A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Skal jeg have ham eller andre, som står i kø?
Oprettet søndag den 14. april 2013 kl. 22:11
Oprettet af Slikkepinden i brevkassen "konflikter"

Kære brevkasse.

Jeg er en ung kvinde på snart 19 somre, og jeg har været sammen med min kæreste på 20, siden januar 2011 - altså snart 2,5 år.
Jeg elsker min kæreste overalt på jorden. Han er (som han selv mener) nok ikke den alle piger ville gå efter, men jeg elsker hans små ”fejl og mangler”. Han bor hos sine forældre, og jeg hos mine. Hans søster og svoger er de sødeste, og ”vi” har lige fået niece nr. 2. Han har den mest fantastiske familie, og jeg ville ikke bytte dem for noget!
Jeg har altid været drengenes pige, og har fået mange tilbud om alverdens ting. Det har gjort, at min selvsikkerhed er steget til vejrs, og jeg føler lidt, at jeg kan vælge og vrage blandt dem jeg har lyst til. Dette har jeg endnu ikke gjort!
Min kæreste og jeg mødtes på gymnasiet, og jeg droppede ud i oktober 2011. Det var der omkring hans første sidespring skete. Jeg har tit tænkt på, om det kunne hænge sammen.

Januar, 2012.
Til en lille fest, hvor han ikke var med, kom jeg til at udfolde mit charme-gen, og jeg var tæt på at blive forført af en fræk kammerat. Midt i det hele begyndte jeg at tude, og jeg ødelagde hele festen, da jeg hverken ville det ene eller det andet – jeg græd bare! Jeg fik ringet til mine forældre, og jeg forsøgte også at ringe min kæreste op. Dagen efter på vej hjem i toget, skrev jeg til ham, at vi var nødt til at snakke sammen, så snart jeg kom hjem. Jeg fik fortalt ham det hele, så der ikke var noget at være i tvivl om.
Han tilgav mig for min lille fejltagelse.
Det var så MIT (næsten) sidespring.

Juli, 2012.
Jeg lagde mærke til, at han havde en veninde på Facebook, som konstant og hele tiden skrev til ham. Alt muligt underligt og mange tilfældige ting. Mens han så tv, ville jeg læse nyhederne på hans pc, og for ikke at rode ved hans ting, åbnede jeg bare en side til mig selv. Hendes navn poppede op, og jeg ville ikke have den til at blinke oppe i fanebladet, så jeg trykkede på deres samtale, hvor hun havde skrevet ”Hej frække. ”.
Jeg blev virkelig nysgerrig. Han kunne ikke se, hvad jeg lavede, så jeg tænkte at nu ville jeg se hvorfor hun skrev til ham konstant!
Jeg rullede siden op, og jeg skimtede deres samtale kort. På et tidspunkt havde hun f.eks. skrevet, at hun skulle til den samme fest, som han skulle. Hun skrev: ”Kommer din dame? Min fyr kommer ikke ”. Min kæreste svarede så: ”Du tror du kan score mig! ” og dertil svarede hun: ”Det har jeg jo allerede gjort, og jeg ku’ godt igen! Ved også at du gerne vil.
Mere nåede jeg ikke læse, da der kom gæster. Mit hjerte hamrede virkelig hårdt hele aftenen, og det var svært ikke at tænke på det!
Da vi gik i seng, spurgte jeg ham med tårer i øjnene, hvem hun var. Dertil svarede han: ”Jeg er hendes bedste ven. Hun har altid været vild med mig, men jeg synes ikke hun er noget.” Han forsikrede mig om, at der ikke var noget i det, og det godtog jeg.
Hun blev ved med at skrive til ham, og jeg bad ham så slette hende alle steder.

Et par uger efter, da jeg ville finde en besked fra mig selv, på hans telefon, rullede jeg lidt for langt ned, og fik fat i deres samtale. Så så jeg, hvad han havde givet hende som grund til, at deres "venskab" skulle ophøre…
Han havde skrevet til hende, at forholdet mellem ham og mig ikke skulle ødelægges, så de var nødt til at stoppe her. Hun havde skrevet ordret tilbage: "Jeg ved ikke hvad der er værst, dig være utro mod den kæreste du elsker, eller mig, som tror jeg kan få min bedste ven tilbage, gennem sex."
Da blev jeg sur. Jeg bad ham komme hen til mig i sengen, og lukke døren. Jeg vendte telefonen og spurgte hvad fanden det var for noget... Han blev meget trist, og han fik tårer i øjnene. Han sagde, at de kun havde kysset, og at det var tilbage i april. Det tilgav jeg, for jeg havde jo gjort det samme!

November, 2012.
En dag, da jeg kom hjem fra arbejde, var den logget på hans Facebook. Det første jeg ser, er, at hun har skrevet til ham. Så beslutter jeg mig for at se det hele igennem, fra deres første besked og til den sidste... Det skulle jeg aldrig have gjort. Jeg sårede mig selv så inderligt.
Jeg ringede ham op, og spurgte hvorfor han ikke bare kunne fortælle sandheden fra starten, og det endte med, at han kom hjem til mig. Så indrømmede han, at de havde været sammen til to fester, hvor det var sket.
Jeg skrev så til hende, for at høre hvad hun egentlig havde gang i. Vi skrev frem og tilbage, og jeg fik hendes side af historien. Det viser sig så, at første gang var til en fest i oktober 2011...
Jeg spurgte, hvor de havde været sammen, hvor hun svarer: "Hos din kærestes bedste ven til en fest, hos mig og hos din kæreste." Der var jeg helt paf. At det var sket til en fest, hvor de begge havde drukket sig fra sans og samling, det kan jeg forstå. Men at han vælger at køre hjem til hende, og at han inviterer hende hjem til ham – det er min hjerne for lille til at kunne forstå!

Vi cuttede kontakten i en uges tid, og det var utroligt hårdt. Jeg stod midt i en eksamenstid, og alting ramlede sammen. Jeg tilgav ham, for jeg kan ikke undvære ham.
Jeg var så langt ude, at jeg opfordrede ham til at ”få det ud af kroppen”, og prøve det, han gerne ville. (det skal lige siges, at jeg er hans første legekammerat, mht. sex)
Det nægtede han dog, og det er jeg da også glad for i dag.

Mit problem er, at tankerne bliver ved med at komme tilbage! Så snart jeg ligger i hans seng og rører ved ham, kommer jeg i tanker om, at hun jo har gjort det samme – lige der hvor jeg ligger! Jeg bliver ofte ked af det, når vi ligger og nusser, men jeg ved ikke om han lægger mærke til det, eller om han bare ikke vil træde i det. Vores sex er heller ikke ligefrem blevet bedre, for jeg kan ikke give mig hen. Hun er altid i baghovedet.

Mine veninder har alle sagt, at han bare skal ud af vagten, men jeg bliver sur hver gang jeg hører de ord. Der er nemlig ingen af dem, der har stået i samme situation! Sådan har jeg selv sagt før, men at se ham blive så ked af det på grund af hans ugerninger, det er ubeskriveligt.
Han har fortalt mig, at han er glad for, at jeg selv opdagede det. Han ville have fortalt mig det, men han kunne ikke, fordi han frygtede at jeg ville slå hånden af ham.
Jeg tror på ham når han siger, at der ikke er andre, og at han ikke vil have andre. Jeg kan ikke se mig med andre om 10 år, og jeg vil heller ikke have, at andre skal få chancen for at få ham.

Som sagt er der mange der ”står i kø”, og der er endnu flere som mener, at jeg fortjener bedre.
Jeg er lige pt. i gang med min uddannelse, og skal jeg igennem et følelseshelvede igen nu, så er det helt sikkert, at jeg ikke gennemfører det her.
Der både konfirmation, barnedåb, studenterfest og ferie indenfor de næste 3 måneder, som jeg utroligt gerne vil med til/have ham med til. Vi har også snakket om, at jeg skal flytte med ham, når han skal læse videre. Desværre er der 1,5 år til, og så lang tid tror jeg ikke, jeg kan leve med tankerne.
Hver eneste gang jeg skal hjem til ham, kører jeg forbi den by, hvor hun bor. Det er psykisk terror!
Det er jo heller ikke kun ham jeg forlader, hvis det skulle ske, det er også hans skønne familie, som jeg jo efterhånden har brugt hele min ungdom på at lære at kende.

Jeg håber I kan se det fra en total outsider-vinkel, og komme med nogle nye for/imod-grunde!
Vh. Slikkepinden* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Skal jeg have ham eller andre, som står i kø?
Besvaret søndag den 14. april 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din henvendelse.

Din beskrivelse af hele forløbet tegner et billeder af et drama, hvor du indtager hovedrollen.
På den enes side forsikrer du dig selv at der altid er andre drenge, som vil få fat i dig på den anden side kan du ikke ”klare” et forhold fordi der mangler forpligtelser, afklaringer og måske noget fælles at udvikle og styrke. Der er ikke nok, at fange men også at være sammen med.
Man holder ikke på den anden bare fordi den anden har en ” skøn familie”, som du ”ikke vil byte dem for noget”.
Du virker meget usikker og den kontrol du foretager dig afslører, at du ikke er så tæt og afklaret med din kæreste som du forestiller dig.
Derfor må du/I tage et afgørende skridt om I vil have et forpligtende forhold eller at I mangler lidt mere erfaring før det kan ske. Nu sker der mange ting i dit liv, så tag det med ro og tænk lidt efter hvad du vil med dit liv.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Skal jeg have ham eller andre, som står i kø?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience