A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Er dette forhold det bedste for mig?
Oprettet tirsdag den 5. juni 2007 kl. 01:17
Oprettet af Anonym i brevkassen "konflikter"

Jeg er en pige på 16 og har en kæreste, som jeg har været sammen med de sidste 15 måneder. Han er 20 og bor alene.
Vi elsker hinanden, og tror på ordsproget "Det der ikke slår én ihjel, bliver man blot stærkere af", hvilket har været med til at gøre at når en diskussion først er overstået, er den fortid og "glemt".

Mit første problem:
For 6 måneder siden "flyttede" jeg sammen med ham, hvilket vil sige at jeg har det meste af mit tøj og mine skoleting hos ham (Jeg går på 1. år på gymnasiet).
Grunden til jeg kom op og bo hos ham, var at jeg ikke kunne så godt med min mor (typisk teenage-problem), og vi kom derfor frem til jeg skulle være lidt mere hjemme fra, men vi lavede dog en regel om at min kæreste og jeg skulle være hos mine forældre ofte, spise der og overnatte der.
Efterhånden som månederne er gået er vi alligevel mindre og mindre hos dem. - Jeg kan ikke huske hvornår vi sidtst overnattede der. Og min kæreste undskylder bare med at han også har en familie, mine forældre snakker for meget, han kan bedst lide at være hos sig selv osv.
Mine forældre er utroligt glade for min kæreste hvilket også er grunden til de har en masse at fortælle ham (ALT mellem himmel og jord) hver gang de ses, og selvom min kæreste har travlt og skal videre, fortsætter de i en uendelighed, selv EFTER de egentligt har sagt farvel.
Min kæreste har aldrig sagt eller hentydet til mine forældre at han ikke gider høre på dem, men beklager sig altid til mig bagefter, så JEG kan såre mine forældre ved at side til dem at de snakker for meget.

Jeg er ret træt af at det hele tiden er MIG der skal høre på alle de mangler mine forældre har, fra min kæreste og han siger bare at "det jo er mine forældre, så det skal jeg sige til dem".
Hvad kan jeg gøre for at få ham til selv at sige det til dem? Eller i det mindste bare hentyde til det?


Mit andet problem:
Før mig, har min kæreste haft mange forhold, de fleste også seksuelle, hvor dette forhold er mit første. Han er meget glad for sex, og et kys og kærtegn kan i hans øjne ikke kun være et kys og kærtegn, men er nød til at føre til sex. Vi kommer ofte ud i mindre diskussioner hvor han ikke kan forstå at jeg nogle gange har mest lyst til bare at kæle og "hygge" og på ingen måe ønsker sex, hvilekt fører til at han bliver fornærmet og utroligt afvisende for alt andet. Jeg er en person som langt fra prioiterer sex øverst på min "to-do-liste", men heller fokuserer mere på samvær, imitimitet og hygge, som min kæreste ingen forståelse har for.
Jeg bliver tit såret når han kommer hen og nusser mig intimit og kysser mig, hvis ikke jeg har lyst til sex, for jeg kan være 100% sikker på det er dét han vil, og jeg hader at skulle afslå ham, fordi han, som sagt, bare tager afstand fra mig bagefter.
Jeg ved ikke hvordan jeg kan få ham til at acceptere dette, og prøver gang på gang, at forklare ham hvordan tingene hænger sammen, men han virker som et spejl overfor det, og ændrer sig ikke. Jeg har ikke i sinde at ændre mig, da det ikke er menneskeligt at skulle gøre, men hvad kan jeg så gøre?

Det sidst og største problem:
Da jeg var mindre var jeg ikke særligt social. I de små klasser var jeg meget drenget hvilket gjorde at dem i min klasse til tider fandt mig underlig, tog afstand fra mig, og dét syn ændrede sig aldrig i løbet af folkeskolen.
Jeg havde én bedste veninde, som jeg til gengæld holdt sammen med i alt, og stadig snakker med i dag.
Nu hvor jeg er kommet på gymnasiet oplever mine klassekammerater mig som den person jeg er, og ikke den jeg var for 5 år siden, hvilket har medført at jeg har fået nogle rigtigt gode venner og virkelig er accepteret og respekteret i klassen.
Disse venner ser jeg ikke særligt meget i fritiden da vi bor langt fra hinanden og når der endelig er nogle begivenheder såsom fester, kan jeg ikke deltage, selvom jeg utroligt gerne vil, hvilket er mit problem.
I starten af skoleåret brød jeg mig ikke meget om fester, jeg bryder mig ikke om alkohol, og finder det ubehageligt at være sammen med fulde mennesker jeg ikke kender.
Nu er der så nogle fra klassen der har arrangeret en fest kun for os fra klassen (hvilket vil sige mine venner), og jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme med til denne fest, hvilket er en følelese jeg har aldrig rigtigt har følt før, men jeg har det alligevel godt med det.
Da jeg så kom hjem og fortalte min kæreste om denne fest, kendte jeg jo egentligt godt reaktionen.
"NEJ!"
Han vil simpelthen ikke lade mig tage med. Vi har været igennem den diskussion utroligt mange gange - uden at komme nogle vegne.
Min kæreste har lagt grundende fast og har ikke tænkt sig at ændre dem. Det er ikke fordi han ikke stoler på MIG, men fordi han ikke stoler på ANDRE siger han.
Han er en person som på ingen måde bryder sig om fester og alkohol da han simpelthen finder det kedeligt, og dybt åndssvagt at drikke for at have det sjovt.
Når jeg så spørger om jeg må tage med til fest (jeg vil nødig gøre noget han er imod, og såre ham) sprøger han med det samme og der er alkohol indblandet, hvilket der for det meste er.
Jeg har givet ham et løfte om at jeg ikke vil drikke alkohol uden hans tilstedeværelse da ingen af os ved hvordan jeg vil opføre mig i fuld tilstand, som jeg ikke har været før. Men problemet er han er bange for hvad andre vil gøre ved mig når de er fulde, såsom at flirte med mig, tage på mig, slå mig eller lignende, og ligemeget hvor meget jeg forklarer ham at jeg godt kan passe på mig selv og at jeg altså kender de personer der er med til festen vil han ikke lade mig tage afsted når ikke HAN kender de personer jeg skal feste sammen med, og dermed ikke ved hvordan de opfører sig.
Jeg har snakket med nogle af mine venne fra klassen om det og den ene nævnte at min kæreste kan være jaloux, og når jeg tænker over det kan det sagtens være det, der er problemet, for min kæreste vil nemlig heller ikke have jeg ses med nogle drengevenner alene.
Min kæreste har temperament, og lover øretæver ud til alle der kommer i nærheden af mig, som ikke har fået lov (jeg ved dog det aldrig bliver realiseret), også selvom det er nogle af mine bekendtskaber jeg bare skal ses med.
Men hvis han er jaloux og jeg gennem mange diskussioner og skænderier ikke har kunnet ændre ham bare en lille smule, hvad kan jeg så gøre? Jeg vil jo heller ikke føle mig fanget og isoleret for resten af omverdenen hvis det er den fyr jeg skal være sammen med resten af mit liv.


Disse problemer er nogle jeg finder ret belastende - og endeløse. Jeg kan ikke rigtigt finde ud af det, men frygter lidt at min kæreste elsker at have magten, kontrollere mig og bestemme hvad jeg må og ikke må. Jeg elsker ham virkeligt af hele mit hjerte og der er utroligt meget vigtigt at miste hvis jeg skulle gå fra ham, hvilket har været med til at holde tanken borte.

Mvh. Den efterhånden ret fortvivlede.* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Er dette forhold det bedste for mig?
Besvaret tirsdag den 5. juni 2007
Besvaret af Therese, Frivillig på sindnet.dk
Kære den efterhånden ret fortvivlede.

Kærlighed er svært, og det er utroligt forvirrende. Man bliver i mange situationer fuldstændig blind overfor hvad der egentlig foregår i ens forhold.
Det lader helt klart til at din kæreste er meget jaloux, og desværre kontrollerende.
Nu kan jeg selvfølgelig ikke sige det med 100%, jeg skriver bare hvad jeg får ud af det du har skrevet.

Du skriver at du er 16 og at din kæreste er 20. Allerede der er der en stor forskel. Han har også, som du selv skriver, oplevet mere end dig. Men dette gør ham dog ikke klogere, eller mere voksen - husk det!

Jeg svarer på et spørgsmål ad gangen, så er det lidt lettere for dig at finde rundt i min besvarelse

1. Du skriver at du er flyttet ind hos ham, men at I nu ikke besøger din familie så meget. Plus han siger at han ikke gider fordi dine forældre snakker for meget.

Jeg synes det er noget vrøvl fra hans side af.
Han kan ikke være bekendt at sige sådan noget til dig, og så forvente at du bare vil føre beskeden videre. Der er da ingen der har lyst til at fortælle sine forældre, der i øvrigt holder meget af din kæreste, at han synes at de taler alt for meget. Hvis han synes at det er et problem, så skal han enten selv sige det til dine forældre, eller bare tie med det. Jeg tror ved at I/han siger det til dine forældre, så vil det gøre mere skade end gavn.
Den eneste løsning på dette problem, som jeg kan se, er at du bare selv må besøge dine forældre. Lad kæresten blive derhjemme. Det er jo ham det går ud over i den sidste ende. Hvis jeg var ham så ville jeg hellere bekymre mig over hvad mine svigerforældre tænke om mig: "hvorfor kommer han aldrig på besøg mere?", end på hvor meget han synes de taler. Dette stiller ham i utroligt dårligt lys hos dem.
Besøg dine forældre når DU har lyst, og bare lad vær med at spørge din kæreste om han vil med. Du siger bare at du tager hjem og spiser og overnatter, og så må han selv tage intiativ til at tage med. Det burde ikke være en sag om at skulle tvinge ham til at tage med, han burde selv have lyst til at tage med en gang i mellem.

2. Du skriver at din kæreste ikke bare kan nusse og kæle, det skal altid føre til samleje.

Dette er sådan et typisk problem for mange. Og jeg kan sagtens forstå at det er frustrerende. Man ligger der og hygger, men vil egentlig ikke mere end det, og så tillader han sig at blive mopset/sur over at man ikke lige har lyst den dag. Sikke dog noget.
Du skriver at din kæreste tidligere har haft sex-forhold. Jeg ved ikke om vi kan kalde det b-venner (du ved nok godt hvad det står for). En "ven/veninde" man ringer til når man har lyst til sex.
I disse forhold er det sjældent at der er følelser involveret, da det virkelig kun handler om sex. Hvis dette er hvad han har været vant til, så har han måske svært ved at finde ud af den fysiske del i jeres forhold.
Jeg synes helt klart at dette er noget du skal banke ind i hovedet på ham. Da det jo tydligt er noget der går dig på. Og det kan heller ikke være særlig sjovt for dig, at mange gange have sex med din kæreste, bare fordi du ikke vil gøre ham sur. Sådan skal det jo ikke være.
Sex behøver ikke altid at have den store betydning - jeg mener det behøver ikke altid at skulle være romantisk, men at have sex med ens kæreste, hvis man ikke rigtig har lyst, er heller ikke det rigtige.
Fortæl ham hvordan du har det med det. For det er jo ikke fordi du aldrig vil have sex med ham igen, men du vil måske bare have at I kan nusse og kæle lidt, uden at det behøver at føre til noget.
Jeg håber virkelig at han kan forstå dette. Da den fysiske del i ens forhold er vigtig.

3. Du er blevet inviteret til en klassefest, men din kæreste har sagt at du ikke skal/må tage afsted.

Jeg blev faktisk lidt sur da jeg læste, at din kæreste havde sagt at han ikke syntes at du skulle tage afsted. Og når han siger til dig, at han det ikke er fordi han ikke stoler på dig, men det er fordi han ikke stoler på andre, så lyder det i mine ører som noget fis. Selvfølgelig er han da bange for hvad du vil lave. Og det er der ikke noget galt i. Det er normalt at ens kæreste er jaloux når man ved at det modsatte køn vil være tilstede. I sådanne tilfælde må han altså bare stole på dig. Og hvis du er bange for hvordan du vil reagere ved at drikke, så ikke drik.
Men jeg synes IKKE at du skal blive hjemme fra festen. Det er jo helt forkert. Selvfølgelig skal du da med! Ens gymnasie-tid er noget af det vigtigste. Det er der man stille og roligt finder ud af hvem man er, og hvad man står for. Man skal i løbet af de 3 år tage til masser af fester, hygge med vennerne - piger OG drenge, og bare opleve. Det er simpelthen et MUST..
Jeg kan ikke andet end at sige, at du må forklare din kæreste, at du rigtig gerne vil med til denne fest, og at han altså ikke er din far/mor. Dette er noget du selv skal have lov til at bestemme. Hvis du vil med, så skal du med

I de forhold hvor kærligheden til ens partner er så stor, at den virker fuldstændig uoverkommelig, er de forhold der gør mest ondt. Du bliver nødt til at finde ud af hvad du vil have ud af dette forhold. Hvis det har været sådan hele den tid I har kommet sammen - 15 måneder, så lyder det ikke som det mest konstruktive forhold.
Nu kan jeg selv huske da jeg var 16, og det var i den alder hvor man altid kunne finde sig og sine problem i forskellige sange.
Jeg har derfor fundet denne sang til dig. Det er U2, og sangen hedder "With or without you":
azlyrics.com [..]

Jeg tænkte på lige denne sang, da jeg virkelig tror at du elsker din kæreste højere end noget andet. Du ved godt at jeres forhold måske ikke er det bedste, men du ved heller ikke hvad du ville gøre uden ham ved din side.
Dette er så også det store dilemma - du bliver nødt til gøre op med dig selv og dette forhold. Vil du fortsætte i et forhold, hvor du føler at dig og din partner glider forbi hinanden, og hvor du føler at din kæreste aldrig forstår dig. Eller vil du slå op og prøve at finde en ny kæreste der bedre kan forstå dig og jeres forhold? Eller du vil måske en helt tredje ting, og det er at bare være dig selv lidt. Nyde 1.g og alt det der følger med.

En sidste ting inden jeg siger farvel - har du overvejet at måske foreslå at I holder en lille pause?
I starten vil en pause nok virke fuldstændig latterlig, da man hele tiden vil savne sin kæreste, men pausen giver også én tid til at finde ud af nogle ting. Dette kan også være med til at få ham til at tænke sig lidt mere om hvad han egentlig kan miste ved, at opføre sig som han gør. Man skal selvfølgelig huske, at en pause ikke altid ender lykkeligt, da det kan være at I finder ud af at I ikke passer sammen. Men det er måske et forsøg værd, i stedet for at være frustreret hele tiden.

Jeg kan ikke sige hvad du skal gøre eller hvad der vil være det bedste for dig, men håber at du kan bruge det jeg har skrevet til noget.

Jeg ønske dig al held og lykke - håber virkelig tingene flasker sig som du gerne vil have det.

Knus ThereseSkriv et svar til Er dette forhold det bedste for mig?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience