A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Jeg spekulrer ofte på hvorledes jeg skal tage mit
Oprettet søndag den 1. juli 2007 kl. 23:06
Oprettet af Anonym i brevkassen "Selvmord"

Kære sindet

Jeg skal forsøge at gøre det kort:

Her på det seneste har jeg haft voldsomme nedturer, så meget at jeg ikke finder nogen glæde ved mit liv, og endelig blot ønsker at forlade mit legeme. Da jeg var barn var min søster psykisk syg og skulle have alt opmærksomhed og alting først. Det fik hun selvfølgelig lov til, og jeg må indrømme at jeg ikke huske så meget fra dengang, jeg har blot ofte hørt min mor sige at jeg aldrig beklagede mig, og dengang vi hold vores begges fødselsdag på min, havde jeg intet imod det. Dette kan jeg dog ikke selv huske.
Da jeg blev en smule ældre og kom i skole har jeg oplevet megen mobningen, dette var med til at gører mig til en meget usikker person. Det er bl.a. derfor mit selv-had er så stort og mit selvværd så lavt. Idag kan ikke lide at få komplimenter og folk der kender mig ved at jeg nærmeste bliver sur over dem. Jeg husker af og til de forfærdelige episoder fra dengang mobningen fandt sted.
Da jeg så blev ældre og kom på gymnasiet var det karakterne som ikke var gode, og selvom jeg yde mit bedste var det ikke godt nok. Jeg er en meget flittig elev som altid gør meget ud af mine ting og forsøge at kæmpe med de mange ting jeg har svært ved, men hvis der ikke kommer resultat, går jeg ned med flaget. Da jeg så besluttede mig for at tage kørerkort måtte jeg gå til kørerprøve 5 gange før jeg bestod. Dette var meget træls og jeg følte det meget nedverdigende. Jeg hører stadig mange som laver sjov med det, og de tror jeg kan tage det, men inden i gør det virkelig ondt. Lidt senere på foråret fladt min far ned fra 5 m. på sit abrjede, han lå på hospitalet og lægerne kunne ikke sige så meget om hans tilstand, det bør dog næves han var i live og kunne godt snakke! Men det var fustrende for han havde slået hovedet og de kunne ikke sige hvordan hans fremtid ville blive. Samtidig med han lå der, døde min oldemor. Idag har min far en del problemer, han er bl.a. ikke i stand til at bedømme afstand, hans skulder er ødelagt så han er gået ned i abrjedes tid, han døjer med mange smerter, han bliver hurtig svimmel etc. ting som man kan leve med, men det gør ondt at se på ham, fordi jeg ved at det trykker ham meget.
Lidt efter denne episode stak min mellemste søster (hende som i sin barndom var psykisk syg) af til Nord Jylland, fordi hun havde mødt en fyr, vi var alle meget bange og fustret den dag, men fordi det hele endte godt og de nu kommer sammen og er meget glade, det den ligesom forsvundet ud.
Et år sener forsøget min lillesøster at tage sit eget liv via. medicin, det er nok det i mit liv som har gjort mest ondt, og nok det som jeg har flest nedturer over. Hele den tid hvor hun lå på hospitalet kunne jeg ikke tale, jeg græd og græd, jeg spiste intet. Jeg skrev et brev til hende for at fortælle hende hvor højt jeg elsker hende og at jeg ikke på nogen måde er vred over hendes handling, men blot frygtelig ked af det.
Da vi så skulle på studietur med gymnaiumet, skete der det som jeg aldrig havde troet ville ske for mig, jeg blev voldtaget. Da jeg stod i lufthavnen ringede min bedste veninde som var fuldstændig brudt sammen, fordi hun havde mistet sin far, så derfor skyndte jeg mig hjem til hende, lige da jeg lande i DK. sener efter jeg var kommet hjem fra turen skyndte jeg mig til lægen for at blive undersøgt, jeg har dog aldrig fortalt hvorfor jeg skulle havde den undersøgelse. Jeg har mange venner og veninder som taler med mig og deres problemer og fungere for dem som deres psykolog, men også deres ven. Det gør mig glad at hjælpe andre, men det gør ondt hvis ikke nogen vil hjælpe mig. Derudover har jeg også en mor som fortæller mig mange af sine problemer.
Jeg ved efterhånden ikke hvor jeg skal søge hjælp henne mere, jeg ved bare at jeg snart ikke kan holde det ud, jeg bryder sammen over småting. Jeg skriver sorgfulde digte, og tegner uhyggelige tegninger. Jeg spekulrer ofte på hvorledes jeg skal tage mit eget liv og har før skårt i mig selv. Sent som til den sidste fest satte jeg mig op ved siden af motorvejen for at overveje om jeg skulle gøre det forbi her?
Håber i kan hjælpe* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Jeg spekulrer ofte på hvorledes jeg skal tage mit
Besvaret søndag den 1. juli 2007
Besvaret af Helle, Frivillig på sindnet.dk
Kære Anonym.

Jeg takker mange gange for dit brev, og glad for at du henvender dig til os.

Livet kan føles som en stor rutshetur. Jeg kan høre at du har mærket livet, på den hårde måde. Der må være en masse godt til dig i vente. Jeg håber at du vil tænke tilbage på alle de gode ting, der sikkert har været ind imellem. De er sikkert bare gemt lidt af vejen. Det er helt forståeligt at du synes livet er overskueligt nu. Alle de ting du har oplevet, og lagt ører til for andre. Der er ikke noget at sige til, at du er helt fyldt op indeni. Jeg vil råde dig til, at du henvender dig til din læge, og fortæller ham, om alle de tanker, at du har betroet til os, igennem dette brev.
Det er mange store, og grimme oplevelser, du skal have bearbejdet.
Jeg ser det for mig, at hver eneste grim oplevelse, er blevet til en stor tung sten. Dem slæber du rundt med i en rygsæk (dit hoved) Det er klart at denne rygsæk bliver så tung, og umulig at slæbe, hvis du ikke en gang imellem, får tømt nogle af de sten ud, så kan du tilsidst ikke finde krafter til at gå et skridt videre.
Det jeg vil sige med det er, at en læge/psykolog vil kunne hjælpe dig, eller give dig gode råd til hvordan, at du skal slippe disse sten (problemer).

Jeg kan høre at du tænker meget på andre personer, og det er dejligt at høre, at der stadig findes så dejlige mennesker
I dette tilfælde, må du nok bare erkende at du også bliver nødt til at have lidt hjælp udefra, ligeså vel, som du gerne vil give andre gode råd, og lytte til dem.

Jeg er ked af at høre at du tænker sådan. Du er langt fra den eneste. Fordi at du har lyst til at forlade livet. Det er måske fordi, at du så slipper for flere problemer. Det er foreståligt, men ikke en god løsning. Havde jeg ikke fundet min styrke frem, for nogle år siden, ja så havde det ikke været mig, der havde svaret dig tilbage på dette brev. Jeg er glad for, hvis jeg nu kan give dig gode råd, og fortælle dig at det kan lade sig gøre at få det godt igen.
Du kan til hver en tid skriver herind, og jeg vil forsøge at hjælpe dig med at finde din styrke. Jeg ved at du har den, langt inde i dig..men den er der.
Jeg håber at du vil tage kontakt til din læge eller en psykolog. Det er ingen falliterklæring at bede om hjælp, husk det.
Jeg tror du har en masse godt til gode.. Det lader bare vente på sig.

Jeg sender herfra en masse styrke, og positive tanker herfra.

Med venlig hilsen
Helle Bach Jørgensen


 
Svar på Jeg spekulrer ofte på hvorledes jeg skal tage mit
Besvaret torsdag den 14. februar 2008
Besvaret af PEACE, Anonym besøgende på sindnet.dk
ER SKU KED AF AT HØRER DU HAR DET SÅDAN DER !
MEN ALDRIG TAG DIT LIV, DU MÅ VÆRE STÆRK OG HOLDE UD.
JEG HAR OGSÅ SELV OPLEVET EN MASSE LORT SOM DE FLESTE ALDRIG KUNNE DRØMME OM.
EN DAG VIL DU OPLEVE AT DIT LIV KOMMER TIL AT GÅ BEDRE, OG ALT GODT VIL SKE FREMOVER.
OG DU SKA SKU IK VÆRE NEDE, OG OGSÅ DET MED DIT KØRERKORT, DET SKU MEGET ALMINDELIGT AT FOLK DUMPER, HAR OGSÅ SELV DUMPET. FOLK SKAL ALTID SNAKKE LORT OM ANDRE MEN DE SER ALDRIG SIG SELV.
DEM DER SNAKKER SÅDAN TIL DIG TROR DE ER SÅ MEGET BEDRE END EN, OG DET ER SÅ KLAMT.
DET ER DE OVERHOVED IK, TVÆRTIMOD ER DE LANGT VÆRRE END EN SELV, FORDI DE ER SÅ KÆPHØJE, OG ER SÅ ARROGANTE. LOV MIG DU IK TAGER DIT LIV.
DET ER DET FOR VÆRDIFULDT TIL !


Skriv et svar til Jeg spekulrer ofte på hvorledes jeg skal tage mit

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience