A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Elsker han mig?
Oprettet lørdag den 17. november 2012 kl. 14:16
Oprettet af Anonym i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Jeg er en kvinde på snart 24 år, som har været sammen med min kæreste i 2,5 år.

Vi har haft vores op og nedture, da jeg mistede min mor i februar 2011, tabte jeg 8 kg, og derved blev ret undervægtig.

Dette skadede vores forhold en del, da min kæreste ikke fandt mig attraktiv, begyndte vores sexliv at gå i stå. Han havde ikke lyst til mig, og havde svært ved at tænde på mig.

Da jeg efter 1 år fik taget ca 4 af kiloerne på igen, blev det meget bedre, men det var en lang sej kamp for mig, da uanset hvad jeg gjorde, ville jeg bare ikke tage på. Det faktum at min kæreste havde sagt til mig at han fandt mig mindre sexet og han konstant vedblev at sige at jeg var for tynd, og det ikke var pænt, og mange gange havde en kommentar til hvad jeg spiste, gjorde det heller ikke bedre. På trods af jeg vidste han ville mig det bedste, og forsøgte på hans måde, ikke at få mig til at tabe yderligere.

Nu står jeg i den situation at vi er begyndt i behandling for barnløshed. Hertil har det været nødvendigt for min kæreste at aflægge sædprøver mm. Det har nu aldrig generet mig.

Vi har vidst fra starten af at hans sexbehov ikke har været særlig stort og i en periode, var det altid mig der skulle ligge op, fordi jeg elsker sex.

Jeg har nu haft min menstruation den sidste uge, og har set frem til hele ugen at skulle være sammen med ham. Ikke pga akten, men også bare hele følelsen af at være hinanden nær, og føle sig som et. Vi var begge på arbejde til 15.30 og arbejder samme sted. Da vi kom hjem skulle vi i bad og lave mad inden biografen kl 18.30. Jeg gik i bad først og sagde så da jeg kom ud, at jeg var skuffet over han ikke havde gjort mig selskabelig, da jeg havde været tændt hele dagen. Han lå i sofaen og så virkelig træt ud, så jeg kunne godt se det ikke ville være lige nu han var mest oplagt. Jeg gik derfor i gang med at lave aftensmad, og mens jeg var i gang med det, gik han så i bad.

Om aftenen da vi kom hjem fra biografen påpegede jeg det en gang til, og mens vi stod og røg under emhætten i køkkenet, lagde jeg dog også lidt op. Han virkede træt og gik kort efter ud for at børste tænder. Jeg tænkte fair nok, vi tager den videre bagefter i sengen. Da vi så kom i seng virkede han fortsat træt, og jeg lagde mig tæt ind til ham og gjorde nu en gang hvad jeg plejer efter 1 uges pause. Hertil plejer han at blive tændt på ingen tid, men jeg kunne ligesom godt fornemme at der ikke rigtig skete noget. Jeg tog så min hånd ned, og samtidig med der kom lidt liv, kunne jeg mærke at han var hævet, ligesom han plejer at være efter at have gjort det selv på sygehuset.

TIl min store overraskelse finder jeg så ud af at han i bruseren havde gjort det selv, fordi han blev tændt af det jeg havde sagt, da jeg kom ud fra badet. Jeg blev fuldstændig chokeret, og målløs. Aldrig havde han haft behov for at gøre det selv, da han ved 100 % at jeg altid er klar uanset hvor og hvornår det er.

Hvad sker der lige? Er der noget jeg er gået glip af? Han forsøgte at forsvare den med at jeg jo lige havde været i bad, så jeg gad da nok ikke gøre ham med selskab. I bund og grund mente han vel bare at det var nemmere? Efter en diskussion, da det sårede mig rigtig meget, samtidig med begyndte jeg at græde. Han forsøgte hele tiden at overbevise mig om at det ikke betød noget, og det ikke var fordi han ikke ville have sex med mig. Han forsøgte sig også med at sige at han har været træt af at han normalt efter 7 dages pause kommer så hurtigt, hvor jeg hurtigt gik ind og spidsede ham af med, at det ikke var en besluting han kunne tillade sig at tage alene. Samtidig med at det ikke betød noget for mig hvor længe han kunne holde, det var oftes bare følelsen af at være så tæt på hinanden.

Jeg er stadig vildt ked af det, og jeg stoppede akten igår da jeg fik det af høre. Jeg har slet ikke lyst til at have sex med ham, for han har tydeligvis mere lyst til at gøre det selv. Jeg ville kunne acceptere det hvis jeg ikke var hjemme, eller afslog ham på sex, men at jeg ikke gang får budet, kan jeg simpelthen ikke komme af med. Jeg er SÅ skuffet og ked af det, og føler bare der er noget galt med mig, síden han pludselig laver denne adfærd.

Han havde ikke givet udtryk for at han havde lyst til sex på noget tidspunkt igår, og da vi lå i sengen og jeg begyndte havde han blot sin arm omkring mig og egentlig bare lå der. Ligesom når vi har haft regelmæssig sex, og han nu mener det er mig der skal lave det hele, men det var sku ikke lige timingen igår.

Jeg har altid været af den holdning af utroskab mm kan undgåes så længe man vedbliver at opfylde hinandens behov. Hvis kvinden er utro, er det tydeligvis fordi hun ikke bliver tilfredstillet af manden, og det er for dårlig af ham og omvendt. Jeg føler mig som en elendig kæreste, der ikke kan tilfredstille min kæreste, siden han føler at han skal gøre det selv. Han har aldrig haft behov for det før, så aner ikke hvor alt dette kommer fra?

Jeg er fortsat uanende over hvad jeg skal stille op og hvordan jeg skal komme videre. Hvordan jeg kan lade være med at tænke på det når han er i bad, eller har nogle aftener hvor han ikke har lyst. Samme tanke "Er det fordi han har gjort det selv i dag?"

Jeg kender mænd og ved da godt mange mænd's sexbehov er stort og derfor er der ikke altid tid/lyst til at gøre det så ofte, men hvis du kunne tænke på at i mit forhold er jeg manden hvad der angår sexbehov. Virker det så ikke underlige?

Jeg ved jeg ikke forstår det, for det gør jeg ærligt ikke.

Hvis han har lyst til sex og ved jeg har lyst, og han tænker på mig mens han gør det selv, hvorfor pokker har han så ikke sex med mig? Hvordan kan man lade være med at tænke at han synes hans hånd er bedre, og hvor stiller det så ikke lige mig?

Beklager det blev så langt, men håber virkelig at du vil give dig tid til at svare på det, for jeg aner ikke hvad jeg skal gøre herfra. Ej heller børn mæssigt, for hvor ofte kunne dette så ikke opstå, når vi får børn? Det er bare ikke mig at være sammen med en mand der har det behov, så hvorfor er det først dukket op nu?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Elsker han mig?
Besvaret lørdag den 17. november 2012
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din henvendelse.

Du bringer mange elementer i samværet og samlivet som har betydning for, hvordan relationen udvikles.
Først og fremmest handler der om respekt og venlighed. Man kan ikke sige, at din kæreste udviser det ved at sige, at han ikke finder dig attraktiv i en for dig vanskelig mentalt, periode.
Mennesker ”siger” det på forskellige måder. Dels med sproget og eller ved, at ikke at foretage seksuelle tilnærmelser, som er nødvendige for udvikling også af andre relationer f.eks. nærhed. Nærhed, harmoni, glæde ved at være sammen med den anden har indflydelse på atmosfæren derhjemme.
Nu har I iværksat et projekt ”barnet”. Det kan gøre mange mænd lamslåede da de ikke i regel så tidligt i deres liv har samme behov som kvinder.
Det skal I drøfte mange gange, når I tænker på at have et barn. Børn har behov for at udvikles hos ansvarlige for deres mentale udvikling forældre og det sikrer man bedst ved, at være opmærksom på deres (mentale) behov. Børn suger til sig al den atmosfære der udvikles i hjemmet uden at forældrene aner det. ”Tingene” bliver ikke bedre, når barnet kommer til verden, i regel værre.

På den anden side har jeg en idé, at du tager tingene alt for givet omkring andre mænd fordi du har kendt nogle stykker af dem før. Den seksuelle tilfredsstillelse behøver ikke altid at være sammen med den kvinde man deler hverdag med. Seksuel ophidselse kan ske på baggrund af fantasier og den anden behøver ikke at deltage i. Selvtilfredsstillelse forekommer i de fleste forhold fordi tanker, der leder til behov for tilfredsstillelse ikke kommer på kommando.
En anden misforståelse jeg finder er, at du forbereder dig mentalt efter en uges seksuelt fravær uden, at du nævner det for ham inden , at du er interesseret i sexsamvær. Du kan ikke bruge ”skuffelses kortet” at vifte med, da det i hvert fald ikke hjælper på hans tilnærmelser, tvært imod. En pres fra din side kan bringe en større afstandtagen fra at gøre noget hos din partner.
De logiske argumenter skjuler ofte mangel på den varme følelse, som er nødvendig for at man vil gøre den anden lykkelig. Det kan kun ske, hvis man gør det på den andens præmisser. Det kalder jeg for kærlighed.
Utroskab du bringer i dit brev, handler ikke bare om at tilfredsstille den andens behov men gøre det også på den andens præmisser. Ellers gør vi det til en maskinelt forhold som i det lange løb ikke holder.
Jeg mener, at I har meget at gøre hvis I vil få fællesskabet at fungere på alle måder.
Afklaring af følelser, konsekvenser og (for) handlinger fremover. I kan gøre det ved hjælp af professionelle konsultationer men også læse litteratur om emner.
Jeres forhold kan kommet på en ret sti, hvis I er ærlige overfor hinanden, respektfulde og har samme mål.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Elsker han mig?
Besvaret lørdag den 17. november 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg synes virkelig ikke det er normalt at man skal tilfredstille sig selv i et forhold. Det kan jeg simpelthen ikke tage afstand nok fra. Netop på det grundlag at man til sidst ender med at glemme hinanden, så glider man fra hinanden, og enten ender det med at man går fra hinanden eller er hinanden utro, fordi man så vil være sammen med en der gider dække ens behov.

Det var sku ikke fedt at jeg var så klar igår, og han bare ligger der som en død gut, fordi han allerede har fået lettet trykket. Og hvis det bliver fortolket som værende normalt, så skal jeg da ikke være i noget forhold. Pointen med et forhold er netop at man er 2 og ikke længere 1..

Nej, jeg har ikke forberedt mig mentalt, jeg ser bare altid frem til sex, specielt når der er gået en uge uden. Synes lidt du får det til at lyde unormalt?

Måske er jeg bare one og the kind, men jeg ser slet ikke det som et sundt forhold, hvis både kvinden og manden klare det sexuelle hver for sig. Mit problem nu er at jeg ikke kan acceptere det, måske fordi det ligger så langt væk fra min forståelse, til at jeg overhovedet kan forstå det en smule. Samtidig virker det bare ualmindeligt underligt, hvorfor han først gør det nu? Nok det jeg mangler en forklaring på.

Det var helt sikkert noget andet, hvis jeg havde afvist ham, eller hans lyst var større end min. Men nu skal du tage højde for, at jeg skal være heldig hvis jeg får hveranden dag med ham, og når han så gør det selv, og ikke har synderligt lyst til at sex med mig bagefter, så er det sku ikke fedt at jeg så skal vente flere dage, eller også gøre det selv..

Er det virkelig det jeg skal gøre op med mig selv?
Enten acceptere at han gør det og nedprioritere mine egne behov, eller lade det forsætte, og lade vores forhold komme derud hvor vi ordner vores egne behov hver for sig? For så kunne jeg ligeså godt bo alene for mig selv. Hvad er så ideen i at have et forhold?


 
Svar på Elsker han mig?
Besvaret lørdag den 17. november 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
De fleste mænd onanerer flere gange om dagen og lever fint i parforhold, særligt i forhold hvor manden tænder på f.eks. sm, oral eller anal og kæresten ikke gider, kan du med ret stor sandsynlighed regne med han fantaserer om det og onanere til det ofte uden du ved det. Kolde facts, men er man to om det, må det gå begge veje, så skal man tilfredsstille alle lyster, vil man det når det kommer til stykket?

 
Svar på Elsker han mig?
Besvaret lørdag den 17. november 2012
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Ja, det vil jeg virkelig. Jeg vil gøre alt for at tilfredsstille min kæreste seksuelt, og det ville heller ikke være et problem, hvis hans behov var ligeså stort som andres mænd, men det er det altså bare ikke..
Jeg har kendt rigtig mange fyre, som har været næsten afhængige af sex, så tro mig, jeg ved hvad jeg snakker om her. Men han er bare ikke en af de fyre, han kan uden problemer nøjes med 1 gang om ugen, og han har ALDRIG gjort det mens jeg har været hjemme før, han kommer altid til mig.

Det er almen viden at fyre gør det hver dag, og min forrige kæreste jeg var sammen med i 17 måneder, gjorde det også selv ofte, da jeg ikke gad have sex med ham flere gange dagligt, men min nuværende kærester er slet ikke den type.. Selvom det kan virke svært at tro på, er det altså ikke alle fyre, der gider sex så meget.


Skriv et svar til Elsker han mig?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience