A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg er meget ulykkelig person.
Oprettet mandag den 28. oktober 2013 kl. 23:28
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej, jeg ville bare lige starte ud med at jeg ikke ved hvad der forgår længere. Altså, det ene punkt er jeg glad, og så bliver jeg trist igen. Jeg har så mange tanker kørende i mig. Jeg kan ikke overskue alt det jeg tænker på. Her er mit problem; jeg føler mig meget ensom nu. Jeg føler at jeg skal klare mig selv, og der ingen der rigtigt er omkring mig. Jeg føler at alle mine forhold med veninder og familie er stille begyndt at ende. Det fordi jeg synes alle alle omkring mig har ændret sig utroligt meget. Jeg kender dem ikke rigtigt længere. De viser også et indtryk at de ikke gider at omgås med mig. Så jeg har for det meste bare holdt afstand fra alle omkring mig. Selvfølgelig ville jeg kunne forstå, at måske der er noget de kæmper med i deres liv. Men jeg ved ikke, hvor jeg står henne længere med de tætte mennesker i mit liv. Jeg har det, som om det ikke kan lide mig, og er ligeglade med mig. Det ikke fordi jeg vil have alt opmærksomheden på mig, det overhovedet ikke det. Men bare lidt omsorg, og støtte vil være bedre. Men sådan vil det aldrig blive. Jeg ved ikke om det mig der fejler? Jeg ved slet ikke, hvad der forgår længere. Jeg føler mig også undervurderet. Der ingen der rigtigt gider at lytte til mig. Eller høre, hvordan jeg har det. Jeg er så træt, fordi jeg helt udmattet med at undre mig over, hvorfor alt det her sker. Jeg kan ikke sove om natten, jeg har heller ikke noget energi i mig længere. Jeg ser også helt træt ud, jeg synes det ser bemærkeligt ud. Jeg ser slet ikke rask og udhvilet ud. Jeg spørger mig selv tit, hvorfor jeg ikke bare kan være en smule, som andre. Jeg overtænker alting, og jeg bliver så trist af det. Når det kommer til mine veninder, så synes jeg de håndterer tingene nemmere, og kan glemme alt hvad der sket i en situation og tage tingene som om det slet ikke har påvirket dem overhovedet. Det her jeg spekulerer mig over, hvorfor jeg ikke kan være sådan? Hvordan skal jeg styrke mig selv mere? Eller tro på mig selv mere og få et godt selvværd? Jeg virkelig ked af det. Det overtager nærmest mit lov, og det skræmmer mig. Jeg er en dybt ulykkelig person.


* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg er meget ulykkelig person.
Besvaret mandag den 28. oktober 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Når man er 16 år gammel, som du angiver, er det ikke usædvanligt, at man oplever som du beskriver. Man er skiftevis glad og trist, har svært at blive forstået af omgivelserne, specielt familie samtidigt, at en modning til en mand tiltager med store skridt. Du skriver, at dine omgivelser har ændret sig. Jeg vil være mere tilbøjelig at sige, at det ikke omgivelser men dig selv, der har fået øjnene mere åbne overfor verden. Omgivelserne reagerer på én afhængigt af hvilke ideer de i forvejen har om dig og hvordan du selv handler. Men, den måde du reagerer på og skriver om er udtryk for at du ikke føler, at du har nogen at snakke med. Der er ligesom du forventer og afventer, at de andre skal ”se på dig” at du ikke har det godt og selv skride til handling. Du skriver ikke meget om din familie, men for mig virker det ligesom du ikke er vandt til at snakke om problemer med dine forældre. ”Ingen gider at lytte til dig og er ligeglad med dig, m.m.” er resultat af netop din ”overtænkning”. Hvis man ikke har nogen at spørge til råds, beklage sig eller bare blive lyttet til, forbliver man i samme tankekreds uden udvej. Men du udviser alligevel mod og vælger at skrive til os. Du tør åbne dig overfor ganske fremmende mennesker, som vil være til hjælp på forskellige måder. Hjælpens karakter har kun konstruktiv betydning, hvis du selv, kan og tør ændre den måde at tænke på som du gør. Du har meget fokus på dig selv. Normalt i din alder, men hvis du ikke møder andres måder at tænke på og reflekterer lidt over det, vil du ikke få andre tanker. Du er for ung og uerfaren for at selv, ved egen kraft (tanker) komme ud af den onde og triste cirkel du er fæstnet i. Derfor i stedet for at passivt dømme de andres opførsel, bør du invitere dem at snakke om de problemer man kan have som en ung dreng. Først og fremmest din egen familie. Den kan du aldrig blive ”fri for” men til gengæld kan du få hjælp. Du optræder ganske destruktivt. Du sover for lidt (måske bruger du Internettet eller andre medier for meget, som kan påvirke negativt din hjerne), du bliver ikke udhvilet, du har ingen energi og har ideer, at du skal være ligesom de andre. De andre har det måske på lignende måde men er vandt til hjemmefra at tackle problemerne anderledes. Ingen i din familie er ligeglad i forhold til dig, men den måde I kommunikerer på er alt for fattig og ueffektiv. I stedet for at sige til dem direkte, vælger du at ødelægge dig selv. Hvorfor dog det? Bliver du straffet? Er sproget du benytter dig af (udmattelse, nedstemthed, gråd inden søvn) en del af din familiens sprog?
Du skriver ikke om du går i skole, er i praktik eller hvilke interesser du ellers har (fodbold, musik, film m.m.). Det, vi alle har behov for er, at være sammen med andre, styrke vores identitet og lære sig det sociale spil. Man skal dog huske, at bevare os selv og ikke efterligne de andre bare fordi de ser ud som om de har det bedre end vi har. Intet kan være mere forkert.
Vil du have det bedre, må du være sammen med andre, som kan berige dig, sammen med din familie, som kan hjælpe dig og være interesseret i, at være aktiv og leve sundt. Det regner jeg med du kan.
Skriv igen, hvis du mangler at få svar.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Jeg er meget ulykkelig person.
Besvaret tirsdag den 29. oktober 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Jeg ved ikke om jeg kom til at udgive mig for at være en dreng. Men jeg er en pige. Men angående min familie, det bare at der er ikke rigtigt nogen jeg kan være åben over for mine tanker. De virker selv alle travlt med deres liv, og hvad de har i tankerne. Det derfor jeg føler der ingen der kan tage tid til mig. Jeg kan heller ikke få mig selv til at sige dette problem. Jeg vil ikke forstyrre dem eller irritere dem med mine problemer. Jeg prøver virkelig heller ikke at give den indtryk at alt skal fokuseres på mig. Jeg ved godt også selv at jeg selv var ændret mig, og har mine tanker et andet sted en mine veninder og familie har. De taler og laver nogle ting, som jeg ikke rigtigt interesser mig for. Der føler jeg mig udenfor. Jeg har ikke mange tanker som jeg kan relatere med dem. Det her jeg føler at jeg er ensom og ingen vil rigtigt kunne forstå mig. Men jeg undrer mig bare over om jeg skal møde nye mennesker, altså om det er det der skal til for at styrke mig selv mere for at få mere tillid til mig selv? Jeg går i folkeskole, og i det sidste par år, har jeg ikke været andet end trist, og ikke har haft nogen til at hjælpe mig til at forklare mig hvordan jeg skal håndtere ting i livet. Der ingen der rigtigt har fortalt mig, gennem hele mit opvækst hvordan jeg skal klare mig gennem svære situationer. Jeg forstå også godt at det noget man også skal klare selv for at få bedre styrke, men jeg har aldrig vidst hvordan jeg skal ende alle de spørgesmål jeg har. Jeg prøve bare generelt ikke at fejle, og forstyrre andre med de problemer jeg har. Jeg håber ikke at alt det her lyder forvirrende, men det sådan jeg virkelig har det. Jeg bange for at virke for opmærksomhedskrævende, og få det til at virke som om at alt skal involvere mig.

 
Svar på Jeg er meget ulykkelig person.
Besvaret torsdag den 31. oktober 2013
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dine kommentarer.

Først og fremmest vil jeg sige, at dine forældre har et stort ansvar for, hvordan du oplever både dig selv og livet omkring. De har også et ansvar for, at skabe et rum, hvor du eller andre i familien kan frit komme til at drøfte de spørgsmål som dræner én. Du som et barn har krav på, at de er opmærksomme på dig. Desværre ikke alle forældre er klar over, at deres liv skal også inkludere børnenes ve og vel. Uanset, hvor meget de har om ørerne.
Du skal ikke ”skåne” dem for dine historier og evt. spørgsmål. De skal være der, hvor du har behov for! At vise behov for opmærksomhed er én af de signaler man sender til hinanden. Men signalerne kan være konstruktive og destruktive. Dine virker på mig som destruktive (går i første omgang ud over dig, senere udover de andre) fordi du er bange for, at ”forstyrre de andre” imens du reelt har behov for at blive vejledt, hjulpet og holdt kærligt om. Det har vi alle, men unge i din alder har et særligt behov for det, fordi de skal snart ud i den store verden og skal være rustet til at gå den bedste for dem vej. Det bedste bagage er opfattelsen af, at man er elsket.
Man kan ikke undgå at begå fejl. Hvis vi ikke lærer os at skelne mellem hvad er vigtigt og underordnet, hvad er korrekt og hvad forkert, kan vi ikke foretage os noget.
Hvad sker der, hvis du begår nogen ”fejl” i din opfattelse? Hvad sker der i din familie så? Hvad sker der, hvis du langsomt finder en rolig stund og ”introducerer” dine forældre til din verden af spørgsmål og søgen efter udtryk for kærlighed? Hvornår kan du gøre det, hvis ikke nu? Senere får du et andet liv, hvor der tager længere tid, at finde ud af det.
Du stiller dig tvivlende om din selvtillid kan styrkes i samvær med andre. Ja og kun der. Vi er skabende i samspil med andre, hvor vi giver og tager og lærer af det hvordan det næste step skal være. Der handler ikke bare om, at tale om sine problemer men også kunne lytte til de andres (de andre kan have lignende problemer). Lidt anderledes er med ens familie. Der er rolle fordelte og forældrene skal ikke belemre deres børn med egne problemer.

Dit brev er meget belysende hvordan du har det. Jeg håber , at du føler, at blive forstået.
Har du spørgsmål af mere konkret art, er du meget velkommen at skrive igen.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Jeg er meget ulykkelig person.

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2021 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience