A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min kæreste er jaloux og jeg er træt af det.
Oprettet torsdag den 21. februar 2013 kl. 22:46
Oprettet af Anonym i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hejsa

Jeg er 22 og det er min kæreste også.

Jeg har indtil december været kærsteløs hele mit liv. Men endelig finder jeg en sød pige. To uger inde i forholdet dummer jeg mig groft. Til en julefrokost med klassen opdager jeg ikke at en pige ligger kraftigt an på mig, da jeg blot tror hun laver sjov. Jeg er ikke vandt til at nogen gør sådan noget. Jeg opdager det først da hun kysser mig (stort kys). Af en eller anden grund stopper jeg hende ikke med det samme, men lader hende kysse mig i noget tid før jeg regristrerer hvad der sker og skupper hende væk. Genariet gentager sig en gang til før jeg for hende forklaret at vi begge har en kæreste og hun skal stoppe. For at gøre ondt værre bor hun i en anden by, og hun kan ikke komme hjem (sne) så jeg lader hende sove hos mig, hvor vi sover ret op og ned af hinnanden med tøj på. Næste dag vågner hun og tager hjem.

Jeg har det forfærdentlig med at jeg har kysset hende, og sender sms'er til min kæreste der forklare hvad der er sket. Efter en kort beskedudvæksling stopper hun med at svare i flere dage, lukker hun mig helt ude og svare ikke. Vi havde aftalt at mødes mandag (jeg fortalte det søndag). Jeg kørte ned til toget for at hente hende på det tidspunkt vi havde aftalt før sændag, men hun kom ikke.

Endelig svare hun og hun lader mig se hende. Jeg forklare og hun siger hun tilgiver mig. Senere omkring nytår indrømmer hun over for mig, at hun ugen før jeg kyssede den pige, havde haft sex med en anden mand. Jeg føler mig utrolig såret ikke så meget fordi hun har gjort det, men fordi hun pinte mig med tavshed, selvom hun selv havde gjort noget værre. Hun siger at hun har været bange for at værre gravid, og at det ikke var mig der var faderen, da jeg altid har brugt kondom. Det har det vist sig at hun ikke er, men hun fortæller mig alligevel hvad der er sket. Jeg tilgiver hende samme aften, og vi er enige om forsat at kæmpe for forholdet.

En to uger senere beslutter vi os for at komme fast sammen, og vi taler om at møde hinnandens familie. Så gik forholdet godt og hun er nu på p-piller fordi vi er sikrer på at vi vil værre sammen. Eller det er jeg snart ikke længere.

Hun har altid virket jaloux. Især efter det med kysset. Jeg kan ikke grine sammen med en pige uden at hun bliver så sur at hun ikke vil tale til mig, før jeg har været hende og fortælle hende at jeg holder af hende. Ja elsker hende. (Så langt er vi nået) Især efter P-pillerne er det blevet rigtig slemt.

Her den anden dag, var der en pige på min uddannelse som kæresten brat gav den kolde skulder efter 8 år sammen. Han sagde at han ikke ville mere. Jeg lod pigen sove hjemme hos mig, fordi jeg ikke synes hun skulle hjem til ham og sove på sofaen, og hun havde ikke andre steder at være. Jeg havde lært af sidste gang, og gav hende min seng, mens jeg selv sov i mit køkken i en sovepose, og jeg undgik meget bevidst at undlade at være alt andet end fuld påklædt i min lejlighed. Stadigvæk siger hun at hun er trist og ked af det (min kæreste), hun siger hun stoler på mig, men ikke på hende. Næste dag var pigen så venlig at finde en anden en at sove hos for min skyld.

Også i dag, da hun skriver og spørger hvad jeg laver, går det galt. Jeg skriver at jeg lige er blevet færdig med en stor opgave og en fra klassen har budt på kage for at fejre det. Straks vil hun vide, hvem det er. Da det uheldigvis er tilfældet at det er tre piger jeg er sammen med til kagefejring, bliver hun igen mega jaloux, og skriver hvor ked af det hun er.

Senere her til aften har jeg skrevet med hende, og da jeg spurgte om hun: når hun siger hun stoler på mig, så ikke også stoler på at jeg ville forlade selvskabet eller stoppe pigerne hvis noget skulle ske (hvilket jeg abselut er sikker på der ikke vil) skrive hun, at det gjorde jeg jo ikke sidste gang. Og derefter holder hun op med at svare.

Jeg har givet hende blomster et par gang, og gjort andre søde ting fordi jeg elsker hende, og det er ikke fordi jeg forlanger gengæld, men her på det sidste har jeg prøvet at sprøge til hvorfor hun egentlig aldrig gjorde noget sødt for mig. Så siger hun bare at jeg da får sex, og så bliver jeg også såret. Jeg vil have at sex er noget vi har sammen ikke noget hun giver mig tilgengæld for blomster, men det lader hun ikke til at ville forstå.

Åh jeg bliver så ked af det. Det er som hun torturere mig med skyldfølelse, sex og tavshed. Er det mig der er galt på den, eller er jeg udsat for psykisk vold?

Jeg synes jeg kæmper imod. Jeg bliver ved med at have mine pige-venner, og jeg skriver til hende og forklare at jeg elsker hende og at hun bare bliver nød til at stole på mig. Jeg ahr tilgivet hende for hvad hun gjorde, hvorfor kan hun ikke tilgave mig? Det er som om vores forhold altid vil hænge fast i den enkelte fulde-ulykke for mig.

Jeg skriver til jer fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre, og fordi jeg kan mærke at jeg er ved at ændre mig. Pigen der var blevet droppet efter 8 år sagde at jeg gerne måtte sove i stuen på gulvet for hende. Jeg ville normalt også have gjort det. For mig er vi bare to mennesker i det samme rum. Det betyder jo intet værken negativt eller positivt for mit forhold til min kæreste men sådan ser hun det ikke. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre... jeg føler at jeg lige så stille er ved at blive en tøffelhelt. Jeg er stadig langt fra, men jeg er på vej. Jeg elsker hende, og jeg vil ikke miste hende, men jeg kan heller ikke leve med ikke at være fri og hele tiden blive kontrolleret og spurgt ind til hvor jeg er og hvem jeg er sammen med.

Hvad skal jeg gøre? Jeg elsker hende men jeg kan mærke at det begynder at blive hårdt for mig at holde forholdet i live og samtidig være mig selv.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min kæreste er jaloux og jeg er træt af det.
Besvaret torsdag den 21. februar 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Man kan jo ikke sige, at du forstår det samspil mellem jer, som ikke er kærligt men en fastlåsning i et mønster, som hverken er sundt for dig eller forholdet. ? Du er tilsyneladende fanget i et spil, hvor du ikke kan overskue og der handler ikke meget om kærlighed. For hvem er fangen og hvem er fangevogteren. Der nytter ikke noget, at sige, at du elsker hende meget når hun ikke har tillid til dig eller driller dig med sin opførsel og afvisning. Så hvad egentligt handler din kærlighed om?
Der er et magtspil, som du enten må acceptere med risiko for udslettelse af dig (”tøffelhelt”) eller kan udvikle mere din styrke. I et sundt forhold, som kræver nogen erfaring og ikke dramatisering i form af at være ”kæresteløs hele mit liv” , må man tage stilling til hvad man accepterer og hvilke konsekvenser afvigelsen kan have.
Hvis din kæreste ikke accepterer, at du tilbyder en seng til andre kvinder på den måde du beskriver, skal du ikke gøre det. På den anden side har hun ikke tillid til dig må du drøfte det med hende og hente hendes argumentation for hendes reaktioner. For mig virker det som om I er børn som vil lege voksne. Du skal ikke have kæreste bare fordi.. Du kan have kæreste, hvor du har mulighed at udvikle både dig i et forhold men i hvert fald ikke ”kæmper for forholdet”. Som du måske kan se er der ikke lange udsigter for denne kamp.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Min kæreste er jaloux og jeg er træt af det.
Besvaret fredag den 22. februar 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tak for dit svar, men jeg forstår det ikke.

Jeg forstår simpelthen ikke hvad du mener?

Børn der prøver at lege voksne?

Prøver du på at hjælpe mig, eller nedgøre mig?


 
Svar på Min kæreste er jaloux og jeg er træt af det.
Besvaret søndag den 24. februar 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din respons

Hvis du insinuerer, at vi her på brevkassen nedgør nogen, er du helt galt i byen og der undrer mig, at du kan finde på at skrive det.
Vi forholder os til de beretninger som vækker hos os tanker vi prøver at beskrive og forholde os til. Måske er sproget ikke forståeligt eller fokus ikke er der, hvor man vil have.

”..børn der prøver at lege voksne” er svaret på, den måde I udmatter hinanden på, hvor der mangler mange afklaringer hvad jeres forhold går ud på.

Hvis du ellers ikke har forstået mit svar eller forventer noget andet er du velkommen at skrive igen.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Min kæreste er jaloux og jeg er træt af det.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience