A A 
 
  • Vis henvendelse
  • Brevkassehenvendelser
  • Start tråd / spørg brevkassen
  • Ubesvarede
  • Søg
Det startede med at jeg sultede mig selv,sad bare
Oprettet mandag den 9. juli 2007 kl. 17:06
Oprettet af Anonym i brevkassen "Anoreksi"

kære brevkasse!!!!!!!!!
det hele startede for 4 år siden.. det startede med at jeg sultede mig selv,sad bare og stak til maden.. den gjorde mig kun ked!! bare tanken om at det skulle ind i min mund og ned i min mave, og gøre mig mere fed!!! gav mig kvalme!!
på det tidspunkt var jeg 12 år og vejede 63 kg!!
jeg begyndt at løbe hver dag. om morgenen kl 6, 5 km så gøre mig klar til at gå i skole!!da jeg så havde fri ved en 14 tiden,tog jeg hjem med min taske og så ud og løbe 14 km.. det tog mig en time og et kvarter! så hjem og slappe af en halv time og så afsted igen.. cykle 30 km!! så blev kl 18 og vi skal spise, men som sagt stak jeg bare til maden ellers sagde jeg jeg havde spist eller jeg ikke var sulten!!!og hvis jeg bare spiste det mindste røg det op igen!!
jeg tabte mig meget hurtigt!! sagde i starten jeg bare skulle tabe 5 kg så ville det vare iorden! dem tabte jeg hurtigt,men det var ikke nok. så 5 kg endnu så var det okay.. og såan blev det ved.. blev indlagt da jeg vejede 50 kg..i 3 uger.. da jeg kom hjem startede det forfra!!! jeg blev voldtaget som 13 årig.. føler det er min skyld!! føler mig så klam og beskidt!!!
mine forældre sørgede for jeg holdt min vægt på de 53 kg som jeg var kommet op på!! jeg haddet dem for det!!!!
da jeg næsten fyldte 15 røg jeg på døgn instition! det var jeg glad for.for så kunne mine forældre ikke holde øje med min vægt!på 2 uger tabte jeg 8 kg.. fik værken mad eller væske og dansede en del..kendte ikke byen så kunne ikke løbe eller cykle!!! så blev jeg indlagt igen en uge... men sagde til dem jeg havde fået det meget bedre.. jeg er en pige der er rigtig rigtig god til at spille GLAD!!!
jeg vejer nu 40 kg og er 1,68 høj... nogle dage får jeg æde flip på.. mest om natten hvor ingen ser det!! og så går der flere dage hvor jeg næsten ingen ting spiser og dyrker en masse motion.. lever af et halvt glas vand og et lille æble!!!
ville ikke være fed...min tvilling søster har den perfeckte KROP hun vejer 66 kg..uhha det er bare så pænt!! men føler mig 10 gange større end hende!!!!
jeg er selvskadene skær altid så dybt at det skal syes!!
har for en mde siden brændt jeg i mig selv.. så skulle operres.. jeg skulle have en huds transplation fra låret og op på min arm!! fik jeg her i onsdags!!
her for tiden har jeg næsten ingen kræfter til noget!!! ligger for det meste i min seng og græder og så om natten står jeg op og danser 20 min, det er det jeg kan holde til..
besvimer tit..
ville i ikke være søde at svare mig
knus den ulykkelige pige!!* Besvarelser til dette indlæg, kan ses offentligt.Del dette på: Facebook | Twitter | Google+ | LinkedIn


 
Svar på Det startede med at jeg sultede mig selv,sad bare
Besvaret mandag den 9. juli 2007
Besvaret af Helle, Frivillig på sindnet.dk
Kære Anonym.

Jeg vil så gerne give dig det magiske ord, så du blev en rask og glad pige igen.
Det kan jeg desværre ikk, for det ord findes ikke. Der er kun en måde til at få det godt igen, det er ved at give dig nogle råd, så du selv finder ud af, hvad der hjælper dig bedst muligt, for at kunne nyde livet igen.
Jeg har selv været syg med en spiseforstyrrelse. Det er ikk altid man finder grunden til det, og måske er det flere ting der gør, at man udvikler en sådan grim forstyrrelse. Jeg ved ikke om det er en trøst, hvis jeg siger dig, at du kan blive rask igen. Jeg er et eksempel og mange flere herinde fra, at det kan lade sig gøre. Du skal bare være villig til at vil hjælpe, og gøre hvad du kan, for at få det godt igen. Jeg er sikker på at en psykolog vil kunne hjælpe dig godt.
Desværre er jeg, eller de andre redaktører ikk uddannet psykologer, men til gengæld, har vi selv været i den situation at du er i nu, og derfor vil jeg forsøge at give dig lidt råd.
Jeg vil gerne sige at det er frygteligt for dig, og hvorfor skal sådan en piges rammes med det. Det tænker jeg også, men det får vi ikk dig rask af, og sikkert heller ikke mere glad.
Det lyder som et fjollet spørgsmål.. Vil du gerne være rask, hvis jeg kunne gøre det, med et knips fra figerne, så din spiseforstyrrelse, gik væk med det samme????
Jeg spørger dig, fordi jeg selv fik stillet det spørgsmål den gang, hvor jeg tænkte, selvfølgelig vil jeg være rask igen, men så alligevel kom den tanke frem.. Hvis jeg var rask skulle jeg til at tackle livet igen, og alle de pligter. Hvis det så også indebar at jeg skulle se normal sund ud, var det så prisen værd. Jeg tænkte meget over den, og fandt ud af at jeg brugte lidt sygedommen som en redningsvest. Det er ikke sikkert at du tænker sådan, der er ikke en sygdom der er ens. Jeg ved ikk om du kan forestille dig, at den (spiseforstyrrelsen) beskyttede mig. Det var jo en helt forkert indstilling. Den beskyttede mig ikk, tværtigmod ødelagde den mit liv. Når kroppen ikke får sine behov, ved mad og drikke, kan den ikke fungere. Håber du tror på hvad jeg siger, idet at jeg er uddannet personlig træner. Når du ikke får mad, kan hjernen heller ikke tænke optimal. Dine tanker bliver fuldstændig forvrænget. Du ender også med at blive mere ked af det, som du beskriver nu. Din krop tigger og beder om at du vil give den noget at spise, derfor selv når du sover, ligger den i den underbevidsthed, at den skal have noget mad. Derfor kan det også være at du vågner op om natten, og det eneste du tænker på er mad. Den prøver hele tiden at vække dig, og sige hallo.. indtil den får noget føde, også overleve den på det igen. Jeg ved at det er svært at tro på, men det kan sagtens lade sig gøre, at leve sundt, dyrke passende motion, have en flot og meget slank krop, og samtidig være rask, og have det godt med sig selv. Det lyder umuligt, fordi at sygdommen styrrer lige nu, dine tanker. Den har taget magten, og den må du se at få tilbage igen. Jeg forstår udemærket godt, hvis du hader din krop efter, at du har været udsat for en voldtægt. Jeg kan ligefrem føles hvordan du væmmes ved den. Det er din krop, og den skal du have det godt med. Det er den du har resten af dit liv, derfor må i indgå et samarbejde, ved at passe på hinanden. Det gør du ikke ved at lade den sulte, og det er du sikkert også klar over. Det er måske endda derfor at du handler som du gør. Jeg bruger meget af brevet, på at fortælle dig hvordan det måske hænger sammen, istedet for at behandle dig, som en psykolog vil gøre. Jeg tror at man bliver nødt til først at finde ud af, hvorfor at du har disse tanker om din krop. Nu mere åbenlyst problemet er, nu nemmere er det at finde ud af, hvad der kan gøres til at du får et godt liv.
Havde jeg ikke lyttet til de kloge ord dengang, havde det ikk været mig, der havde skrevet tilbage til dig!!
Har du en anelse om, hvad det er der har bragt dig i denne situation? Jeg vil foreslå at du skriver det ned. Det samme med hvad vil kunne gøre, at du fik det bedre?? Prøv at skrive det ned, også høre din egen læge om du kan henvises til en psykolog eller en psykiater (sådan en er gratis, at komme til)
Det med at skade sig selv, er tit et tegn på at råbe om hjælp. Du kan få noget hjælp, du må bare selv lige være opsøgende, som du gør nu, ved at skrive ind til os. Ja, også skal du kunne tage imod hjælpen. Jeg ved at det er svært, men jeg er sikker på at du kan og vil gøre det.
Du er selvfølgelig også velkommen til at skrive herind igen, og spørge de andre eller mig om råd.
Jeg ved ikke om du kender de forskellige link at jeg har skrevet til slut i brevet. Det er link der msåke kan hjælpe dig et skridt fremad.. i den rigtige retning.. Til dit liv.

Jeg ønsker det bedste for dig, og håber at du kan bruge noget af det at jeg har skrevet. Det har været mine erfarringer, at jeg har gjort mig.

Held og lykke..

Sender herfra en masse styrke til at vinde over kampen, så du begynder at spise normalt igen


Med venlig hilsen
Helle Bach Jørgensen


Jeg sætter nogle link på, at du kan kigge på. Det er selvfølgelig også et spørgsmål hvor du bor henne i landet.

spiseroeret.dk [..] (Alle i den gruppe kender til de problemer at du beskriver i brevet- Jeg brugte den selv)


spiseforstyrrelser.dk [..] (De hjælper også folk, når de vil skade sig selv)

joan-soestrene.dk [..] (anonym rådgivning vedr voldtægt)Skriv et svar til Det startede med at jeg sultede mig selv,sad bare

Brevkasse: diagnosen passer ikke til min virkelighed.
jeg har fået diagnosen ptsd, som jeg helt tilslutter mig. derudover har jeg fået diagnosen bipolar lidelse, som jeg slet ikke kan relatere til. jeg har altid været utroligt hæmmet, har haft depressioner på grun [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 4. november 2014 kl. 14:38
Brevkasse: information om evasiv personlighedsforstyrrelse
hej. jeg har fået diagnosen evasiv personlighed + mange træk fra dependent personlighedsforstyrrelse. jeg vil gerne vide hvor jeg kan få mere information om disse personlighedsforstyrrelser. f.eks. hjemmesider [..]
Startet af: Esther, fredag den 31. juli 2015 kl. 20:35
Brevkasse: forvirret over drømme
kære brevkasse jeg står i en virkelig svær situation. min kæreste og jeg har været sammen i 4 år. vi elsker hinanden og jeg har ikke lyst til at undvære ham i mit liv. jeg har til tider været i tvivl om vores [..]
Startet af: Rikke, søndag den 5. juli 2015 kl. 22:48
Brevkasse: løsning på forskellige behov
hej :-) min kæreste og jeg har kommet sammen i 4,5 måned. vi har det rigtig godt sammen, og er enige om at vi vil være sammen resten af vores liv. men vi har bare et stort problem, som der bliver ved med at [..]
Startet af: Anne, tirsdag den 30. juni 2015 kl. 10:39
Brevkasse: samtalegruppe for angst pige på 25 år.
er der nogen der kan hjælpe en pige på 25 år, der i mange år har lidt af angst for at køre med det offentlige og personer hun ikke er tryg ved. alle gode råd er meget velkomne, da hun meget gerne selv vil kunn [..]
Startet af: kongsted63, torsdag den 25. juni 2015 kl. 15:58
Brevkasse: er jeg på rette spor?
hej, jeg skal prøve at fatte mig i korthed; jeg bor sammen med en skøn mand som jeg er vildt forelsket i. han er manden i mit liv. vores samliv var som i en drøm indtil han blev syg. fantastisk. desværre e [..]
Startet af: Fuffi, søndag den 14. juni 2015 kl. 08:17
Brevkasse: kontrol af "formue"
hej. når jeg søger tandlægetilskud går kommunen ind og kigger hvad jeg har af indestående i banken. mit spørgsmål er: må de kun kontrollere ens indestående i forbindelse med ansøgning om tilskud til et el [..]
Startet af: Casper, lørdag den 23. maj 2015 kl. 15:40
Brevkasse: jeg ønsker at bo sammen med en fortrolig ven
kære brevkasse. det er en meget lang og frygtelig historie, som der ikke er plads til her. men jeg er en 40-årig kvinde, som er i en frygtelig situation, som bare bliver værre og værre. mit liv er blevet ødelag [..]
Startet af: sofia, lørdag den 9. maj 2015 kl. 19:10
Brevkasse: er jeg en psykopat?
jeg har mange lighedstræk med mange ad de ting jeg læser om psykopater (dyssocial personlighedsstruktur). jeg har været igennem en svigtet barndom, den del har jeg styr på - gennem prof. hjælp. men jeg har al [..]
Startet af: J.D., søndag den 12. april 2015 kl. 02:39
Brevkasse: usikker over sin krop
hej, jeg er lidt undervægtig og det eneste sted på kroppen hvor der er for meget fedt er på mit venus bjerg! det samme gælder min ydre skamlæber. har søgt meget på nettet, men alle skriver noget om at det of [..]
Startet af: Julie, søndag den 29. marts 2015 kl. 23:31
Brevkasse: lun på anden beboer på kollegiet
jeg er svagt bange for at jeg er faldet for en kollegianer. jeg er bogstavelig talt lige flyttet ind på kollegiet, og efter første fest sov vi sammen. vi udvekslede også et kys eller to, men ellers meget uskyld [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 18. februar 2015 kl. 22:30
Brevkasse: hvordan slipper man bekymringerne?
jeg er hurtig til at tænke negativt, og bliver meget hurtigt helt sikker på at, tingene forholder sig helt katastrofalt. fra jeg var lille og skilsmissebarn sørgede over adskillelsen fra min far, og til nu føle [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 12. februar 2015 kl. 23:19
Brevkasse: ung og ked af sin vægt
jeg hader in vægt har gjort i mange år, r blevet mobbet siden jeg startet i skole med at jeg er grim og fed og anderledes. da jeg var 9 cuttede jeg første gang jeg var så bange for at blive for tyk. da jeg var [..]
Startet af: Anonym, søndag den 8. februar 2015 kl. 10:35
Brevkasse: depression og praktik - hvad gør jeg?
hej brevkasse. jeg skriver til jer, fordi jeg ikke ved hvad jeg skal gøre. jeg lider af depression og angst, og har været på medicin de sidste 14 måneder. jeg var for 8 måneder siden indlagt på psykiatrisk afd [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 25. december 2014 kl. 17:28
Brevkasse: træt, trist og appetitløs
de sidste par uger har jeg lidt af nogle mærkelige symptomer(?), og jeg vil høre om i har nogle bud på hvad det kan være? - jeg har haft en bizart "hovedpine". den kommer et par gange om dagen. det er som e [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. november 2014 kl. 22:16
Brevkasse: ved ikke om jeg vil være i det forhold.
jeg er gift for anden gang med den samme. vi har kendt hinanden i 22 år og har to piger på 19 og 20. problemet er at for 4 år siden blev vi skilt og i den periode havde min kone mange forskellige mænd. troede d [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 21. oktober 2014 kl. 09:09
Brevkasse: hjælp fra kommunen til ung mand
hej vi har en ung fyr boende på 17 år.som er i gang med et grundforløb på suso i aalborg. han har svært ved at indordne sig. rengøring-oprydning-udluftning.dårlig økonomi. vi kan ikke have ham boende. der [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 7. oktober 2014 kl. 18:53
Brevkasse: har min mor en depression?
hej brevkasse. det er på ingen måde nemt at skrive dette brev, det er sådan at jeg tror at mit mor har en depression. jeg fik tankerne tidligere idag da min mors søster som er indlagt på psykiatrisk afdeling, [..]
Startet af: Anonym, søndag den 21. september 2014 kl. 21:56
Brevkasse: skal jeg kaste mig ud i det hele?
jeg er en pige på 22 år. jeg går rundt med mange tanke lige i tiden - og kan hverken finde hoved eller hale i det. jeg håber i har tid til at læse dette - men om ikke andet er det altid rart at få nogle tanker [..]
Startet af: Anonym, søndag den 7. september 2014 kl. 17:35
Brevkasse: mine beslutninger er ikke så gode.
jeg skriver til jer i håb om lidt hjælp eller et skub i den rigtige retning. jeg er en ung mand på 29 og jeg føler ikke mit liv har nogen fremtid. jeg har de sidste mange år haft et arbejde jeg egentlig ikke [..]
Startet af: Lars, søndag den 7. september 2014 kl. 16:54
Brevkasse: ondt i maven ved tanke om fremtiden.
hej brevkasse, jeg eksploderer snart af stress, og angst. jeg er 15 år gammel, og går i 10 kl, og jeg skal gå på hhx næste år. jeg har allerede sættet en plan for, hvad det er jeg gerne vil uddanne mig som. her [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 2. september 2014 kl. 23:41
Brevkasse: min kæreste mener, at det er hans skyld.
hej! jeg er en ung kvinde på 23 år med en depression. jeg har været sammen med min kæreste i 2 år og jeg har det rigtig godt med ham. jeg fik diagnosticeret en depression for et par måneder siden, og han går [..]
Startet af: Anonym, søndag den 31. august 2014 kl. 19:54
Brevkasse: jeg er blevet singel
hej. jeg ved ikke lige, om dette er det rigtigt sted at stille mit spørgsmål. det er således at jeg er single i øjeblikket og nogle gang på udkig efter kærligheden. jeg har så set en kvinde hos tandlægen, s [..]
Startet af: Anonym., mandag den 25. august 2014 kl. 17:26
Brevkasse: ny by, ny skole skræmmer mig.
kære brevkasse, jeg har noget i mig selv jeg gerne vil rettes op på. i år er jeg flyttet til en ny skole, så det betyder nye venner, en ny klasse, en ny start. jeg bliver nervøs til sådan noget, det gør meget o [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 13. august 2014 kl. 01:13
Brevkasse: kan jeg finde gode veninder igen?
hej. det fordi jeg har problemer når jeg er sammen med veninder. når jeg er sammen med min familie er jeg mig selv, og de siger også at jeg er sjov, og er anderledes på min egen måde, som de synes er godt. men [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 12. august 2014 kl. 22:35
Brevkasse: min mor sårer mig
hej. håber i svarer, dette er en liste over ting som min mor er, jeg ville sige noget positivt.. men jeg kan ikke finde noget længere. - sur hele tiden. - igen humor. - hører ikke rigtig efter når man [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 9. august 2014 kl. 19:33
Brevkasse: misforstår jeg det hele?
hej. for ca 1 år siden, begyndte jeg at skrive med en ven fra københavn, som jeg i et stykke tid havde været gode venner med. vi begyndte efter et stykke tid, at skrive på en anden måde, og det udviklede sig. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 5. august 2014 kl. 19:13
Brevkasse: mine erfaringer kan bruges igen og igen.
efter 25 år i arbejdslivet - efter et nej tak til førtidspension for 25 år siden, kan jeg nu se tilbage på 25 år som lærer, hvor jeg har undervist voksne og børn, danskere og udlændinge i sprogene dansk, fransk [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 22:06
Brevkasse: glæde at have det godt igen!
jeg vidste ikke, jeg var dybt parnoid, men hvor er det dejligt at få det godt igen. så bliver livet noget værd igen, og det bliver muligt at være med-:) [..]
Startet af: Regni, torsdag den 17. juli 2014 kl. 21:56
Brevkasse: hvordan skal mødet foregå?
hej brevkasse. jeg har et spørgsmål som køre rundt i bøtten på mig, og vil gerne forbedre mig til mødet med misbrugsvejleder. det er sådan at jeg har gået uden noget som helst form for stoffer i ca. 2uger [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 15:54
Brevkasse: nervøs for at møde de andre nye.
hej. der er noget jeg ikke rigtigt kan få løst oppe i mit hoved. jeg har på det seneste gået med tanker der har gjort mig meget nervøs, og anspændt. det sker når enden jeg skal være i blandt mange mennesker, el [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 26. juni 2014 kl. 03:46
Brevkasse: hvad lider jeg af?
hej brevkasse. jeg skriver da jeg leder efter svar, jeg er en ung fyr på 17 år, som arbejder i en helsekost butik når jeg altså kan klare det. jeg har for to år sidden fået diagnosen add, hvilket egentlig gav g [..]
Startet af: Anonym, søndag den 22. juni 2014 kl. 22:08
Brevkasse: jeg trives ikke i min venindes selskab.
hej. jeg har et problem, som jeg har haft i længe nu. jeg har en veninde, som jeg ikke bryder mig om. altså vi har været veninder i rigtigt langtid, siden vi var 7, men jeg vil ikke betragte hende som en -bedst [..]
Startet af: Anonym, fredag den 20. juni 2014 kl. 11:37
Brevkasse: jeg leder efter en kærlighed og en bøssepartner.
hejsa. jeg er en ung fyr på 17 år, der for noget tid sidden sprang ud som bøsse for familien, og for 2 tætte pige-venner som jeg er meget fortrolige med. de er så også de eneste venner jeg har, desværre! jeg ha [..]
Startet af: Anonym, mandag den 16. juni 2014 kl. 23:46
Brevkasse: jeg har en vane som frastøder min kæreste.
jeg har en rigtig ulækker og dårlig vane med fra tid til andet pille bussemænd og spise dem. jeg gør det ikke konstant og ikke når jeg er sammen med andre. jeg har altid syntes, at det var frygtelig ulækkert at [..]
Startet af: Anonym, søndag den 15. juni 2014 kl. 21:16
Brevkasse: alle kigger på mig.
hej. jeg ved ikke om det er det rigtige sted at spørge, men nu prøver jeg. jeg har i det sidste lange stykke tid, jeg snakker år, følt mig overvåget uanset hvor jeg er. når jeg går herhjemme, i skolen, på ga [..]
Startet af: Anonym, fredag den 13. juni 2014 kl. 11:28
Brevkasse: forelsket i min elev.
mit problem er, at jeg er 32 år og har forelsket mig dybt i en ung kvinde på 17 år, som er elev på en skole, hvor jeg arbejder som lærer. med til historien hører det, at jeg, selvom jeg har været forelsket nogl [..]
Startet af: Michael, torsdag den 12. juni 2014 kl. 11:46
Brevkasse: svært, at bære den andens død.
hej jeg vælger at skrive til jer angående mit problem. for nyligt har jeg mistet en veninde fra en anden klasse. altså, vi er ikke tætte veninder, men når enden jeg så hende eller noget, så talte vi sammen. jeg [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 10. juni 2014 kl. 02:33
Brevkasse: hvad skal jeg gøre?
jeg har den her ting jeg kommer til at tænke på indimellem... et par gange om året. det kan give mig et helt hovedbrud næsten.. jeg må være typen der virkelig tænker før han taler, på godt og ondt. og selvom [..]
Startet af: Anonym, mandag den 9. juni 2014 kl. 19:24
Brevkasse: hvordan kan jeg vide om den anden også er bøsse?
kære brevkasse. jeg skriver til jer pga. at jeg går og tumler med nogle meget svære ting... jeg er bøsse, og er først lige sprunget ud for nogle uger sidden for familien, min mor er lesbisk så jeg blev accepter [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 4. juni 2014 kl. 01:34
Brevkasse: hvad er det gode liv i danmark?
hej, jeg har været igang med at læse nogle tekster om det gode liv. men hvad er det gode liv præcis her i danmark? er vi virkelig de lykkeligste mennesker i verden? [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 3. juni 2014 kl. 17:21
Brevkasse: kan man nyde at være med andre uden alkohol?
hej brevkasse. der noget jeg har svært ved at finde ud af. jeg er en 16 årig pige, men jeg tænker ikke, som en normal 16 årig. jeg drikker ikke, og jeg kan ikke lide at feste og sådan noget. jeg kan ikke lide s [..]
Startet af: Anonym, torsdag den 29. maj 2014 kl. 00:56
Brevkasse: nye opdagelser v. nedtrapning af medicin.
jeg er under udtrapning af suprexa og er halvvejs igennem. det er virkelig en prøvelse. jeg er meget uligevægtig og nogle gange angst. savner det filter, berolingede virkning, fordi det åbner for nogle følelser [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 17. maj 2014 kl. 09:15
Brevkasse: mine forældre accepterer ikke kærester.
hej brevkasse. jeg skriver til jer nu, hvor jeg sidder i slem situation med et valg der kan koste mig min forhold med min familie. jeg har mødt den her fantastiske fyr, som jeg har kendt lidt over nogle [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 13. maj 2014 kl. 01:14
Brevkasse: projekt om spiseforstyrrelser.
vi hedder trine og helle, og går på assentoftskolen i 7 klasse. vi er i gang med et projekt og har brug for hjælp. vi har nogle spørgsmål til nogen som har/haft spiseforstyrrelse. hvis i vil hjælpe os må i mege [..]
Startet af: trine, mandag den 28. april 2014 kl. 09:01
Brevkasse: selvdestruktive tanker, igen
kære brevkasse, jeg har lidt af depression tidligere, hvor jeg var i (medicinsk) behandling, og i den forbindelse udøvede jeg også en del skade på mig selv. så blev jeg erklæret rask og alt gik fint i rigtig [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 26. april 2014 kl. 17:17
Brevkasse: jeg har svært ved at finde ud af det med andre.
hej brevkasse. en tanke der har faldet ind til mig her på det seneste er, at jeg har det som om at jeg ikke kan udtrykke mig helt. altså det er min sidste år på folkeskolen. jeg er ikke klar til at afslutte. [..]
Startet af: Anonym, tirsdag den 22. april 2014 kl. 01:25
Brevkasse: kan jeg bare blive anklaget uden grund?
jeg er en handlene der er blevet bortvist fra en butik få at stjæle nogle varer men di har ikke beviser få jeg har gjort det . skal jeg ikke tilbageholdes og meldes til politiet før di kan tilade sig at sige je [..]
Startet af: Anonym, onsdag den 9. april 2014 kl. 21:47
Brevkasse: orker jeg, at være i det forhold?
jeg er i et forhold med en mand, der har fået konstateret bipolar lidelse type 2 (for 5 år siden) han har i de 8 ½ år vi har været sammen ikke gidet at lære mine venner at kende. han melder konsekvent fra til s [..]
Startet af: Anonym, søndag den 9. marts 2014 kl. 13:43
Brevkasse: jeg er dybt ulykkelig!
hej brevkasse jeg skriver fordi jeg er dybt ulykkelig over mit liv, og egentlig er uden den store forventning om at noget kan ændre sig, og blive bedre. mit problem er at jeg tænder på små drenge, altså jeg e [..]
Startet af: Anonym, lørdag den 8. marts 2014 kl. 19:10


Forrige 50 Næste 50

Der er ingen ubesvarede henvendelser pt.Copyright 1997 - 2019 Claus Antony Bang Andersen, Alle rettigheder forbeholdes | Sindslidendes Netværk | Sindnet.dk - for psykisk sårbare
Sindslidendes Netværk, Bakkelyvej 12, 8960 Randers SØ | CVR: 29645744 | support@sindnet.dk | Sindnet.dk er ikke en del af landsforeningen SIND
Sitemap   |   Handelsbetingelser   |   Facebook   |   Twitter   |   Google+   |   Linkedin   |   YouTube   |   Blog   |   Powered by CABA eXperience