A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg er blevet svagere...
Oprettet onsdag den 12. juni 2013 kl. 00:41
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej.
Jeg sidder lidt i klemme i en situation, der ikke er så sjov. Jeg er en pige på 16 år, der er på efterskole og har 3 uger tilbage af mit efterskoleår. Efterskolen er det bedste, der er sket for mig, og jeg har aldrig oplevet at være så tryg med så mange mennesker omkring mig, der er opmærksomme på mig, ser mere eller mindre gennem mine mange facader og lader mig udfolde mig og accepterer, hvem jeg er. Jeg har altid fungeret godt socialt med mine jævnaldrende, men her er det første sted, hvor jeg har åbnet mig overfor voksne mennesker og virkelig har følt mig som et selvstændigt menneske. Jeg har i løbet af året udviklet mig rigtig meget i forhold til at sige fra og være selvstændig. Jeg har først i år fundet ud af, at jeg har en familie, der ikke fungerer optimalt. Det er ikke fordi, at jeg på nogen måde er skadet eller uintelligent, men distanceringen har ligesom fået mig til at kigge på mit hjem og min familie med nye øjne og sætte tingene i perspektiv.
Jeg har en meget dominerende far, der har et deltids-alkoholproblem og i sine dårlige perioder godt kan være voldelig, primært overfor min mor. Jeg tror hverken ham eller min mor vil betegne hans forhold til alkohol som et decideret problem, for han kan jo godt lade være, og min mor er ikke klar over, hvor meget han i virkeligheden drikker. Ham og min mor skændes ret meget, og ret voldsomt, og jeg har altid set det som min opgave at "beskytte"/skærme min 4 år yngre lillebror fra deres voldsomme skænderier. Vi er alle fire virkeligt gode skuespillere, for det har aldrig været i nogen af vores interesser, at folk skulle opdage, hvordan tingene virkelig fungerede, så vi har så snart vi forlod hjemmet (eller fik gæster), alle fire bare leget lykkelig kernefamilie - og det er vi efterhånden ret gode til.

Men det har haft nogle konsekvenser. Min mor fik for nogle år siden en depression, og jeg har i flere år lidt af vinterdepressioner og presset mig selv så meget, at jeg første gang som 11-årig gik ned med stress. Jeg har udviklet angst, som først her på efterskolen rigtigt trådte i kraft i form af utroligt mange panikanfald.

Efter jeg kom på efterskole og som sagt har fået det hele lidt sat i perspektiv, er jeg blevet "svagere", og reagerer voldsommere end jeg plejer, når mine forældre har deres "ture". Jeg er ikke længere den rolige klippe i forhold til min bror, det er nærmere omvendt nu, fordi han er hjemme hele tiden og oplever det oftere end jeg gør - og også oplever deres gode perioder.
Min far er ikke så voldelig igen. Jeg har siden jeg var helt lille set ham slå min mor 4 eller 5 gange. Jeg kan ikke huske første gang, han var voldelig overfor mig, for jeg tror simpelthen, min hjerne har fortrængt det. Jeg er ikke sikker på det, men jeg kan huske at der var noget da jeg var omkring 13. Men i sidste uge var jeg hjemme et par dage for at læse til eksamen, og der kolliderede alting. Fordi at jeg er blevet så selvstændig på det her år, og ikke bare retter mig efter hvad min far siger, svarede jeg ham igen og provokerede tilbage. Hans ord kan virkelig nedbryde min selvtillid, fordi han næsten til tider kører psykisk terror på mig. Det gør han altid med min mor. I perioder kan jeg ikke se mig selv i spejlet eller spise når jeg er hjemme, fordi han nedbryder mit selvværd. Men i hvert fald, i sidste uge, hvor jeg for en gangs skyld provokerede tilbage, blev han så befippet, at han i afmagt brugte vold overfor mig. Jeg har stadig to blå mærker på hver arm fra hans tommelfingre, og jeg havde en bule i baghovedet, fordi han ruskede mig op af et skab. Jeg tror, jeg har en idé om, hvorfor han mistede besindelsen sådan. Når jeg provokerer tilbage, minder jeg ham om min mor. Min fars selvværd er virkelig lavt, og jeg ville gerne hjælpe ham, men det er svært når han bliver ved med at skuffe mig, og jeg tror, min mor har det på samme måde. Jeg ved til gengæld, at han ikke kunne finde på at røre min lillebror. Min lillebror har et fysisk handicap, og har altid været skrøbelig. Os andre derhjemme har virkelig alle sammen gjort en indsats for, at han ikke skulle finde ud af den voldelige del, og især jeg har skånet og skærmet ham hver gang min far mistede besindelsen. Det gør virkelig ondt på mig nu, at jeg ikke kan være så stærk overfor ham mere.

Det var hele baggrundshistorien, nu kommer det egentlige dilemma: Jeg startede til psykolog her i foråret på grund af min angst. Jeg har, på grund af indberetningspligten, undladt at fortælle hende alt, hvad der foregår hjemme hos os, men hun har stadig opfattet at jeg måske ikke er så tryg ved at flytte hjem igen til sommer, så hun bad mig om at snakke med den lærer, jeg var tryggest ved på skolen, og sammen finde ud af, hvordan vi skulle få mig "integreret", når jeg flyttede hjem igen. Jeg var ikke i tvivl om, hvilken lærer jeg skulle snakke med, og det var egentlig en ret irrelevant oplysning... Men i hvert fald... I lørdags tog jeg så snakken med den lærer, en som har taget mig under sine vinger lige fra starten af året og som herovre fungerer som en ekstra forældre for mig. Der er ingen tvivl om, at vores forhold er meget mere end et normalt lærer-elev, så derfor besluttede jeg mig for at fortælle om episoden i sidste uge. Jeg gjorde det på den måde, at jeg viste hende de blå mærker, sagde "min far", og så gættede hun resten. Jeg kan ikke fortælle hende mere, hvis jeg ikke vil have hende til at handle på det, og i virkeligheden har jeg allerede fortalt hende for meget, men jeg forklarede hende hvor nødigt jeg ville have at hun sagde noget videre, og hun indvilligede i ikke at sige noget, men derimod prøve at finde ud af noget på anden vis med, hvad vi gør med mig, og så evt. bruge mine "psykiske problemer" i forhold til at hun vil finde en måde hvorpå jeg ikke behøver at flytte hjem, eller noget... Jeg ved ikke, hvad vores plan er endnu.

Grunden til at jeg er så meget imod at indberette min far er, at jeg simpelthen ikke kan overskue det. Jeg kan ikke overskue, at der skal flere ind over vores familie nu, og jeg synes det er et kæmpe tab som familie at skulle have kommunen inddraget. Jeg ved godt, jeg må lyde meget konservativ og snerpet, men jeg ville ikke kunne holde til at skulle være den, der sætter alt det igang. Vi prøver ihærdigt individuelt, og sammen, at hjælpe os selv. Jeg er som sagt startet i psykologbehandling, og hun vil godt inddrage min familie i forhold til, hvordan jeg kan få det bedre. Min mor går til psykolog, og mine forældre er i parterapi. Jeg ved at min mor går fra min far, hvis ikke det bliver bedre, men de prøver virkeligt at få det til at fungere. Vi gør nok selv, og mit dilemma er, hvad jeg skal gøre med at flytte hjem igen? For jeg ved, at jeg ikke er i stand til at flytte hjem og genoptage min rolle som min brors beskytter, det er som om at jeg konstant havde en rustning på før i tiden, jeg vendte smerten indad, og var stærk i øjeblikket. Det kan jeg ikke mere, og jeg har egentlig heller ikke lyst til det. Okay, nu bliver det hele bare navlepilleri, og jeg kan ikke huske, hvad mit egentlige dilemma var. Øh.. Men i hvert fald, nu har jeg brudt tavsheden. Og så er det, at jeg gerne vil have af vide, hvad jeg skal gøre. Ligesom alle de andre, der skriver herind. Bum.
Hilsen Emilie* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg er blevet svagere...
Besvaret onsdag den 12. juni 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Ofte, når man ”åbner sig” overfor andre, f. eks. professionelle bliver man mere sårbar.
Den ”styrke” at beskytte de andre, du havde før, som du beskrev ganske fint, var i en anden situation i et andet sammenhæng, hvor du havde også en anden forståelse.

Du er blevet ældre, mere reflekterende og nu mangler du måske de ”værkstøj” der passer i den nye situation. Dem skal du nok få lært.
Opholdet på efterskolen har giver dig et indblik i din familie på en anden måde, fra en lille distance. Det har også hjulpet dig, at se andre værdier og dem, må du forholde dig til nu.

Du skriver at du reagerer voldsommere på det, du ser i din familie, fordi du faktisk indhenter din styrke, styrke at sige fra. Naturligvis fremkalder du igen din fars vrede og vold. Men din stemme må have en støre kraft, siden han reagerer så voldsomt.
Du kan se nu, at din familie ”beskyttede” hinanden i forhold til de andre udefra som et forsvar mod evt. indgriben. Du kan se nu, at både din og din mors depressioner var også en måde at ”flygte” fra problemer. Prisen for det er alt for stor for at din familie kan få en god fremtid sammen. Derfor skal der mange ændringer til og mest det, at I skal kunne respektere mere hinanden og sige fra, når I ikke føler at blive nedvurderet som mennesker, som familie, som personer. Det kan lade sig at gøre.

Godt at vide, at både dig og dine forældre taler med nogen professionel udefra og som får nogen indsigt i hvordan dit hjem fungerer. Men jeg mangler en information omkring jeres familie som helhed. Ikke dine forældres konflikter men måden man taler i din familie på. Den varme og den kærlighed som skal i hver familie for at denne skal overleve må kunne udtrykkes anderledes.
Derfor mener jeg, at jeres familie bør have en familieterapi, hvor alle kan frit udtrykke højt sine tanker. På den måde kan de andre forholde sig til dem. Under sådanne samtaler bliver de andre ”tvunget” at holde igen med voldelige udtryk og høre efter og vise, at de forstår det.

Din far har problemer med at vise følelser, specielt de negative, mere konstruktivt. Han mangler et sprog og så er der lettere at slå til. Han er fanget at en ond spiral og kan ikke selv eller ved hjælp af alkohol komme ud af den. En måde som mange mænd gør det på. Din far bliver blændet af de følelser af afmagt med den konsekvens, at han ikke kan se hvilken skade han forvolder sin egen familie som han formentligt elsker. Han skal få hjælp, måske medicinsk.

Nu er din hjælp anderledes. Prisen for at holde i ave familiens hemmeligheder var for høj. Derfor skal I kunne se hvilke muligheder jeres familie har, for at klare jer som familie. Dette tema skal snakkes om både hjemme og til sessionerne. Her handler ikke bare om dine forældres forhold men hele familiens forhold.
Godt, at du delte dine bekymringer med en voksen du har tillid til. Du begynder at være friere og familiens hemmeligheder skal ikke være vejledende i dine valg. Du skal kunne stille nogle betingelser, hvor du kan fungere som en ung pige, som en storesøster, som et barn af dine forældre.
Du skal snart vælge din livsvej og derfor må du være modig, at tale højt om det, der bekymrer dig. Alt tyder på, at du kan.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Jeg er blevet svagere...

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience