A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Kan jeg ændre mit kaotiske liv - og hvordan?
Oprettet onsdag den 20. juni 2007 kl. 09:28
Oprettet af Anonym i brevkassen "Psykisk Syg"

Hej sindnet.dk

Jeg er en mand der er halvvejs igennem livet og jeg finder det meget svært med min problematik trods jeg skulle have massere af erfaring, ved at have været psykisk syg det meste af mit liv.

Jeg vil starte med at fortælle lidt om mit liv som barn.
Jeg husker ikke min barndom som nogen idyl, da jeg blev passet hos en dagplejemor der mishandlede mig fysisk og psykisk.

Jeg var altid meget syg da jeg var barn, sikkert pga det samme.
Da jeg afsluttede min tid hos dagplejemoren blev der dog nogle gode år hvor jeg gik på et fritidshjem, samtidig med at jeg var omringet af meget kærlige mennesker / pædagoer, både i skolen og på fritidshjemmet.

Dette husker jeg som nogle gode år. ca 3 års tid.
I skolen var det ikke nemt for mig og jeg blev altid meget mobbet pga mit mørke udseende, jeg blev kaldt ord som udlænding m.m

Dette gjorde at jeg begyndte af få meget få venner og den svære tid begyndte for alvor i mit liv.

Da jeg gik ud af skolen begyndte jeg at ryge hash for det gjorde alle de andre, jeg sluttede da med det nogle år efter da jeg ikke kunne huske fra hverken a til z, samtidig begyndte jeg at lide meget af depressioner og angst.
Men jeg fandt lykken i et stormfuldt kærlighedforhold ( det første), og kvittede hashen, og følte at jeg var kommet på den rette hylde i mit liv, ved at opnå den kærlighed og nærhed som jeg havde søgt efter igennem det meste af barndommen.

Dette forhold varede ca 2½ år, men så var det også slut.
Jeg begyndte at vakle igen, jeg tog ikke nogen uddannelse ligesom mine jævnaldrende allerede var begyndt på, istedet for kastede jeg mig ud i et voldsomt alkoholmisbrug der varede i knapt 6 år for at endelig skulle slutte da jeg fik for meget abstinenser og måtte til akut indlæggelse på psykiatrisk afd.
Jeg begyndte efter en ca 3 mrd tid at opsøge lænken, og følte at jeg fik den hjælp der til at komme videre i mit liv.

Jeg engagerede mig i arbejdet omkring det at hjælpe andre misbrugere på vej ud af misbruget ved at være støtte og kontaktperson for en lille skare af medmennesker.

Der skete også det dejlige at jeg blev forelsket i den periode , alderen vi her taler om er min ca 23 års alder.

Dette var også et meget berigende forhold, men det endte desværre brat efter ca 1 års tid, da min daværende kæreste havde taget en overdosis af medicin for at sygne hen i mine arme en sen aften hvor hun fortalte mig at hun elskede mig i et af hendes klare øjeblikke, men da var det forsent.

Hun blev akut kørt til hospitalet men blev konstateret hjernedød pga svær forgiftning samt 2 hjertestop.
Jeg havde en meget ulykkelig tid derefter hvor jeg gik i håbet om at hun ville komme til sig selv en dag, men den dag kom aldrig da hun blev kørt på plejehjem.

Jeg havde nogle år hvor jeg mindes jeg gik i en slags tåge, og for alvor blev diagnosticeret psykisk syg.
Jeg kom i medicinsk behandling og hos en prak psykiater, der udskrev alverdens piller og tilbud om behandling til mig som jeg også deltog i.

Bla sorgbeabejdelse på stolpegaarden i gentofte, angst og fobi daghøjskolen, forskellige kurser og lign.
Men lige meget hjalp det i sidste ende.

Utroligt nok skete der det dejlige at jeg mødte en kvinde i livet igen som blev min livsledsager indtil for ca 2½ års tid siden hvor hun døde af lungekræft.
Vi nåede at lære hinnanden af kende på godt og ondt igennem ca 10 år, de sidste 1½ år da hun blev diagnostiseret syg af kræft var et rent helvede.

Det hele drejede sig om behandling på rigshospitalet med kemoterapi, samt hjemmesygeplejesker osv osv samtidig med at jeg kunne se at hun langsomt var ved at dø fra mig.
Da min livsledsager døde i 2005 gik min verden endnu engang i opløsning, jeg havde det svært nok med at gå igennem tiden derefter hvor jeg ikke fandt nogen hjælp med begravelsen eller sorgen derefter, dog har jeg gået til krisebehandling nogle gange, og det har da også hjulpet mig igennem så godt det nu har kunnet lade sig gøre.

Jeg modtog pension for ca 6 år siden pga at min sindstilstand måtte regnes for kontinuerlig og uden nogen udsigt til bedring trods utallige medicinske forsøg samt normalisering af mit liv igennem samtale terapi.

Jeg har siden da for 6 års tid siden været indlagt 2 gange på psykiatrisk afd, en gang på brøndbylund og en gang på sct.hans hospitalet af 2 mrds varighed begge gange. (2003).

Der er så sket det i mit liv nu at jeg søger om den højeste pension, dette har bevirket i at jeg endnu engang har skulle tage stilling til en statusreport som gang på gang når de har skulle gennemlæses og rettes m.v har givet mig et gevaldigt dyk.
Jeg orker ikke længere at kæmpe længere for et normalt liv.
Jeg tør ikke end ikke længere håbe på at det nogensinde kommer til at være anderledes med mig.
Jeg føler mit liv har været en stor røvtur hele vejen igennem.
Jeg tænker ikke på selvmord, men jeg overvejer at tage kontakt til bedemanden for at arrangerer min egen begravelse.

Min problematik består også en del i dødsangst, og jeg tænker tit på af hvis jeg fik det ordnet sådan at min begravelse var arrangeret kunne jeg dø, velvidende om hvordan "min" begravelse ville finde sted.

Jeg skal snakke med min kontakt persom okring hvad jeg kan forvente mig af tilværelsen fremover, dvs resten af mit liv i nær fremtid, og det syntes jeg ikke lyder specielt godt.
Jeg er bange for at blive konfronteret med diagnoser og fortid igen, og jeg ved ikke hvor jeg skal søge den rigtige hjælp?
Jeg ved at vi alle inderst inde er individualister og er der er meget hjælp at finde i os selv, samt klarhed .
Jeg syntes bare ikke jeg kan finde ud af hvor jeg skal starte?
Jeg kender efterhånden ikke til andet end nederlag, og jeg vil gerne ud på den anden side, men hvordan kommer jeg det?
Hvordan ser jeg ud over det at være psykisk syg når jeg hele mit liv igennem er blevet mindet om at jeg er det?
Jeg føler også jeg har en ret til at blive et helt menneske igen, og opleve posetivitet i mit liv, eller så hel som jeg kan blive, men jeg kan ikke få nogen hjælp nogensteder føler jeg, jeg vil så gerne videre med mit liv i en posetiv retning og hvile i mig selv, men som sagt aner jeg ikke hvor jeg skal starte eller slutte?
Kan i her på sindnet.dk give mig nogle gode ideer.
* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Kan jeg ændre mit kaotiske liv - og hvordan?
Besvaret onsdag den 20. juni 2007
Besvaret af Jan, Frivillig på sindnet.dk
Ja, det er tydeligt, at du har levet et voldsomt og kaotisk liv, og det vil præge dit liv i mange mange år. Når det er sagt, synes jeg også, det skal siges - naturligvis kan du komme igennem - komme ud på den anden side, men det kræver, at du via din kontaktperson kan få den rigtigt behandling. Det være sig medicinsk eller /og terapeutisk.

Som støtte i hverdagen - her og nu, kan medicinsk terapi hjælpe dig, men på længere sigt kan samtaleterapien med al sandsynlighed være dig til hjælp. Det er så ikke alle steder i landet, at man tilbyder samtaleterapi, da det økonomisk er en "tung" byrde for en kommune - især hvis den er mindre.

Om du nogensinde kan blive 100% rask, ved jeg ikke, men du kan få et liv, hvor glæde og harmoni bliver kendetegnet. Det værste er, som jeg ser det, at det synes som om, du er ved at miste modet. Det skal jeg ikke bebjejde dig, efter alt det du har været igennem.

Det er vigtigt for dig, at du dels kommer ud - ud i naturen, og at du også er sammen med mennesker, du enten har et fællesskab med, eller kan lide. Meget ofte medfører psykiske problemer, at man isolerer sig, og det hjælper ikke på noget som helst.

Med en opvækst som din, kan det næsten ikke undgås, at du har udviklet et markant tryghedsbehov. Men du skal tænke på, at det skal din kæreste ikke dække. Du skal altså finde andre måder at få dét behov dækket på, og det er her, et socialt netværk kan være en hjælp.

Du skal, med andre ord, ud og gøre noget selv, og du skal sørge for, at din kontaktperson bringer dig i kontakt med mennesker, der kan hjælpe dig bedst muligt. Der ER håb - det er der altid!

Held og lykke!Med venlig hilsen
Jan Bach


Skriv et svar til Kan jeg ændre mit kaotiske liv - og hvordan?

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience