A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Kan man nyde at være med andre uden alkohol?
Oprettet torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Oprettet af Anonym i brevkassen "konflikter"

Hej brevkasse. Der noget jeg har svært ved at finde ud af. Jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. Jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. Jeg kan ikke lide sådan noget, fordi det passer bare ikke til min personlighed. Jeg har hørt ifølge mange (som mine forældre, lærere) at jeg er meget moden forhold til min alder. Det har jeg det okay med.
Men sådan nogle arrangementer, som skolen laver kan jeg ikke undgå at føle mig lidt udenfor. Jeg vil heller bruge min aften med min familie, eller sidde derhjemme og se en god serie, læse en bog, eller skrive i min dagbog (som jeg gør tit). Jeg bliver tilbageholdende til fester, og er ikke helt at oppe at køre som de andre. Jeg føler mig meget utilpas, og alene. Men jeg vil heller ikke undgå sådan nogle fester hele tiden, fordi jeg vil gerne være social, men jeg har det ikke godt med at være omringet af beruset mennesker. Når folk er beruset, og jeg ikke er, så det overhovedet ikke sjovt for mig. Jeg drikker bare ikke, og det har jeg aldrig tænkt mig at gøre. Det føler jeg bare ikke noget for. Min familie stoler fuldt ud på mig, og ved godt at det ikke hører til min personlighed, og jeg er glad for at de synes jeg er fornuftig. Men hvordan kan jeg socialisere mig med dem uden at føle mig tvunget til at gøre ligesom dem? ((og det skal lige siges igen jeg aldrig ville gøre, fordi det er ikke mig)) hvordan skal jeg have det sjovt, og bare slappe af og ikke overtænke?* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Kan man nyde at være med andre uden alkohol?
Besvaret torsdag den 29. maj 2014
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for dit brev.

Først vil jeg indrømme, at dit brev gjorde mig glad.
Her ser jeg en 16 årig pige, som nok har nogle vanskeligheder i forhold til at finde en ”fælles melodi” i samspil med jævnaldrende, men som søger stimulanser der, hvor hun får gode perspektiver fremover.
Men det sociale, specielt i din alder, har betydning for din identitet. Fordi den skabes i samspil med andre og dine kammerater giver dig udfordringer for, at du kan lære dig at omgås dem, du ikke umiddelbart svinger med. Der er en kunst, at deltage og ikke være ligesom de andre men netop bidrage til den mangfoldighed og frihed vi andre stræber efter. Man skal lære sig, at finde en fælles mindste nævner for at have kobling til de andre.

Jeg ved, at alkoholkulturen er meget dominerende hos dansk ungdom, dog ikke alle, som falder for denne. Der findes mange unge i din alder, som formår, at både være med til festen og bevare deres solide basis omkring hvad de går med på og hvad de ikke gør (din familie har givet dig denne). Her har jeg på fornemmelse, at du mangler at udarbejde et sæt regler hvordan du siger ja til festen og nej til diverse stoffer. Der er på den måde kan man tale om modenhed. Seriøsitet er ikke nok og fravær heller ikke.
Sådanne fester kan give dig viden om hvordan snakke med andre i anderledes omgivelser (fester). Måske er du ikke endnu ”parat” til at indgå intime relationer og det er fint ikke at gøre det, når man ikke vil. Du bør dog være åben for muligheder, at blive inviteret til dans.
Sådanne fester indbyder ellers til forskellige erfaringer af den slags, noget som bliver betragtet som trofæer. Sådanne fester kan også være med til at lære sig, at være morsom og tilgængelig. Jeg er enig med dig, at når andre er berusede, føler man sig udenfor. Men skal du være med til alle fester og indtil festen er slut? Er der andre i klassen, som du fornemmer oplever det samme som dig? Måske er du slet ikke alene men at de andre ikke tør at sige nej?

Du skal kunne lære dig at argumentere overfor dig, at du kan deltage i festen og ikke være ligesom de andre. Sådanne fester inviterer til en slags ”lethed” i samtalen, noget, som du måske kan lære dig noget af.
Kan man drøfte fællesskabet i klassen uden, at man bliver betragtet som en særling? Bliver du isoleret eller mobbet for dine holdninger? Hvad er du mest bange for siden du ”overtænker” så meget?
Når du har et så fint forhold i din familie, ville det være muligt, formoder jeg, at drøfte forskellige strategier, ikke?


Hvis du oplever, at jeg ikke har forstået dig, er du meget velkommen, at skrive igen.


Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


 
Svar på Kan man nyde at være med andre uden alkohol?
Besvaret torsdag den 29. maj 2014
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Det der er frustrerende for mig er når de siger ting som - Ej drikker du ikke? Hvor er du nederen. - Men de fleste siger det når de er beruset, så det rør mig ikke sådan rigtigt. Men det er overvældende at høre det hele tiden til fester. Det også frustrerende, at de ser mig som en der er kedelig. Jeg synes selv at jeg kan have det sjovt og humor har jeg også, men når det kommer til at drikke og danse for vildt, så bliver jeg nød til at tage et skridt tilbage. Jeg synes også at de ser mig, som en særling og det kan jeg ikke lide. Der var eksempelvis en fest her forleden dag, som jeg endte med at gå tidligere hjem fra, fordi jeg ikke kunne udholde at være der. Det blev for meget, og det var meget seksuelt på den måde de dansede på, og alle skræmte mig lidt med deres opførsel. Min veninde (som var fuld) sagde til mig at det var da godt nok tidlig for mig at tage hjem, og hun gav mig blik som om jeg var underlig eller noget. Der var også mange der fristede mig til at drikke, og jeg har gentaget mig selv så mange gange at jeg ikke vil. Jeg står fast ved ikke at drikke. Jeg dømmer overhovedet ikke de andre som drikker, hvis de kan lide det så lad dem gøre det. Men jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op med den næste fest? Jeg kan indrømme at jeg godt kan være lidt genert nogengange, men ellers har jeg ikke et problem med at snakke med folk. Alle mine veninder drikker, og jeg kan ikke lide at tage ansvar for dem når de er ude af kontrol. Drenge som aldrig snakker med mig lægger an på mig, og det er det der gør mig meget utilpas især, hvis de ikke vil stoppe.

 
Svar på Kan man nyde at være med andre uden alkohol?
Besvaret lørdag den 31. maj 2014
Besvaret af Fania, Frivillig på sindnet.dk
Tak for at du valgte, at dele dine oplevelser her.

Når man vil forstå hvordan samspil udvikler sig, så må man vælge visse vinkler.
Det, vi siger og det, vi gør, hænger sammen med vor egen forståelse. Når de andre betragter som ”nederen” fordi du ikke drikker, kan det hænge sammen med deres egen oplevelse af afhængighed af andre. Man drikker ofte, fordi man vil glemme det, man skal arbejde hårdt for, fordi man ikke har anden løsningsmodel for det. De fleste unge har svært at tale med de voksne om deres problemer og i stedet for at drøfte dem, ”glemmer” de dem for en stund.
Du skal ikke tage stilling til om det er frustrerende for de andre, at du ikke drikker. Er det meget frustrerende, at danse vildt, må du lade det være.
Dit forhold til din krop hænger jo sammen med, hvor meget du forstår dine kropssignaler og hvordan de andre fortolker det. Du er ikke parat at indgå det spil, der foregår til fester og derfor må du venligt dog klart afvise. Drengene er ganske klare over hvilken pige er parat til ”det vilde” og de som sædvanligt prøver. Det undrer mig, hvorfor føler du dig utilpas, når drengene lægger op til dig? Der er på den måde man lærer sig et samspil. Deres erfaring vil du bruge senere i livet. De er også meget klare over hvilken pige er ikke med til det.
Jeg undrer, hvad består din generthed af. At man kommer for tæt fysisk eller socialt? Hvilket ansvar påtager du dig, når dine kammerater ikke kan kontrollere deres adfærd?
Du bør klart og venligt afvise, hvis du ikke føler dig tilpas. Du skal dog ikke være naiv og tro, at man kan finde én, som man kan have et fantastisk intimt forhold til uden prøvelser.
Men for at processen kan forløbe så godt som muligt, må du have viden om både din krops funktion, antikonception og drengenes måder, at forføre én på.
Måske taler man ikke om den slags problemstillinger i din familie, men du har alder til at langsomt være forberedt til det. Snart skifter du skole og der kommer andre mennesker i din kreds, som du skal lære dig af.
Jeg tror, at du fremover vil klare dig ganske godt, bare du er klar over hvordan du forbereder dig til
det samspil mellem mennesker, som er så vigtigt i dag.

Med venlig hilsen
Fania Wajntraub-Korski


Skriv et svar til Kan man nyde at være med andre uden alkohol?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2022 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Foreningen Peer to Peer, Marienlystvangen, 8200 Aarhus N | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Handelsbetingelser   |   Facebook   |   YouTube