A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min kæreste opfører sig ukærligt.
Oprettet tirsdag den 7. maj 2013 kl. 11:35
Oprettet af Anonym i brevkassen "konflikter"

Kære brevkasse,

Jeg skriver til jer vedrørende min kæreste. Vi er begge 20 år gamle og har været sammen i over 2 år nu.
Det går godt mellem os, vi er stadig forelskede og elsker hinanden meget højt. Han er altid meget beskyttende og har bevist op til flere gange,
at han vil gå igennem ild og vand for mig. Han har sågar friet til mig og sagt, at han altid vil være sammen med mig. Han taler tit om, hvad vores børn skal hedde fx.
Vi skal flytte sammen til efteråret og vi glæder os helt vildt. For lidt under 2 år siden fik vi en abort, hvilket var rigtig hårdt for mig, men han støttede mig gennem hele forløbet og vi har i det hele taget altid klaret de svære tider sammen, hvilket har gjort vores forhold stærkere.

Jeg skriver egentlig til jer, fordi han den sidste måneds tid har været lidt anderledes. Han har været ked af det, irritabel og har pjækket fra sin uddannelse. Han siger, at det skyldes hans hunds død. Det tog meget hårdt på ham. Det gik vi iøvrigt også igennem sammen - hans forældre var på ferie, da hans hund blev dårlig og vi måtte derfor køre til dyrlægen og følge hundens forløb. Det var hårdt for os begge, specielt ham selvfølgelig.
Det har taget rigtig hårdt på ham, da han var meget tæt knyttet til hans hund, men hans adfærd efterfølgende har været problematisk.

Han har tit brug for at være alene, han fortæller ikke, hvordan han har det, han aflyser aftaler vi har sammen, han er irritabel og har ikke rigtig noget overskud. Det er hårdt for mig som kæreste at stå model til - specielt fordi jeg altid sætter ham før migselv og virkelig prøver på at gøre ham glad.
Han siger stadig at han elsker mig og har købt nogle ting til mig og været sød alligevel - det er ikke det. Det er mere fordi det lidt virker som om, at han tager det som en selvfølge, at jeg er der for ham. Jeg har selv mine ting at slås med - min morfar har bl.a. lige fået en hjerneblødning, hvilket har tager rigtig hårdt på min familie - specielt min mor, og jeg bruger meget tid på at snakke med hende og min mormor om det og prøver så vidt muligt at få dem til at se positivt på det. Samtidig har jeg min kæreste at tænke på. Han har ikke rigtig givet så meget i forbindelse med min morfars hjerneblødning. Det virker som om, at han ikke kan overskue det. Men jeg har også brug for omsorg i disse tider og jeg har også brug for, at nogen fortæller mig, at det hele nok skal gå.

Mine veninder har også kæresteproblemer, så jeg bruger også meget tid på at lytte til dem. Min kusine har for nyligt fået hældt noget stof i hendes drink til en fest, så hun har fået en form for angst i forbindelse med det, så jeg tænker også meget på hende.

Det har såret mig rigtig meget, at min kæreste ikke har kunnet sætte sig selv lidt til side for min skyld, ligesom jeg har gjort, på trods af mine problemer. Han siger, at han synes der er så mange problemer hele tiden og det har han også ret i. Det er aldrig hans eller min skyld, at der er problemer. Det er altid udefrakommende faktorer. Vi tog for nyligt i sommerhus og det hjalp at komme væk fra det hele fordi det kun var ham og mig.

Jeg prøver tit at foreslå, at vi fx kan tage i biografen, dyrehaven, stranden, teatret, ud og shoppe osv. Da vi havde aftalt at tage i biografen, ringede han 2 timer før vi skulle derhen og spurgte om ikke det var i orden, at vi gjorde det næste dag fordi han lige kunne mærke at han havde brug for en aleneaften. Og alle kan da have brug for det, men det sårede mig så meget fordi det var måden han gjorde det på. At ringe 2 timer før og aflyse efter at jeg virkelig havde glædet mig til den biograftur med ham, synes jeg ikke er i orden. Jeg blev rigtig ked af det og det endte ud i en lang diskussion. Vi var også til en fest, hvor han drak rigtig meget og var helt oppe at køre, hvilket slet ikke ligner ham. Jeg kunne slet ikke kende ham. Normalt drikker han lidt og hygger sig og er stille og rolig. Han tog også et shot til mig, men da jeg sagde, at jeg ikke havde lyst, tvang han mig nærmest til at tage det, ved at holde min mund/hoved fast og tvinge det ind i munden på mig. Det var meget ubehageligt, og jeg konfronterede ham også med det, da vi diskuterede i telefonen pga. biografturen. Han sagde, at han ikke kunne styre sig selv i øjeblikket og at han ikke havde det så godt. Jeg prøver virkelig at snakke meget med ham og spørge ind til ham, men hver gang jeg næsten når ind til ham, så bliver jeg forhindret. Fx så havde vi planlagt en rigtig hyggelig kærestedag, hvor vi skulle på bakken og senere hjem til mig og se en film, give hinanden massage og rigtig hygge. Men da vi kom hjem, så ringede en af hans venner og spurgte om vi ikke var klar til fest (den fest han tvang mig til at drikke det der shot). Han spurgte mig om jeg havde lyst, og ville da ikke være en sur kæreste, der sagde, at jeg faktisk havde glædet mig til vores kæresteaften, så jeg sagde: ja ja. Det sårede mig, at han ikke selv havde lyst til bare at være sammen med mig. Vi tog så derhen, og fik aldrig set film, men havde god sex. Inden vi tog afsted og mens han var på wc, så skyndte jeg mig at smøre mig ind i lidt olie og tage et frækt korset på og vi havde derefter rigtig god sex og gav hinanden massage, men det ødelagde lidt, at vi så lige efter skulle til den fest, fordi jeg havde snakket med ham hele dagen og hvordan han havde det, men fik aldrig nået helt ind til ham, hvis I forstår.
Han har givet mig rigtig meget på det sidste, og siger, at han ikke føler at han giver mig nok, og det er da også rigtig sødt.

Det er virkelig hårdt for mig at se min kæreste sådan der, fordi jeg nærmest slet ikke kan kende ham i øjeblikket og det skubber mig væk. Jeg vil så gerne hjælpe ham, men det er rigtig hårdt for mig, fordi jeg ikke får noget igen og det har jeg også selv brug for at få lige nu.

Jeg har sagt det til hans forældre for at få dem til at måske snakke med ham så han kan blive glad, men synes ikke rigtig at de har gjort noget? De var glade for at jeg sagde det og har været rigtig søde mod mig, men synes jeg står meget alene med det hele med ham.

Jeg ved ikke, hvordan jeg skal behandle ham. Skal jeg fortsætte som jeg gør, skal jeg lade vær med at tage initiativ så han forstår at det ikke er en selvfølge at have mig og så han ved, at det skubber mig væk? Jeg vil så gerne have at han skal forså, at jeg er rigtig ked af det i øjeblikket og få ham til at indse, hvor meget jeg gør for ham og få ham til at sige det til mig. Altså, at han værdsætter det jeg gør.

Kan I give mig et råd?

Hilsen en meget fortvivlet 20-årig.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min kæreste opfører sig ukærligt.
Besvaret tirsdag den 7. maj 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Jeres forhold, som har varet siden I var 18 år gamle begynde at vise nogle tegn på umodenhed.
Man kan sagtens være i drømmeland omkring familie med børn i den alder men så måden man handler i forhold til partneren skal afspejle den forelskelse du skriver om.
Din kærestes måde at være ”anderledes” på kan måske tilskrives , at der er gået op for ham hvad han tidligere har sagt til dig men han handlinger virker ikke kærlige, de er voldelige. Kender du hans historie?
Reaktion på tabet af hans kat kan ikke være ødelæggende for et forhold. Det kan ikke være til den grad, at han føler mindre overskud.
Det interessante er hvorfor har han brug for at være alene. Der nytter ikke noget, at sige det, når man planlægger at flytte sammen. Her fanger bordet. Jeg tror, at der må ligge andre grunde til hans reaktioner og dem skal du have for at beslutte om det er jer, der skal være sammen.
Du skriver, at I er meget hjælpende og beskyttende overfor hinanden. Er der behov for at beskytte jer? For hvad? Mod hvem? Hvad ligger bag jeres forsikringer om hinanden, når livet bringer frem noget andet og lammelse for handling træder frem? I begynder at være fanger af hinandens selskab , hvor krav til hinanden viser sig.
Du har på fornemmelse, at din kæreste ikke tager hensyn til dine behov. Din mor har behov for at snakke med nogen og måske er du den, der kan hjælpe hende. Man kan hjælpe een, hvis man selv har overskud og du antyder at du mangler dette.
Kommunikation mellem din kæreste og dig hænger ikke sammen. Derfor for at du kan have ro, må du afklare så meget du kan i forhold til din kæreste.
Du må acceptere, at I måske går fra hinanden fordi et forhold stiller store krav og der ser ikke ud til at I er modne til det.
At flytte sammen til efteråret er ganske risikabelt. Du bør til gengæld være venlig og bede om mange afklaringer du har behov for. Du skal selv tage initiativ til handlinger. I et forhold, hvor man elsker hinanden så meget, behøver man ikke stille forventninger eller krav til hinanden i form af ”afregninger”. Det går ikke, hvis man vil have et solidt forhold, hvor børnene kan, forhåbentligt om mange år, komme.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Min kæreste opfører sig ukærligt.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience