A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Min mor er psykisk syg
Oprettet søndag den 22. april 2007 kl. 20:41
Oprettet af Anonym i brevkassen "Psykisk Syg"

hej .... jeg har desvære en mor der er psykisk syg..
det startede da vi var helt små.. hun fik en fødsels depression med mig og min storebror og siden der har der været gode og dårlige perioder... men det sidste år har været forfærdeligt... hun har været skabs alkohliker og bliver utrolig ond når hun har drukket... her i weekenden og de sidste weekender har jeg fundet hende sidde på gulvet og der var mad over alt i køkkenet og har fundet hende total nøgen der var bare mad over alt! så lørdag aften gjorde jeg køkken rent..
min far elsker hende så højt så han prøver at hjælpe hende så meget han kan.... men hver gang han siger noget er det hans skyld og han er bare et svin og hvad hun nu ellers kan finde på... jeg har en lillebror på 12 der ser og oplever alt det der... og tager mig så godt af ham jeg kan .. kan ikke glemme hans ansigt da han sad mor side på gulvet igår en blanding af sorg og fustration.. han løb ud af døren og over til naboen hvor han stod med tåre i øjnene... vi har haft læge vagten ud og se om han ikke kunne indlægge hende men det eneste de siger er: når hun ikke er til fare for sig selv eller andre kan vi ikke indlægge hende.... hvad kan jeg gøre for min lillebror.. elsker ham så højt... og det værste ved mor er at hun ikke kan huske noget som helst næste dag og siger hun er ked af det og ikke vil gøre det mere næste dag, hvis ikke samme dag er hun der igen ... jeg er så fustrert over hun er sådan og jeg ikke kan gøre mere for min lillbror ... hun har været til psykolg... det sidste år... der må da kunne gøres noget ved hende .. hun skal da ikke kunne ødelægge min brors liv!!!!!!!!!!!!!! jeg er så småt begyndt at hade hende hun laver ikke andet end at sove konstant! jeg har brug for nogle der kan svare mig på hvad jeg skal gøre ÅRH hjælp mig!!!!!!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Min mor er psykisk syg
Besvaret søndag den 22. april 2007
Besvaret af Herdis, Frivillig på sindnet.dk
Kære du, tak dor dit brev om din mors psykise ubalance og alkoholisme.

Din beskrivelse af hvad der er sket og sker er helt forfærdelig. Jeg kender ikke din alder, du skriver at din lillebror er 12 år, så jeg antager at du er ganske ung.
Du skal ikke stå alene med det her. Du må få din far til at gribe ind.
Vist elsker han nok din mor meget og forsøger at gøre meget for hende,

Men det er ikke at elske et menneske, og lade det gå så totalt i opløsning, eller lade det gå ud over sine børn. Jeg forstår at det er rådvildhed og hjælpeløshed.

Din mor skal under lægebehandling, Din far må henvende sig til jeres alm. læge og prøve at få hjælp der til en evt. indlæggelse.

Der er en organisation der hedder www.hope.dk, den er for misbrugere og deres familier. Man kan få støtte der.Det gælder også børn.

Er ikke noget af det her gennemførligt for dig/jer, må du gå til kommunen og bede om hjælp til dig og din bror, så I eventuelt kan komme væk hjemmefra et stykke tid, så I kan få ro om jer og få jeres liv til at fungerer.
Det kan du gøre ved at henvende dig til socialforvaltningen og bede om at få en sagsbehandler.

Du kan også få dem til at tale med din far, så han få hjælp til at hjælpe din mor.
For hun er jo syg og skal have hjælp.

Jeg håber, det jeg skriver her kan hjælpe dig, du er velkommen tilbage altid.

Varme tanker til jer
Herdis Stjer


 
Svar på Min mor er psykisk syg
Besvaret lørdag den 16. februar 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej,

Jeg er en lignende situation. Det er min far der er psykisk syg, han lider af manio dpressiv, og er meget manio. Det har han været siden han blev gift med min mor, han havde dog tegn på det før de blev gift. Men det var først efter mine forældre blev gift, at man kunne se for alvor at han var psykisk syg. Han har fået behandlinger op til flere gange. Hver gang er han blevet tvangsindlagt. Han er aldrig blevet helt rask, han stopper altid med pillerne, og hans tilstand forværres. Vores gamle læge kendte til min fars situation, og min mor havde kke de store prob. med at få ham indlagt. Mig og mine søskende, har aldrig forstået prob. rigtigt, vi har haft det godt, vores far er rigtig kærlig når han har det fint. Nu er det over ca 8 år, at jeg har set hans sande "jeg". Men jeg har nogen rigtig gode minder om de perioder han har været rask. Men selvfølgelig var der de perioder, hvor han skændtes og talte konstant og man kunne ikke finde hoved og hale i det han sagde.
Men situationen er sådan, at da vi fik en ny læge pga. den gamle gik på pension og da min fars tilstand forværredes og var der pludselig ingen hjælp at hente. På det tidspunkt var det også gået op for mine søskende og mig at der var noget er ikke passede i vores familie, vores far var syg, jeg var omkring de 11. Op til flere gang snakkede min mor med min far og vi tog det også op med ham, at han var syg og han skulle i behandling men han modsagde os, han tog medicinen, efter måneder sagde han at det gør ondt at få indsprøjtninger han vil ikke indlægges for så kan han ikke være aktiv, cykle og mm., år gik da indlæggelse emne kom på bane blev han vred og sagde ja ja i vil jo have mig væk herfra, og benægtelsen jeg er ikke syg, senere da han mærkede at der blev talt med kommunen el. lægen, el. politiet sagde han at jeg ved at i tilkalder politiet som du gjorde før (mest henvendt til min mor), jeg flygter bare. Disse år var sådan at han altid havde sin jakke på sig, hver gang han mærkede færden af at der vil blive ringet til politet løb han ud, nogle gange gjorde han det også hvis vi tog tlf og der var nogen af vores familiemedl. der havde ringet. i disse år ville han ikke have at vi gik ud, hvis vi gjorde blev han meget vred, og han fulgte efter os hvis vi gjorde og kom konstant med bemærkninger hvor end vi var. Han rejse også meget i perioder i flere mån., han var flere gange væk i 6 mån., det var da han fik færden af at han fandt ud af at vi prøvede t få ham indlagt (mest min mor ved det tidspunkt). Så vidt jeg husker det og det min mor har fortalt mig havde hun i den periode kontaktet min fars ny læge, men han sagde at han var rask og han ikke kunne se at der var noget galt, senere gav den selv samme læge en gul seddel, men til ingen hjælp da an aldrig blev indlagt. Istedet for med lægen begyndte min mor at kontakte politie men heller ikke de mente at han var fare for sig selv eller andre. De sagde det mere var op til lægen at gøre noget i sådan situationer. Så der skete ikke særlig meget i en del år, det trak sig ud spec. da mi far rejste, åndede vi let, og vi var ikke konstant under pres, men så kom han igen og vi gennemgik den samme procedure og så rejste han igen, det var et rent helvede. Det her er virkelig hårdt at skrive, da jeg gerne vil skrive hver eneste detalje og så meget, men det er så indviklet og mange af tingene kan ikke skrives/siges med ord.
Men han begyndte at blive voldelig. Og i slutning af 2005 jan flyttede vi fra ham, det tærede alt for meget på os for at få ham i behandling, få ham rask. (når jeg ser tilbage på det, føler jeg at det var egoistisk gjort, han er syg han kan jo ikke vide bedre), før det et par uger og efter prøvede vi alt med at få lægen, kommunen og politiet til at hjælpe, hver gang fik vi et hårdt slag i ansigtet, han er ikke fare for sig selv. Åbenbart er det ikke at være fare for sig selv elle andre før man ser fysisk tegn på at blive slået (uanset om den syge har store psykiske sår og det samme giver han sine pårørende, jeg mener det kan være mere med til at ødelægge en person end fysisk, psykisk ar varer længe, de følger med dig om der så går hele dit liv, du er nødt til leve med dem hele livet), nogen gange tænkte jeg på at det ikke ville gøre mig så meget ondt hvis han slog os fysisk end psykisk!
Han vidste hvor vi gik i skole, og hvor vi boede midlertidigt i halvt år, da det var hos familie. Han fulgte efter os, og var bestandigt bag os hele tiden og hans mund var aldrig lukket. Vi flyttede og der ike en uge før han fandt ud af hvor vi var flyttet til. Her havde vi stadig kontakt til politiet, skrev ned hvornår han ringede og hvornår han kom hjem til os konstant, eller hvor mange gange han fandt os, al det hårdt arbejde bar dog ingen frugt. Nu har vi ikke kontakt til politiet, jeg ser ingen grund til det når man ikke bliver hjulpet! I de år vi flyttede fra min far, har jeg selv prøvet søge oplysninger på nettet om proceduren til at få min far tvangsindlagt (da egen lægen altid gav oplysninger om en støttegruppe, hvor vi kunne tale med andre om vores følelser. Det havde jeg skam ikke brug for, hvis min far bliver rask er alle min prob. løst.) Jeg blev overrasket over at der ikke var nogle oplysninger omkring det, kun hvad sygdommen var (som jeg i forvejen var bekendt med), men ikke om hvad man præcist kunne gøre hvis man gerne ville have en af sine pårørende indlagt. Dog prøvede jeg at tale med hans læge igen, politiet, prøvede at tale med ham op til flere gange at jeg forstod hans situation, men han var ikke rask og mm. ringede til lægevagten og talte med en advokat egentlig var det mening at tale om den måde lægen havde taklet situationen på, men ved ikke om det kom frem rigtigt. Men alle steder fra fik jeg indtryk af og følelsen af, at folk holdt sig tilbage måske fordi det blev for personligt, uanset hvad skal de hjælpe! Jeg følte at jeg kæmpede men uden noget reaktion eller hjælp. Der har været lange mellemrum jeg kontaktede hver en af dem, for jeg gav op men så gav jeg til at lede igen, men forgæves. Det er utroligt hvor dårlig system vi har!! Ofte har jeg haft den følelse af at være ligeglad med situationen, gå i skole, arbejde, komme hjem ligge sig til sove og om igen. Men jeg har ikke kunnet kommet af med at tænkte om natten hvor er min far, har han det nu også godt, hvor er han henne ... !! I dag har jeg haft en dårlig fornemmelse, været ked af det og savnet min far. Jeg er bange for at han er i en tilstand at han ikke ved hvad der sker rundt omkring, det har han været i en længere periode, men synes det er forværret, for som han plejer så jeg ham en dag, men i modsætning til hvad han plejer komme imod og bliver ved med at tale var han ret åndsfraværende, han talte til mig og sagde mit navn, men så var det som om han talte med nogen anden, opfattede ikke at jeg var der. Jeg har før fået at vide af familiemedl. at han er begyndt at have skizofreniske tendenser og er også begyndt at hallucinere, men har ikke oplevet det så det kom som en meget stor ubehagelighed. Før kunne han genkende mig, men jeg ved ikke nu ... Det er grunden til at jeg skriver her, måske en eller anden der kan hjælpe mig fortælle mig hvad jeg skal gøre. Det jeg har tænkt på er hvis han en af disse dage kommer forbi vil jeg ringe til vagtlæge og håber han/hun kan komme forbi og se at han ikke kan klare sig selv, og give en rød seddel, hvis ikke har jeg tænkt mig at snakke med en privatlæge, ellers aner jeg ikke hvad jeg skal stille op. Og tror ikke jeg vil kunne leve med at der sker ham noget alvorligt og jeg ikke gjorde noget i tide.
Mig og min familie har overlevet det ved at have hinanden, vi har grædt, grint over de ting og jeg er også gået hen og blevet ligeglad, hvilket er det værste, for jeg vil gerne gøre noget, noget så han bliver behandlet, for han er trods alt min far, selvom han har gjort os ondt, elsker jeg ham, han er syg og ved ikke hvad han gør eller laver. Det er hvad jeg plejer at sige, for det er også facts, det er sandheden.
Jeg har ofte tænkt på om der var andre derude, der havde det på samme måde, svært ved at få indlagt en af deres pårørende og følt at det ikke kan være rigtigt at det kan være så svært at få indlagt en person med en psykisk lidelse uden deres vilje, for de er så syge til selv at træffe valget, jeg bliver frustreret over at der ikke findes et sted hvor man kan hjælpe andre, udover de diverse støttegrupper som er det mindste jeg har behov for. Det er utroligt hvor lidt læger, politiet, kommune ved om sådan noget og hvor dårlig de er til at tackle situationerne. Det jeg har behov for er en professionel læge, der kan se på min far og vurdere om han er syg, og tackle professionel og ikke se det som en tabu og blive overvelmet over at jeg taler om en psykisk syg mand der har brug for hjælp. Jeg kan også blive følelsesladet, men det er jo klart jeg har oplevet det, og det ligger også til min personlighed, men så burde en professionel sige, ok sid ned, og så tag vi den derfra, vi kan gøre det og det for din far, og vi stopper ikke før han fået behandling og vi skal nok finde en løsning på at når han bliver rask at han ikke falder i samme spor igen. Det er hvad jeg har brug for at høre.

Jeg håber I der læser vil forstå situationen, og for andre der er samme situation kan nikke genkendende og bruge det jeg siger til noget og ikke give op, og dem der ved bedre om proceduren for at få indlagt en psykisk syg kan give gode råd.

Jeg håber anonym, nok er der gået næsten 1 år, at dig og din familie har det godt og din mor er kommet i behandling. Det er en forfærdelig situation at være i - Der kan ikke sættes ord på det!

VH den psykisk syge fars datter


 
Svar på Min mor er psykisk syg
Besvaret lørdag den 16. februar 2008
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Forresten så er jeg 19 år nu, hvis du skulle være relevant.

VH den psykisk syge fars datter


 
Svar på Min mor er psykisk syg
Besvaret mandag den 7. januar 2013
Besvaret af Anonym, Anonym besøgende på sindnet.dk
Hej...
Min mor er også psykisk syg og hun har været det lige så længe jeg kan huske. Hun har flere gange været på Augustenborg. Hun tager nogle gange nogle stoffer som så gør hende rigtig syg og får brug for at blive indlagt. Jeg bliver så vred på hende forstår ikke hvorfor hun bliver ved der sker jo det sammen hver gang. Men jeg kan ikke blive vred på hende, hun har så meget andet at tænke på..
Jeg er 17 år og kan godt klare mig selv jeg er blevet meget hurtigt voksen for har skulle klare mange ting selv..


Skriv et svar til Min mor er psykisk syg

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience