A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Er vort forhold til at redde?
Oprettet lørdag den 6. juli 2013 kl. 15:45
Oprettet af Anonym i brevkassen "Sex & Kærlighed"

Og jeg undskylder mange gange at den her er lidt lang. Så i skal selvfølgelig ikke læse den hvis i ikke gider!

Men sagen er den at, min kæreste slog op for ca 1 måned siden efter godt og vel 3 år sammen, de første 2 år boede vi hver for sig, men det seneste år har vi boet sammen i en lejlighed, jeg 20 hun er 19. Vores forhold har altid været ekstremt godt, og vi har følt os nyforelsket hele tiden, især hende. Tro mig jeg har ALDRIG nogensinde set en pige som har været så smask hamrende forelsket i en dreng som hun var i mig, især de de første 2½ år. Men efter at vi flyttede sammen er det bare gået ned af bakke de første 6 måneder gik godt, men derefter gik det dårligt. Vi var meget uenige om mange ting, og skændtes rigtig meget, det har været tæt på at ende i slåskampe mange gange.

Men mig og hende har været igennem alt sammen, og vi har betydet virkeligt alt for hinanden, jeg har aldrig kunne undvære hende, og hun har/havde det på bestemt samme måde.

Det virkelig ikke for at klynke eller pive at jeg skriver det her, har bare brug for snakke med nolge andre om det og høre råd. Fordi jeg har aldrig haft det så dårligt som jeg har det nu.

Men det hele med brudet startede for godt 2 måneder siden. Hun sagde at hun gerne ville holde en pause, da hun havde det meget skidt for tiden. Det passede egenlig godt nok, fordi jeg skulle nemlig til at på ferie syd på dagen efter, så tænkte at det ville gøre godt med en lille uges vær fra hinanden for at få afstand.

Men for 1 måned siden, sagde hun at hun slog op. Hun har det meget skidt psykisk for tiden og går til psykolog. Så hun havde brug for at være sig selv og kun tænke på dig selv, at hun ikke kunne have en kæreste lige nu. Men at hun elsked mig meget højt og stadig var dybt forelsket i mig, men at hun havde brug for tid. Og gentagede næsten hele tiden, at hun bestemt regner med at vi skal være kærester igen når hun får det bedre, fordi jeg er den eneste hun vil være sammen med. Og også at hun gjorde det for at redde vores forhold, så vi kunne får det godt sammen igen. Så vi har opsagt vores lejlighed og jeg er flyttet hjem til min mor igen.

Men selvom hun siger det, så har jeg stadig dyb dyb kærestesorg. Jeg har aldrig nogensinde savnet en person så meget som jeg savner hende,.
Græder ofte, har ingen appetit, har ikke lyst til at lave det mere, som jeg elskede at gøre før. Jeg er rastløs, hyperaktiv og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv. Fordi jeg tænker hele tiden " hva nu hvis vi ikk ender sammen igen" Jeg elsker hende virkelig dybt. Det er især når jeg tænker på vores minder sammen at jeg får det skidt.

Jeg ved godt at det er meget normalt at have det sådan her i starten.. Jeg ved godt at det er svært at komme videre når man stadig lever i håbet, men det er svært at lade være når hun siger sådan, og når hun skriver og ringer meget til mig, og stadig kysser mig når vi ses., og hun siger hun elsker mig.

Det bedste jeg kan gøre er jo bare at give hende den tid hun har brug for, være der for hende og så derefter bare vente.

Men jeg er meget meget forvviret lige nu!

Fordi hun siger og gør så meget som tyder på at hun stadig elsker mig og gerne vil være sammen igen, men desværre er det lige så meget som ikke tyder på det.

Fx, nogle gang snakker hun tit om hvad vi skal gøre bedre når vi bliver kærester igen, og hvor godt hun tror det bliver. Men andre gang er det lige pludselig kun 50/50 om vi skal være sammen igen.

Alle billeder med mig og hende på facebook har hun slettet, og hele hendes familie har slettet mig. Men omvendt har hun ikke slettet min familie, og hun har ikke meldt sig ud af min familie gruppe på facebook.

Nogle gange når vi er sammen kysser vi tit, og hun ligger tit op til det. Men her sidste uge syntes hun at vi skulle stoppe med at kysse, da det var for hårdt for hende. Det holdt i en uge ca, da vi i onsdags var nede i byen sammen for at købe en gave til en fælles ven. Der sad vi og snakked, da hun ligepludselig lagde på til et kys. Vi kyssede i lang tid, et meget lidenskabligt og romantisk kys. Da vi så senere på dagen skulle skilles, ville jeg kysse hende, men der ville hun ligepludselig ikke.

Jeg skriver stort set aldrig til hende, hun skriver kun til mig.

Jeg har prøvet at konfrentere hende med det, men hun bliver ved og ved med at holde fast i at hun stadig elsker mig, og vil være kærester med mig igen senere.

Når jeg prøver at komme ind på at vi måske skulle droppe kontakt så jeg kan komme videre, så bliver hun altid ked af det og sur, fordi hun har brug for mig, og hun vil have jeg skal vente på hende.

Her den anden dag sagde jeg til hende, at vi måske slet ikk skulle være kæreter igen ( sagde det i frustration ), der lagde hun på og blev rigtig ked af det.

Men jeg stoler på hende når hun siger at hun stadig elsker mig og vil være kærester igen senere, jeg tror ikk hun lyver eller holder mig for nar, fordi så ville hun sku være direkte ondskabsfuld, og det er hun ikke, jeg kender hende. Og når jeg konfrentere hende med det, siger hun at det kunne hun ALDRIG finde på.

Selv her den ene dag kom hun ind på, at hun gerne ville have børn med mig i fremtiden??

Det virker ikke som om at hun savner mig lige så meget som jeg savner hende, men hun siger, at det fordi at hun prøver at glemme det så hun ikk, er så ked af det, og at hun er bange for at vise sine følelser for andre.

Men jeg vil jo hellere ikk bare droppe kontakt, hun har det rigtig skidt for tiden, hun har brug for mig, så jeg har lovet at være der for hende, og ikke bare stikke halen mellem bene, og så når alt er godt igen så bare tilbage til hende

Så jeg ved bare slet ikke hvad jeg skal forholde mig til??

Jeg ved ikke om jeg skal komme videre eller vente på hende?

Jeg kan ikke komme videre så længe at jeg har håb, og mit håb bliver der så længe at hun siger som hun siger. Og jeg kan som sagt ikke konfrentere hende med det, da hun hele tiden meget bestemt holder fast i at hun elsker mig, og jeg skal vente på hende.

Aller helst vil jeg vente, jeg elsker hende jo

Så mit spørgsmål er?

Hvad skal jeg gøre? er meget forvirret og ved ikke hvad jeg skal forholde mig til
Og hvad syntes i om den her situation? Altså hvad tror i?

På forhånd mange tak


* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Er vort forhold til at redde?
Besvaret lørdag den 6. juli 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for din henvendelse.

I startede jeres forhold mens I var 16 og 17 år gamle.
2 år efter besluttede I at bo sammen og nu ser det ud som om forholdet er ved at briste. Når I så tidligt besluttede at bo sammen handler der måske om, at løbe bort fra egen familie samt prøve sine egne ideer. Men de fleste ”tidlige par” kan ikke klare deres forhold fordi de mangler en livserfaring og viden til hvordan man klarer konflikter. Ofte repeterer de deres egne familiers mønstre med forskellige resultater.

Når man har forskellige psykologiske problemer, så handler der ikke om, at separere sig fra verden men omvendt. I har jo delt livet sammen så hvordan kan det være, at hun går til psykolog?
Når man har været sammen ca. 3 år handler der ikke mere om forelskelse men en glæde for at være for hinanden. Jeres skænderier og næsten slåskampe peger på, at I ikke er modne til at være sammen fordi når man elsker hinanden vil man den anden godt og ikke kæmper om sin ret, med mindre der handler om liv eller død. Alle de skænderier sårer den anden og det er ikke frugtbart.

At sige til den anden, at man ikke vil være i forholdet er sommetider meget svært.
Nogle kan opleve at de bliver ”fanget” i et forpligtende forhold og må ud af det. De vil måske søge andre erfaringer med forskellige begrundelser.

Du skriver ikke om I har nogen uddannelse eller et arbejde. Det undrer mig også, at du ikke har nogen at tale om din forvirring om. Hvad med dine forældre?

Jeres fremtid sammen er noget usikker. Man kan ikke love den anden at man vil elske én også senere. At tale om børn sammen i et så ubearbejdet forhold kan kun være skadeligt for dem.
At din kæreste bliver ked af det og sur, når du søger afklaring kan ikke begrænse dig. Men du må styrke dig ved at gå efter målet og ikke personen. Kvinder kan agere sommetider meget sårende og hvis man ikke afklarer hvad sagen handler om vil man let føle sig skyldig.
Hun har allerede én at snakke med, hendes psykolog og måske hendes forældre.

Dine tanker om, at denne pause kan give en afklaring er god. Du kan dog ikke ”vente” på hende. Hvad skal du så vente på? Det er et krav som hun stiller til dig og som er urimeligt.
Pausen kan bruges konstruktivt og bruges kun de positive erfaringer fra forholdet.
Du skal også arbejde med at få mere afklaring for hvad du vil med jeres forhold, hvad du vil og hvordan kan I konstruktivt kommunikere med hinanden uden lokkende adfærd.
Man flytter ikke fra hinanden for at bevare forholdet!


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Er vort forhold til at redde?
Besvaret lørdag den 6. juli 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Tak for svaret!

Jo jeg har da min familie og venner, men de har jo alle deres forskellige overbevisnger.

Hun studere, og jeg arbejder som fuldtid som smed.

Forstår ikke lige hvad du mener ang, hvorfor hun går til psykolog når vi har delt livet sammen?

At sige til den anden, at man ikke vil være i forholdet er sommetider meget svært.
Nogle kan opleve at de bliver ”fanget” i et forpligtende forhold og må ud af det. De vil måske søge andre erfaringer med forskellige begrundelser? Undskyld men forstår ikke lige hvad du mener?

Ikke fordi at jeg tvivler på din dømmekraft, men jeg har så en anden overbevising, ang det med at du tror vores fremtid er usikker

Jeg tror nemlig at et brud kan være ganske sundt for et forhold.
Der er jo tonsvis af mennesker der har haft et brud i løbet af deres forhold med deres kæreste, og mange siger at det var bruddet der reddet det
Skriv et svar til Er vort forhold til at redde?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience