A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Har min mor en depression?
Oprettet søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Oprettet af Anonym i brevkassen "Familieliv"

Hej brevkasse.
Det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression.
Jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, sagde "En depression er hvor du ikke har nogen livsglæde, du kan ikke se noget godt i hverdagen."
Min mor var ikke til stede, da hende og min mors søster ikke er på talefod, eller jo, men min er sur er ovre nogle ting, personligt forstår jeg ikke hvorfor hun ikke kan komme over det, og min moster vil gerne løse det.
Men det er ikke det, det her skal handle om.
Jeg spurgte min mor tidligere idag,"Kan du sige en positiv ting om idag, generelt om vores familie?"(mor, far, mig..)
Intet svar.
Det er der jeg tænker videre over det, det er ikke ret positivt.
Udover det er hun sur hele tiden, og hakker rundt med mig, hun er sur hele tiden, og lytter ikke efter.
Har tidligere indsendt dette:

Hej.

Dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. Men jeg kan ikke finde noget længere.

- Sur hele tiden.
- Igen humor.
- Hører ikke rigtig efter når man snakker til hende.. Eller jo nogle gange, men svarer ikke på det, typisk er svaret "Jeg er som jeg er."
- Vender på en tallerken når der er andre mennesker, altså sådan at hun er sød, og har humor og alt er bare perfekt..
Men man bare bare dræberblikket engang imellem..
Så snart man ikke er sammen med venner, familie.. osv, er hun sur igen.
- Aldrig er positiv.
- Siger alt muligt med hævn(Smider mig ud, osv) når jeg fylder 18.. Jeg er ikke perfekt, men det burde da ikke være sådan under nogle omstændigheder.
Jeg laver fejl, men hun er stadigvæk min mor.
- Siger hun vil sende mig væk, men det sker aldrig!(Nogle gange ville jeg ønske hun gjorde det..)
- Truer mig, altså sådan noget "Hvis du bliver ved får du et par på lampen!"(ca.)
- Siger altid nej, selvfølgelig iorden men sådan små ting(Må min veninde sove her(Venter på svar over en uge men ingenting selvom jeg spørger så får jeg bare smidt den i hovedet med "Vil du diskutere nu!?"), osv.
- Svarer ikke.. Jeg taler så højt, men så bare hun nærmest sur over det.
Det er bevidst nogle gange, for vi får øjenkontakt.
- Siger ikke "Elsker også dig." Om aften.
Måske ikke vigtigt, men når jeg nævner det, svarer hun ikke.
Her forleden sagde hun bare "Jeg siger "jeg elsker dig!" Til dem jeg elsker.."
Det sårer mig.
Jeg siger det hver aften, men får ikke føelsen af at hun også elsker mig, selvom hun har sagt det før.. Men det er måske over et år siden nu.

Mig og mor diskutere meget, og jeg ved jeg på ingen måde er perfekt..
Men hun er stadigvæk min mor.
Hvis man ser på diskussioner vi har er vi nok lige gode om det, men jeg siger ikke jeg ikke elsker hende, men jeg siger alt jeg ville ønske hun virkelig sendte mig væk.
På den ene måde mener jeg det, men ikke helt.
Min far er der også, men de diskutere også.
Når min far ikke er der, bliver tingene hun siger bare mere sårenede.
Jeg elsker min mor, men det er nogle gange nemmere ar elske hende, når hun er på afstand.
Min far gider ikke diskutere..
Min far er på ingen måde som min mor..
Han har humor, men min mor er altid imod at vi har det sjovt, som om det hele bare skal være trist og gråt..
Hun har stort set ingen humor.. Kun når vi er ude ved familie og sådan..
Jeg ved det er falsk, fordi jeg lever i resten, og jeg er på kanten hver gang til at flippe ud over det.. Men så tror folk vel bare det er mig det er galt med..

Jeg tænker om hun er psykisk syg eller noget, for normalt er der ingen mødre der er sådan.
Jeg er stadigvæk ikke perfekt, og jeg har måske skylden for nogle at tingene hun gør, men det gør det vel ikke mere okay?
Jeg ved ikke om det bare er mig der overdriver, men..

Anonym

- Tingene ændrer sig overhovedet ikke, det bliver tværtimod værrer som tiden går.
Jeg har fejl, tro mig, men det betyder vel ikke dette er min skyld?
Jeg tror ikke jeg kan leve med at tingene er som de er længere.
Som listen ovenover, tænker jeg at det er store træk på en depression.
I må endelig ikke tro min far ikke vil gøre noget, men listen ovenover gælder min mors opførelse overfor mig, men en del af punkterne er også overfor min far.
Vi vil begge hjælpe min mor, men det er en umulig opgave, hun lytter ikke, hun lukket fuldstændig af.
Det er ligesom når jeg vil snakke med hende, enden spiser hun, ryger hun, ser tv, gør det eller det.., eller så får man den sætning "Skal du nu plage igen?" Eller "Vil du starte en diskussion nu?"
Jeg har jo ingen mulighed for at snakke med hende, enden er det et eller andet, eller så flyver hun op i det røde felt, hvis hun ikke lige får ret, eller det ikke passer hende..
Jeg har snakket med min far kort om det, han siger at han tror det samme, men han ikke kan gøre noget, hun lytter jo ikke til andre end hende selv.
(Ikke for noget, men i må endlig ikke bebrejde ham, de har gået fra hinanden mange gange, de diskutere en del, jeg diskutere også med min mor, men hvad skal jeg gøre?)
Det har ingen ende, og jeg forstår godt hvis de går fra hinanden igen, min mor gør det jo ikke ligefrem nemt, uanset om hun fejler noget eller ej, så kan jeg ikke acceptere de ting hun gør mod mig.(tidligere nævnt.) Fx. Det med elsker dig, siger jeg ikke hver aften længere..
Hvis hun fejler noget, hvem kan ændre på det? Hun vil jo ikke selv..

Hun lukker af hvis jeg nævner noget som ikke passer hende, så uanset om hun har en depression eller andet, kan jeg ikke gøre så meget?
Lad os bare sige, hun er ikke rask som gennemsnittet, jeg aner ikke hvad jeg skal gøre..
Håber på et brugbart svar, jeg ved ikke om det bare er mig der tror hun ikke er rask, men noget må der jo være galt..
Jeg ved ikke om det har nogen betydning, men det tingene generelt har været sådan i 3-4, højst 5år.. Hendes mor(min mormor) døde i marts i år.
Uanset hvad, holder det ikke i længden at tingene er som de er.

Dette brev kan også passe rigtig godt ind i Familieliv.

Anonym.

Håber på et godt råd, en holdning, og hvad jeg skal gøre
Jeg vil sætter pris på hvis dette brev ikke står på forsiden, selvom det er besvaret for nylig.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Har min mor en depression?
Besvaret søndag den 21. september 2014
Besvaret af Gry, Frivillig på sindnet.dk
Kære Anonyme,

Tak for dit lange indlæg.

Du lyder som en rigtig dejlig, sød og kærlig datter, der gerne vil vise din kærlighed og omsorg til din mor, og som gerne vil tage ansvar for, at familien har det godt.

Du spørger, om vi tror, din mor har en depression, fordi hun er mut, afvisende og initiativløs. Jeg kan se, at dit problem med din mor har stået på i et stykke tid, at det er blevet forværret over tid, og at du er meget ung.

Det kan sagtens være, din mor har en depression. Hos nogen virker depression sådan, at de ikke bare bliver triste og passive, men også irritable og vredladne - og skubber deres nærmeste væk, når de prøver at hjælpe.

Din mor kan ikke gøre for, at hun har det skidt - men hun kan gøre for, at hun ikke tager mod hjælp til at få det bedre, så det ikke går ud over dig på den her måde.

Du skriver, at din moster har en depression og har det så skidt, at hun er indlagt. Det KAN være arveligt at få depressioner, men er det ikke altid. Det kan også være, at din mor og moster har haft det svært som børn og derfor begge to har fået psykiske problemer som voksne.

Jeg kan godt høre, at du har rigtig meget brug for, at du ikke har en konflikt med din far lige nu, fordi du bliver afvist af din mor, der slet ikke kan finde ud af at give dig kærlighed i øjeblikket.

Jeg er bare nødt til at sige, at det er din fars opgave at beskytte dig og passe på dig, og at han skal sørge for, at du ikke dag ud og dag ind oplever at blive afvist, når du fortæller din mor, at du elsker hende. Derfor er det ikke godt nok, at han giver op i forhold til at få hjælp til din mor. Din fars og din mors evt. konflikter er ikke dit ansvar - det er hans opgave at passe på dig, ikke omvendt.

Jeg synes, du skal snakke med en voksen, du har tillid til. Det lyder til, du snakker godt med din moster, men hun har det også svært lige nu, hvor hun er indlagt. Derfor synes jeg, du skal vælge den lærer i skolen, du har det bedst med, og så fortælle det, du har skrevet herinde - evt. vise ham/hende dit brev og mit svar.

Der findes nogle rigtig gode foreninger, hvor man kan få nogen at snakke med, hvis en i familien har en depression. Det kan hjælpe rigtig meget at høre, at man ikke er alene i den situation, og at det ikke er dig, der er noget galt med.

Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men du kan få din lærer til at hjælpe dig med at kontakte enten SIND's Pårørenderådgivning sindspaa.dk [..] eller Bedre Psykiatri bedrepsykiatri.dk [..]

Jeg håber, du kunne bruge mit svar til noget. Du er meget velkommen til at skrive igen og lade mig høre, hvordan det går.


Med venlig hilsen
Gry Trust Mertz


Skriv et svar til Har min mor en depression?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2022 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Foreningen Peer to Peer, Marienlystvangen, 8200 Aarhus N | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Handelsbetingelser   |   Facebook   |   YouTube