A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jalousi i parforholdet
Oprettet søndag den 15. juli 2012 kl. 21:12
Oprettet af Anonym i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hej jeg mangler hjælp.
Jeg vil prøve og lave en langt historie kort.
Jeg er en pige på 22 år som er lesbisk.
Sidste år i december måned blev der afholdt den årlige julefrokost på mit arbejde hvor jeg er i lærer som kok. Til Julefrokosten faldt jeg i god snak med en
af hotellets udlærte tjenere. Natten udviklede sig i en smule flirt og en smule nussen.
Det skal siges på dette tidspunkt, der er jeg sammen med en pigepå 3-4 måned i et usundt forhold med jalousi.
Min lille flirt bor sammen med sin mand på 7 år og hendes søn på 1,5 år i hus og er gift.
Vi havde en utrolig god aften Dagen efter begynder vi så og skrive lidt sammen og det udviklede sig til en helt masse sms'er og flirt.
Hun spurgte om vi ikke skulle ses i juleferien. Hvilket vi gjorde og 3. gang vi så hinanden udviklede det sig med kys og kram.
Det skal siges min flirt lad os kalde hende 'X' aldrig nogensinde har været sammen med en pige før.
Tingene udvikler sig pludselig meget hurtigt og vi begynder og se hinanden tit. Hun lyver for sin mand og jeg for min kæreste hvilket ingen af os har det godt med.
Jeg trak mig hurtigt ud af mit forhold til min kæreste da dette ikke var fair overfor hende. Samt jeg var gået hen og fået nogen særlige overfor X.
Vi blev ved med at ses jævnligt ikke mindst på arbejdet men også før eller efter. Vi snakkede tit om situationen og hun stod i et meget stort dilemma.
Hun elskede selvfølgelig sin mand og søn og den familie de havde. Men hun var også gået hen og blevet utrolig glad for mig.
Det skal siges hun var i et forhold hvor det var hende der stort set lavede alt. Hun fik ikke det hun fortjener. Han var lidt doven og hun var træt af det.
Hun var ike tilfreds i dette forhold og søgte nok ubevidst andre veje sådan som jeg så det.
Hun havde rigtigt svært ved at fortælle sin mand om dette og om at hun havde været utro. Og ikke mindst svært ved at ødelægge deres familie.For de havde det jo godt trods
de ting hun var utilfreds med. Men hendes mand begyndte og fornemme nogen ting og fik hende en dag til at gå til bekendelse. Han blev self såret og ked af.
Men hun var stadig i tvivl om sit valg. En dag fortalte hun ham at hun ikke kunne mere og hun gerne ville prøve forholdet med mig.
De fik sat gang i skilmissen og er nu separeret på 4 måned og huset er også sat til salg på cirka 4. måned.. Det skal siges vi idag har været sammen i cirka 8. måneder fra første aften. Men efter hun havde fortalt sin mand hun gerne ville skilles og prøve tingene med mig var hun stadig ikke afklaret og i tvivl om hun havde truffet sit rigtige valg hvad angår sin søn. Hun har gennem disse 8 måneder flakket frem og tilbage 3-4 gange. Det skal siges hun har været ærlig omkring det og ikke lavet noget med ham mens hun har været sammen med mig. ikke hv<d jeg ved af hvertfald men det stoler jeg nu også på. Hun er en person som er pokkers ærlig.
Hun indså engang for alle for cirka 1,5 måned siden man ikke kan blive i et forhold hvor man ikke føler sig værdsat eller opfyldt sine behov og er tilfreds kun pga sit barn.
Så hun slog stregen engang for alvor med ham. Vi har det helt fantastisk sammen og vi supplere hinanden helt fantastisk godt og deler samme mening og holdninger omkring ting i hverdagen såsom børn og opdragelse. Vi er begge enige om ingen af os ku få det bedre. men men men problemet er det de bor stadig under samme tag, huset kan ikke blive solgt og ingen af dem har råd til at sidde i det alene. De er enige om at det er hende som skal ha sønnen til dagligt og faren der skal have ham hver anden weekend. Men han har ikke lyst til at flytte ud og betale for et hus han ikke kan være i. og hun har det dårligt med at smide ham ud og spørge ham om han ikke kan sove ude fordi jeg kommer. Det er så sket en del men hun har det ikke nemt ved det hvilket jeg også godt kan forstå. Og det er klart når de stadig omgås hinanden sådan dagligt og stadig er 'familie' kan det ikke helt undgås små konflikter mellem hende og jeg. Jeg stoler virkelig på hende men alt det flakkeri hun havde frem og tilbage de første måneder spøger nok lidt her. Samt jeg ved han stadig ønsker og få hende tilbage og kan godt være jeg stoler på hende men stoler ikke på ham. Jeg har ikke mødt ham endnu, på trods af jeg har tilbragt meget tid med deres søn. Vi har et rigtig godt forhold til hinanden og for det meste mange gange mest mig der duer når hans mor ham og jeg er sammen. Jeg er også gået ind og hjulpet til med at passe ham og aflevere ham i dagpleje hvis mor har sku møde så hun ikke selv har ku aflevere. Nogen ting er måske gået hurtigt men vi har følt os lidt nødsaget til det for at få tingene til at passe sammen og fungere. Jeg er blevet introduceret for hendes forældre og søster som lige skulle ha lidt tid til at vænne sig til tanken om deres datter sku skilles og nu er sammen med en pige. Hvilket jeg også respektere. Det har ikke været negativt som sådan men man har da godt kunne mærke man lige skulle ses lidt mere an end normalt . Men idag har jeg et fint forhold til dem. Hun og sønnen har også mødt min familie og går fint i spænd.

Men det store spørgsmål er faktisk hvor meget skal jeg ku acceptere og respektere.
For hun ønsker og ku ha et rigtigt godt forhold til sin søns far hvilket jeg synes er dejligt,
Men hun vil foreksempel godt ku lave ting såsom at tage i zoo osv alene bare de tre. Og det har jeg det lidt svært ved.
Jeg er fuld forstået med der er nogen ting som man skal ku gøre sammen, drengens første skole dag forældre samtaler osv.
Men ser det ikke nødvendigt at de skal lave ting ud over det nødvendige hvor jeg slet ikke er inviteret eller får lov til at komme med.
Jeg synes det virker underligt slet ikke og få budet. Jeg vil rigtig gerne være en del af det også da jeg rigtig gerne vil opleve disse ting med knægten og ikke mindst han mor også. Jeg er gået fuldd hjertet ind i dette og er begyndt og holde rigtig meget af knægten selv. Hun føler det er noget sønnen har brug for og skal ku se mor og far har det godt sammen . Men det mener jeg også godt han kan opleve foruden dette også?
Fx til hans fødselsdage osv. Jeg vil gerne vide om jeg er helt forkert på den her eller hvad?
De fleste siger faktisk jeg ikke skal acceptere dette og hun må vælge.. Ikke at hun skal vælge og slet ikke snakke med ham for det skal hun på grund af sin søn.
Men ja.
Jeg forstår der sker rigtig mange ting og er sket rigtig mange ting på kort tid i hendes liv den sidste ting og hun er kun 26 år gammel selv.
En skilsmisse fra sin mand som hun startede sit voksen liv med.
Et hussalg som ikke går særlig godt /:
Bilen skal skrottes og banken vil ikke hjælpe til en ny, og bil kan hun ikke uden da hun bor cirka 60 km væk fra sit arbejde.
Så render hun rund med en utrolig stor skyldfølelse som hun føler overfor sin søn. Hun føler hun tager ham fra hans far fordi hun vil skilles.
Hun har sprunget ud.
osv osv osv.

Hjælp mig til hvordan jeg skal håndtere dette bedst muligt.
Jeg ønsker virkelig en fremtid med hende og vi er allerede kommet igennem så meget og stærke.
Jeg ved hun ville vælge at ku være sammen alene med de tre i ny og nær hvis jeg bad hende om at vælge.
Det ville hun lige nu selvom hun faktisk selv siger det er forkert. men hun er ikke klar til at 'opgive' dette på nuværende tidspunt.
Hvad skal jeg gøre? Hun vil også mig rigtig meget men er ikke klar til slutte den der med eksmanden og som jeg sre det klar til at give sig 110% til mig.
Jeg ved ikke om det er fordi hun sidder fast i det hus med ham. om tingene vil ændre sig når hun og hendes søn for deres eget og finder dem selv.
Men hvad synes i/du jeg bedst kan gøre på nuværende tidspunkt?

Ved det er en lang en men har prøvet og gøre den kort..
Håber der er svar på dette..

Mvh mig* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jalousi i parforholdet
Besvaret søndag den 15. juli 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Uanset hvilken seksuel orientering man vælger, bliver forholdet præget af forestillinger om hvilken rolle man har overfor hinanden og i forhold til et barn fra forrige forhold, foruden i forhold til omgivelserne på begge sider. Du skriver om jeres fælles værdier, at I ”har det helt fantastisk sammen…og deler sammen mening og holdninger omkring ting i hverdagen såsom børn og opdragelse”. Den slags holdninger er ganske sædvanlige, når forholdet er ganske nyt.
Din livserfaring er meget mindre i forhold til din partner, foruden at forpligtelser som følger af forældreroller er ukendte for dig. Som alle familier som skilles ad, må man tage stilling til de forpligtelser nemlig som følger med, at barnet har en far og helst skal vokse med en mand, som også skal lære ham ( med tiden) de værdier, som mænd præges af. Det hører til, at nye familier har næsten altid vanskeligheder med samlivet. Har man ikke haft afklaring vedrørende den seksuelle præference inden, vil det være vanskeligere med den anden partner.
Din samleverske valgte at forlade familien juridisk (skilsmisse). Derfor vil hun formentligt stå svagere omkring de økonomiske forpligtelser hun pådrog sig i hendes tidligere ægteskab, men her må juristerne give rådgivning om.
Vedrørende din partners valg af samværet med barnet og hans far, må du tage et step tilbage. Her handler om barnets bedste og du har hverken erfaring eller juridisk status at bestemme. Det, at du har det godt med barnet med forskellige handlinger omkring ham og at barnet har det tilsyneladende godt med dig har måske mindre betydning, når barnet er 1,5 år gammelt og forholdet er nyt.
Vil du påtage dig barnets tarv må du tillade barnet at være med hans far. Din samleverske vælger, at barnet skal opleve, at begge forældre er fysisk sammen omkring barnet så her må du lade din jalousi kølne af.
Konflikter i parforhold kommer oftere, hvis man ikke afklarer betingelser på forhånd, hvordan disse skal løses. I har ganske meget at tænke over.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jalousi i parforholdet
Besvaret mandag den 16. juli 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg tror du har misforstået mig lidt. Jeg ser og ønsker selvfølgelig barnet skal have et godt forhold til sin far. Ingen tvivl om det. Men er det helt normalt at moren siger Jeg vil gerne i ny og nær lave ting alene med min søn og hans far derudover have en fast dag i ugen hvor faren kommer og spiser og de dage skal du ikke være med til?

Jeg føler ikke det er direkte jalousi men det såre mig da lidt at jeg ikke må være en del af det. Og ikke mindst ønsker jeg selv et godt forhold til barnets far for barnets skyld og ikke mindst min kærestes.


 
Svar på Jalousi i parforholdet
Besvaret tirsdag den 17. juli 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din kommentar.

Hvis du oplever, at jeg har misforstået dig, så er det måske mit svar ikke svarer til det forventede.
Du spørger om det er en normal løsning i lignende situationer. Det ved man ikke noget om og derfor ved man endnu ikke hvad er det sædvanlige (normale?). Derfor hvad er normalt eller ej bestemmer I selv. Det eneste man skal sikre sig er det, at barnet har det godt. Voksne til gengæld,
kan gøre hvad de vil, bare de er opmærksomme på deres forpligtelser.
Skal I danne en familieenhed fremover, må I være enige omkring betingelserne for at dit/jeres hjem er også familiens hjem. Når drengens far kommer til jer, bør der være plads til jer alle. Barnet kommer på noget tidspunkt at spørge hvordan er hans familie. Han har sin far uanset hvordan moderen vælger at leve. På den anden side, hvis din kæreste tænker langsigtet, må hun tillade, at I er alle sammen når faren er hjemme hos jer. Den del er for mig noget uklar, at hun vælger en løsning som er sårende for dig. Jeg går udfra, at din kæreste har forklaret hvilken idé ligger bag hendes beslutning. Jeg håber, at jeg har formuleret mig nogenlunde forståeligt.
Ikke desto mindre skal I snakke meget mere om betingelser for jeres forhold.

Med venlig hilsen
FaniaSkriv et svar til Jalousi i parforholdet

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience