A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
jeg vil være et nyt menneske.
Oprettet søndag den 23. september 2012 kl. 00:07
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Hej.

Mit spørgsmål er egentligt meget enkelt : hvordan bliver jeg mere åben, får mere selvtillid så jeg tør snakke med nye mennesker, men især med de mennesker som jeg har gået i klasse med i snart 3 år, som jeg aldrig har snakket med bortset fra 2 ud af 27.

Her kommer en lille forklaring:
Problemet er at, da jeg startede på hhx da troede jeg at det ville blive de 3 bedste år af mit liv. Det stod der om i brochuren der blev uddelt under brobygning, der stod også at man ville blive mere moden og stærk.

Jeg havde valgt international fransk som min studieretning. Jeg blev klemt ind i en globalbusiness studieretning, UDEN oplysninger herom.

Skoledagen startede, jeg fulgte efter en flok mennesker da mit navn blev råbt op. Jeg kom ind i 1.C.
I starten gik det rigtig godt, jeg kom ind i en dejlig klasse selv om jeg ikke kendte nogen. Jo måske var der lige en fyr fra min parallelklasse i 9.klasse, men ham havde jeg ikke snakket med. Jeg begyndte dog at snakke med nogle piger, efter et par uger kunne man godt mærke at pigerne var delt op i kliker, heldigvis var der kun to : den ene var de snobbede tøser som havde kendt hinanden siden barndommen. Den anden som jeg var i, var en blanding af tøser som ikke kendte hinanden.

Da grundforløbet sluttede kunne man vælge sin studieretning om. Det gjorde jeg så, min bedste veninde fra 9. Klasse går også på skolen. Hun havde fra starten valgt international tysk som sin studieretning. Jeg tænkte så at jeg gerne ville ind i hendes klasse så jeg valgte international tysk som 1. Prioritet og international fransk som hele tiden var min foretrukne som 2. Priotering.

Vi fik udleveret vores nye klasse liste og jeg var skuffet over at jeg ikke var kommet i klasse med min bedste veninde. Den nye klasse var 1.B.
I starten var alle som sagt generte, men efter nogle uger var der nogen der begyndte at snakke med bekendte fra deres 9. Parallelklasse. Resten af klassen var bare generte og stille. Ingen sagde noget. Vi sad bare på hver vores faste siddepladser. En uge senere kommer en ny pige ind i klassen, jeg finder ud af at hun gik i min parallelklasse fra folkeskolen. Så hende begyndte jeg at snakke med. Jeg er skuffet over at jeg ikke flyttede skole med det samme, i det jeg fandt ud af at jeg var kommet i en markedskommunikation studieretning, selvom jeg havde valgt international linje, og jeg fik INTET af vide af skolen. Jeg ville hellere have været på teknisk skole eller gymnasium.

Men jeg har aldrig været hende der snakker konstant. Så det var virkelig nedern for mig at skulle starte en samtale hele tiden og jeg prøvede virkelig at variere og snakke om alt muligt. Hende her var endnu værre end mig selv. I folkeskolen gik hun med de samme piger, var aldrig uden for hendes klasseværelse. I forhold til mig, jeg kunne snakke med alle. En forklaring på det kunne være at jeg havde gået i klasse med de folk siden 4. Klasse. Så hende her som jeg nu gik i klasse med, det eneste der interessede hende var mad. Hver gang jeg startede en ny samtale med hende, så gik den død allerede før der var gået 1 minut. Så ville jeg teste min teori, og spurgte så ind om mad. Og hun kunne sidde der og forklare det til mig i 20 minutter. Hun forsatte som et vandfald. Mad og mad, det eneste hun ville snakke om. Hver gang jeg prøvede at snakke om drenge, så havde hun intet at sige.

Så flyttede vi over på en ny skole, da den gamle skole skulle laves om. I 2. År går alt som det plejer, Vi kom til at snakke med en anden pige i klassen, som aldrig havde sagt noget, hun var meget optaget af sin computer, hun kendte heller ingen i klasse og hun gjorde heller ikke meget for det, hun var meget ligeglad med skolen (hvilket i øvrigt har påvirket mig rigtig meget), hun gik meget i byen med sine barndomsvenner, de bor 25 km væk fra skolen. Hun var heller ikke så meget for at snakke overhovedet.

Så der gik jeg på 2. år, jeg deltog ikke så meget i undervisningen fordi jeg bla. Blev forstyrret af klassekammerater som sad foran mig og spillede tetris og sad på facebook. Og fordi ingen faktisk fulgte med så opgav jeg det. Jeg talte stadig ikke med folk fra klassen, og kun en smule med de 2 piger som jeg gik med. Dagen skulle bare overståes så hurtig som muligt og det kunne bare ikke gå mere end hurtig. Så derfor endte det med rigtig mange pjækketimer. Rigtig mange pjækketimer. Jeg ved det var forkert, og jeg fortryder det rigtig meget. Men tanken om at begge ens eneste veninder ville pjække. Det skete også et par gange at de to ikke var der så jeg tog hjem. Så det er ikke kun tanken der fik mig dårlig. Det gik heller ikke særlig godt med min bedsteveninde, vi snakkede næsten ikke længere, vi skrev en smule på facebook. Det skyldtes at jeg har haft mange problemer herhjemme, dem vil jeg ikke komme nærmere ind på nu. Hun var min eneste veninde tilbage, jeg har mistet kontakten til alle mine andre venner fra 9.klasse. jeg har absolut ingen andre venner tilbage. Kun de to fra den nuværende klasse nu. Ingen fra fritidsjob/fritidsaktiviteter, da jeg ikke går til det længere.

I 3. år, nu er klassen ligesom fastlagt. Klassen er delt op i populære drenge/populære piger som går sammen, og i taberdrenge/taberpiger (her hører os trekløveren til), til sidst en snobbede pigebande og to sladdertøser som går med to af drengene. Det er set med objektiv øjne, for sådan mærker vores lærer det. Det er ikke engang løgn, hun kan se på klassen hvordan klassen er delt op. Og læreren gør intet ved det, på en måde burde hun men på den anden side er vi ikke en børnehave. Så den ene “veninde“ hende der ikke gik op i skole, hun begyndte at tabe sig og dermed har fået scoret nogle fyre som hun har knaldet med. Nu er hendes tillid helt i top, hun praler om alle de fyre hun har været i seng med. WHAT EVER.

Klassen er bare en kæmpe blanding af folk, nogle gange er der nogen der ser klassen som et team, men i virkeligheden er klassen en kæmpe splittelse. NÅ, men om præcis en uge skal vi til New York City sammen og jeg glæder mig helt vildt. Altså det eneste jeg glæder mig til er at shoppe, jeg har sparet en masse op blablabla. Vi mellemlander i Amsterdam i 2 timer, og der vil jeg altså gerne snakke med nogen af de andre, men hvad skal jeg dog snakke om ? jeg føler ligesom at jeg har spildt min tid på hende mad-pigen, jeg åbnede mig for hende hun åbnede sig ikke for mig, derfor er jeg bange for at de andre heller ikke vil synes at jeg er interessant at snakke med. En uge efter, på hjemrejsen mellemlander vi igen i Amsterdam, denne gang i hele 5 timer !! og det er ikke lige sådan at man kan flygte fra de andre, og jeg er bare træt a fat snakke med mad-pigen når hun ikke snakker om andet end mad. Årh……. Hende den anden taler ikke andet om sex, og der bidrager jeg også med en masse, men det er bare ikke helt det samme når jeg ikke har gjort det. Jeg vil gerne tage mig sammen og få talt med de andre, men jeg er også bange pga. De snobbede piger, de skal altid give mig blikket, det gør det ikke ligefrem hyggeligt for mig at skulle nærme mig sådan en person, men så når de nævner at “nogen“ (så hentyder de til os trekløver) at vi ikke tør meget og er meget stille i klassen. JA hvad faen skal jeg så stille op. så jeg er faktisk i tvivl om jeg vil snakke med de andre, selvom jeg gerne vil være en del af noget. Men tit når læreren ikke er i klassen, så kommer jeg til at overhøre de andre, og de fleste gange snakker de bare om platte ting. Det er vidst det man kalder for smalltalk hviket jeg i øvrigt er meget dårlig til, at snakke om vejret wtf. Jeg er træt at gå med de samme personer, jeg er træt af at snakke om mad, jeg er træt af at de personer jeg går med aldrig har lyst til at snakke, jeg er træt af den her klasse – men jeg vil bare gerne have et godt 3.år. En god studenteruge med studenterkørsel med en flok mennesker som jeg ikke kommer til at savne. Hvad er der galt med mig ugh… Hvordan skal jeg åbne mig, men alligvel ikke åbne mig for meget ?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på jeg vil være et nyt menneske.
Besvaret søndag den 23. september 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Når ens forestillinger ikke stemmer med virkeligheden bliver man skuffet og hæmmet i at gå videre.
Jeg ved ikke hvad du forestiller dig, når du indgår et intimt fællesskab. I er sundt forhold skal der gives og modtages. Der er ganske naturligt, at efter, at du havde dårlige oplevelser med et forhold fra du var 16-18 år gammel, vil du være mere modtagelig for mænd, som giver indtryk af at passe på dig, lytte til dig m.m. Hvad forventer du at give i et forhold? Ikke fordi det skal matematisk udregnes, men alle skal kunne trives i et forhold og derfor visse behov, hos begge, skal være ”dækket” men ikke alle.
Din følelse af at være en vreden karklud hører ikke her i et ligeværdigt forhold, hvor man også selv bidrager. Den slags følelser kommer af den tænkning man har.
Du havde tidligt på fornemmelse, at denne gang vil det ikke gå. Derfor drop dette forhold og lad din veninde gøre det, hun gør. Forhåbentligt viste hun ikke (?) at du allerede var lidt engageret med denne mand.
Jeg foreslår, at du ikke kaster sig i et nyt eventyr lige nu, fordi du risikerer at have ligeså dårlige oplevelser fordi du ved måske ikke hvordan et forhold skal arbejdes for at det lykkes. Du er kun 18 år gammel og har chancer, at arbejde med de tanker som kan føre dig til en anden forståelse af samværet. Imidlertid lev livet i det fri og nyd enten skolen eller arbejde.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til jeg vil være et nyt menneske.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience