A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg er undredende, hvad sker der med mig
Oprettet lørdag den 28. april 2007 kl. 14:53
Oprettet af den i brevkassen "Sex & Kærlighed"

r måske, at jeg kunne lide af posttraumatisk stress disorder og spørgsmålet er om du kan hjælpe mig? Eller er jeg måske i virkeligheden bi-seksuel?

Nu skriver jeg er lidt lang mail, men håber, at det er ok?


Baggrunden er: at jeg er fyrre, år single. Da jeg var 16 år så jeg en film i folkeskolen om homoseksualitet. Jeg sagde pludselig til mig selv - nærmest som en straf til mig selv, fordi jeg synes der var noget galt med mig; jeg lignede ikke de andre drenge i sind mv, "Tænk hvis du var homoseksuel?". Jeg begyndet at kikke mig om i auditoriet og fik øje på Søren. Jeg pludselig synes var rigtig pæn. Jeg husker fornemmelse i kroppen som ekstrem stress og blev ved og ved at kikke gentagne gange. "Jo jeg tror du er homoseksuel". Jeg oplevede det som der sprang en sikkerhedsbobel inden i mig og, da jeg forlod lokalet sprang der ligesom en grænse i min krop føler jeg. Jeg vendte hjem til mine forældre og sagde at jeg var bange for at jeg var homoseksuel og de reagerede meget negativ. Dagene efter fandt jeg en ny fyr jeg syntes var pæn. Og der følte jeg helt klart noget: måske forelskelse, måske fascination, måske syntes jeg bare han var pæn?. Derefter lukkede jeg fuldstændig i, selvom jeg jeg nogle dage senere fik et mindre angstanfald, da jeg kom til at kikke på en fyr fra min klasse - igen var det som om følelsen røg ned et sted hvor den ikke rigtig hørte hjemme.

Jeg husker at det havde været sommer og jeg havde mødt min første forelskelse; Lone, men jeg var enormt genert og fik aldrig kysset hende eller lign. men vi tilbragte hver dag sammen med små berøringer etc. Lige pludselig havde hun fundet en anden fyr. Jeg kan huske, at jeg var rigtig ked at det, at jeg ikke fik overskredet grænsen og kysset hende eller lign. Fordi det var så soleklart, at vi var vilde med hinanden. Kort tid efter sad jeg i en frisørstol og var blevet klippet fuldstændig korthåret. Jeg blev rigtig bange og ulykkelig, fordi jeg så anderledes ud. Få dage senere så jeg så den famøse film om homoseksualitet.

Jeg havde det rigtig skidt i store perioder i gymnasiet desangående, men kom på uni og mødte kvinden i mit liv. Vi var sammen i 5 år indtil jeg efter at have været i udlandet i forbindelse med mit speciale - og fandt ud af, at hun havde haft en affære. Det slog mig fuldstændig ud og tankerne om min seksualitet begyndte at tage til igen. Senere har jeg kun haft løsere forhold eller forhold som elskere for kvinder med kærester.

Jeg har aldrig været sammen med en mand og har heller ikke lyst til at prøve det af. Jeg tror måske, at jeg dybt nede i psyken har en fantasi om, hvordan det ville være at være samme med en mand, men jeg er ret sikker på, at det ikke er noget der skal leves ud; men tanken er ekstremt grænseoverskridende på psykisk og via kropslge syntomer:angstanfald, stresssved, diarre, opkast.

Jeg har selv en homoseksuelt kammerat der på et tidspunkt erklærede mig sin kærlighed. Det syntes jeg ikke var særlig sjovt, tværtom grænseoverskridende. Vi har i sydamerika og jeg kunne ikke stikke af.


Jeg brød sammen for lidt over syv år siden efter et studieophold i paris. Kom hjem og fortalte min ekskæreste - mit livs kærlighed det hele - hun anbefalede mig at gå i terapi. Jeg har gået i psykoterapi først i Aalborg, hvor jeg kommer fra og siden her i kbh. Jeg oplever, at jeg har brug for noget traumebehandling. Jeg oplever det sådan at jeg genoplever - også kropsligt - den oplevelse jeg havde som seksten årig. Det føles ofte som om mangel på tryghed og sex blandes sammen. Jeg har svært ved at acceptere at jeg måske dybt nede har en fantasi om hvordan det ville være at være sammen med en mand vel vidende at det ville være over mine grænser. Jeg oplever at jeg musse musse langsomt får healet nogle af de sår, eller chock jeg har i kroppen. Men jeg oplever også, at alt relaterer til sex. Nogle gange virke det som om mit belønningscenter i hjernen har tager permenent skade. Hvis fx jeg har været ude at løbe og presser mig selv til sidst får jeg det meget dårligt som om alle fortrængninger, utryghed vælter frem for så kort efter at tage af. Det samme kan jeg opleve ved orgasmer, hvis jeg er ikke er super up-beat. Jeg har kun mødt en kvinde - kvinden i mit liv - som jeg kunne nussse med efter sex.

Jeg skal måske også i denne lange mail fortælle, at da min mor var i 7 måned med mig blev min storesøster kørt ihjel af en billist der havde været på den lokale kro. Jeg ved så meget,at min mor prøvede at begå selvmord, da jeg var ca 4 - 5 måneder gammel. Jeg ved også, at hun har haft en alvorlig depression, men det talte man ikke om den gange, navnlig ikke på landet i jylland. Jeg ved, at jeg blev passet af forskellige familiemedlemmer efter min mors selvmordsforsøg indtil jeg var 9 - 12 måneder. Fordi min mor var indlagt på et Sanetorie Viborg. Jeg ved også, at min mor alle dage har været meget mere sky, genert end sine søskende. Det jeg husker er, at min mor altid græd da jeg var lille, Jeg trøstede hende altid og fik ros med, at jeg var ikke som de andre (mine søskende). Jeg husker en fraværende far, der måtte dobbeltarbejde for at få det hele til at hænge sammen og aldrig havde tid til at lege.

Jeg husker mig selv som et uhyre usikkert barn - som jeg ser det som voksen så har hun naturligvis været bange for at miste endnu et barn, så på et tidspunkt kan jeg huske at jeg ikke turde at gå over vejen til skole.

Som jeg husker det var jeg i en slags frigørelsesproces fra forældrene da jeg fik et chock under filmen om homoseksualitet.

Jeg oplever en stor del regression. jeg oplevede for nyligt hvordan jeg havde det under filmen: som om nogle etager i mit indre styrtede sammen. det var meget voldsomt. Jeg har tidligere oplevet hvordan der nærmest blevet hugget en kniv ned i noget der minder om et urstadie hvor jeg vågnede og tænkte puha det har altså været en voldsom oplevelse for dig helt fra start: jeg tænker om det kan passe at jeg måske har fået det første chock mens jeg lå i min moders mave? Det virker ubetinget sådan. Jeg kan somme tid mærke nogle hug i min hjernebrask oven i hovedet eller somme tid i siden og somme tider noget forvirring i baghovedet. og kan alt dette gøre at jeg måske lider af posttraumatisk stress...? Og kan du hjælpe mig?

Jeg kan mærke at jeg er enorm sensetiv og empatisk . nogle gange har jeg det som om jeg ikke har noget filter eller teflon om man vil. Jeg kan nogle gange får kvalme bare der er en dårlig stem ning i et miljø.

Mit sidste spørgmål kan jeg have overskredet mine egne grænser mens jeg så filmen?

Jeg har lært mig selv at det er ok at give knuser til fyre, men kan ikke særlig godt klare af fyre lægger en hånd på mit lår. Grunden til jeg spørger er, at jeg for et par år siden så et program om mænd der var blevet seksuelt misbrugte og jeg tænke: det er jo sådan jeg har det somme tider.

Men lad mig for en god ordens skyld sige, at der ikke er tale om at mine forældre har misbrugt mig...ikke jeg ved af og det kunne slet ikke forstille mig det. tværtimod.

jeg ved at det er en lang mail, men håber på svar alligevel (-:
* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg er undredende, hvad sker der med mig
Besvaret lørdag den 28. april 2007
Besvaret af Herdis, Frivillig på sindnet.dk
Kære undrende.
Tak for dit lange brev, som du ikke behøver at undskylde, du og alle her, er velkomne her med hver jeres formulering, så lang eller kort som det nu måtte være.

Det er diciplinen her, for os redaktører at vi skal resumere breve til os , for at andre kan evt. identificere sig med spørgsmålet, og måske lære heraf.
I dit tilfælde vil jeg gøre en undtagelse. Jeg vil gå fra afsnit til afsnit i dit brev og dels analysere det dels svare. (så godt jeg nu kan).

Afsnit II)
Du er nu 40 år, og single, som 16 årig i 1983, så du en film i Folkeskolen om homoseksualitet og jeg cit.” Jeg sagde pludselig til mig selv - nærmest som en straf til mig selv, fordi jeg synes der var noget galt med mig; jeg lignede ikke de andre drenge i sind mv., "Tænk hvis du var homoseksuel?"”Cit.slut.
Hvorfor ”nærmest som en straf til mig selv”?
Kan du antage at det at være homofil ikke er en straf værdig holdning?
Etisk og medmennskeligt? At det ikke er en valgt holdning. Men en medfødt orientering. Der altså ikke har noget med rigtigt/forkert/ anskuelse til tilværelsen at gøre.? Det er en genetisk arv, der er sådant set ikke noget valg. Sådan er du født. Lev dit liv.???
Men så kom du hjem til dine forældre og bekendte kulør, fortalte om din angst(”jeg er bange for at jeg er homofil!) og du blev mødt med en ikke forstående reaktion, hvilket kan have bekræftet dig i at det du følte var forkert.
Senere så du på andre fyre og fandt dem tiltrækkene, men du lukkede af, og fik et mindre angstanfald.

III)
Forinden du så denne film, blev du klippet totalt kort og kunne ikke genkende dig selv. Du havde i denne periode en affære med Lone ,der blunded ud, du var enormt genert og lige pludselig fik hun øje for en anden. (identiteskrise, normalt)

IV) Du finder efter lidt svære år i GYM. på UNI Kvinden i dit liv og I får et 5 år langt forhold, der slutter da du efter udlandsophold i forbindelse med dit speciale, at hun har haft en affære. *Dine fantasier omkring din seksualitet, tager til igen.(Du tvivler på dit selvværd her, og regrediere, normalt, men du bør komme op igen)

V) Når du presser dig selv til det yderste, falder dine ”forsvarsvæker” og du oplever det du kunne nå, hvis du turde give efter og bare lade det ske.

Men du har opøvet en megakontrol, du har trøstet din ulykkelige Mor så lille som du var, der er flere og dybe traumer i familien, din far har være nødt til arbejde meget for at holde sammen på det hele. ( Du bliver nødt til at give slip på al den kontrol , og bare se – registrere, ikke opleve, ikke tage kontrol, for en del er uden for hvad du kan.)

Du har nogen registreringer i din krop, og sagt een gang for alle: kroppen lyver aldrig, den husker med en elefants fornemmelse ALT.
Du kan have været udsat for overgreb, dit sind har fortrængt dette. Det kan i sagens natur være alle mulige andre end dine forældre, men din krop lyver ikke. Så jeg vil ønske for dig at du henvender dig her:
thoracenter.dk [..]
Hvor du kan få hjælp til at afgrænse dit problem og forhåbentligt også få det løst.

Generelt fra mig til dig;
Nogen personer har en slags antenner der bare kan føle hvad stemning der i det lokale man træder ind, nogen kan bare se (helt overfladisk ) på en anden person og føle hvordan vedkommende har det. Det kan være yderst plagsomt, hvis det ikke er ønsket. Jeg har det selv sådan. Nogen gange i mit liv, har det nærmest lammet mig med skræk og ubehag, men jeg har lært mig i uønsket tilfælde at ”slå antennen fra”.
Det gør jeg ved ,at slå mit blik til pågældende fra øjeblikkeligt (øvelse) og mentalt fokusere på noget helt andet (bedst noget materielt) virker det ikke forlader jeg området.

Tiltrækning til samme køn i ungdomsårerne er ikke unormalt, men du blev ikke mødt med forståelser for det , da du i din velbertigede tillid vendte dig til dine forældre for en forståelse for din forvirring, dine forældre har sikkert ikke vidst hvordan de nu skulle håndtere den situation, og slet ikke i Jylland(no offence, kommer selv derfra) men det har påvirket dig og du var /er meget følsom. Fremfor alt føler du at du har en tendens, men har ikke turdet leve den ud.

Jeg ønsker for dig, at du henvender dig til Thoracenter og lykke til på din videre færd, i dit liv.


Med venlig hilsen
Herdis Stjer?


Skriv et svar til Jeg er undredende, hvad sker der med mig

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience