A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvorfor gik hun fra mig?
Oprettet torsdag den 16. maj 2013 kl. 21:38
Oprettet af Anonym i brevkassen "samvær/samspil"

Kære brevkasse.
Min kæreste gik fra mig for ca. 3 uger siden, og jeg er helt knust. Jeg syntes denne situation er ubegribelig hård, da jeg virkelig altid har elsket alt ved hende, hendes smil, øjne, nærvær, og kærlighed, alt.
Jeg fatter stadig slet ikke situationen, da hun altid har givet udtryk for hun elsker mig. For få uger siden hængte vi billeder osv op i lejligheden, og hun virkede super glad.
Hun siger nu at grunden er at hun ikke føler samme gnist længere, som hun tidligere har haft. Hun er dog meget ked af det, og siger at hun stadig elsker mig, dog ikke på den måde som hun burde længere. Jeg undre mig os bare over jeg var med til hendes familiefest samme uge, hvor alt virkede kærligt og godt. Jeg forstår hende stadig slet, slet ikke da vi var ude og spise, og hygge, samme aften som hun kastede bomben. + Festen ugen forinden.
Da vi var ude og spise, snakkede og smilte vi til hinanden, og alt virkede dejligt. Om aftenen da vi kom hjem kunne jeg godt mærke at hun ville til at sige noget ubehageligt.
Det skal siges at jeg godt vidste vi havde et problem da vi snakkede lidt om det en uges tid før hun slog op. Her blev jeg naturligvis bange, men var overbevist om vi kunne gøre noget ved problemet da jeg var 100% sikker på hun elskede mig alt for meget til at gå fra mig. Hver gang jeg kom op med nogen ting vi kunne tage til os, ting fra nettet, tricks til at pifte forholdet, virkede hun lynhurtigt afvisende. Hun har formentligt gået med tanken i længere tid, men ikke vidst at det gik denne vej. Hun har sikkert sendt nogle signaler gennem hendes tvivl. Men hun har ikke gjort noget konkret der virkelig har givet mig tvivl.
(Fordi hun altid har ageret utrolig glad for mig på alle punkter)
Aftenen hvor hun slog op, græd vi begge og snakkede om det, sov sammen, kyssede osv. som vi plejede. Jeg fik ikke sovet den nat.
Om morgenen skulle hun på arbejde, og jeg stod op, græd og snakkede kort med hende.. Herfra kyssede hun mig farvel, og tog på arbejde.
Nu er hun flyttet hjem til sin veninde, og jeg har ikke set hende siden. Kun snakket og skrevet et par gange. Hver gang jeg kom ind på spørgsmål omkring hvorfor, hvad der kan gøres osv. Bliver hun stædig og siger at der ikke er noget vi kan gøre ved det nu. Samt hun bliver irreteret over jeg har så mange spørgsmål. Hun siger det er det samme jeg spørger om hver gang. Som om hun ikk kanvil snakke om følelser.
De fleste gange vi har snakket/skrevet sammen siden, har været på min opfordring. (Få gange hun har skrevet om praktiske ting, intet om forholdet).
Vi har snakket sammen nogen gange siden, men vi prøver at holde det på det praktiske, mht. Lejligheden. Det er dog vanvittig svært da jeg stadig slet ikke forstår hvad der lige er sket oppe i hendes hovede.
Jeg savner hende af helvede til, og vil såå gerne bare se og snakke med hende igen.
Det skal siges at hun hellere end gerne vil være min ven, fordi hun stadig er rigtig glad for mig. Det kan bare ikke blive lige foreløbig, fordi hun er bange for at vi trækker det i langdrag.
Vi har altid haft et godt parforhold, været kærlige, snakket godt og givet hinanden plads til venner osv.
Jeg føler at jeg har fået rykket halvdelen af mit hjerte ud. Hun er min tætteste følelsesmæssige kontakt nogensinde. Jeg har altid kunne være 100% ærlig over for hende. Nu føler jeg ikke jeg har nogen at ku snakke med på den måde mere. Har self venner, familie osv. Men ingen der nærmer sig hendes nærvær og forståelighed. (Ingen der kender mig som hende)
Jeg elsker hende over alt på jorden, og har på ingen mulig måde lyst til at miste hende ud af mit liv, hverken som kæreste eller ven.
Jeg står nu i en situation hvor jeg bor i vores lejl. (De dage jeg ikke er ude ved mine forældre - kan ikk holde ud at være alene). Hvor hun stadig har ting, og betaler til (hun siger hun nok skal betale indtil jeg finder noget andet/efter eksamen). Alt hvad jeg gør der hjemme minder mig om hende. Alle gode oplevelser har vi der + jeg står og skal til eksamen snart, og slet ikk kan koncentrere mig i skolen.
Jeg er med andre ord, dybt frustreret og ulykkelig, og ufattelig bange for den dag hun finder en ny fyr, hvilket jeg ikke tror hun ku finde på foreløbig, men har stadig min tvivl. Føler mig desperat, men kan ikke blive sur på hende. For hun er/var alt jeg havde brug for, og hende jeg havde jeg sat hele min fremtid med.
Jeg er sikker på at hun også synes dette her er meget hårdt, og jeg ved at jeg har betydet utrolig meget for hende. Men hun er mærkeligt kommet frem til en konklusion jeg ikke kunne, måtte hjælpe, eller være en del af.

Hvordan kan hun være i stand til at hygge med mig og være glad og vise kærlighed samme dag, som hun udemærket vidste at vil være dagen hun slog op?

Hvordan kan hun have en sådan facade, købe ting med mig til lejl. Få uger før?

Vil hun kun være min ven pga. Medlidenhed?

Håber virkelig jeg kan få lidt input omkring dette. Føler mig hele alene i verden lige nu.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvorfor gik hun fra mig?
Besvaret torsdag den 16. maj 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Du føler dig forvirret, efterladt og alene og har ikke forståelse for, at dine handlinger ikke havde samme skær af oplevelse som din ex. havde.
Dit brev på trods af længde, oplyser ikke hvor gamle I er (det oplyste 15 år lyder ikke fornuftigt), hvor langt jeres forhold havde varet og hvilke erfaringer I havde med andre forhold inden. Du skriver dog at jeres forhold var for kedeligt men ikke hvad I prøvede at gøre ved det.
Du er irriteret over, at hun ikke vil snakke om følelser - hvilke?
Du skriver meget om din ulykkelighed men anerkender ikke hendes behov for at være fri. Alt andet her med en fest hos familie, en middag og intimt samvær er handlinger som kan tolkes som en manøvre for at mindske din smerte, du kunne føle.
Der er dog ikke alle, som er i et intimt forhold som kan konstruktivt udtrykke deres utilfredshed. Derfor går de fra hinanden uden afklaring og efterlader sår hos de andre.
Men du må da kunne se, hvad der manglede og hvor man kunne gøre det anderledes, ikke?
For at et forhold skal fungere må der balanceres ved at give og tage. Man indgår i et forhold for at være lykkelig og går man ud af det er det fordi det ikke giver det, man har forestillet sig.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvorfor gik hun fra mig?
Besvaret fredag den 17. maj 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej, tak for svar. Jeg er 23, hun er 20.
Hun virker bare så lukket omkring situationen. Selvom jeg ved at hun altid har været rigtig glad for mig.
Jeg forstår bare ikke hendes handlinger, måder at håndtere det på. Give mig sådanne signaler.
Hun siger at hun er blevet mere tryg ved mig, end de kærlige følelser, som hun altid ellers har givet signaler om.
Hun lukker helt af, hver gang jeg er kommet ind på hendes tanker, følelser osv. om forholdet, hvorfor og hvorledes.
Hun blir irreteret og siger jeg stiller de samme spørgsmål igen og igen. Dette sker naturligvis fordi at jeg ikke føler hun siger hvad hun enlig mener. Hun siger os at jeg ikke får noget ud af at vide hvad hun føler om det hele nu.
Det er så mega svært for mig, ikke at 100% ku få afklaret hendes handling.
Nu snakkede vi sammen i telefon sammen igår, og hun sagde at det var bedst at vi ikke snakkede sammen mere, i det næste stykke tid, pånær praktiske ting om lejligheden. For hvis vi skal ku være venner ud i fremtiden, så er det sådan det bliver nød til at være for hende.
Det er bare så svært for mig at acceptere når jeg savner hende så meget.
Føler hun gik fra at elske mig ubetinget, til at flytte og droppe mig helt på meget kort tid.
Sidst i samtalen nævnte jeg nogen ting om vores minder sammen, samt om hvordan jeg altid har haft det med hende.
Hun svarede ikke rigtig, hun lyttede bare, og sad og græd, og sagde hun os stadig har massere af følelser, og elsker mig. Bare ikke den rigtige måde mer. Hvis hun ikke vil høre disse ting om minder og mine følelser for hende, så kunne hun jo bare have lagt på.

Ja jeg undre mig godt nok stadig meget over hvorfor jeg skulle med til familie fest, kæreste hygge med middag osv. Så tæt på hun siger det ikke gik mere. Jeg har virkelig ikke ku se disse såkaldte signaler.
Jeg tænker hele tiden om der er en anden, selvom hun ikke er typen der ku finde på det.

Håber du måske kan komme med lidt hjælpende input.


 
Svar på Hvorfor gik hun fra mig?
Besvaret søndag den 19. maj 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det er så hårdt at lide af ulykkelig kærlighed og miste den man gerne ville være sammen med, hvor har jeg ondt af dig.. og ja det tager altså tid at læge den slags sår,

men den som man mener ku være plasteret på såret ønsker det ikke og så er der ikke meget formål i at blive ved at enten plage dem om forklaringer eller tro at man kan reparere det, for når en elsket person ER GÅET, så er den mulighed altså lukket..
og man vil kun give dem mere og mere kvalme over en selv , hvis man er påtrængende..

så kommer den svære tid, hvor man skal lære at klare smerten , og hvor man skla lære at prøve at fokusere på andre og mere positive ting , hobbys ellers opsøge de familie medlemmer og venner man måske har forsømt lidt, men som man stadig egentligt gerne vil se...

En gang hvor jeg var allermest ulykkelig rejste jeg hjem til mine forældre og med en kæmpe stak Agatha Christie romaner og læste dem når jeg ikke ku sove og når jeg var færdig med at græde og have ondt af mig selv i allerværste grad...og jo det er tilladt at græde....og sørge.. men der er ingen andre end en selv der kan tage de tunge skridt til at komme videre...

må jeg så også foreslå at man sætter sig ned og for sin egen skyld skriver de 10 ting ned man synes vare mest irriterende i parforholdet ...og de fejl man syntes ens tidligere kæreste egentligt havde, så man ikke går vedkommende til en tabt afgud...
held og lykke , og som min gamle ven der uden at kny over at jeg ikke ville have ham, altid trøstende sagde til mig ; du der er ikke i spandevis, der er i landevis af mulige kærester på planeten jorden...! 
Svar på Hvorfor gik hun fra mig?
Besvaret søndag den 19. maj 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dine kommentarer.

Når du svarer på en del af mine spørgsmål tænker jeg at enten bemærker du ikke noget, de andre efterlyser eller fortæller du at I ikke har erfaring med den type intime forhold som I havde.
For at komme på følelser de andre har og udtrykker dem, så hænger det sammen med den måde man er blevet opdraget med. Måske er hun ikke vandt til at møde den kærlighed du udtrykte så tydeligt eller at tale om det. Hun har måske så svært, at hun løber bort.
Når du har svært at acceptere, at din forståelse er ikke den samme som den andens, må du lægge et stort arbejde med dette emne for at din fremtid vil være lysere end nu opleves.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Hvorfor gik hun fra mig?
Besvaret søndag den 19. maj 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dine kommentarer.

Når du svarer på en del af mine spørgsmål tænker jeg at enten bemærker du ikke noget, de andre efterlyser eller fortæller du at I ikke har erfaring med den type intime forhold som I havde.
For at komme på følelser de andre har og udtrykker dem, så hænger det sammen med den måde man er blevet opdraget med. Måske er hun ikke vandt til at møde den kærlighed du udtrykte så tydeligt eller at tale om det. Hun har måske så svært, at hun løber bort.
Når du har svært at acceptere, at din forståelse er ikke den samme som den andens, må du lægge et stort arbejde med dette emne for at din fremtid vil være lysere end nu opleves.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Hvorfor gik hun fra mig?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience