A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg væmmes ved min stedsøster.
Oprettet søndag den 25. august 2013 kl. 21:30
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Att Brevkassen


Mit generelle problem lige for tiden er faktisk min jævnaldrende stedsøster. Hun er ikke en nyetableret stedsøster, jeg har kendt hende snart i 8 år. Hvor vi begge var omkring 10 års alderen, da vores forældre mødte hinanden (og siden boet sammen halvdelen af ugen). Jeg tænker tit at jeg burde kende hende nærmest som en søster, og vi var også ganske rigtig tætte dengang vi var mindre. Men for ca. 2-3 år siden begyndte vi til slet ikke at kunne kommunikere sammen.
Jeg har accepteret for længe siden, at vi er to helt forskellige mennesker. Hvor jeg mener at familien er den vigtigste faktor, og er den mest naturlige støtte. Hvis jeg havde problemer, ville det være familien jeg kom først til. Omvendt er min stedsøster. Hun prioritere meget stærkt sine venners støtte og det er meget sjældent, at vi nogensinde høre om hendes liv (og i så fald kun igennem hendes far eller mor.)
Selvom jeg og min stedsøster var tætte da vi var yngre, så var det på grundlag af barndoms leg. Jeg mindes aldrig, at jeg nogensinde har diskuteret eller på nogen anden måde været dybt involveret i en samtale med hende. Men her på det sidste er kommunikationen mellem hende og jeg, nærmest skrabet bunden.
Jeg vil ikke selv påstå at jeg aldrig har dage, hvor jeg godt kan være lidt mut i det, og måske svær at aflæse. Men jeg har aldrig mødt nogen som min stedsøster, som kan være så svær at aflæse. Det er altid nærmest en pine, når familien er samlet til middagsmad, for vi kan aldrig rigtig inddrage hende i nogen samtaler. I vores familie joker vi meget med hinanden og fortæller hinanden hvad vi mener. Min stedsøster har det rigtigt svært ved at håndtere jokes om sig selv. Hun opfatter mange ting som en fornærmelse. Hvilket gør det svært, at tale med hende, fordi man krummer tær over ikke at sige det forkerte.
Jeg mener ikke at jeg og min stedsøster SKAl være de bedste veninder, men at vi dog bare kunne snakke lidt oftere om løst og fast, uden at jeg behøvede at være så anspændt over hendes væremåde og tilstedeværelse.
Det er ikke fordi hun ikke kan snakke med nogen i familien. Min biologiske lillesøster, kan sagtens snakke med hende, og jeg har prøvet at hører godt efter, hvad slags emner de kommer ind på. For det meste er det, film, skole og drenge de snakker om. Jeg er måske ikke så kræsen igen hvad angår samtaleemner, men den vognbane har jeg aldrig forstået, og jeg ville føle mig underlig tilpas at snakke om sådanne ting med min stedsøster (da sådanne emner, overhovedet ikke interessere mig.)
Et endnu større problem er, at hun øjnesynligt overhovedet ikke bryder sig om min mor. Min mor er en lidt barmfri type, og siger (til tider måske lidt ubehøvlede ting) sin mening lige ud. Hun snakker så man kan forstå hende. Selvfølgelig er jeg lidt forudindtaget, men jeg ligner hende af sind og elsker hende højt. I sommerferien 2013, hvor vi var på campingferie, havde min stedsøster og min mor, et sammenstød. Min mor er streng når det omhandler opførsel, hvilket til tider godt kan være lidt skræmmende. Når dette så er sagt, så er min mor overhovedet ikke efter min stedsøster, men ignorer hende, da min stedsøster alligevel aldrig henvender sig til min mor. Hendes far har prøvet at snakke igennem med hende, men pga. hendes nærtagenhed er vi aldrig kommet nærmere emnets kerne. Selvom min stedsøster er snart 18 år, opfører hun sig, som om hun er 14-15 og er påbegyndt hendes teenagerår.
Så hvad kan jeg gøre, for at slippe af med denne følelse af væmmelse og irritation, hver gang jeg ser hende? Jeg tænker, at hun blot er i en fase, og at hun en dag vågner op, og begynder at slappe lidt mere af. Så min egentlige konklusion til alt dette; Er det okay, at jeg fortsat ignorer hende? Siden det ikke ser ud til at vi nogensinde vil komme rigtig på talefod, eller er der noget andet man kan gøre, ud over at prøve at konfrontere hende med problemet?

KH Lilledal* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg væmmes ved min stedsøster.
Besvaret søndag den 25. august 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Du berører ganske mange aspekter af sammenbragte familier med børn.
Meget godt, at du accepterede din stedsøster, som er meget forskellig fra dig.
I kommer fra forskellige familier og har jeres forældre besluttet, at danne den slags familier som du beskriver, må man arbejde ekstra meget for at både acceptere og prøve at forstå den anden. ¨
Det gør du ikke. Din måde at løse problemer er ikke samme som din stedsøsters og til slut handler det om hvordan problemer bliver løst til slut. Du vælger, at du bliver ”aflæst” i stedet for at spørge om du kan være til hjælp. Hvis du bemærker at din stedsøster har svært at acceptere jokes om sig selv, må du ikke lave den slags. Det kaldes for respekt. Du kan åbenbart have det svært, at interessere dig for noget de andre kan, som f. eks. din lillesøster. Hvad angår din mors håndtering af din stedsøster peger det på, at hun er med til at ydmyge hende ved at ignorere, når I er sammen på ferie. Når hun ikke bryder sig om din mor kan det være ganske forståeligt, når oplevelser af manglende respekt kommer fra din mors side.
Du skriver at du har ”en væmmelse og irritation” , når du ser din stedsøster. Den slags udtryk peger ikke på, at du elsker hende og yderligere, kan hun faktisk ”fornemme” dette.
Du er 18 år gammel og alligevel ikke moden nok, at forstå, at venlighed er vejen frem i samspil med andre, også, når man er tvungen at være sammen. Du har ikke lært endnu, at man ikke konfronterer den anden bare for at slippe for ubehagelige følelser. Du må lære dig kunsten at tale. Den er ganske svær, men gør underværker.
Nok skal I begge to forlade jeres familier men den erfaring som I giver hinanden er ikke rar og faktisk skadelig. Hvis du mener, at du er moden nok, må du kunne møde din stedsøster der, hvor hun er og interessere dig for hende ikke kun fra din vinkel men netop hendes.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg væmmes ved min stedsøster.
Besvaret tirsdag den 27. august 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk

Måske føler hun sig ikke set/følt sig taget seriøs
måske har hun dårligt selværd.
måske synes hun i klare jer bedre end hende.

Hvis en joke er direkte peget mod hende, kan jeg godt forstå lidt.
Men det er også meget svært at forstå, når noget egentlig ikke var ment som at såre en person.

måske vil hun gerne ses anderledes. end, hvad i er, eller i må sætte på hende.

nogle ting kan man ikke grine af nemt, hvis man ikke har det så godt.
nogle gange griner man også af ting, om sig selv. Men, man har det egentlig dårligt med den ting. Bare for at vende den.

Måske i skal prøve at snakke sammen, om alle de ting, i aldrig nogensinde har snakket om. Alt det i ikke kan forstå, eller aldrig forstod.

I min familie, joker vi også utrolig meget med hinanden, men aldrig hånende.
Men vi er tilgengæld også, utrolig dårlige til at snakke sammen. Om følelser og hvad der berør os, og ting bliver skubbet væk med -de andre gør jo også- osv osv. Hvilket er lidt træls, fordi føler sig ikke helt set som mig. Men det er os, og de andre.

Jeg har en bror 12år ældre end mig i 30erne. Aldrig, en eneste gang, har jeg snakket piger med ham, fest, eller noget andet. Ligeledes med min anden bror.

Vi er ligesom, uden behov, Vi ser ikke vores egne, eller andres behov. Og vi taler ikke om den slags. Men det er utrolig dysfunktion, ikke at tale sammen.

Jeg ville ikke bruge ordet. Konfrontere, men kommunikere, som du også selv siger, i ikke kan. Sådan Det ikke bliver -bestemmende- Ikke så meget -Du-er underlig forhold til os, på en måde. Men mere ..

Hvorfor
jeg vil gerne forstå X
jeg kan ikke forstå X
det gjorde mig ked af det
hvorfor blev du ked af det
jeg blev ked af det
osv.Jeg ved ikke om det giver mening, eller er nogen hjælp.
Og dette er ikke et angreb mod dig. Fordi jeg tror ikke du vil det dårligt.Skriv et svar til Jeg væmmes ved min stedsøster.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience