A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Forelsket i en anden.
Oprettet fredag den 3. maj 2013 kl. 11:33
Oprettet af En i brevkassen "Utroskab"

Hej Brevkasse
Jeg er blevet forelsket i en anden end min kæreste.
Jeg er 25, og bor sammen med min kæreste og vores barn på knap 3 år. Vi har været sammen i lidt over 4 år og har et fint forhold. Jeg elsker hende det er jeg slet ikke i tvivl om. Vores forhold har formet sig noget anderledes end for de fleste andre. Vi mødte hinanden på et kollegie og brugte ca. et halvt år på at finde ud af at vi skulle være sammen. Hun havde en ex som hun ikke havde kunnet give slip på i 5 år, og jeg gav hende plads til at få styr på det. Derefter gik det meget stærkt. Vi flyttede sammen efter at vi havde kendt hinanden i et år og hun blev gravid ved et uheld/lykketræf. Siden har vi været sammen, selvom vi et par gange har været ved at gå fra hinanden. Det kom til et punkt hvor jeg var nødt til at sige til hende at jeg ikke ville være sammen med hende mere, hvis ikke hun begyndte at bearbejde de svigt hun har oplevet i barndommen.
Efter vi blev forældre fik hun det rigtig skidt, og det blev derfor mig der i lange perioder var alene om at tage mig af vores søn. Det kunne jeg godt håndtere, men hun fik det så skidt at jeg også skulle passe hende, og det blev til gengæld en stor belastning for mig. Jeg tabte mig 17 kg i løbet af de første 9 måneder efter vi havde fået vores søn, og jeg er altså på ingen måde overvægtig (fra 94-77 kg, 200 cm høj). Samtidig skulle jeg skrive bachelorprojekt. Jeg fatter stadig ikke hvordan jeg kom igennem det.
Det der har fået mig til at holde fast selv om det har været hårdt er tanken om hvordan det ville blive når hun begyndte at få det bedre. Jeg forventer ikke at det bliver lutter lagkage, men jeg glæder mig til at det ikke bare er mig der tager sig af hende, men at der kommer noget den anden vej også.
Jeg startede selv til psykolog ca. 9 måneder efter fødslen, fordi jeg følte mig tømt for energi og var kørt sur i vores forhold. Det var en virkelig øjenåbner. Jeg fik virkelig tænkt nogen tanker om hvad der giver værdi i mit liv, og hvordan jeg selv er med til at påvirke hvordan mine omgivelser er. Selv om jeg har været sammen med en del kvinder i mit liv har jeg aldrig haft sex med nogen mere end 2-3 gange, bortset fra min kæreste. Hun har til gengæld haft flere kæresteforhold før mig, og det har jeg nogen gange tænkt var et problem. Ikke fordi hun har haft forhold, det er jeg ligeglad med, men fordi jeg skulle lære hvordan det er at være i et forhold, samtidig med at vi har haft fart på med hensyn til at få børn. De fejl jeg har lavet i vores forhold har f.eks. været at tage for meget hensyn til min kæreste. Gøre mange ting på hendes præmisser for at gøre hende glad. Jeg har f.eks. aldrig bedt hende om at blive hjemme hvis hun skulle ud eller ringet og spurgt om hun ikke snart kommer hjem. Det betyder jo så også at jeg har været dårlig til at sætte grænser, og klart vise hvad jeg vil og ikke vil. Dynamikken imellem os har derfor fra starten af ikke været helt sund. Det arbejdede jeg meget med sammen med min kæreste. Vi gik også til parterapi for at arbejde med det.
I og med at min kæreste har oplevet nogle ubehagelige ting i sin barndom, har jeg brugt det som undskyldning for at please hende. Jeg har heller ikke selv været helt klar over hvad det egentlig er jeg gerne vil med mit liv, og i hvilken retning mine ambitioner går. Det er jeg blevet meget klogere på siden vi fandt sammen. Problemet er at jeg ikke synes vi har ret meget til fælles. Vores grundlæggende værdier ligger tæt på hinanden, men vi har ingen sammenfaldende interesser. Vi har ikke lyst til at lave de samme ting. F.eks. er hun tilfreds med at ligge på sofaen om aftenen og se fjernsyn, mens jeg ikke synes det er interessant. Jeg har lyst til at læse, løbe en tur, arbejde, spille spil, have sex, eller bare ligge sammen med hende. Når jeg foreslår en tur på museum, i teateret eller ud i naturen, vil hun hellere sidde på en cafe og spise mad og snakke. Vores sexliv er næsten ikke-eksisterende. Hun har altid været usikker i forhold til sex, men i starten kunne jeg godt give hende den tryghed der skulle til for at hun ville prøve noget nyt. Nu skal det foregå med dynen på og slukket lys. Der er kun to stillinger hun er tryg ved, og ingen af dem indebærer nogen aktiv deltagelse fra hendes side. Hun vil ikke engang stimulere sig selv mens vi har sex, men tyr til en vibrator i stedet. Jeg har forsøgt at tale med hende om det, men hun siger det er for pinligt og nægter at tale om det. Kun når hun har været i byen og er fuld deltager hun selv. Jeg har lidt opgivet at ændre på det før hun får det bedre.
Jeg har hendes fortrolighed og hun har min, men der er stadig ting jeg ikke fortæller hende, simpelthen fordi jeg ikke vil stresse hende unødigt. F.eks. mangler jeg at aflevere en opgave på mit studie i et fag jeg havde for to år siden, det har jeg planlagt at bruge tid på om 3 uger, og det er ikke noget jeg har stresset over eller er nervøs for, men hvis jeg fortæller hende det, så bliver hun nervøs for om jeg er nødt til at udskyde mit studie, og hvad med penge osv, osv. men bortset fra det, er der ikke noget vi ikke kan tale om. Da det gik op for mig at jeg var forelsket i en anden var min første tanke at fortælle hende det med det samme. Men det gjorde jeg ikke, og det kommer jeg tilbage til senere.
Den kvinde jeg har mødt, har jeg mødt gennem et netværk jeg er en del af. Første gang jeg så hende, tænkte jeg at hun var lækker, men fandt hende ikke speciel. Til et møde blev vi sat sammen i en øvelse. Opgaven var at diskutere vores svagheder og styrker. Det var en af de mest konstruktive og fantastiske samtaler jeg har haft i mange år, men jeg var endnu ikke opmærksom på at der var noget specielt ved hende. I øvrigt har hun også en kæreste og det har altid været et No-go for mig. Jeg kunne mærke at hun var tiltrukket af mig. Hun grinede af mine dårlige jokes, rørte ved mig når hun kunne komme til det, talte hurtigt og blev en smule rød i hovedet når jeg kiggede hende i øjnene. Jeg gik hjem fra det møde i rigtig godt humør. Dagen efter sad jeg i kantinen og snakkede med en af mine gode venner og fortalte om mødet. Tilfældigvis møder jeg hende på gangen og snakker kort med hende om ingenting. Bagefter spørger han ind til hvem hun var, og det ender med at vi finder hendes facebookprofil så han kan se et par billeder af hende. Da jeg om aftenen sidder og arbejder på en opgave, går jeg ind og kigger nærmere på hendes Facebookprofil, hvilket jeg ikke har gjort før. Det gør jeg flere gange i de efterfølgende dage, og pludselig mens jeg er på vej ud for at hente min søn går det op for mig at jeg er forelsket. Sommerfugle, sug i maven, åndedrætsbesvær og hele molevitten. Jeg har ikke været sammen med hende eller kysset hende. Vi har ikke engang talt om at vi finder hinanden tiltrækkende, men vi har drukket kaffe sammen på universitetet et par gange inden det gik op for mig at jeg var forelsket. Jeg er sikker på at hun har det på samme måde som mig, både pga. hendes kropssprog og det hun siger. Jeg har siden jeg fik et barn fået utallige tilbud i byen, på universitet osv. og hver eneste gang har jeg sagt pænt nej tak, og det har ikke været svært for mig. Men hende her, hun rør ved noget i mig som jeg ikke har prøvet før. Da jeg var nyforelsket i min kæreste var det den samme følelse, men den sad et andet sted i kroppen.

Mit dillemma er at jeg ikke ved, om jeg skal rykke på mine følelser, eller om jeg skal blive hos min kæreste. Under alle omstændigheder har jeg ingen intention om at fortsætte med at snakke med den nye bag min kærestes ryg. Samtidig vil jeg ikke droppe mit netværk, da det virkelig giver mig meget rent professionelt. Jeg frygter at hvis jeg fortæller min kæreste om min forelskelse nu, så vil hun kræve at jeg ikke deltager i netværket længere. Eftersom vi kun har to møder tilbage og de er overstået om 4 uger, overvejer jeg kraftigt at vente med at fortælle hende om det til efter vi har haft det sidste møde. Jeg kan sagtens undgå at møde hende jeg er forelsket i, i andre sammenhænge indtil da. Til netværksmøderne er der jo en masse andre til stede, så jeg er sikker på at der ikke kommer til at ske noget inden netværket afsluttes.
Jeg føler mig ikke overbevist om at det er min kæreste jeg skal være sammen med for altid, og det var allerede tilfældet før jeg blev forelsket. Derfor bliver jeg selvfølgelig også nysgerrig på hvordan det ville være at have min forelskelse som kæreste. Jeg er dog afklaret med at jeg ikke vil forlade min kæreste for at gå direkte ind i et nyt forhold. Min holdning er at hvis jeg skal gå fra min kæreste, så skal det være fordi jeg er overbevist om at det er bedre at vi er hver for sig. At jeg vil få det bedre ved at være alene end ved at være sammen med hende. Ikke at jeg vil få det bedre af at være sammen med en anden. Det er jo en helt urimelig sammenligning. Jeg kender alle min kærestes dårlige sider, mens jeg ikke kender min forelskelses dårlige sider, så uanset hvad så vil græsset se grønnere ud på den anden side.
Bare det at skrive dette brev har hjulpet mig med at få bedre styr på tankerne. Der hvor jeg står nu hælder jeg mest til at fortælle min kæreste om det når netværket afsluttes, så jeg er sikker på at få det med. Men skal jeg overhovedet fortælle det til hende, hun er på et skrøbeligt stadie, og jeg har jo ikke været sammen med min forelskelse. Hvis jeg bliver sammen med min kæreste kan jeg godt tænke at det er egoistisk at fortælle hende det, fordi det kan gøre hende endnu mere usikker. Jeg tvivler jo ikke på min kærlighed til hende, men mere på om det er som en kæreste eller en god ven. Hvis jeg vælger at gå fra hende er det ikke på grund af den anden. Det handler jo bare om at hun har været en katalysator i forhold til at vurdere om det forhold jeg er i er det rette for mig.
Jeg har også overvejet om jeg skulle lære den nye bedre at kende inden jeg siger noget til min kæreste, men det er jeg gået bort fra. For det første er jeg bange for at jeg ikke ville kunne lade være med at være sammen med hende, for det andet så mener jeg allerede at det vil være utroskab hvis jeg mødes med hende bag min kærestes ryg, også selv om vi bare snakker.
Jeg synes at det er uretfærdigt at sige til min kæreste at jeg er forelsket i en anden uden samtidig at kunne give hende et svar på hvad jeg har tænkt mig at gøre. Det er helt nyt for mig, så jeg tænker samtidig at det er lidt hurtigt at sige det efter 4 dage.
Som du nok kan fornemme er jeg virkelig i vildrede, og ville sætte pris på at høre en udenforståendes perspektiv på situationen.
Mvh. En Mand i Tvivl* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Forelsket i en anden.
Besvaret fredag den 3. maj 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk

Tak for din henvendelse.

Når jeg læser dit brev får jeg et billede af en ung mand som ikke er klar over hvordan et familieforhold med et barn skal etableres for at alle skal tilgodeses.
Det er ikke nemt og det hænger sammen med både erfaringer fra egen familie og den forståelse man har nu.
Du udtrykker dig meget modsættende om at du har ”et fint forhold” men sætter alle sejle op for at forlade det, at du elsker din kæreste ”uden tvivl” hvor jeg prøver at finde det, der bekræfter dette.
Du har dog ikke skrevet noget positivt om din kæreste.
Fordi du har mange tvivl, mange forestillinger om hvad din kæreste kan, gør og hvordan hun kan bringes det sted du helst ønsker.
Den erfaring du har som 25 årig kan ikke bruges til at generalisere at jeres forhold er anderledes end de flestes. Det er det ikke og du kan kigge mere dybt i statistikker og årsager til brud af forhold.
Faktisk er hovedelementer i et ikke fungerende forhold med barn oftest forekommende: manglende afklaring hvad man vil med forholdet udover det første behov for både sex og nærhed, formulering hvad man forventer af hinanden og hvordan man kommunikerer det til hinanden.
Et forhold, hvor man formulerer trusler ”.. hvis hun ikke gør det…” hører med til den destruktive kommunikation som ikke bringer forholdet videre. Jeg undrer hvilken idé du har om ”bearbejdning” af barndomsoplevelser og hvilken indflydelse dette arbejde har for at have et godt forhold.
Ser du dig selv isoleret fra det? Som du kan forestille dig, er familie et mødested mellem forskellige måder at kommunikere på som stammer fra forskellige kulturer hvordan man tænker og handler. Ved dette møde skabes nye identiteter som yderligere bliver beriget når barnet kommer til verden. Nye tanker om hvordan livet skal leves og hvilken betydning det også har for andre omkring jer. I et forhold, hvor kærligheden råder stilles ikke krav til det ene eller det andet. Respektfuldhed og etisk fordring er de elementer som bærer denne frem. Det betyder ikke at man skal acceptere alt hos den anden men man har pligt, at sige det fra, hvis skaden på kroppen og sjælen finder sted. Andre forhold har andre udfordringer og derfor det første møde ikke retningsgivende hvordan forholdet vil udvikles. Det handler også om barnet, som uden at forældrene altid ved det, opfanger alle de signaler som samspil mellem jer og med barnet udspiller sig.
Aftale om at have et fælles liv handler ikke om demokrati. Du har hjulpet meget din kæreste og derfor vil du have noget til gengæld. Hvad? For mig er der ikke tvivl om, at den manglende seksuelle tilfredsstillelse er ledende, når du er opmærksom på evt. partner udefra.
Dine og din kærestes seksuelle erfaringer fra før kan kun betragtes som erfaringer som kan bruges af jer begge. De gode erfaringer skal kunne tages frem for at lære sig noget af dem. Din problematisering kan ses som en mental forberedelse til at forlade forholdet. Du har indset, at du har manglet kunnen at balancere mellem at give og tage og betingelser for det. På den anden side har din kæreste ”forskanset” sig i en stædighed og isolation, som kan resultere i at jeres forhold ikke får den næring der er nødvendigt. Terapeutiske samtaler har ikke givet det, der skulle for at kunne gå videre. Det er ikke rimeligt overfor sit barn at ikke yde det, der skal til, for at forholdet fungerer.
Når man har besluttet at få et barn sammen har man også besluttet at være der,’ for at skabe baggrund for de bedste betingelser for barnets udvikling.
Man kan godt i din alder være i tvivl hvilke ambitioner kan realiseres og hvad man skal gøre med sit liv. Når du har fået et barn bliver dine muligheder dog noget begrænset. Det, der kan være meget generende i jeres forhold er , at I ikke kan snakke om sex, og om samliv. At opleve som ”pinligt” at snakke om sex kan være meget overraskende, når man både har været seksuelt aktiv og har fået et barn. Jeg tænker på hvilken måde har parterapi være behjælpelig for din kæreste. Det virker ikke som om det har hjulpet jer. Rigiditet fra jer begge to er til at få øje på hvad sexlivet angår. Du har ideer om, at du skal ændre din partners diverse teknikker og det virker meget stramt. Jo mere du kræver desto mindre du får. Der er også nogen ubalance i jeres verbale kommunikation .Du klager, at I ikke har meget tilfældes. Barnet er jeres største fællesskab. På den anden side når man er sammen, ændres både interesser og samspil med hinanden. Alle har indflydelse på udfaldet. Den overordnede er dog den rigtige kærlighed, hvor man arbejder på, at det lykkes at være sammen. Det gør man ikke ved at gøre den anden part svag eller skrøbelig.
Der er altid lettere at finde en kursuskammerat, som virker tiltrækkende i din situation.
Diskussioner om styrker og svagheder er en øvelse som har til formål at reflektere over sig selv. Livet viser dog, at både ”svaghed og styrke” kan få den modsatte effekt end den man forestiller sig at få.
Dit dilemma er ikke om du skal ”rykke på dine følelser”. Du har valget mellem at arbejde konstruktivt med dit forhold og din familie eller forlade denne på grund af den anden kvinde.
Der virker ligesom du har manglende forståelse hvordan et familieliv bygges op og er baggrund for en opstilling af modsætninger mellem det, du har og det du drømmer om.
Din fremmeste opgave er, at drøfte dit forhold med din kæreste: ønsker, konfliktløsninger og konsekvenser. Din kæreste har samme pligt at gøre det. Før det er afklaret bør du ikke fordybe dig i et andet forhold Det er ikke etisk korrekt.

Jeg håber, at mit lange svar kan give dig nogenlunde et billede af mit perspektiv.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Forelsket i en anden.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience