A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hjælp mig omkring mit liv.
Oprettet tirsdag den 15. januar 2013 kl. 22:47
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Jeg er en kvinde på 21 år som har en kæreste som har problemer med min fortid. Han har selv skrevet noget på nettet på en anden side for at forsøge at finde hjælp. Det han har skrevet er det følgende, jeg har medtaget det, for at give en indtryk af hvordan han ser på det hele.

Jeg skriver, da jeg er kommet i et problem, og føler at jeg har brug for lidt hjælp med at komme videre...

Jeg mødte her for ca. 6 mdr. siden den her pige over en dating side, hvor vi faldt for hinanden og det hele kørte rigtig godt. Lige indtil at vi kom lidt ind på, hvad vi havde lavet inden vi mødte hinanden, og her var det så at problemet opstod. Ikke fordi at hun har været sammen med mange eller noget. Kun hendes eks. som hun har en søn med på 1 år, hvor faderen ikke vil ha noget med barnet at gøre og så et engangsknald på samme dating side.
Det er så her problemet opstår, da jeg ikke er typen, der ikke selv gå ind for sådan noget, og jeg synes, det er meget uetisk forkert gjort. Synes ikke rigtig at jeg kan acceptere det. Specielt da det viste sig kun at være knap en måned før mig, samt hun absolut intet vidste om ham på nær at hun havde set et billede samt fået hans navn og ikke vidste mere om ham en det.
Må ærlig sige, at jeg synes det er meget billigt gjort. Specielt på det grundlag af at hun intet vidste om ham overhovedet og det giver mig altså lidt af et problem, at jeg selv synes det om min egen kæreste...

Ved siden af dette, føler jeg mig nok også lidt snydt, da jeg vidste at hun ledte efter den eneste ene, som hun havde skrevet og hun havde derudover fortalt mig ret kort tid inde i forløbet, at hun ikke havde været på date med andre end mig, så da hun senere smed bomben, med at hun næsten lige havde været sammen med en anden på den måde, mistede jeg ligesom bare lidt gnisten i det, samt lysten til helt at være der så meget for hende og hendes søn. Ved godt at det ikke har noget med sønnen at gøre på nogen måde, men jeg mistede simpelthen bare lidt pusten i det hele.

Jeg tror at en af grundene til, at det er så svært for mig at acceptere, ligger lidt i at jeg nok er meget gammeldages på det punkt, samt hun er min første, på trods af at jeg er en del ældre end hun er. ikke fordi at jeg går ind for ægteskab før sex eller sådan noget, og har da været på en del dates, men hvis det ikke er den rette person, som jeg kan se mig selv med i fremtiden, synes jeg bare heller ikke at man skal køre den meget videre end dette. Jeg vil gerne have noget, der er noget mening i, samt kærlighed og ikke noget man bare gør uden videre...

Det er virkelig noget, der går mig rigtig meget på, og jeg har prøvet at se, om jeg ikke kan komme udenom det, men tankerne bliver ved med at være i hovedet. Vi har prøvet at snakke lidt om det, men hun bliver for det meste meget ked af det, samt meget bange for, at jeg forlader hende og har fanget hende en del gange i at lyve om det, da de ting hun fortalte bare ikke rigtig passede sammen og det gør altså det hele lidt sværere for mig..
For så ikke at gøre det hele mere kompliceret end det er i forvejen, så er hun gravid i 9 - 10 uge. Så det er ikke lige den bedste situation at stå i og jeg kan ikke rigtig få ro i sindet. For vil hende sgu rigtig gerne, men kan bare ikke helt selv styre, den måde jeg føler på og hvor forkert det føles for mig.


En stor del af mig, har mest lyst til at gå ud og være sammen med en anden, for at se om det ikke kan hjælpe på det, da jeg føler, at der er en så stor ulighed i det hele, men mine etiske værdier holder mig også fra at gøre det, samt at det ville være meget forkert overfor hende..

Jeg synes selv, at det er dumt, at det kan genere mig så meget, som det gør. Jeg ved godt hun ikke kendte mig på det tidspunkt, men at sådan en ellers genert pige, kunne finde på at ha en vildt fremmede person hjemme ved sig selv, som hun på ingen måder vidste noget om, er bare for meget for mig og syntes også at hun skulle ha tænkt lidt over at hun havde et næsten nyfødt barn, hvor der ikke rigtig ville være nogen der kunne tag sig af det hvis der skete hende noget, for man ved altså ikke lige hvad det er for en type man får hjem til sig når man intet som helst ved om personen..
Nu bliver det så ikke bedre af, at jeg kender en, der kender ham som hun har været sammen med og har fået mig fortalt, at han er typen, der er sammen med alt, hvad der kan stå på to ben. Bare det, at der ikke skulle mere en et par beskeder til for ham i at være sammen med min kæreste, er bare ikke ok med mig..
Det er lidt som om hun overhovedet, ikke rigtig spekulerer over de konsekvenser tingene kan have. Godt nok brugte hun kondom, men det hjælper altså ikke meget, når det er et syv år gammelt kondom, hun har brugt. Derudover har hun også blaffet hjem et par gange. Ved ikke helt, om det er hendes unge alder, der spilder et pus her, og jeg må ærligt sige, at jeg frygter, at hun en dag skulle gå hen og gøre noget virkeligt dumt, der får konsekvenser denne gang..

Vil helst ikke folade hende, da jeg oprigtig godt kan lide tøsen, men er bare bange for at det vil påvirke mig for meget fremover, og at den følelse jeg har aldrig rigtig vil gå væk. Så vælger at prøve at skrive her, da jeg helst snart skal komme til en afklaring med mig selv om hvad jeg vil. For vi er begge enige om at få en abort, hvis jeg folader hende, og her vil jeg også have det dårligt med mig selv. For jeg kan ikke være bekendt overfor mit eget ufødte barn at få det fjernet på grund af, at jeg ikke kan mande mig lidt op og komme over det. Der er bare heller ikke meget ved det, hvis det er noget, der vil blive ved med at være et så stort torn i øjet på mig, som det er nu..

Ved ikke helt om det bare er mig, der er helt forkert på den, med at have de tanker, som jeg har, for ved da godt der i dagens danmark, er mange der render rundt i byen og har engangsknald, men der har man i det mindste snakket lidt sammen, samt set personen lidt an inden, men dog stadig forkert i min bog.
Udover det, er jeg da også lidt nysgerrig i at høre, om der er andre, der har været ude i en ligende situation som mig og hvordan du/i evt. er kommet videre, samt om det hun har gjord er en ganske normal ting at gøre over en normal dating side?


Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv.
Jeg har lige et par ting jeg vil tilføje om os. Jeg er som sagt 21 år nu, han er 32 og jeg er stadig gravid, da det var det valg vi tog på daværende tidspunkt. Jeg er nu i uge 29. Jeg er hans aller første kæreste og dermed også den første han har haft sex med. Der er sket meget i mit liv det sidste halvandet år. Jeg fik min søn i august 11 og 2 måneder senere dør min mor. i starten af januar smider jeg min søns far ud og afslutter endeligt forholdet med ham, som jeg har været sammen med i knap 2 år på daværende tidspunkt. i slutningen af februar er det så at jeg har mit engangsknald og i starten af april mødes jeg for første gang med min nuværende kæreste, som jeg på daværende tidspunkt havde skrevet med i 14 dage. efter et stykke tid i vores forhold får jeg ved en tilfældighed fortalt ham at jeg har været sammen med 2 inden ham, hvor problemer så så småt starter. i slutningen af juni, altså efter at jeg har fortalt ham om min fortid, frier han til mig, hvor jeg siger ja. i juli bliver jeg så gravid, hvilket ikke var et uheld, da jeg havde valgt at stoppe med p-piller og fortalt hvornår jeg forventede at have ægløsning. Jeg havde ikke regnet med at blive gravid den første måned efter jeg var stoppet, men vi var begge enige om at vi ville have et barn sammen, og vi var trods alt også forlovede. Min plan havde nok nærmere været at jeg skulle blive gravid omkring februar i år, hvilket ville have været pga. mit studie, men da det jo ikke altid er til at vide hvornår det vil lykkes, så valgte jeg at stoppe med p-piller allerede i sommers. Det bør her nok lige nævnes at jeg nu er gravid for fjerde gang. Jeg har været gravid en gang før jeg blev gravid med min søn, hvor fostret desværre var misdannet, og jeg fik derfor en abort. Derefter har jeg graviditeten med min søn. Og så har jeg desværre været gravid en gang til, hvor jeg valgte at få en abort, da det på ingen måde var planlagt og desuden skete i slutningen af mit forhold med min søns far, og jeg udmærket var klar over, at i det forhold var det kun et spørgsmål om tid, før det var slut. Og den fjerde graviditet er så den jeg er i nu.

jeg er stædig person, og tilmed nærrig, så jeg har gjort ting som at beslutte mig for at ville gå hjem fra odense (jeg bor i jylland) da min bror havde efterladt pga. uenigheder. (vi læser begge i odense og kørte frem og tilbage sammen, da vi låner bil af mine far) de 2 gange jeg har gjort det, er det endt med at jeg har givet efter, når det var blevet mig for koldt og mørkt og er blevet hentet. (af nærrighed har jeg hver gang fravalgt at tage toget). Jeg overvejede den første gang jeg gik hjemad fra odense, at forsøge mig med at blaffe, men fravalgte det, da jeg gik i den forkerte side af vejen i forhold til hvad vej bilerne kørte. Jeg har dog 2 gange blaffet hjem, en gang hvor jeg er gået fra min forældre og hjem til mig selv, der er ca. 10 min kørsel i bil. og anden gang var det hvor jeg var gået en tur og var blevet for træt til at gå hjem igen. Den første gang var ved højlys dag og det var en middelaldrende mand der tog mig med. anden gang var sent om aftenen, hvor den var en ung udlænding hvis bil havde tonede ruder. første gang var jeg tryk, anden gang følte jeg mig meget utilpas, og har aldrig overvejet det siden. ideen om at blaffe hjem har jeg fået fra min far, da han har fortalt historier om et væddemål han havde da han stod i lære, hvor han og 2 andre har arbejdede med blaffede fra nordjylland ned til als, den der kom sidst skulle betale for øllene de drak. Det var hhv. 2 mænd og 1 kvinde der blaffede. Tror at jeg pga. min fars historie aldrig havde tænkt over at man kunne ramme ind i den forkerte type person.

Jeg vil selv mene at jeg på nogle punkter er temmelig naiv, og ikke altid har tænkt tingene helt igennem inden jeg kaster mig ud i noget, men vil selv mene at jeg med årene er begyndt at tænke mere og mere over ting inden jeg gør det. Men jeg er langt fra noget til punkt hvor alle mine handlinger er gennemførte.

Nu tilbage til selve problemet
Jeg føler mig på en måde lidt snydt og svigtet af ham, da jeg har følt at han har givet udtryk for at han kunne komme videre. Men at jeg så gang på gang mærker at det ikke helt er tilfældet, hvorefter han har en god periode og så pludselig kan det komme op igen, bedst som jeg lige er begyndt at tro at han har det lidt bedre med det. Jeg tror der hvor jeg har følt mig mest svigtet af ham er, at han har fået det at vide, vi begge er klar over at han har et problem med det, og så vælger han at fri til mig, hvorefter han så har fået det endnu værre og problemerne bliver større og kraftigere. Jeg troede han var kommet videre da han valgte at fri til mig, og så efterfølgende at finde ud af at det var han ikke, gjorde meget ondt.

Jeg kan ikke ændre min fortid, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at han kan få det bedre. Jeg vil have at han er glad og har det godt. Vi har snakket om, at han skulle gå ud og være sammen med en anden kvinde, for at se om det kan få ham til at have det bedre. Men jeg har dog sagt at hvis han vil gøre det, skal han gøre det inden vores datter bliver født, da tanken om at han vil gå ud og være sammen med en anden gør meget ondt, men det at vide at der i det mindste er en grænse for hvornår det i så fald skulle være, gør det lidt lettere, selvom nu hvor der begynder at være kortere og kortere tid tilbage, har jeg svært ved at lade være med at tænke på om han har gjort det eller om han gør det lige nu, hvis vi ikke er sammen. Det er meningen at han vil fortælle mig det, når og hvis han har gjort det. Det er meget belastende for mig at skulle tænke på om han gør det lige nu og der er ingen tvivl om, at det får mit humør til jævnligt at falde meget. hvilket ikke gør noget godt for vores forhold. Jeg ved at jeg vil kunne leve med at han har været sammen med en anden kvinde, også selvom det er mens vi er sammen, men der er ingen tvivl om at det kommer til at gøre meget ondt på mig, men jeg ved at han vil gøre det for at han kan få det bedre, så vi kan have det bedre sammen. Det er meget mod hans holdning at skulle være mig utro, og det gør mig ked af det, at min fortid skal få ham til at gøre noget der er så meget mod hans holdning som det er.

Jeg fortryder at jeg havde det engangsknald, men jeg kan ikke gøre det usket, og det var før jeg overhovedet vidste at min kæreste eksisterede. Min eks-kæreste har gennem den tid vi var sammen rakket en del ned på mig og generelt ikke behandlet mig godt, så jeg havde svært ved at tro på at der ville være en derude et sted som ville kunne elske en person som mig. hvilket også var en af grundene til at jeg blev sammen med ham så længe som jeg gjorde. Jeg har nu prøvet at blive mødt med en sådan kærlighed, men kun lige indtil han fandt ud af flere ting om mig. Jeg er derfor kommet tilbage til det punkt hvor jeg tvivler på at jeg vil kunne møde en person som vil kunne elske mig som den jeg er, det gør ondt at se hadet i øjenen på ham, men jeg ved at han elsker mig på en eller anden måde og jeg elsker ham. Jeg er godt klar over at ifald mit forhold til min kæreste skulle ende med at vi går fra hinanden, så vil mine chancer for at finde en anden ikke være blevet større, da der nok er en del der vil vælge en 21, men 2 børn med 2 forskellige mænd, fra. Jeg fortryder ikke at jeg er i et forhold med min kæreste og jeg fortryder heller ikke at jeg har fået/får mine børn, men jeg er da bange for at skulle være alene i lang tid eller kun at kunne finde de forkerte typer, hvis vores forhold slutter. Men til trods for at jeg er bange for at skulle være selv i måske lang tid, så har jeg overvejet at lade ham gå. Jeg elsker ham meget højt, og ved at han er den jeg vil dele mit liv med, men fordi jeg elsker ham så højt, knuser det mit hjerte at se og mærke ham være så ulykkelig over min fortid. Jeg ved at han aldrig vil kunne komme sig helt over det og han stoler heller ikke helt på mig, da han mener at jeg ville kunne gøre det igen, nu når jeg har gjort det en gang. Jeg har overvejet om jeg bør stoppe vores forhold for at han kan få lov til at komme videre, da jeg ikke er i tvivl om at det belaster ham meget. Jeg ønsker han skal være lykkelig, men jeg tvivler på, at han nogensinde virkelig vil kunne blive lykkelig med mig. derfor er det at jeg har overvejet om det er bedre at lade ham gå, så han kan få ro i sindet og finde en person som han kan elske som hun er. Jeg føler ikke at jeg kan være bekendt at få ham til at skulle gå så meget imod sine holdninger pga. min fortid. Det er ikke retfærdigt overfor ham.

Jeg håber du kan hjælpe mig.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hjælp mig omkring mit liv.
Besvaret tirsdag den 15. januar 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Mange, lange historier, som du prøver at stykke til noget godt uden, at det lykkes for mig at se hvor du vil hen.
Du er bare 21 år gammel og kan ikke siges, at du er erfaren i forhold til hvordan man handler med henblik på længere sigt. Du indgår forhold du ikke er sikker på, har svært ved at etablere en stabilitet der og handler ganske spontant uden at tænke mere over det.
Du får snart et ansvar for 2 børn. De skal give dig den største opgave du har - nemlig som moder. Din opgave er, at få dem passet godt, sørget for, at de trives og at du beskytter dem med alle midler. De har kun dig at stole på. Du vælger sågar at foreslå din nuværende kæreste og far til det barn du venter, gå til andre fordi han har det ”dårligt”. Det hører ingen steder i et normalt forhold, hvor du så ofte fremhæver dine etiske standarder. Der er dine børn som du skal først og fremmest tænke på og gøre alt for, at det forhold du lever i løser de problemer som I begge to bringer ind i forholdet. Der findes mange professionelle omkring løsning af par problemer så gør noget der.
Der er nogen uro, som jeg mærker hos dig. Det kan henvises til din alder men på den anden side er du jo en kvinde med snart to børn så hvor er den ro, du har behov for? Hvor er dine forældre til at evt. få støtte fra? Hvordan med dine studier? Hvordan med din økonomi? Mange ting du skal tage stilling til og når man er 21 er det ikke altid så let. På den anden side kun de unge har den tillid at kunne klare sig selv, som kan gøre det, men de skal have hjælp.
Jeg mener, du bør have hjælp i form af en mentor, en vejleder, som er voksen, livserfaren og som du kan have tillid til.
Måske kan du få samtaler på en socialforvaltning?


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Hjælp mig omkring mit liv.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience