A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min familie bliver ødelagt.
Oprettet fredag den 21. juni 2013 kl. 09:53
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej.

Jeg flyttede ind hos min mand for 3 år siden. Han har 2 børn fra tidligere forhold på 8 og 10 år. Jeg har en søn fra tidligere ægteskab på 6 år. Sammen har vi fået en dreng, som er 2 år. Vi har tidligere været kærester i flere år, og gik fra hinanden. Min mand vidste jeg havde en søn fra tidligere, og spurgte også til ham og mig, når han mødte min familie eller venner mens jeg var gift tidligere.
I dag bor vi sammen. Min dreng bor fast hos os, og så vores fælles søn. Hans 2 børn kommer hver 2. weekend.
Problemet er, at min mand ikke kan lide min søn og den måde jeg er overfor ham på. Min søn bliver hurtigt pyldret og hyler let hvis han får et nej eller hvis han får at vide vi skal på tur om 2 dage, hvor han så også let bliver utålmodig og ikke kan vente. Beder om slik i tide og utide uden det lykkedes for ham, så hyler han igen. Så bliver jeg frustreret og irriteret, og bruger en del tid på at få ham til at forstå. Hvilket også desværre resultere i at vores fælles dreng slår min dreng, sikkert fordi han ikke kan forstå,at han hyler og så skal jeg også forklare den lille, at han ikke må slå!! Begge børn fylder meget og vil begge gerne have megen opmærksomhed. Min mand arbejder meget, og kommer hjem på forskellige tidspunkter hver dag. Hvor han så kan sætte sig ind i et andet rum og arbejde, hvor jeg så alligevel står med 2 børn, madlavning osv. Når min mand kommer hjem siger han- hej lille skat til den lille og et hurtigt hej til min dreng, som desværre ikke altid siger hej. Spørger min mand evt. min dreng om han har haft en god dag eller om det har været hyggeligt at være hjemme hos far , svare han heller ikke altid, hvor så min mand siger- det var da ærgeligt, så må vi håbe, at det bliver hyggeligere næste gang, for ellers er det da spild af tid.!! Er min dreng ked af det, står min mand ved siden af og siger til den lille, at sådan må han aldrig blive!! Min mand kalder min dreng for gøj gøj til mig og siger at han ikke er færdig bagt (fordi han er født 8 uger for tidligt) og at han ikke fungere normalt som alle andre børn. Min mand retter på ham hele tiden, uanset hvad. Så sidder han ikke ordentligt ved bordet- så smasker ham- så larmer han- så skal han være stille osv. Og til hans store børn kan han finde på at sige- (hvis de feks. lige synes han er pjattet)- jamen han er ikke som børn er flest. Min mand siger hele tiden at jeg er ligeglad med min søn og ikke siger noget til ham, hvor jeg også siger til ham, at drengen nogle gange har brug for at skulle have tingene at vide flere gange og uden at jeg er for sur. Så for det meste tager jeg min dreng med ned på værelset og beroliger ham, og forklare tingene. Gælder også hvis legene bliver for meget for ham med min mands større børn.
Efter sommerferien skal han starte i 0. klasse, hvor jeg også vil kontakte en skolespykolog-rådgiver. Jeg er meget forvirret og ked af det i øjeblikket. Hvad skal jeg gøre??* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min familie bliver ødelagt.
Besvaret fredag den 21. juni 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din henvendelse.

Så hvidt jeg forstår står du ganske alene med de mange problemer jeg har bemærket, der findes i din familie.
Mange familier er desværre i lignende situation men din, som også andre familier, har det unikke, at der er netop jer, med jeres specifikke baggrund, der har valgt at forvalte den store kunst at have familie.
I det overordnede vil jeg gøre dig opmærksom på, at både dit barn fra tidligere forhold, ligesom din mands 2 børn fra hans tidligere forhold har allerede i en tidlig alder oplevet et brud i den stabilitet, som hver familie byder på.
Børnenes måde at reagere på det er forskellig og derfor må man også her tage stilling til det, at dit første barn blev født 8 uger tidligere end forventet. Har det barn klaret sig godt både i sin fysiske og den mentale udvikling, behøver du ikke være bekymret. Hvis du vil kontakte skolepsykologen så må det være der, du vil evt. have støtte til ham på.
At han bliver ”pylret og hyler let” hænger sammen med den opmærksomhed, som du bemærker, han søger. Men i den situation, må hele familie være opmærksom på, dels, at forklare, som du gør, (nogen dag i forvejen) at familien skal på udflugt, dels skal vejlede ham med historier som beroliger ham men også begrænse ham i de udbrud som ”markører” for at opnå noget. Slik er ikke en måde at stoppe hans utålmodighed på men en bestemt rutine og handlinger fra jeres (voksnes) side.

Jeres fælles dreng må ikke slå den anden. Din forklaring på, at den store hyler og den lille kan ikke forstå det, må ikke bruges. Her er risiko for, at jeres fælles dreng udvikler en adfærd at slå, hvis man ikke forstår.

Din mand, som jeg forstår, bidrager til den økonomiske del af forpligtelser, hvor du kan præge den daglige dækning af både dine og børnenes behov. Der er jeres valg at den struktur i familien.
Din mands forståelse af hans rolle som faderfigur og voksen synes ikke som om han tager hensyn til sin partner og de børn som er hjemme. Samtidigt har jeg en fornemmelse, at du ikke tør komme med dine ideer hvad du forventer af din mand. Er der nogle grunde til det?

Én af de destruktive måder at kommunikere på fra din mands side er, at han betragter jeres hjemmebørn forskelligt og nedladende. Han skaber vilkår, hvor den store bliver stemplet som ”ufærdig” men samtidigt ikke betragter ham med den følsomhed, som måske har dit barn behov for uden at forfordele ham. Hans kommentarer er negative, han udviser ikke interesse i at kende barnets oplevelser hos hans far og taler til ham nedvurderende. Er der nogen grund til det? Er han klar over, hvad han foretager sig og er der et udtryk for, at jeres forhold ikke har den næring der er nødvendigt for at både udvise den følsomhed overfor dig, som partner og moder til hans barn?

Den måde man forvalter sit faderskab på hænger sammen med den forestilling mænd har om deres rolle. Den rolle din mand udviser peger på, at han kun har ideer om at blive den rettende autoritet uden, at den varme, den følsomhed der er nødvendig, udvises. Hænger det sammen med hans egen erfaring? Det kan have konsekvenser for dit barn i skolen men også for jeres fælles barn.

Som en ”ny” familie med et barn på 2 år kan jeg forestille mig, at jeres parforhold er anstrengt både hvad angår nærhed og den fysiske belastning. Jeg kan ikke i det du skriver se, at den måde kommunikation i jeres familie forvaltes på er respektabel, følsom eller konstruktiv.
Du bør have den anerkendelse, at du tager hånd om” det hele” uden at du får den hjælpende og konstruktive hånd til at føle, at du kan magte det.

Set fra min side ser jeg hovedproblemet som jeres manglende konstruktiv kommunikation.
Jeg mener, at I som par skal have psykologiske konsultationer omkring det. Den måde I forvalter jeres familie på er ikke positiv og børnene vil betale den højeste pris. Der er grunde til, at I hver for sig mislykkedes i jeres forrige forhold men samtidigt har ikke drøftet nok hvordan jeres nye, fælles familie skal ”drives”. I mangler et positivt sprog, energi til at ville og/eller forståelse af hinandens roller. Der skal flere hurdler til at overkomme, men resultaterne kan høstes ganske hurtigt med glæde for alle.
Din henvendelse til os kan ses som vilje og lyst at arbejde med problemer.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Min familie bliver ødelagt.
Besvaret onsdag den 26. juni 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg vil aldrig få min mand med til en psykolog. Med hensyn til min dreng så er jeg meget usikker på at kontakte en skolepsykolog for jeg har fået at vide i skolen at det går fint og at han er klar til at starte i skole. Men jeg ved så ikke om jeg skal kontakte en børnepsykolog istedet!! For han piver hurtigt når vi nærmer os hjemmet. Jeg er lidt usikker på om han føler sig hjemme her. Han siger han er glad for at bo hos mig men han kan ikke lide min mand. Kan måske også være derfor at ikke altid vil svarer ham!! Spørger jeg mere ind til min dreng så lukker han fuldstændig af og siger han har ondt i hovedet!! Jeg har også overvejet at flytte i lejlighed.

 
Svar på Min familie bliver ødelagt.
Besvaret lørdag den 29. juni 2013
Besvaret af fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dine kommentarer.

Jeg vil foreslå, at du inviterer ham med dig til samtalerne hos en samlivsterapeut eller familieterapeut. Der er problemer i forholdet som skaber den hjerteløse atmosfære. Hvad er der som bragte jer sammen? Hvor er alle de følelser som var grunden til at skabe en ny familie? Husk, at det handler om hvordan du forstår hvad der er på spil og hvordan du handler.
Dit barn reagerer ganske sundt på den manglende trivsel. Du bør dog ikke sygeliggøre dit barn der, hvor problemer er hos voksne. Løser du det ene problem med dit barn og flytter kan du få et andet problem med fælles barn.
Den bedste løsning vil være, at arbejde for at klare jeres forhold. Du må også arbejde for at forholdet kan reddes og at din mand kan forstå hvor vigtig en rolle han har der.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Min familie bliver ødelagt.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience