A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Kaos i mit liv
Oprettet mandag den 13. august 2012 kl. 10:42
Oprettet af Christina i brevkassen "Sundhed"

Kære brevkasse.
Jeg er en pige på de 24 år. Jeg render rundt med et hav af problemer, eller det føler jeg da i hvertfald selv at jeg har. Et af dem er at komme videre med mit liv. At flytte hjemmefra. Og nu tænker I sikkert at: "herre gud, så er det vist heller ikke værre." Men det føler jeg at det er.
Ser I, for en 5 års tid siden, gik begge mine forældre ned med stress og begge fik blodpropper i hjertet. I starten var jeg utrøstelig ulykkelig og dem som jeg så op til, var ikke længere de stærke forældre som jeg kendte. Da de gik ned med stress og al det skidt, var jeg en meget genert pige. Men da de blev syge, skete der bare noget i mig som sagde: "nej fanme nej!!" Jeg ville ikke havne ligesom dem, da jeg selv var lidt overvægtig og spiste som det passede mig. Så jeg begyndte at tabe mig og gøre mere ud af mig selv.. Så gik der et halvt års tid og jeg fandt mig en kæreste fra Italien. Det hele var så spændende og jeg elskede suset, det hele gav mig. Dér fra gik det bare op ad, jeg rejste meget, fik nye bekendtskaber fra udelandet, fik endda flere venner herhjemme og jeg blev mere og mere åben. Jeg fik tabt mig 20 kg. Jeg havde ikke nogen uddannelse, men havde et lille job og elskede mit liv som det var og jeg begyndte at planlægge min fremtid stille og roligt, ville bo i Italien.
Men det hele endte meget hurtigt, da jeg vågnede en lørdag morgen d. 24 januar 2009. Jeg følgte mig så tom indeni, så ked af det, lå bare og græd. Jeg tog noget tøj, på og var egentlig overrasket at jeg havde det sådan den morgen. Forstod ikke hvad det betød. Og dagen gik egentlig okay, selvom jeg dog stadig tænkte lidt på det. Men om aftenen, da jeg skulle til at lægge mig i seng og sove, begyndte tårene og nervøsiteten at vælde ind over mig igen, jeg stod ved et bord og blev nød til at holde fast i det, for jeg blev lige pludselig bange.. Jeg gik ind til min far i stuen, sad og græd ved siden af ham og han var bekymret, først så spurgte han om jeg havde taget stoffer og det sagde jeg nej til spurgte om hvorfor han troede det, men jeg fortalte om denne her følelse af tomhed og nervøsitet, at jeg var bange. Han sagde at det var normalt for alle at få en gang i mellem og at der ikke var noget at være bange for.
Mandag morgen, havde jeg det stadig lidt underligt, men jeg ville ikke tænke så meget over det, da jeg bare gerne ville afsted og have en god dag, jeg tog bussen og sad bare og hørte musik, som jeg altid gør. Men det hele blev værre og værre, fik tåre i øjnene og blev helt vild bange, jeg begyndte at få mærkelig tanker i hovedet, tanker jeg aldrig havde haft før. Destruktive tanker. Dette var helt nyt for mig og gjorde ikke situationen lettere. Jeg blev så forskrækket over disse tanker at jeg sad bare og bedte til at vi snart var nede ved banegården. Og endelig kom vi ned til banegården, skyndte mig ud i den friske luft. Jeg mødte min veninde/kollega på banegården, hun spurgte om jeg havde haft en god weekend, men lige pludselig, stod jeg i hendes arme og græd så højlydt, tror nok samtlige mennesker kunne høre det. Men kunne slet ikke styre tårene. Min veninde foreslog at vi gik om på arbejdet og kunne snakke om det.. Jeg blev nød til at holde hende i hånden hele vejen derom. Da vi så endelig kom derom havde jeg det nogenlunde og jeg kunne gennemføre dagen. Men derfra, gik det nedad.
En morgen, brød det hele løs.. Var lige mødt på arbejde og måtte rende hen til en kollega og fortælle hende at nu kunne jeg ikke mere. Havde ikke kontrol over mine følelser, havde frygt, kunne ikke tænke klart, da jeg havde de dér destruktive tanker ( har ikke lyst til at beskrive tankerne her da jeg ved at folk kommer til at læse det her.)
Min kollega, sagde hun god havde set jeg havde grædt et par gange i flere dage. Hun sagde at nu skulle jeg få talt om det og hun kørte mig til PsykInfo her i byen, som er et sted hvor man kan komme udefra og direkte ind og tale om ens problemer. Og da vi kom derned, blev det kun værre og værre, da vi sad og talte, havde jeg sådan en lyst til at rasere hele bygningen, havde lyst til at slå alt og alle. Jeg var så ked af det og havde helt angst over det, begyndte trække vejret så hurtigt at jeg var tæt på at besvime. Hende nede fra PsykInfo, foreslog at jeg kunne få nogle samtaler hos en psykolog ved psykiatrisk afd. Det blev bare værre, de her destruktive tanker og angsten blev større og måtte en dag, indlægges til observation på psykiatrisk afdeling. Undskyld, sidder helt og græder bare at skulle skrive om det. Men da jeg var indlagt i de 3 dage, kunne jeg godt se at jeg ikke var syg.. Jeg kunne se at jeg ikke hørte til dér og blev udskrevet, da de godt kunne se at jeg skulle have en psykolog fra afdelingen at tale med et par gange om ugen. Sådan gik det i et års tid. Jeg gik sygemeldt, men kom så i praktik i en lille zoologisk have, efter et lille år og var glad for at være der. Jeg log mærke til at der ikke skulle meget til før jeg fik stress og måtte have en fri dag. Nogen gange kunne ord, få mig til at bryde sammen. Jeg fik konstateret en depression og belastning reaktion. Jeg havde taget alle 20 kg på igen og vist lidt mere.
Efter praktik pladsen var jeg stadig sygemeldt og prøvede i den periode at dyrke motion og tænke positivt. Men efter noget tid, kom jeg ned i et hul, som jeg kalder det når jeg får dårlige perioder. Jeg ringede ind til psykiatrisk afd. og fortalte om det og følte at denne her angst lignende anfald kom. De sagde at de var glad for at jeg selv fik ringet ind og vi fik lavet en aftale og et tidspunkt, hvor jeg skulle møde op dernede. Her mødte jeg denne her socialrådgiver: Birthe. Vi faldt godt i snak og vi lavede en aftale om at jeg skulle se hende nogle gange i en lille periode. Men Birthe er helt sin egen. I starten lyttede hun til alt hvad jeg havde at sige og følte vi havde en kemi og at jeg stolede på hende. Men til en af samtalerne, fik jeg det dårligt, jeg havde lyst til rive og slå i alt og rasere hele hendes kontor, havde lyst til at slå hende og alle mulige billeder i hovedet gik jeg om det her. Hun reagerede ved at blive vred på mig at nu skulle jeg tage mig sammen og at jeg skulle opføre mig som et voksent mennske. Jeg havde ikke oplevet det sådan før og blev skræmt men jeg kunne godt se hvad hun mente og jeg kom ned på jorden igen. Hun fortalte mig at mit problem var at jeg havde en del vrede indeni, som jeg aldrig har fået lov at komme af med og at jeg skulle til at flyve fra reden. Og sådan var de efterfølgende samtaler. Jeg tog hendes ord til mig og fandt mig en lejlighed. Aldrig har jeg været så bange og så nervøs før i mit liv.
Men jeg fik flyttet og det gik fint de første 14 dage og var begyndt på grundforløbet som grafisk tekniker. Men fik den væreste nedtur nogensinde en sen nat. Jeg vågnede ved at jeg havde mareridt og mit hjerte pumpede vildt hurtigt og alle disse tanker kom væltende, jeg rendte rundt i lejligheden og var så tæt på at ødelægge det hele, var rasende på mit liv, rasende på alle mine ting i lejligheden, det blev så slemt at jeg rendte udenfor, men jeg gik fuldstændig i panik. Måtte pakke nogle ting og ringede efter en taxa, som så hentede mig, jeg kom nogenlunde til jorden da jeg kom hjem til mine forældre. Dagen efter ringede jeg til min psykolog/socialrådgiver. Hun reagerede meget kraftig ved at sige at nu skulle jeg tage mig sammen og at det hele er bare ynk. Jeg forklarede hende roligt alt hvad der skete. Men jeg lagde på og tænkte at jeg måtte bare gøre som hun sagde. Så det gjorde jeg. Men til min store ærgelse, blev det hele værre, når jeg kom hjem fra skole, lå jeg med tåre og var bange, ville bare hjem til mine forældre. Men jeg rejste mig op gang på gang og sagde til mig selv: "Nej Christina, nu gør du som Birthe siger.." og ignorerede disse tanker og disse følelser. Og det skulle jeg aldrig ha gjort.
En aften, 2 dage før min 24 årige fødselsdag, kunne jeg ikke sove, havde sådan en frygt i hele kroppen. Jeg sov ikke hele den nat og var så ked af det om morgenen. Min krop var helt vild spændt og jeg hyper ventilerede. Lå og rystede på hele min krop, prøvede at tænke klare og positive tanker. Men frygten blev større og begyndte at få en følelse og tanke af at jeg skulle hjem fordi jeg bare savnede min familie helt vildt ustyrlig. FIk en følelse af at de levede uden mig. Jeg prøvede at invitere nogle veninder over og sove og jeg prøvede at besøge dem, sådan så tankerne kunne komme lidt væk, men det gjorde det ikke lettere så jeg kom hjem i nogen dage og min socialrådgiver var rasende på mig, jeg forklarede hende at det var sådan jeg havde det. Hun fortalte mig at jeg nok aldrig kommer til at være voksen eller selvstændig. Det gjorde mig så ked af at høre, for jeg VIL det så gerne. Jeg begyndte desværre derfra at få søvn problemer, som jeg stadig har i dag. Ligger med angst når jeg skal til at sove om natten. Nogle gange går der en 4 - 5 dage før jeg kan sove. Er begyndt at kaste op om morgenen. Jeg er flyttet hjem igen, fordi jeg til sidst ikke kunne klare alt det her. Min socialrådgiver sagde til mig sidst: "Ja, bo du bare hjemme hos mor og far som en lille pige."
Nu sidder jeg her, bange for at få mit eget liv, bange for nogen gange at gå udenfor, destruktive tanker. Jeg er blevet mere bange for at sove ude hos mine veninder. Den senere tid har jeg desværre gået rundt med helt andre tanker.. Nogen gange ved jeg ikke hvad jeg skal stille op. Ved ikke hvilke veje jeg skal gå. Nogen gange har bare lyst til at ende det hele. Undskyld, er helt græde færdig nu.
Men ja det er min historie.
Må I have en god dag alle sammen.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Kaos i mit liv
Besvaret mandag den 13. august 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din historie.

Sommetider bliver vore ideer om os selv og de tanker de andre har om os så belastende, at man ikke ved, hvordan man skal/bør handle.
Vi kender ikke din familiehistorie og dine forældres sygdom i en periode, hvor du skulle være mere selvstændig, har haft en bremsende effekt på dit liv.
Det, at dine forældre fik blodprop og gik ned med stress behøver ikke at betyde, at de ikke er stærke på områder du kan få nytte af. Men der virker som om, du har behov for nogle rammer du kan have som en slags tryghed som skal styrke din identitet som et selvstændigt menneske. Du bør også have noget stabilt menneske omkring dig, som du har tillid til og som er respektfuldt overfor dig.
Du virker at være meget svingende i humøret i beslutninger og har svært at håndtere den stress og det kaos i dit liv, som fremkalder så mange ubehagelige symptomer.
Jeg mener, at du bør snakke med din egen læge om det, du skrev til os.
Godt, at du har startet på en uddannelse og jeg synes, at du bør fortsætte, hvis uddannelsen er interessant for dig. Nogen uddannelse skal du have for at skabe mere trygge rammer for dig selv.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Kaos i mit liv

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience