A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
jeg er faldet for en ældre vejleder.
Oprettet lørdag den 23. marts 2013 kl. 19:36
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Kære brevkasse.

Jeg har et kæmpe STORT problem som jeg håber at I kan hjælpe mig med for jeg kan ikke snakke med nogen om det.

Jeg er lige pt i praktik i 3 måneder ved Syd- og Sønderjyllands Politi i Esbjerg. Ved politiet har jeg mødt en flot og lækker mand som er omkring 20-30 år ældre end jeg selv er. Jeg falder mest for de mænd som er en del ældre end mig. De tiltrækker mig mest, jeg ved ikke helt hvorfor?

Mig og Lars som han hedder har haft en masse dejlige stunder sammen. Men her på det seneste er han begyndt at blive mere sej overfor mig. Han er generelt meget smart og sej som type og det er blandt andet også det som jeg er faldet for. Jeg kan godt lide mænd som er hårde udenpå men bløde indeni.
Det såre mig utrolig meget at jeg skal til at være sådan her overfor mig og jeg bliver bange for at han måske udnytter mig og bruger mig. Jeg er den søde type som har meget svært ved at sige fra overfor tingene. Jeg ved ikke om han har kæreste, kone og børn men efter jeg kan se på hans fingre er han ikke forlovet. Han kan jo sagens være i et forhold selvom han ikke bruger ring men jeg kan ikke forestille mig han er i et forhold.
Jeg har selv en kæreste på 22 år men jeg føler ham mere som en god ven end som en kæreste. Min kæreste ved ikke noget om Lars og Lars ved heller ikke at jeg har min kæreste. Det er bevidst at jeg har valgt ikke at sige noget til dem om det her.

Jeg er fuldstændig forvirret over denne her mand for den ene dag er han den sødeste især når jeg er alene med ham og den næste dag er han fuldstændig ligeglad med mig og ser mig overhovedet ikke og når jeg prøver at tale til ham kigger han bare på mig som om jeg er åndssvag
Det er ligesom når kvinder har menstruation så har de en masse humor-svingninger og det føler jeg også Lars har men Lars er jo ikke en kvinde.
Vores dejlige stunder sammen har betydet alting for mig men jeg ved ikke hvad de har betydet for ham og om de overhovedet har betydet noget for ham?

Jeg håber virkelig I kan hjælpe for jeg har meget brug for rådgivning!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på jeg er faldet for en ældre vejleder.
Besvaret lørdag den 23. marts 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din henvendelse.

Der sker ofte, at man ”falder for” ældre mænd som har ganske let spil at imponere meget yngre.
Du har en leder, som naturligvis er venlig og i kraft af hans profession ganske modig. Det imponerer dig og du forveksler mellem hans venlighed med en slags seksualisering af hans opførsel.
Slap af og gør det, praktikken kræver uden at du fanatiserer så meget som du gør. Det bringer hverken dig eller ham nogen steder. Du er ikke 15 år gammel mere.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på jeg er faldet for en ældre vejleder.
Besvaret mandag den 25. marts 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tak for dit råd/svar.

Der er gået noget galt? Jeg har ikke skrevet at jeg er faldet for en ældre vejleder oppe i emnefeltet?
Lars er IKKE min vejleder eller leder. Han er en pedel og min kollega. Han arbejder med at servicere alle andre medarbejder på hele politistationen.

Jeg er fuldstændig skudt i ham og har derfor meget svært ved at styre mine følelser kærlighed gør blind som man jo siger og jeg er derfor også blind til at se om han udnytter mig. Hvad synes du det lyder til i det jeg skriver?

Den ene dag er der julestjerner i hans øjne når han ser mig, vil rigtig gerne rører ved mig og være tæt på mig. Den næste dag er han fuldstændig modsat.

Jeg har altså overhovedet ikke seksuelle fantasier om ham og mig som du skriver.

Har du et andet svar/råd på min kommentar?


 
Svar på jeg er faldet for en ældre vejleder.
Besvaret tirsdag den 26. marts 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dine kommentarer.

For at afklare det tekniske, så vælger redaktøren det emne man mener er dominerende og vigtigt at placere brevet i. Positionen i en organisation du har praktik i bestemmer om man er vejleder eller ej. Når man er i praktik er man næsten automatisk i en position som kræver vejledning.

Samspil mellem mennesker bestemmes af de forståelser man har om hinanden generelt og det man har fantasier og ønsker om. Det gælder også dine ”følelser / kærlighed”.
Dit meget store fokus på denne mand på trods, at du lever i et forhold kalder på opmærksomhed. Alt tyder på, at dit forhold ikke er som det skal være, når det drejer sig om følelser for hinanden som samlivspartnere. Du skriver om dit forhold, at det er mere som et venskab. Mener din kæreste også det? Du må tage stilling til om dit forhold skal afklares med din kæreste, så at du er ”fri” og gør det, der passer dig med de konsekvenser det indebærer.

At du er ”fuldstændig skudt i ham” (Lars) betyder, at du, som du skriver ikke har kontrol over hvad du foretager dig i forhold til ham, bortset fra det man er ansat til. Du har et ansvar for, hvordan du reagerer, hvad du foretager dig og på hvilken måde. Dit fokus på om han har julestjerner i øjnene eller har fysisk berøring hænger sammen med hans og dine måder at opfatte et samspil på.
Måske i stedet for at spekulere alt for meget, kan du spørge ham om den måde han er overfor de andre på arbejde er det sædvanlige der. Når man taler om tingene bliver livet lettere at leve.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på jeg er faldet for en ældre vejleder.
Besvaret mandag den 13. maj 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen.

På fredag stopper jeg uheldigvis i praktik og jeg VED at jeg kommer til at savne Lars alt, alt for meget!
Jeg har derfor tænkt på at give ham et brev hvori der står hvad jeg føler for ham. Jeg har også tænkt mig at spørge efter hans nr så vi stadig forhåbentlig kan holde kontakten ved lige og også gerne ses i weekenderne hvis han er interesseret.
Jeg er stadigvæk meget usikker på om han er vild med mig eller om han i det hele taget bare er pigeglad? Det er svært at spørge ham om
I starten af april var jeg på skole-ophold i 10 dage og efter jeg kom tilbage fra det og indtil nu har han været vildt sød overfor mig. Han driller mig på en meget sød måde ved at skubbe til mig, tage mig på siden af maven og han vil rigtig gerne røre mig på numsen eller sparke til den. Betyder det noget?
Han vil rigtig gerne følges med mig og venter gerne på mig.

Det er vigtigt for ham at han virker smart og som om at han har styr på tingene når han er sammen med andre men når han er alene med mig er han lidt anderledes. Jeg tror det er fordi han har det meget svært med sig selv. Hvad tror du?

Hvordan kan det være at man ofte falder for ældre mænd som har ganske let ved at imponere de meget yngre?

Hvad siger du til mine ideer og tanker? Har du nogle andre råd til hvad jeg kan gøre i min sidste uge?


 
Svar på jeg er faldet for en ældre vejleder.
Besvaret fredag den 17. maj 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej igen.

I dag stoppede jeg i de 12-ugers praktik ved politiet. Jeg havde aftalt med Lars at vi skulle tale sammen inden jeg stoppede.

Vi gik ned i et rum nede i kælderen hvor ingen kunne høre os. Jeg lagde ud med at jeg var taknemmelig for at jeg havde lært ham at kende og at jeg havde en masse spørgsmål til ham. Jeg spurgte om han kunne lide mig og det sagde han ja til og at han hele tiden har synes at jeg er en dejlig steg som han sagde på en meget flirtende måde imens han også flirtede med øjnene. Vi talte lidt sammen frem og tilbage og han fortalte at han havde en kæreste og at han havde en søn på min alder (23 år). (Han er 52) Han sagde at han gerne ville bolle med mig, at han havde lyst til mig og at han var liderlig. Han tog hele sin hånd ned i mine bukser så han kunne tage på min røv. Jeg blev helt målløs og kunne slet ikke få sagt fra overfor det. Han ville også røre mig på brysterne og i skridtet men det sagde jeg fra overfor. Han kyssede mig på kinden og slikkede mig i øret og ville gerne have at jeg rørte ved hans penis men det sagde jeg også nej til. Han har været hans kæreste utro men det var han også vildt ligeglad med og havde ikke dårlig samvittighed.
Jeg ville rigtig gerne have hans nr til sidst men hans undskyldning lød på at han var bange for at hans kæreste læste hans SMSér hvilket hun åbenbart gør så han spurgte om vi ikke bare skulle slutte den her.
Han har været total ligeglad med vores tider sammen og han har ikke haft nogle følelser for mig overhovedet. Det såre mig virkelig dybt for jeg har hele tiden haft følelser for ham.
Jeg ved ikke om han mente alt det som han sagde eller det bare var for at flirte med mig?

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre nu? Kan jeg melde ham for seksuelt overgreb? Det virker til at han har sine problemer at slåse med når han er ligeglad med alting og bare gør præcis hvad der passer ham
Hvorfor ville han bolle mig? Fordi han måske synes at det er lækkert at bolle med en meget yngre pige?

Jeg håber du kan hjælpe mig med råd for det har jeg virkelig brug for lige nu! Jeg er fuldstændig forvirret og meget knust over denne situation!Skriv et svar til jeg er faldet for en ældre vejleder.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience