg ser godt ud er jeg hellere ikke tilfreds. Når jeg stiller mig på vægten , er jeg hellere ikke tilfreds.
Der er så mange ting ved mig selv, som jeg syntes skal laves om på. Men folk som står mig nært, siger det modsatte. De kan godt lide mig for den jeg er, men jeg kan ikke.

I et par måneder har jeg gået og slåsset med en masse tanker og det går mig virkelig på, for jeg vil gerne have dem væk så jeg kan blive glad igen.
Men jeg føler ikke jeg kan snakke med mine venner eller familie om det. Jeg har det egentlig bedst med at snakke med fremmede mennesker om det. Som ikke dømmer mig.

Jeg frygter meget døden.
Mine tanker handler mest om hvad der ville ske hvis jeg ikke levede.
Hvad hvis jeg døde nu.
Jeg vil ikke selv sige det er selvmords tanker, for jeg kunne aldrig finde på og tage selvmord.

Men når det går dårligt for mig, får jeg alle disse tanker.

Jeg er meget usikker på mig selv og tror jeg har lavt selvværd.

Jeg håber du kan læse mit meget mærkelige brev, jeg er ikke så god til at omformulere og skrive det så folk fatter det.
Og komme med et par godt råd. For har virkelig brug for at snakke med en/skrive med en.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg har dårligt med mig selv.
Besvaret onsdag den 23. maj 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Vi har altid tanker omkring os selv. Når vi er glade, når vi er triste og når vi ikke ved hvad vi skal tænke om os selv.
Problemet opstår, når man mister en fornemmelse over de andres meninger og egne. Hvad skal man bruge de andres meninger til, når man ved det selv, ikke? Men det er ikke så ligetil. Fordi de andres meninger har altid spillet en rolle i vores opfattelse af os selv. Det starter i regel i sin egen familie, hvor man opbygger sin identitet og om man ser sig selv som stærk eller svag og om man har tillid til de andre.
Vor hjerne producerer tanker, som ikke altid er til vor bedste men som ofte er netop konsekvens af ens barndom blandet med den arv ”man bærer på sig”.
Når du har det bedst ved at snakke med fremmende, fordi de ikke dømmer dig (og det er det du også frygter) så er du samtidigt med at flygte fra det, du skal arbejde med. –din tillid til dig selv og dine meninger du ikke skal skjule, fordi din familie måske ikke anerkender dem. De fremmende bedømmer dig ligesom de andre, men har måske andre præferencer end din egen familie og det føles (sommetider) meget rart.
Du er meget ung kvinde og tanker om døden er ikke rare. Du skal faktisk starte på dit voksne liv og den manglende tillid kan sommetider slå over til tristessen. Du må spekulere over, hvilke tanker der tegner din lyse fremtid og hvilke af dem gør dig ked af det. Arbejder du med de lyse, dog ukende fremtid vil du se flere perspektiver end det modsatte. Hvad det sker efter din død har ingen betydning for dig foruden at du vil påføre smerte til din familie. Er det det du tænker på? Man kan også tænke sig, at dine tanker om din død hænger sammen med den manglende mod og vilje til at ”tage kampen op” med dine nære.
Du må overveje hvilke muligheder giver dig størst glæde på længere sigt.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg har dårligt med mig selv.
Besvaret søndag den 16. september 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Kan nogen hjælpe mig? Jeg er en kvinde i fyrrene, men jeg ligner en på 30 højst. Jeg spiser meget lidt, og er meget træt. Er helt alene i verden, der er ingen venner eller kæreste - fordi jeg har mistet min tiltro til mænd, da jeg er blevet misbrugt et par gange - og min familie er umulige alkoholikere. Det er et stort problem for mig, for de dukker op i mine tanker hele tiden. Jeg er igang med en efteruddannelse som lærer, og det er i sig selv fint, men jeg har let ved at blive vred, og isolerer mig meget. Dertil kommer så, at jeg er træt af alt, ja det hele. Jeg synes, jeg får sværere og sværere ved alt, feks at lukke mig op, og det er som om alt flyder omkring mig både udvendigt - jeg roder derhjemme - og indvendigt. Jeg har prøvet at le ad det, men det virker selvsagt ikke. Jeg har faktisk mistet min lyst til alt også sex. Det har nu været sådan i årevis, og jeg tror efterhånden, at jeg er et elendigt menneske, alligevel kan jeg ikke acceptere, at det skulle være sandt. Men nu vil jeg gerne ud med det og beder altså om hjælp,hvilket i sig selv er grænseoverskridende for mig.
Min barndom var præget af vold, ligegyldighed og misbrug, og min far slog hårdt. Da jeg var 20 slog jeg for første gang igen, og siden rørte han mig aldrig mere. Men de rottede sig sammen om mig, da jeg - efter 11 år - kom tilbage fra min flugt/rejse. Da jeg så dem igen, fik jeg en stor depression, de var ikke kommet et skridt videre efter alle de år. Kort fortalt, ringede jeg min søster op og fortalte hende, at jeg var så ked af det, at jeg ikke syntes livet var værd at leve. Istedetfor at trøste og være nærværende, sendte hun politiet efter mig efter at have konfereret med min halvsøster, som er - det fandt jeg ud af ved hjemkomsten - prostitueret samtidigt med at hun har et barn på 10. Jeg skulle ikke sladre, for søster 1 fik penge af søster 2 (den prostituerede) for at holde tæt. Så det var vigtigere for dem at jeg blev skaffet af vejen, end at deres egne forbrydelser blev taget alvorligt af dem selv. Jeg har ingen kontakt med nogen af dem idag og vil aldrig nogensinde have det igen på nogen måde. Deres primitivitet er en umulighed for mig at have noget at gøre med. Men jeg har behov for at tale om det, for det kommer op igen og igen indeni mig, og jeg er bange for bare aldrig nogensinde at blive til nogetsomhelst. Jeg er godt begavet, og har ingen problemer med det intellektuelle, men mine problemer kan jeg ikke klare med hovedet alene, det er hjertet, der lider. Venligst, hvis der er nogen, der kan og vil give et råd jeg kan bruge til noget, kan I så ikke skrive tilbage.
På forhånd mange tak.
Anonym


 
Svar på Jeg har dårligt med mig selv.
Besvaret lørdag den 29. september 2012
Besvaret af Anders, Anonym besøgende på sindnet.dk
Anon.

Give dig et råd som du kan bruge til noget ? Så å det være at blive forelsket igen.

Som jeg ser det, og ed de erfaringer som jeg har, så trænger du til at opleve noget der er lige så dejligt som en forelskelse.

Det giver så nogle andre problemer. Det er jeg godt klar over.
Men hvis du bruger hovedet til at have kontakt til nogle mænd med, så kan du altid senere åbne op for hjertet.

Det eneste der også får dig til at komme over misbruget, er en forelskelse til en mand som du stoler på. Og som tilbeder dig og den jord som du går på.

I forhold til hvad failier kan finde på, så er der kun 2 muligheder.

1. Leve med lortet.

2. Skabe dig din egen familie.

Min mor er 1 ud af 11, og jeg er 1 ud af 12. Så jeg ved hvor syge familier kan være. Min egen far, har sågar kostet mig et forhold (til mit livs kærlighed - som desværre nu er gravid med en anden mands barn). Det eneste der som sagt hjælper, er at blive forelsket og starte sin egen familie.


Det er ikke alle mænd som er nogle sviner. Nogle af os, vil gøre ALT for vores kvinder. Fordi sådan er vi bare. Jeg er selv 35, og har savnet en ex. igennem flere år, fordi jeg ikke smider rundt med mine følelser (og nu er hun åbenbart gravid, selvom hun ikke ville have børn sammen med mig). Og mange andre mænd er på samme måde som jeg. Stabile, loyale, hengivne, kærlige og ser deres kvinde som det bedste der er hændt for dem.

Forelskelse er jo en form for sindssyge. Selvom det også er mere end det. Men det er det (sindssygen), som du kan bruge til at komme ud af dine problemer med. Men forelskelse gør også mere seende. Hvilket gør, at du blandt andet kan se positive ting i personer, som andre måske ikke kan. Forelskelse gør generelt folk mere positive.

Forelskelse kan løse mange problemer. F.eks. mine egne. Jeg har en kronisk mave-tarmsygdom, fordi jeg har trænet styrketræning mandag, onsdag og fredag igennem 14 måneder, samt løbet en maraton hver tirsdag og torsdag. Det har åbenbart ødelagt nogle nerver i min krop, som gør at jeg nu har svært ved at komme ud. Men en forelskelse kan også give mig mit gode humør tilbage. Folk der er ensomme, føler sig oftest ikke ensomme mere, når de render forelsket rundt, sammen med deres kæreste.


Så mit bedste råd vil, som sagt, være at bruge dit hovede, og finde nogle gode eksemplarer af mænd, og derefter åbne dit hjerte for den bedste af dem (som også gengælder dine følelser).


Skulle du ønske, at snakke mere. Så kan jeg godt give dig en måde at komme i kontakt med mig på, hvis det er.


Skriv et svar til Jeg har dårligt med mig selv.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience