A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Hvor er de bærende følelser?
Oprettet mandag den 1. juli 2013 kl. 14:59
Oprettet af Nørden i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Hej Brevkasse, Debattører og alskens godtfolk!

- - - - - -

Efter nogle noget forvirrende forsøg på at finde frem til lige netop den situation jeg har med at gøre, har jeg besluttet at skrive ind til jer – jeg beklager på forhånd hvis mit emne allerede er berørt og svaret på og håber da I tilgive mig hvis det er tilfældet!

Min situation er en smule kringlet, og selvom jeg gerne vil være kortfattet, mener jeg er det vigtigt at få nok detaljer med så vores problemstilling kan belyses på bedst mulig måde:

Min kæreste og jeg har været sammen i fire indholdsrige år, og hvis jeg skulle udskrive nogle prognoser, går jeg ud fra/håber jeg på/arbejder jeg i mod at det kommer til at blive mange, mange, mange år endnu.

Jeg selv er 27 år, mand, er uddannet og har har fast arbejde inden for den kreative industri, hvor hun som 23 årig er i færd med at uddanne sig i samme felt.
Vores fire år har været præget af et par af de typiske problemer som jeg går ud fra kan ske for ethvert forhold: forventningerne fra vores to sæt forældre (min svigermor især har store problemer med at ”hendes lille dreng” kunne finde på at finde sammen med en kvinde der ikke nødvendigvis passer ind i den pæne ligusterhækmentalitet) , jalousi fra vores omgivelser, en hel masse misforståelser, op og nedture i sammenhæng med alle mulige ændringer i vores livsstil.

Selvom det måske kunne lyde lidt voldsomt, er jeg af den overbevisning at modgang er en del af det eventyr det nu er at være i et forhold, og jeg vil sige at omstændighederne taget i betragtning klarer vi os fremragende.

Ser I, mange af de rutsjebaneture vi har oplevet har for det meste haft udgangspunkt i vores omgivelsers reaktioner – hvad jeg kan forstå på den ”feedback” jeg har fået fra venner, virker det som om at kæresten og jeg klarer os overraskende godt med f.eks at snakke sammen om problemstillinger.

Kontrasterne – som antageligvis skulle være kilden til attraktion(?) – er der også rigeligt af uden at det bliver som ild og vand: Hun er for det meste den spontane, den utålmodige og grundlæggende en kvinde der i allerhøjeste grad ved hvad hun vil have. Jeg er den mere rolige, tålmodige; jeg planlægger, jeg improviserer og har en – grangiveligt enorm – evne til at udskyde egne behov hvis det ikke tjener de bredere perspektiver.
Omvendt er hun lidt af en slave til forventningerne om det ”perfekte” parhold, den ”helt rigtige” ferie, etc. - hun forventer mange ting, og som livet jo ikke er bange for at påminde os dødelige, så passer forventningerne ikke altid med realiteterne.
Omvendt er jeg en person der har lidt af en konfliktsky natur før jeg fandt sammen med hende – selvom jeg har mange forventninger til hvordan min ideelle tilstedeværelse bør være, tænker jeg altid i brede, overordnede perspektiver og kan simpelthen være blind over for de mere jordbundne uforskammetheder; jeg har lært på den hårde måde at man nogle gange simpelthen bliver nød til at tage de små konflikter med samme alvorlighed som de store.

Men som sagt: Vores kommunikation vil jeg selv mene er ret god – vi har udjævnet en masse misforståelser, vi skændes ikke konstant og når vi gør plejer vi altid at ende med at vende problemet så meget at vi finder en løsning – og selv hvis vi ikke finder en løsning, er det nogle gange godt at få renset luften!

Nuvel! Det var lidt baggrundsmateriale:

Vi har grundlæggende set et sundt sexliv. Jeg vil – og gider – ikke gøre det til en kvantitativ instans (”Vi har sex tre gange om ugen!”) eller et målorienteret stafetløb, hvor der er -faste- poster der nås (”Vi skal have orgasme HVER gang!”), men vi kender hinanden godt og i det store hele har jeg indtrykket fra hende (og vores stakkels naboer) at det kunne være meget værre.

Problemet – eller rettere, udfordringen - er at min kæreste på det seneste er ved at bekymre sig ihjel! Hun har (med sine -egne- ord, en vigtig detalje) sagt at hun har meget svært ved at blive våd. Og frustrationerne ved dette er ved at drive hende til vanvid, tydeligvis:
Fordi vi taler om disse ting bramfrit, har forhør fået følgende frem:

1: At hun er frustreret over at hun ikke kan blive tændt lige så hurtigt som jeg.
2: At hun ikke kan forstå at hun kan være tændt i sind men ikke i krop.
3: At når hun ikke er hos mig bliver krop og sind tændt i tandem – men når hun er i mit selvskab er det meget sværere at blive tændt på samme måde.
4: At hun af og til gerne vil have at jeg bare flår tøjet af hende af eget initiativ (Dette er ikke en antagelse, men igen noget hun selv har sagt) uden at hun skal være den der starter sex.
5: At hun er utilstrækkelig med henvisning til ovenstående.

Jeg har som svar givet hende følgende:

1: Jeg er meget bevist om at mænd for det meste kan ”tændes” på syv sekunder (eller hurtigere!) under de fleste lokale vejr-, trafik og arbejdsforhold. En kvinde fungerer anderledes og det har jeg understreget over hende at jeg ved og forsøger at respektere.
Selvom jeg har sagt dette, virker det som om at hun er for utålmodig i forhold til hendes egen krop – mange gange har hun udtalt frustration over at hun ikke selv tændes hurtigt nok, og når jeg har forsøgt at bruge masser af tid på forspillet har jeg kunnet mærke at utålmodigheden boblede.*

2: Jeg har næsten formanet hende om at hun bliver nød til at slappe af – nogle gange har kroppen ikke lyst. Der kan være mange grunde til det, deriblandt ”Jeg har bare ikke lyst.”. Jeg har mere eller mindre opfordret hende til at respektere sin egen krops signaler.

3: Vi har debatteret lidt frem og tilbage om hvad det kan skyldes – vores konsensus er at fantasien om sex i nogle tilfælde bare er frækkere end den faktiske sex. Jeg mener selv at det er naturligt, forventeligt og en del af vores kollektive psyke. Men det virker til at hun ikke helt selv vil acceptere dette.

4: Problemet med dette er at jeg faktisk har forsøgt det et par gange – selvom hun i sind reagerede meget positivt på det, var hendes krop ikke med i ligningen (jævnfør argumentet med at kvinder generelt set ikke tændes så hurtigt som mænd). Da jeg ikke ligefrem er fan af voldtægt (for at sige det bramfrit), stoppede jeg naturligvis med mine tilnærmelser øjeblikkeligt.**

5: Den sidste ærgrer mig især: Jeg har mange gange gjort hende opmærksom på at hun ikke har en månedlig ”kvote” om hvor mange gange vi skal have sex sammen – hun har ikke et præstationsark, hvor hver handling får en karakter og ugentligt bedømmes i en generalforsamlings' sexpanel. Det skal siges at tidligere i vores forhold skulle jeg selv afkræfte myten om at et succesfuldt parforhold har de og de delmål der skal opfyldes i sengen, men jeg efterfølgende egentlig har været ganske godt tilpas med det.

Jeg har naturligvis brainstormet over hvad jeg mon gør for at installere dette lidt ærgerlige og uvildige pres hun føler – der er nogle områder som jeg mistænker, men jeg forhørt mig hos hende for at be- eller afkræfte de mistanker uden at få nogle brugbare svar:

- Jeg er ret seksuel aktiv: Jeg kan godt li' sex, jeg mener (sikker) sex er sundt, opkvikkende, afslappende, forfriskende og generelt godt for sind og helbred (en mening baseret på egne erfaringer + utallige tidsskrifter i lægejournaler, etc. etc.) - mistanken her er at jeg oversælger alle de positive ting ved sex så hun føler sig presset til at få så meget som overhovedet muligt, gerne så hurtigt og så heftigt.

- Jeg bekræfter: Jeg har ingen problemer med at røre ved hende eller gøre hende opmærksom på at jeg holder af hende. Sjældent får jeg signaler om at hun er utilpas eller decideret utryg (snarere omvendt!), og jeg mener selv at jeg er påpasselig med ikke at være udover hende konstant. Men jeg mistænker stadig at hun ikke er helt ærlig med sine forventninger og dermed tillader ”for meget”.

- Vores sex er godt – men ikke så varieret! Den største mistanke! Og dog – udover at vi tit har talt om at tage legen ud af soveværelset og vi forsigtigt har tænkt på nogle lidt tabu-belagte emner (sex på lidt mere usædvanlige steder, en tredje partner – mand eller kvinde, rollespil, bondage..) virker det som om at hun reagerer bedst på klassikere. Hun har sågar sagt at hun ikke vil reducere vores sex til et cirkus (til stor morskab i undertegnet). Hver gang jeg forsigtigt har opfordret hende til at udforske hendes egne grænser – med og/eller uden mit selvskab – virker det som om hun at får kolde fødder når tanken bliver helt alvorlig. Det er naturligvis helt acceptabelt.

- Sex forgår – hårdt sagt – på hendes præmisser: da jeg meget ofte kan springe i kanen på et øjeblik uden de store bekymringer, betyder det at vi ”kun” har sex når -hun- har lyst. Jeg indrømmer blankt at jeg da synes det er lidt ærgerligt at jeg ikke kan kaste mig over hende når jeg har MEGET lyst på tidspunkter hvor hun ikke er forberedt, men jeg er ret overbevist om at det er både et acceptabelt og nødvendigt kompromis i et sundt forhold. Vi har allerede alt for mange institutioner i livet der forsøger at vedligeholde myten om at kvinder udelukket er til mænds rådighed og ikke-... faktiske menneskelige individer.

- Forældrekvaler: Min mor har været kilde til en del kvaler, da hun ikke har modtaget kæresten særlig godt. Kommunikation mellem min mor og kæresten er ikke eksisterende, men selvom min mor har lagt et stort pres på at jeg finder en anden, har jeg naturligvis påmindet både moren og kæresten at min mor ikke skal bo sammen med min kæreste. Det har før været kilde til bekymringer der har haft indflydelse på vores sexliv, men på det seneste har det emne ikke været oppe i luften.

Det skal igen understreges – alle disse overvejelser har jeg vendt, drejet og debatteret med hende. Hun insisterer på at jeg ”gør det rigtige”, til trods for vores tumultariske tilstedeværelse når vi bor så langt fra hinanden og jeg er i starten af min karriere mens hun klør på med en krævende uddannelse.

Hun insisterer især at hun selv er kilden til hendes ”problem” og hun virker – hvis muligt – endnu mere rådvild end jeg er. For slet ikke at nævne frustreret som bare pokker.

Jeg er som sagt meget interesseret i at få vores forhold til ikke blot at fungere, men til at udvikle sig positivt som tiden går – jeg har nok tiltro til os to at jeg er forberedt til at gå uortodokse veje og i hvert fald overveje kontroversielle kompromiser.

Jeg vil hjertens gerne tilføre flere detaljer hvis det er ønsket – selvom min situation er ret specifikt, kan det være at andre brugere kan relatere hertil!

Hvad er jeres tanker? Er det ”bed-death”, den snigende vane der langsomt men uundgåeligt er ved at æde lidenskaben? Er det bare en periode (som jeg er overbevist om)? Er det manglende variation, de hårde økonomiske tider, vejret, bekymringerne, jordens bane om solen, stjernernes placering på himlen, pollen-tallet, de mange Tour De France skandaler eller forvisningen om at vi endnu ikke har vasket tøj? Har det i sidste ende ikke bare noget at gøre med at hun bare ikke var i humør de par gange det er sket?

På forhånd mange tak for jeres opmærksomhed – ethvert råd og enhver tanke modtages med kyshånd!


- - - - - -

- M.v.h:
Nørden

? ? ?

* - Og jo: mit ego er solidt nok til at jeg har overvejet hvorvidt det så blot skyldes exceptionelt dårligt forspil. Der er altid plads til forbedring. Men hvis jeg skal tage hendes ord for gode varer, virker dette heller ikke til at være tilfældet.

** - Det skal siges at de gængse ”kønsroller” - et farligt koncept som givetvis er kilde til megen sorg og mistrivsel – her inspirerer til absolut forvirring på mandens side, da han skal være ”spontan, aggressiv og fremfusende”, men kun ”spontan, aggressiv og fremfusende” -når hun har lyst-. Betragt endelig ikke ovenstående som andet end en pudsig kommentar, dog!
* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Hvor er de bærende følelser?
Besvaret mandag den 1. juli 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Først vil jeg nævne, at vor brevkasse ikke er et debatforum. Der kan forekomme diverse kommentarer til både redaktøren og andre. Diverse par -problemer kan ikke debatteres da der foreligger et konkret parforhold. Uanset hvor poetisk og ordrigt du kan udtrykke dig er jeres forhold unikt.
I har indledt et fast forhold , hvor din kæreste var 19 år gammel. Ikke ret meget erfaring og forståelse hvad et så intimt forhold indebærer.
Du har beskrevet meget hvad du vil, kan og gør, din familie, forhold mellem din mor og kæresten, men jeg kan ikke se, at der findes varme og kærlighed i jeres samspil. Hvorfor er I sammen? Hvordan signaleres utilfredshed før den leder til negative vibrationer mellem jer og jeres familier?
Følelser som konstruktive byggeklodser, der kan udtrykkes overfor hinanden, kan lede til mange gode ritualer som man er glad for. Bliver ritualerne meningsløse, kan man sammen finde på noget andet.
Jeg får et indtryk, at du ”leger” en tryllekunstner men spørger ikke hvad din kæreste helst vil.
Trives hun i forholdet? Vil hun arbejde på at begge trives der? I stedet for at teoretisere kan du spørge direkte hvad hun vil. På den anden side får jeg et indtryk, at alle dine forslag på løsninger af jeres problemer ikke er gennemtænkte. Der er alt for meget teori, ikke gennemtænkte konsekvenser og alt for lidt nysgerrighed hvad den anden vil.
Det er bare min forståelse af dit brev.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Hvor er de bærende følelser?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience