A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg tror min kone gennem 17 år er mig utro
Oprettet søndag den 22. april 2007 kl. 07:17
Oprettet af Anonym i brevkassen "Utroskab"

Der er nu gået et år siden at jeg opdagede, at hende jeg nu igennem 17 år har levet sammen med og har to børn sammen med havde sendt en pokkers masse SMS’er til en kollega.

Det hele startede med at jeg en aften skulle fylde penge på hendes mobiltelefon via nettet, der kunne jeg så se, at hun havde skrevet en masse SMS’er til et bestemt mobil nr.

Da jeg spurgte hvem det dog var, der fik så mange SMS’er, sagde hun det som det var, at det var en kollega og at der ikke var noget i det, de sendte lidt joks til hinanden og ellers om hvem der skulle have Cola med til dagen efter (I guder de må drikke mange Colaer på hendes arbejdsplads)

Jeg gjorde så noget jeg ellers er MEGET imod. Jeg gik i hendes mobil tlf. en dag hun var ude i haven og læste nogle SMS’er som jeg nok ikke skulle havde set. Noget om at hun ville have ham og at det var svært at holde fingerne for sig selv når han sad lige ved siden af hende og sluttede af med LOVE.

Han havde så sendt en til hende om at han ikke kunne holde ud at gå op af hende på arbejde når han havde sådan en lyst til hende og at han ville have hende i hans arme, så han kunne fortælle hende hvor meget han holdt af hende. Der skal så lige siges at han er gift og har børn.

Hun gik så til bekendelse og sagde at det var ikke andet end et firma flirt og at der ALDRIG ville ske noget imellem dem.

Nogen tid efter i sommerferien var hun og ungerne i svømmehallen og da de kom hjem skulle hun ind til det lokale værksted for at få en tid til serviceeftersyn på bilen, men inden hun kørte kunne jeg godt mærke at der var noget galt. Hun ligesom gik forsviret rundt og da jeg spurgte om jeg skulle ta’ med sagde hun….æhhh hmmm øhhhh nej nej, det var ikke nødvendigt.

Lidt efter at hun var kørt kunne jeg så se på nettet, at hun havde skrevet til ham. Der gik så et pænt stykke tid, så ringede jeg til hende for at høre hvad mekanikeren havde sagt, hun sagde så, at hun ikke havde været der endnu, da hun havde været forbi mine forældre først og havde fået en kop kaffe sammen med min mor, men hun var på vej derned nu.

Jeg ringede så til min mor og spurgte om ”Lone” var der, men det var hun ikke, jeg spurgte så om hun havde været der, det havde hun heller ikke.

Der gik så en halv times tid, så ringede hun og sagde at værkstedet kunne ta’ bilen nogle dage efter og at hun vil kører ned til min mor igen. Igen?? spurgte jeg så…Øhh ja sagde hun. Jeg sagde så til hende, at jeg har lige haft ringet til min mor og hun havde sagt at hun slet ikke havde set dig i dag, så blev der MEGET stille i den anden ende, så kom der noget med at….jamen øhhh jeg har været ude at handle bla bla bla, derefter smed jeg rørt på.

Det var en meget stille ”Lone” der kom hjem, hun fortalte så, at hendes kollega havde haft ringet og sagt noget med at han var ked af, at hvis han var ved at ødelægge vores forhold. Jeg spurgte så om det var nødvendig at lyve hvis han ikke havde andet at sige, hun sagde så at hun viste hvordan jeg ville reager hvis hun havde sagt det som det var. Havde det ikke været andet han ville, var der jo ingen grund til at blive sur, men alle hendes løgne var jeg ved at være godt træt af, det kunne hun så godt forstå og lovede at hun nok skulle sige sandheden i fremtiden.

Der gik så nogle uger hvor hun en søndag aften hvor vi var ude hos mine forældre og spise, sagde at hun om tirsdagen ville kører op til hendes mormors grav med blomster og om mine forældre kunne tage ungerne. Jeg kunne så fornemme at der var et eller galt, det var måden det blev sagt på og at ungerne pludselig ikke måtte komme med.

Det blev så tirsdag og op af eftermiddagen ringe hun så på min mobil imens jeg var på arbejde (skal lige siges, at jeg har ca. 100 km. på arbejde) og spurgte om jeg kom hjem til normal tid eller om jeg blev og savede noget brænde og da jeg ligesom kunne fornemme at der var noget galt sagde jeg at jeg blev der nede nogle timer ekstra. Hun blev ved med at både ringe og skrive SMS’er, om jeg blev, om vejret var til at save brænde osv. osv. Og det havde hun aldrig gjort før, så det virkede som om at hun ville være sikker på at jeg blev dernede. Jeg tog så nogle timer tidligere fri den dag og kørte hjem af, uden at hun viste noget.

Hun ringede så da jeg var på vej hjem og spurgte om vi skulle mødes inde i byen når jeg kom hjem, da vi skulle købe noget til huset. Igen et tegn på at hun ville være sikker på at jeg ikke kom hjem.

Jeg kom så hjem ca. tre timer før normalt, men hendes bil var ikke hjem, så jeg kørte lidt rundt og hjem igen, stadigvæk ingen bil og sådan blev det ved i et par timer stadigvæk imens hun skrev om jeg savede og hvad jeg lavede og sådan. Til sidst gad jeg ikke kører rundt længere, så jeg ringede til hende og sagde at jeg var på vej hjem og at jeg var hjemme om ca. 15 min. så kunne vi bare mødet derhjemme når hun kom hjem fra kirkegården, hun var så aldrig nået at komme af sted, så hun var hjemme da jeg kom hjem og hvilket syn der mødte mig da jeg kom hjem, hun stod i døren i noget af det flotteste tøj hun har og en rigtig pæn makeup og en masse parfume. Det viste sig også senere på aftenen, at hun også havde noget rigtig sødt/frækt undertøj på, så jeg havde en masse tanker i gang for sådan plejer hun aldrig at se ud og da slet ikke en hverdag, så da hun var gået i seng den aften kunne jeg på nettet se, at hun havde SMS’et til kollegaen ét minut efter at jeg havde ringet og sagt at jeg var på vej hjem, men det har hun slået hen med at det var noget helt andet end hvad jeg troede at det var og at hun ALDRIG kunne finde på at noget i vores fældes hjem, det var vores enemærker.

Der gik så igen et par uger og vi var i gang med at male huset, det var fredag og jeg var lige kommet hjem fra arbejde og hun var i gang med at male. Jeg kom så ud for at se hvor langt hun var nået, vi snakkede så lidt om hvor lang hun var nået og sådan, da hun pludselige sagde…forresten jeg skal ned til min søster i aften, hun har det ikke så godt, så hun har brug for at snakke.
Det blev aften og lidt efter spisetid kørte hun så ned til sin søster og kl. var omkring 22:30 da hun sendte en SMS at hun var på vej hjem og at jeg godt kunne sætte kaffen over og gøre klar til en gang yatzy. Vi fik kaffe og fik et par spil, så blev hun lidt dårlig og ville i seng.

Jeg sad så der og havde på fornemmelsen at der var noget helt galt, så jeg måtte igen en tur på nettet for at se om mine fornemmelser havde ret. Jeg kunne så se, at hun havde ringet til sin søster og snakket med hende i 15 min. lige inden at hun skrev, at hun var på vej hjem……Hmmmm, først besøge sin søster og så derefter ringe til hende og snakke i et kvarter. Det så godt nok lidt mærkeligt ud, så ind og flå dynen af hende og nærmest råbte, at jeg spøger kun den ene gang…HVOR FAN… HAR DU VÆRET I AFTEN ???

Hun sagde så med det samme at hun havde mødes med ham kollegaen på en mørk resteplads, hvor de havde sat i hans bil og snakket, krammet og kysset.

Det sidste jeg så har opdaget er, at hun en november aften hvor jeg havde været på nathold, havde sendt nogle MMS’er til ham, med nogle billeder af sig selv halv nøgen. Det snød jeg hende så til at fortælle. Det er så det sidste hun har lavet, af hvad jeg ved af.

Oven i alt dette skal det lige siges, at hun har gået med en depression under hele dette forløb, som måske stammer helt tilbage fra da hendes mor døde for nu 10 år siden og er blevet værre og værre med tiden, hun fik/får både psykolog hjælp og lykkepiller og som hun har det lige nu, så føler hun kun et venskab imellem os.

Men jeg synes bare stadigvæk at alt dette spøger inde i hovedet, især alle de løgne hun er kommet med, så jeg er nået dertil hvor jeg simpelthen ikke aner mine levende råd, om jeg blive og forsøge at få det til at køre igen, eller om jeg skal pakke mine ting og smutte fra det hele. Men så er det igen, hvor langtid tager sådan en depression, hvad med ungerne osv osv ???
Hende unger er sgu mit et og alt…*SS*


Den fortrivelede.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg tror min kone gennem 17 år er mig utro
Besvaret søndag den 22. april 2007
Besvaret af Herdis, Frivillig på sindnet.dk

Kære Anonyme mand.
Tak for dit lange brev om dit forhold, som du er ved gå i spåner over, da du har indtil flere beviser på at din kone lyver for dig, om at hun hun har noget kørende med en kollega.
Nu ved du ikke om du skal blive og og forsøge at få det til at køre eller gå din vej.
Hun og ungerne er dit et og alt.
Din kone har en depression nok gennem 10 år efter hendes mors død og hun har fået/får lykkepiller samt psykologhjælp.

Du spørger om hvorlænge en sådan depression varer, det er ganske individuelt fra person til person - men jeg vil mene at 10 år , med behandling af psykolog /medicin er for længe.

Din kone har ligesåvel som du et ansvar for at jeres forhold bevares. I skal være to om det.

Det du nok må spørge dig selv om nu er, om du kan have tillid til hende?

Eller om du skal tjekke hendes færden på nettet hele tiden, resten af jeres tid sammen.
Det er der jo ikke nogen, der kan holde til.

Så der er ikke nogen vej udenom, I må sætte jer ned og tale alvorligt og ærligt sammen, der findes også forskellige former for parterapi, der måske kan være en hjælp for jer, hvis I føler for det.
Med venlig hilsen
Herdis Stjer


Skriv et svar til Jeg tror min kone gennem 17 år er mig utro

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience