A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Mine forældre er imod.
Oprettet søndag den 14. april 2013 kl. 18:11
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej Netbrevkasse

Midt i julen 2012 mødte jeg en sød 22 årig mand på en bar i Aarhus.
Vi faldte i god snak, han virkede utrolig behagelig og rar, -og han var meget snaksaglig. Efter et par timers god snak, fik vi hinanden numre, og vi gik hver til sit.
Allerede efter de par timer sammen med ham, havde jeg virkelig lyst til at ses med ham igen... Jeg havde det selvfølgelig lidt svært med aldersforskellen, men jeg var klar på, at give det en chance (det skal lige siges, at jeg aldrig har været kærester med en på min egen alder. Jeg klinger altid bedre med mennesker der er et par år ældre end mig selv)
Nå, men ham og jeg begyndte at skrive lidt sammen i hverdagen, og efter en månedes tid (midt i januar) besluttede vi, at vi skulle på en date. Jeg fandt et godt spise sted i Aarhus, hvor jeg synes vi skulle hen (han boede (eller bor) i Vejle, så han kom til Aarhus).
Det skal lige sige, at jeg fortalte ikke mine forældre, at jeg skulle mødes med ham her, fordi det vil jeg slet ikke få lov til... jeg plejer ikke at lyve overfor mine forældre, men lige i denne situation, tænkte jeg at: hvad de ikke ved, har de ikke ondt af.
Ham og jeg mødte så hinanden, vi fik sat os ned og så begyndte snakken bare.
Han kunne fortælle, at han havde været igang med lidt af hvert. Først havde han været på efterskole, så havde han været tømmer (han droppede ud af uddannelsen efter 2,5 år), og så havde han været kok i et år, og var næsten lige droppet ud af den uddannelse, fordi han ikke kunne med chefkokken på det sted, hvor han var elev.... og nu arbejder han ufaglært som elektriker.
Allerede der begyndte jeg at tænke hm... en ufaglært 22 årig. Det var ikke lige DET jeg havde håbet på at høre - mest fordi jeg ved, hvor langt jeg selv er med mit liv som 22 års. Men jeg besluttede mig for, at give han endnu en chance. Snakken forsatte, og vi kom pludseligt ind på et skrøbeligt emne - han kunne nemlig fortælle, at han for 3 år siden mistede sin store bror på 21 år. Han var soldat i Afghanistan, og omkom desværre i en ulykke.
Han kunne også fortælle, at det bla også var derfor, at han har haft det lidt svært ved, at færdiggøre en uddannelse. (det er ikke en god undskyldning synes jeg, men alligevel, kunne/kan jeg godt forstå ham. Det er jo noget af det mest forfærdelige, der kan ske for et menneske)
Snakken forsatte stadig og vi fik snakket en masse andre sjove (ikke relevante) emner igennem - lad mig sige det sådan, at vi klingede ret godt, og jeg synes han var rigtig sød, og så/ser også ret godt ud.
Klokken blev omkring midnat, og vi tog hver til sit.
De kommende uger skrev vi stadig sammen, og vi ville begge to gerne mødes igen.
Jeg gik og overvejede, om jeg skulle invitere ham her hjem - så mine forældre kunne møde ham (jeg havde godt fortalt min mor om ham, hvad han lavede og hans alder) Hun sagde, at jeg da bare skulle invitere ham hjem, så lavede hun gerne mad, og så kunne vi få os en god snak, så de også kunne se hvilken person han var/er... Mht hans alder sagde min mor, at det nok var/er grænsen, men at det kan hun selvfølgelig ikke blande sig i. Og mht hans ingen uddannelse, var hun ikke så glad for at høre... hun ser helst at man altså som 22 års er igang med et eller andet, eller i det mindste ved, hvad man vil med sit liv.... min far synes det samme.
Nå, men jeg inviterede ham hjem, han kom til den aftalte tid, havde taget fint nok tøj på (han har en lidt badass tøjstil, hvilket jeg egentligt ikke normalt er til) og jeg synes, at mødet og aftensmaden med ham om mine forældet gik fint.
Han kørte hjem igen, og fik straks mine forældre umiddelbart førsthåndsindtryk at vide. De synes, at han virkede som en flink mand, men at han KLART har scoret over hans standard... Så bottom line syntes de, at han var ok....men ikke helt god. Jeg valgte så at tænke lidt: nå ja, det er jo mit liv, mine følelser og mit valg. (det skal lige siges, at jeg er i gang med mit første år på stx, og vil videreuddanne mig som erhvervsøkonomisk kandidat - og derefter overtage mine forældres virksomhed)
Men ham og jeg begyndte at ses oftere, mine forældre synes stadigvæk ikke helt godt om ham (min far følte ikke rigtigt, at han kunne komme "ind bag ham" og han følte heller ikke, at han var nem og have en samtale igang med ham) Mine forældre var også bange for, at han måske kunne komme til at have en dårlig indflydelse på min skolegang, altså han at kunne komme til at påvirke mig, så jeg ikke tog min skole seriøst. Jeg fortalte dem så, at han netop er GLAD for, at jeg er så begavet, og at han KUN støtter op om det, og endda forstår, at jeg har meget travlt med skolen.
Jeg tænkte stadigvæk, at det var mit valg, men jeg håbede jo selvfølgelig, at de vil kunne komme til at se det, som jeg så i ham.
Der gik en månedes tid cirka, og jeg fik så lov til, at tage en weekend hjem til ham i Vejle (han boede/bor hjemme ved forældrene)
Jeg fik hilst på hans MEGET søde, fornuftige og gæstfrie forældre. De ville mig det simpelthen så godt. I mens jeg var derned, fik han vist mig en masse flotte ting i Vejle - vi var ude og opleve og spise. Vi hyggede og rigtig meget, og vi havde begge en rigtig weekend.
MEN, jeg fik også noget at vide den weekend, som jeg ikke havde set komme. Han kunne nemlig fortælle, at han havde fået en voldsdom, for 3 år siden (kort tid efter hans brors død)... han havde været oppe og toppes med en dørmand, han havde slået dørmanden med knytnæveslag og fik derfor en betinget voldsdom.
Det var godt nok en kamel der lige skulle sluges for mig. Jeg blev også lidt vred på ham, fordi jeg synes det var lidt set af ham og fortælle det til mig (vi var jo blevet glad for hinanden). Dog, så af en eller anden årsag, accepeterede jeg det så.... MEN, han kunne også fortælle, at han havde været ude i lidt stoffer (ikke misbruger, men at havde prøvet lidt af hvert) Han kunne så fortælle, at det var nogle år siden.....at han fortyder det, og at han ikke rør det mere.
Det fik mig straks til, at tænke...jeg kunne jo ligesom forstå, at han måske ikke var heeeelt godt selskab. Men hjertet har vel sine grunde, som forstanden ikke kender til nogen gange, for jeg accepterede det altså.
Vi forsattes med at ses, og jeg valgte ikke at fortælle noget om hans voldsdom, og om hans eksperimenteren med stoffer.
Det skulle jeg måske have gjort, for i påskeferien fandt min far selv ud af, at han (min fyr) havde en voldsdom.
I påskeferien var jeg sammen med ham, så min far tog ikke snakken op med mig der, men da han så tog hjem, skulle jeg straks komme over at snakke med mine forældre. De kunne jo så fortælle, at de havde fundet ud af hans voldsdom. Min far slog straks fast, han aldrig har haft venner/bekendte med voldsdomme, og at han vil heller ikke havde det! Det var meget min far der førte ordet, for han var mest vred (han fortalte da, at hans vrede bundede i ked af det hed) Min far mente simpelthen ikke, at jeg kunne være bekendt at hive sådan en som ham med her hjem, og så forvente, at mine forældre ville acceptere ham. Min mor mente i bund og grund det sammen, men hun kunne også godt forstå mig lidt, for hvis han nu kan gøre mig lykkelig. I bund og grund fortalte min far, at han jo vil være bange for, at han kunne finde på, at slå mig (hvilket jeg er næsten 100% sikker på, at han ikke kan)
Nå, men min far/også lidt min mor, har nu forbudt mig i at ses med ham.... jeg har gået og været meget nede de sidste par uger. Jeg føler lige nu, at jeg er splittet, nede og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre/ stille op... Jeg har ikke nævt tidligere, at jeg elsker ham (min fyr) men det GØR jeg altså. Jeg elsker ham utroligt højt, og han gør mig glad. Jeg ved godt, at vi er to modsætninger, og at jeg ikke skal være en del af hans vennekreds (som jo ikke er helt så god), men jeg nyder, at have en som ham ved min side. En som der kan få mig til at slappe af (jeg er selv meget kontrollerende, næsten perfektionistisk, stresset osv), og han kan virkelig få mig til at falde ned (på de rette tidspunkter - IKKE mht min skolegang)
Men jeg må som sagt ikke ses med ham for mine forældre, og det er jeg meget ked af det over... jeg går næsten og er helt deprimeret, har tit grædt for mig selv, og har haft nogle lange snakke med mine veninder.
Min fyr kender godt til det med mine forældre, og han er selv helt knust. Han ved ikke hvad han skal gøre. Han skriver han tit har været lige ved, at køre hjem til mig (selvom han godt ved, at mine forældre/mest min far ikke vil se ham her).
Mine forælder har godt bidt mærke i, at jeg er meget ked af det - og igår tog de en samtale op med mig. De sagde, at det sidste de ville havde, det var, at jeg skulle gå og blive knust, pga nogle følelser jeg ikke kommer ud med. De gav mig råd om, at jeg skulle droppe alt kontakten med ham, og jeg skulle tænke på alle de dårlige ting ved ham. De mener, at jeg skal prøve at blive vred på ham.... men det har jeg prøvet, og det dur bare ikke. Det elsker jeg ham alt for højt til.
Jeg tror egentligt godt, at jeg kan få min mor bøjet (altså få hende med mig) men min far er straks værre. Igår sagde han ikke direkte, at jeg ikke må se ham, men han sagde bestemt heller ikke, at jeg MÅ se ham.
Min far fortalte også, at det næste der vil ske, det var at ham(min fyr) og jeg vil begynde at se hinanden i hemmelighed, overfor mine forældre. (og ja det har han ret i, fordi det overvejer jeg også KRAFTIGT)....... jeg er simpelthen så splittet. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Så nu er mit spørgsmål til dig/jer: Hvad synes I jeg skal gøre? Har I nogle gode argumenter jeg måske kan bruge overfor mine forældre... eller er det mig der er på vej et galt sted hen.

Mvh
Ch* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Mine forældre er imod.
Besvaret søndag den 14. april 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Du giver et indtryk af en teenagepige, som er meget ked af det, hvis forældrene fraråder hendes valg af kæreste. De har ret og pligt, at sige hvad de mener, uanset om du græder eller ej eller om du beslutter dig, at gøre ting som du selv mener.
Du skriver, at det er jo dit valg. Naturligvis, men er konsekvenserne tager du også alene? Når du er 18 år gammel kan du gøre hvad det passer dig, men er du rustet til at påtage dig det ansvar?
I din alder er aldersforskel på 5 år ganske stor. Der er ikke vanskeligt for ham, at imponere dig eller forføre når man er ældre.
Du har hverken viden eller fornuften (alle teenagere) til at bedømme jeres liv sammen.
Din perfektionisme med hans afslappethed kan kun virke momentant men ikke i det lange løb.
Det kontrollerende adfærd du har vil være ødelæggende i samspil med hans stil. Det er dog ikke det hele. Hans ældre brors død kan have enorme konsekvenser for ham og hans familie. Hans voldsomme måder at reagere på modgang, hans manglende fæste i at foretage et professionelt valg af en uddannelse, hans stofbrug handler måske om uforløste traumer både i hans familie og hos ham. Derfor kan din familie virke ”beroligende”. Derfor er også din rolle der kan have en betydning.
Jeg mener ikke, at han skal ”gøre dig lykkelig” men at man til dels er selv ansvarlig for om man bliver lykkelig eller ej. Han har intet ansvar for det. I et forhold skal man have den indflydelse på hinanden som kan bringe forholdet videre i dets udvikling.
Med henblik på hans omgivelser har de større indflydelse end du forestiller dig og det kan du ikke kontrollere. Du henviser til dit hjerte som gældende her men når man er forelsket i din alder bliver fornuften alligevel slået fra så hvordan kan du sige noget fornuftigt om din fremtid?

Jer er uenig med din mor, at du skal tænke negativt om ham for at glemme ham. Det er ikke den bedste måde at løse problemer på. Du bør omvendt se hvordan du kan være sikker på, at du kan fortsætte din skole uden negative konsekvenser, hvordan du kan vælge din videre skole for at sikre din fremtid, hvordan kan du forbedre dine undersøgelser om den andens baggrund for det ene og det andet som kan have negative konsekvenser for dig. ( Jeg går udfra, at du alligevel er fysisk forberedt med henblik på antikonception og har kendskab til din egen krops funktion).
Der er mere på spil hos ham og han skal formentligt løse flere ” knuder” i hans liv end du forestiller dig. Men dine forældre kan også være involveret i og stille alle de spørgsmål de har, som skal afklare den måde han ser sig selv på i fremtiden, måske sammen med deres datter.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Mine forældre er imod.
Besvaret onsdag den 17. april 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tak for svaret.

Du starter med at nævne, at jeg jo som sagt ikke er 18 år endnu - og at det vil sige, at mine forældre stadigvæk bestemmer over mig. Det er jeg selv godt klar over, men jeg mener dog, at mine forældre burde være glade, hvis de kan se, at jeg er glad sammen med ham... de skal selvfølgelig hjælpe og rådgive mig så meget de kan, hvis jeg løber ind i problemer med ham. Det skal lige siges, at jeg også selv har mine egne grænser. Og hvis de grænser overskrides (mht min "kæreste"), så er jeg den der er smuttet.

Jeg vil umiddelbart sige, at det nu ikke er fordi, at han har nemmere ved, at forføre og imponere mig end andre mænd har. Der ser jeg ikke, at hans alder har nogen rolle, netop fordi jeg er så mentalt lang fremme (måske endda længere end ham)

Jeg kan godt se, hvad du mener, mht hans tab af hans bror og hans knuder i livet der skal løses. Jeg går egentligt med et lille håb om, at jeg kan hjælpe ham med det - for han siger, at jeg er skyld i, at han har fået en bedre hverdag.

Mht den måde, du mener jeg burde løse problemer på, er jeg helt enig i. Den må jeg lige have fortalt min mor!

Men alt i alt, hvad synes du så jeg skal gøre? Skal jeg forsøge at gøre det forbi med ham (lytte til mine forældre)? Eller skal jeg forsætte med at kæmpe? Og hvis jeg skal forsætte min kamp, har du så nogle gode argumenter til; hvorfor?

Venlig Hilsen
Anonym


 
Svar på Mine forældre er imod.
Besvaret fredag den 19. april 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din respons.

Jeg er enig med dig i, at vi alle har en grænse de andre ikke må overskride. Disse grænser opstår på grund af forskellige erfaringer man har i livet. Disse grænser har forskellig karakter og ofte i teenageårene handler jo om, at man selv mener, at man kan klare alle de hurdler man møder. Erfaringer viser, at det ikke er tilfælde.
Forældrene er for at hjælpe, men er du myndig har de ikke så meget mere magt.
Forældrene skal have (som de fleste) en større udsigt over konsekvenser af dine handlinger. Der er ikke bare at deres datter er glad, fordi mødte én hun kan godt lide. Markering af dine grænser : ”så er jeg den der er smuttet” virker ikke meget moden, men jeg har ikke intention at argumentere. Et samvær baseres ikke på argumenter. Argumenter i dag behøver ikke at gælde i morgen. Det er meget mere komplekst og min rolle er at belyse problemstilling fra flere sider. Du skal selv tage stilling til hvad du vil og handle derefter. Fornuftige samtaler med dine forældre, hans forældre og ham selv er vejen for beslutninger.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Mine forældre er imod.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience