A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
separeret men vi bor i samme hus, er ved at blive
Oprettet tirsdag den 17. april 2007 kl. 19:14
Oprettet af Anonym i brevkassen "konflikter"

Hejsa.


- Jeg har været gift med den samme mand i 16 år, jeg er 35, han er 45. Årsagerne til bruddet er mange, men hovedpunkterne kan kort ridses op. Altid svigt, hans druk, hans ugidelighed og manglende sans for det at være en familie, jalousi og manipulation med mig. Det skal lige siges at vi begge har haft et misbrug hele vejen igennem, ham med druk og jeg med hash. Forskellen har bare været at jeg har holdt mit misbrug inden for hjemmets fire vægge og han har altid drønet i byen, både i week ender og på hverdage.Hvilket jo ikke retfærdiggører noget som helst. Jeg har altid følt mig meget alene og uvigtig i vores forhold, selvom jeg i lang tid overbeviste mig selvom at hans jalousi, var hans måde at vise mig kærlighed på. Nu hvor vores barn er blevet stor,- snart 17 år, har jeg imidlertidig besluttet at jeg vil skilles. Vi blev separeret i december mdr. ( I mange år, har jeg haft beslutningen inden i mig, men gik hele tiden med enne her undskyldning, til drengen går ud af folkeskolen osv osv.) Men nu har jeg fået det sagt og papirerene er iorden. Imidlertidig bor vi stadig sammen i vores fælles hus. Jeg er skrever op på kommunen, men der sker ingenting. Jeg har været ude for at lede efter lejeboliger, hvilket er lige så svært. Min mand drikker som aldrig før, arbejder ikke længere, da han har fået taget sit kørekort, som han lever af. Det giver en masse uro i hjemme, specielt om natten og i week-enderne. Hvordan pokker kommer vi væk herfra ??? Min dreng er ved at blive vanvittig og siger at han er så træt af det. Min mand er efter mig med sex hele tiden og jeg har svært ved at komme videre, hvilket jeg i den grad har brug for, nu jeg er ude af mit misbrug. Jeg er igang med at skabe mig nye bekendt skaber og sociale relationer, men det er også svært. Jeg lyver omkring mine private forhold, for det er simpelthen så pinligt at tingene er som det er lige nu. Jeg trækker mig så væk, fordi jeg er bange for at folk skal finde ud af sandheden. Min plan er at flytte til en anden by, hvor ingen kender mig og jeg kan starte forfra. Min mand går jo hjemme nu, men deltager absolut ikke i noget som helst, vi har en teenage søn, som går i gymnasiet og som andre unge er det svært for ham at komme op om morgenen. Jeg ,øder kl. 6 og kunne godt bruge en hånd til at få ham op. Jeg har sagt til min søn at vi må klare os selv på det her punkt, men jeg har ikke mulighed for at ringe ham op om morgenen. Alligevel vil jeg jo gerne støtte ham alt det jeg kan i hans uddannelse. Jeg har een veninde tilbage fra det gamle slæng, men jeg tvivler på at jeg kan opretholde forbindelsen af frygt for at mit eget misbrug vil blusse op igen, skal jeg helt opgive det ??? Hvordan skaber jeg kontakter til "almindelige" mennesker??? og hvordan kommer jeg i det hele taget videre???* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på separeret men vi bor i samme hus, er ved at blive
Besvaret tirsdag den 17. april 2007
Besvaret af Herdis, Frivillig på sindnet.dk

Kære du, tak for dit lange brev, jeg svarer lidt sent, for jeg har læst dit brev flere gange og tænkt meget over mit svar til dig, så derfor.

Du er blevet gift tidligt efter dit brev at dømme da du var 19, så du har levet sammen med din mand i 16 år, i et ægteskab hvor han har ”drønet ud i byen” og du har siddet der hjemme i selskab med en joint eller lign.
I har et fællesbarn en dreng på 17 der går i Gymnasiet.
Du har altid i dit ægteskab følt dig meget alene og ikke videre værdsat, du har i flere år ønsket at bryde ud af det ægteskab, men af hensyn til jeres søn har du udskudt det til nu, hvor han er 17 år.
I er blevet separeret i december 2006. Men I bor stadig sammen i jeres fælles hus. Du er skrevet op til bolig via kommunen og har selv været aktivt søgende efter bolig, med negativt resultat.

Din mand drikker nu som aldrig før, og er arbejdsløs, da han har fået taget sit kørekort , og kan som følge deraf ikke længere arbejde, da hans erhverv er afhængig deraf.

Det (din mands drikkeri) giver en masse uro især om natten og i weekenderne. Det er I (din søn og du ) meget trætte af, specielt din søn.
Du er nu ude af dit misbrug (tillykke med det) men din mand efterstræber dig hele tiden for at få sex.
Du ved ikke ,hvordan du skal komme ud af det, og du prøver at skabe dig en ny omgangskreds men lyver overfor nye bekendtskaber om dine levevilkår, fordi du synes det er pinligt, det du lever i.

Så du vil flytte til en anden by. For du er bange for at folk skal finde ud af sandheden. Du vil gerne støtte din søn men kan ikke ringe ham op så han kommer i skole, da du møder kl 0600, Du har een veninde tilbage fra din fortid med misbrug men er i tvivl om du skal vedligeholde forbindelsen, for du er bange for at dit misbrug tager over igen.

Dine sidste spørgsmål er:
1)Hvordan kommer du i kontakt med ”almindelige mennesker”?
2) Hvordan kommer jdui det hele taget videre?


Mit svar til dig er:

Alle mine alarm klokker ringer:

Såfremt man er separeret skal man leve adskilt og ikke have noget samliv, se nedenstående:

Er du kun separeret, bortfalder separationen, hvis du og din ægtefælle fortsætter eller genoptager samlivet. Det gælder ikke, hvis I bliver skilt. I så fald må I gerne blive boende sammen eller genoptage samlivet, uden at dette får konsekvenser for skilsmissen. I er i realiteten blot blevet papirløse samlevende.

SE dette link: familieadvokaten.dk [..]

Det betyder at jeg har mine begrundede tvivl, på om I er separerede i lovens forstand.

Dette er mit punkt 1 i men besvarelse til dig, du skal ud lige nu og finde en advokat til at varetage dig og dine interesser.Men se dig godt for, en del advokater tager i mod dig med kyshånd, og gør ikke noget som helst. (bitter egen erfaring)


Og så starter jeg oppefra begyndelsen i dit brev, og gennemgår det jeg har at sige til dig.

Bortset fra jeg indledningsvis vil lykønske dig, du er en stærk kvinde, du kan meget når du endelig vil. Det er så stærkt gået ,at du er ude af dit misbrug, at du har dit job, at du støtter din søn.

Du har mange gode kvaliteter i dig. Dem skal du dyrke.

Men altså:
Du skal aldrig, aldrig finde dig i at nogen misbruger dig så groft som tilfældet er her, du skal aldrig tilsidesætte dine egne behov så meget som du har gjort i 16 år, du selvudvikle dig, bruge alle dine gode talenter.

Hvordan så det? Du kan søge en coach, en peronlighedsudvikler, du kan melde ind på en web: f.eks. www.vi-kvinder.dk, det koster dig 300 kr. årligt, her får du tilgang til alle mulige andre kvinder, også dem i dit lokalområde det er et netværk af kvinder og for kvinder udelukkende, som er stærkt alene i kraft af dette, her kan du gradvist og efter dine egne ønske opbygge dig et netværk.

Det næste er ; I har et fælleshus OK! Hvis det ikke er belånt til op over skorstenen, så tal med din bank, få din egen konto FØRST af alt, hvis det ikke er tilfældet allerede nu.
Forklar dem din situation, få dem til at hjælpe dig til et lån for at du kan købe dit eget hus/lejlighed....- fordi
Hvis du bare flytter til en anden by hvad så med din søn? Skole gang og Gym?
... og fordi du lyver lige nu for folk du møder fordi du synes det er for pinligt det du er ude i, men det er det ikke.
No way, det er kæmpeflot af dig at bryde ud af misbrug, det er så stærkt, rank din ryg og se verden lige i øjnene, du har gjort noget hundrede af andre ikke kan, men ville ønske at de kunne, du er et GODT EKSEMPEL, værdig at følge. Så drop alle tanker om være pinlig, det er mere værd at være ærlig og stå ved dit liv, du har til en begyndelse min respekt.

Men indtil du og din søn er kommet sikkert i eget hus/bo, så køb den billigste mobil til ham med begrænset forbrug evt. Så du kan ringe til ham og få ham op i rette tid til at han kommer i sin skole, og har du ikke en selv så køb en , det er løsningen på det problem.

Men tal med din søn – jeg forstår at dit brev at det gør du og det er godt, men hold ham opdateret om dine beslutninger og lyt til hans forslag, læg det hele sammen og træk fra som det kan passe i jeres kram, men .... få en advokat, få fat i banken og kom ud af det hus hurtigst muligt. Du skal ikke finde dig tvungen sex, anmeld ham hvis han insisterer, det er ikke tilladt selv i ægteskab at tiltvinge sig sex, det er VOLDTÆGT.
Med hensyn til den sidste veninde, jamen drop hende, du skal ikke ind i misbrug igen, du skal træffe nye mennesker med andre værdier, lad dig ikke trække ned, du er meget bedre værd.
Du har bevist at du kan en helt masse. Kom så det sidste bette nøk!
Mine bedste ønsker for dig og dit barn.

Med venlig hilsen
Herdis Stjer


Skriv et svar til separeret men vi bor i samme hus, er ved at blive

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience