A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Er vort forhold stærkt nok til en familie?
Oprettet tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 14:08
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Hej.
Skriver vel egentlig mest i desperation. Min kæreste igennem knap 5 år har netop atter løjet for mig.... og er konfliktsky så det batter. For vel 3 år siden valgte jeg at stoppe med at ryge. Jeg kom en dag hjem fra undersøgelse på sygehuset, hvor de atter havde mindet mig om det vil være forebyggende at stoppe i forhold til nyt tilfælde af blære polypper. Min kæreste valgte af egen vilje at stoppe samme dag- jeg havde ikke bedt ham om dette. Kort efter viser det sig, at vi ikke kan få børn på normal vis- min kæreste har meget lav sædkvalitet. Rygestoppet var i den henseende en god ting.

Omkring efter et års tid efter rygestoppet undrede jeg mig mange gange over, at han lugtede af røg han sagde hver gang jeg spurgte om han var faldet i ; nej og og dernæst formulerede han ting der indikerede, at jeg var pjattet/ sippet etc. En dag skulle jeg hente noget i hans taske, og fandt en pakke cigaretter i forlommen( ved siden af mine hygieine bind) Jeg konfrontere ham med dette. Han reagere med at lukke sig inde mentalt.... og sagde intet. Jeg blev rasende fordi han i så lang tid i mine øjne havde gjort grin med mig ved, at sige jeg var pjattet etc. Havde i øvrigt flere gange spurgt stille og roligt om han var faldet i for det kunne jo ske etc. Enden på det hele var at vi havde et større skænderi omkring konfliktskyhed etc. Han lover mig ikke at lyve for mig igen om sådanne ting, og at han ville fortælle hvis han atter faldt i.

Jeg var udsat for voldsom stressbelastning grundet dårlig psykisk arb.miljø sidste år, og faldt atter i med cigaretterne. Min kæreste påstod at han ikke havde lyst til at begynde med at ryge, og formulerede små overbærende bemærkninger når jeg gik udenfor at ryge.... og ja mange mange løgne... igen bemærkede jeg for et halvt års tid siden, at han lugtede af røg. Jeg kunne ikke tro, at han ikke ville fortælle det, hvis han atter var faldet i. Tog snakken med ham et par gange fordi han vitterligt lugtede af røg havde fedtet hud af røgen etc. Igen fik jeg at vide at jeg var pjattet. Jeg lover dig at jeg ikke er startet med at ryge etc. sagde han...

Vi har besluttet atter at gå i behandling igen om kort tid- fertilitetsbehandling, og i den henseende spurgte klinikken hvordan det gik omkring rygning. Jeg skriver til dem at kæresten ingen problemer havde i den henseende, da han havde været så sej ikke at falde i, og at jeg stoppede nu! På min rygedag 3 ( igår)undrede jeg mig igen over, at kæresten lugtede af røg da han kom hjem fra skole/ studiet.... og da sagde han, at han var startet med at ryge kort efter jeg startede ( for et år siden)

Min verden væltede en anelse må jeg tilstå ikke, at han var startet med at ryge igen, men at han atter har løjet for mig, det er bare ikke i orden, og slet ikke at han oveni igen har sagt jeg tog fejl... at han ikke lugtede af røg, at han lugtede af frikadelle stegning hos venner... samt mange undskyldninger etc. Han lukkede sig atter inde i sig selv, og sagde at hans hovedet var tomt, at han ikke kunne finde ordene/ argumenterne. Sagde til ham at det ikke handler om argumenter men tillid. Efter et stykke tid sagde han at han ville ønske jeg kunne tage det med humor.... ARGH min humor var væk da han sagde dette... mange ting kan tages med humor men ja... igen at være løjet op i hovedet det er ikke rart. Han har sagt undskyld men i min verden er dette et nemt ord... hvis der ikke er handling/ hvad gør vi dernæst i fællesskab. Vi aftalte måder hvorpå jeg kunne hjælpe ham i konflikter da vi havde vores første skænderi ang. rygningen... dette har jeg forsøgt, har spurgt ind om det var ok etc. men har åbenbart været kun jeg der forsøgte( og ja er strid nu eller nærmere ked af det)

Faktum er at vi allerede er tilmeldt behandling på fertilitets klinikken i denne måned, og vores alder er høj 38- 39 år. Vi kan jo ikke lyve overfor dem og sige at han ikke ryger... hans sædkvalitet vil garanteret vise sig at være endnu dårligere, men jeg vil heller ikke udstille min kæreste som løgner overfor dem, og i forvejen er det på tale at vi måske skal bruge donor sæd.... Vi har været igennem en del behandlinger hvilket vi løbende har talt om- også om at der ingen skyld er i barnløsheden ( jeg danner få æg...) Min kæreste drak rigtig mange colaer på daværende tidspunkt, hvilket han har ændret til anden sodavand som skulle være mindre skadelig i forhold til fertiliteten. Derudover har han skullet tage ansvar i at stoppe med at ryge.,... Jeg har tabt mig rigtig mange kg. samt rygestop.... Klinikken har rost os fordi det virkede som om vi stod sammen i det her, og at vi virkede afklarede etc. Min kæreste har sagt de rigtige ting på de rette tidspunkter deroppe, men jeg kan nu være meget i tvivl om, hvor jeg har ham, og har meget svært ved at se hvad vi gør herfra....

Jeg er så træt af at min kæreste ikke tager ansvar- han siger altid: det ved jeg ikke. Jeg har virkelig forsøgt at få ham til at tage ansvar for hvad han vil i sit liv, og ikke at dominere for meget, som vi kvinder kan have tendens til.

I går fortalte han mig at han aldrig vil kunne få sig selv til at fortælle når der er noget han ikke gider. Hellere sige ja end nej.... at han havde oplevet mange nej i hans barndom og at det var derfor hans forældre blev skilt, som jeg sagde til ham kommer vi ikke videre så i vores forhold, at jeg ikke kan tage dette ansvar for ham, at han selv må mærke efter hvad er rigtigt for ham. Har også sagt til ham igår, at hvis han ikke vil arbejde med sig selv i ikke, at være så konfliktsky samt at melde ud så tænker jeg- at det ikke går mere at jeg må flytte.

Jeg elsker ham så højt og har faktisk aldrig elsket en mand så højt som jeg gør ham! Han er betænksom/ empatisk og hjælpsom i hjemmet, men samtidig fylder det p.t. i mine tanker rigtig meget at han har løjet for mig igen igen... samt kniber det ofte med at tage ansvar... han ligger det lynhurtigt over på mig. Under min stressbelastning blev han en anelse bedre til at tage ansvar, men det er som om at nu hvor jeg har det bedre så ligger han atter ansvaret over på mig... jeg forsøger at smide ansvaret tilbage til ham lempeligt, men lynhurtigt siger han at det ved han ikke.... og kigger intens ind i hans pcer... Jeg synes på det sidste at han er begyndt at blive bedre til at sige fra men jeg er bevidst om at han ind imellem siger ja... i stedet for nej. Men på den anden side set kan jeg ikke tage ansvar i at han skal mærke efter hvad han vil i livet, og et eller andet sted er man 2 i et forhold- 2 individer med meninger/ input etc.

Har ind imellem spurgt ham om noget og spurgt om han vil tænke over hvad han vil... ventede 1½ mdr. med at spørge igen om hvad han tænkte, og da svarede han at det havde han ikke lige tænkt over( ville med dette give ham tid... og håbede han derved fik tid nok til at danne egen mening) Generelt er han typen når ting er besværlige eller ubehagelige så bliver han tavs og allerhelst skal tingene glemmes.... Problemet er bare at en budget konto ikke fylder penge på af sig selv, og andre elementære basale ting... som kræver aktion for at ordnes.

Jeg er ked af det, men også bitter imens jeg skriver det her, og måske gør 4 rygestops dag sig også gældende.... men uanset hvad ved jeg ikke hvordan vi kommer videre. Han siger at han elsker mig og vil forholdet/ fertilitets behandlingen/ børn.... etc. Men som jeg siger til ham må der være et eller andet der gør at han ikke har villet fortælle mig sandheden etc. Og at hvis jeg har denne effekt på ham så tænker jeg, at han vil være bedre tjent med, at vi ikke er sammen... Jeg har mange ord... men har arbejdet en del med dette således jeg ikke overdynger ham med ord/ har gået hos klinisk psykolog til samtaler omkring stress belastningen... og der igennem har vi oveni talt om de veksler jeg følte jeg drev på kæresten fordi jeg ikke magtede at tage mere ansvar. Psykologen sagde at så længe han ikke sagde noget måtte jeg stole på at dette kunne han..... hvilket jeg har valgt at gøre- stole på ham samt at han er voksen og magter tingene... og så ja...

V.H. Anonym.
* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Er vort forhold stærkt nok til en familie?
Besvaret tirsdag den 9. oktober 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

At være i et forhold med en konfliktsky mand er ikke noget nyt for dig.
Du har allerede drøftet problemstillingen med en psykolog og måske fik du noget ud af det.
Problemer i parforhold løses sammen med sin partner og ikke ved at omtale denne.
Når man undgår konflikter som din kæreste gør, har man i regel ganske god grund til det. Det havner naturligvis med opvæksten i sin oprindelige familie. Yderligere det, at man lover bedring ikke er meget værd da det er en del af strategi.

Jeg er enig med dig i, at samspil i et forhold handler om tillid. At løse konflikter kræves der tillid til, at man er enig om strategi, handlinger og konsekvenser af dem. Det betyder, at man også er i denne periode villig til at blive kontrolleret, grundet dårlige erfaringer. Hvis din kæreste oplever dig som meget striks så virker du sådant på ham og han agerer som han altid har gjort derhjemme.

I forbindelse med fertilitetsbehandling har I ikke et ansvar overfor personalet og hvordan de ser på jer. I har et ansvar overfor jeres evt. kommende barn. I hvilken grad er rygning skadelig under fertilitetsbehandlingen må du spørge læger om det, til gengæld rygning i barnets nærvær er skadelig for barnet.
Du skal ikke bede din kæreste om at tage et ansvar, det skal han selv gøre. Du skal ikke opdrage ham og jeg har en idé om, at du gør det. Jeg er ikke enig med dig i, at ”alle kvinder har tendens at dominere meget”, kun de kvinder som får lov til det. Et forhold med to individer kræver mere end tilfredsstillelse af de to individer. Et intimt forhold kræver en balance, hvor man giver og tager, ellers bliver man udbrændt. Er der en ubalance må man enten skilles eller arbejde med det og det bliver meget vanskeligere når evt. barn kommer til.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Er vort forhold stærkt nok til en familie?
Besvaret tirsdag den 9. oktober 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen.
Hmm vi har netop fået talt om tingene... han skrev en lang seddel til mig som vi tidligere har aftalt som strategi- hvor han beskrev hvad der gjorde udslaget. Min beretning blev kort til dig.... og unuanceret.... Vi har været i behandling i 2 år, og som jeg skrev i indlægget har vi fået direkte at vide fra klinikken at rygning har indvirkning på fertiliten/ sædkvalitet. Dette har vi fået at vide på OUH samt IVF- fredericia, men indlægget handlede ikke om fertilitets behandling.... men om du evt. kunne give råd til hvordan vi kunne komme videre i fællesskab, og hvordan vi skulle komme videre så han ikke havde nødvendighed for at lyve....

Jeg opdrager ikke på ham selvom du måske har fået denne opfattelse.... Jeg forsøger ofte at få ham til at sige hvad han vil/ tænker/ egne reflektioner. Jeg var frustreret fordi jeg kunne se min kæreste havde det dårligt samt ikke kunne se hvordan vi kom videre i fællesskab. Jeg forsøgte at handle og som jeg skrev var jeg desperat... Fortryder at jeg ikke skrev et længere indlæg... hvor nuancerne kom med. Jeg var til psykolog fordi jeg havde massiv stress grundet omstændigheder på min arb. plads/ og denne sag handlede ikke om hvad jeg havde gjort, men var grundet dårlig ledelse på hele institutionen- og involvere flere kollegaer som ligeledes har stress belastning grundet ledelsen. Jeg er uddannet kognitiv terapeut samt er pædagogisk konsulent, men trods diverse ting i rygsækken kan man godt henfalde til at spørge om hjælp andre steder.
Jeg benævnte for psykologen, at jeg var bekymret for min kæreste fordi jeg var så meget ked og ikke magtede noget p.t. og at jeg ikke følte mig som en god nok kæreste, at jeg havde dårlig samvittighed over at han skulle have så meget ansvar.... fordi jeg vidste han havde det svært med dette. Jeg har ikke talt med ham om at min kæreste er konfliktsky...

Men tak for dit svar uanset hvad. Vi har fået talt en del sammen her i eftermiddags, og får en psykolog ind på sidelinien, hvor vi i fællesskab finder redskaber.

V.H. Anonym.Skriv et svar til Er vort forhold stærkt nok til en familie?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience