A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Har jeg en spiseforstyrrelse?
Oprettet lørdag den 9. marts 2013 kl. 13:40
Oprettet af Anonym i brevkassen "Anoreksi"

Hej.
Jeg er en dreng på seksten år, som er rigtig vild med Idræt ( specielt kampsport.)
Jeg går på idrætsefterskole, og dyrker derfor en masse idræt.
Da jeg var mindre, skulle jeg altid fokusere meget på hvad jeg spiste, da jeg havde en meget sød tand. Det var jeg dog ret dårlig til, og jeg blev derfor en smule buttet. En dag indså jeg dette, og begyndte at spise mindre slik og træne mere. Jeg var cirka ti år på det tidspunkt, og i de følgende år lykkedes det mig, at holde min vægt, samtidig med at jeg voksede.

Det skal dog lige pointeres, at jeg elsker min kampsport ( og andet fysisk udfordrende), og ikke bare dyrker/dyrkede det for at tabe mig!

NU er jeg som sagt seksten år gammel, er 1.75 m, og vejer ca. 50-51 kilo. Jeg burde nok også tilføje, at jeg har ret markerede muskler, som et resultat af min træning, og at jeg "kke har et gram fedt på kroppen"

Den løsning de fleste foreslår, og som jeg godt kan se det logiske i, er at spise en masse slik, kage etc. Som sagt kan jeg godt se det logiske i den metode, men min hjerne bliver ved med at fortælle mig, at jeg er ved at blive både fed og uintelligent. Som sagt ved jeg godt, at jeg er undervægtig, og mine ( ret gode) karakterer modbeviser det andet, men jeg kan ikke få tankerne ud af mit hoved.

Jeg beslutter mig tit for, at nu skal jeg tage lidt på, da Jeg er klar over, at længerevarende undervægt er skadeligt for både min hjerne og min physiske form. Jeg vil desuden gerne have lidt mere fylde/vægt bag mine slag og spark etc.
Problemet er bare, at hver gang jeg tvinger mig selv til at spise rigtig meget i en lidt længer periode, får jeg det ret dårligt med mig selv. Jeg burde nok også lige tilføje, at jeg ikke spise slik/kage i hverdagen/ for det meste når jeg er på skolen i weekenderne. Dette er en regel, jeg har lavet for mig selv, da det hjælper mig med at være bedre social, og slappe lidt mere af i hverdagen.

Det skal dog siges at jeg, når jeg er hjemme i weekenderne, godt kan slappe lidt mere af, og nyde et stykke kage etc.

Hvad skal jeg gøre?

Ps. I må undskylde hvis mit indlæg er lidt rodet, men jeg havde lidt svært ved at bestemme mig for hvad/hvordan jeg skal skulle skrive det.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Har jeg en spiseforstyrrelse?
Besvaret lørdag den 9. marts 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Faktisk forstår jeg ikke hvor problemet ligger.
Som jeg forstår lever du sundt, dyrker sport du virkeligt kan lide og samtidigt opnår gode resultater i skolen. Vil man bedømme egen kropsopbygning, må man se på den mandlige linie i din familie.
Spiseforstyrrelse handler om en mental kompensation af de følelsesmæssige behov ved at hengive sig til det, man kan kontrollere i stedet for at arbejde med de følelser som er tabubelagt at udtrykke, specielt overfor egen familie.
Du er i puberteten og det kaos, som sædvanligt hersker hos unge i den alder sætter fokus på følelser, som man næsten pr. definition har svært ved at udtrykke overfor de andre.
Mener du, at du er ”fanget” i den følelsesmæssige uformåen, må du arbejde der. Resten ser godt ud.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Har jeg en spiseforstyrrelse?
Besvaret lørdag den 29. juni 2013
Besvaret af Karen, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej Fania og anonyme,

Jeg bliver helt ked af det, når jeg læser dit svar, Fania. Du skriver, du ikke forstår, hvor problemet ligger. Jeg er selv i behandling for en spiseforstyrrelse, og ved, hvor vigtigt det er, at blive taget alvorligt, når man endelig beder om hjælp - for det er der rigtig mange af os, der ikke er særligt gode til. Uden at udregne BMI, kan jeg med min sunde fornuft sige, at den unge mand, der henvender sig her ER undervægtig! Når jeg udregner hans BMI, bliver det 16.3, og selv om han endnu ikke er voksen, betyder det, at han er undervægtig. Se evt. dette link; motion-online.dk [..]

Desuden skriver vedkommende, at han er meget fysisk aktiv, og ikke har et gram fedt på kroppen. Muskler vejer mere end fedt, så nej, han har helt sikkert ikke et gram fedt på kroppen, og selvom drenge ikke har brug for så meget af det som piger, har han trods alt brug for en fedtprocent på 10-15%. Det tvivler jeg på, han har. Da jeg selv vejede mindst, sagde vægten 42 kilo og jeg er 160 cm. Jeg var også meget fysisk aktiv, og min fedtprocent lå på 4% - så begynder kroppen altså at tære på fedtdepoterne i hjernen, fordi det er det, der er tilbage!

Kære Anonyme,

Jeg synes, det er super modigt af dig, at stille spørgsmålet, om du har en spiseforstyrrelse. Det viser, at du tager dig selv seriøst, og det er vigtigt for at du kan få et godt liv i mange år fremover. Jeg er ikke i tvivl om, at du i hvert fald har mange symptomer på spiseforstyrrelse, og din fortælling minder meget om min egen. Jeg startede heller ikke med at dyrke motion med det primære formål at tabe mig, men det skete, og jeg blev fascineret af de markerede muskler, min øgede udholdenhed osv. På et tidspunkt kunne jeg godt se, det nok var blevet lidt for meget, og jeg besluttede mig også for at tage lidt på igen - så der kom sødmælk i kaffen i stedet for minimælk, og der kom en smørklat i havregrøden om morgenen. Det er bare SLET ikke nok! Det er heller ikke nok, at spise et stykke kage en gang i ugen - hvis du vil have en sund vægt, kræver det et stort arbejde hver dag.

Jeg kan godt forstå, du ikke har lyst til at spise slik og kage, og jeg kender godt selv den irrationelle frygt for at blive fed, doven og uintelligent af det. Det kunne jo være fint at nå derhen, hvor de tanker ikke fylder så meget, og man kan spise et stykke kage eller en håndfuld slik, når man har lyst... Men til en start er det vigtigste at få flere kalorier indenbords. Det kan være ved at spise et par ekstra stykker frugt hver dag, sørge for at få sovs, pesto eller lignende til aftensmaden, komme smør på brødet under pålægget, og sørge for at få nogle af de lidt federe pålægstyper på brødet også. Man kan altså sagtens leve ´sundt´, og opnå en vægtøgning samtidigt. Så kan du udfordre dig selv en gang imellem ved at spise et stykke kage eller en chokoladebar..

Men det største arbejde, synes jeg, ligger i at undersøge, HVORFOR det er svært at tage på... Hvad er det, der gør kage og slik ´farligt´ - hvis du skulle gå hen og blive fed og uintelligent af det, bliver du så til et dårligere menneske?
Hvorfor er det nemmere at slappe af derhjemme end når du er på skolen? Du skriver, at det er nemmere for dig at opretholde et socialt liv i hverdagen, når du ikke spiser slik og kage. Hvad kan det mon skyldes?

Jeg selv har også været buttet som barn, og havde bestemt mig for, at det ikke skulle ske igen. Jeg var også en smule dovent anlagt - jeg kunne bedre lide at sidde inde og høre musik i timevis eller lave noget kreativt, end at spille fodbold og klatre i træer udenfor. Med min anoreksi blev jeg bange for, at hvis jeg holdt op med at motionere eller bare begrænsede det, ville jeg blive tyk og doven ´igen´(jeg sætter det i gåseøjne, for det er jo kun i mine egne øjne, jeg var doven dengang - jeg var vist et helt normalt barn, der bare var godt i stand). Jeg har været i behandling i knap et år nu, hvor jeg stort set ikke har motioneret. Jeg er langt fra lige så stærk som jeg var, men jeg er ikke blevet fed, og jeg har det faktisk meget bedre. Ja, jeg er blevet mere træt, og det er frustrerende, for jeg bliver bange for, at jeg aldrig får overskud igen. Men det er jo helt naturligt, at kroppen skal SUNDE SIG, når man i en længere periode har udsat for sådan et stort arbejde. Det kræver tid at komme i balance igen, og jeg tror, at jo længere, du befinder dig i undervægtstistanden, des længere tid vil det tage for kroppen at komme ovenpå igen. Selvfølgelig skal du ikke lægge din sport helt på hylden, men det kan være, du skal spørge dig selv, om hvordan du kan begrænse din fysiske aktivitet i en periode. Er du meget aktiv ud over sporten også? Begynd at køre mere med bus, når du skal fra A-B, brug fritiden på at se film og nyd at slappe af med dine venner i stedet for at løbe en ekstra tur, eller hvad det ellers kunne være. Så bliver der også mere ro og tid til at snakke og lære hinanden bedre at kende - det kunne måske gøre det nemmere for dig at slappe af sammen med dem på sigt, og måske de går med nogle af de samme bekymringer som dig?...

Jeg vil råde dig til at fortælle om dine bekymringer om din vægt til nogen - det kan være en lærer på skolen, dine forældre eller din læge. Find en, du føler dig tryg ved. Det er vigtigt, at du får hjælp til at arbejde med den her udfordring, for det er altså et stort og hårdt arbejde. Selv er jeg 25 år, og synes, jeg burde kunne klare det alene, men det ville have været umuligt. Jeg havde ikke klaret det uden støtte fra gode veninder ved siden af behandlingen.

Jeg ønsker dig alt det bedste!

Mvh Karen


Skriv et svar til Har jeg en spiseforstyrrelse?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience